2019. augusztus 21., szerda

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Acer blog rovat

Acer blog: már csak pár napot kell aludni az Aspire S3 ultrabook érkezéséig

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Dübörög az ultrabook biznisz: a beígért termékek kézzelfoghatóvá válnak.

Régóta várjuk már az ultrabookok érkezését, köztük például az Aspire S3-at, amit már több ízben megtapogathattunk, sőt egy előzetes változatát ki is próbálhattunk, de a végleges példányhoz még nem volt szerencsénk. Nyilvánvalóan nálunk jobban már csak azok várják a pengevékony masinák érkezését, akik korábban leadták a rendelést, hiszen az S3 már több mint egy hónapja idehaza is előrendelhető.


[+]

Főleg számukra lehet jó hír, hogy szállítmány egy része már a disztribútorok raktáraiban pihen, így várhatóan már a héten a viszonteladók polcaira és a felhasználók kezébe kerülnek! Kevésbé jó hír, hogy egyelőre csak az olcsóbb S3-951-2464G32N, azaz a 320 GB HDD + 20 GB SSD párossal szerelt változatokat lehet hamarosan átvenni, a kizárólag 240 GB-os SSD-vel (S3-951-2464GSSDN) érkező masinákra még várni kell. Aki tehát most akarná előrendelni az Aspire S3-ast, ezt mindenképpen tartsa szem előtt.


[+]

Ami pedig a Prohardver! tesztjét illeti, az első végleges tesztpéldány (szintén a HDD-s változat 20 GB-os SSD-vel kiegészítve) a hosszú hétvége után kerülhet hozzánk, így nem lesz akadálya annak, hogy végre tüzetesebb tesztnek és vizsgálatoknak is alávessük az új kategória képviselőjét Acer köntösben.


[+]

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.