Acer blog: Iconia Tab A500 unboxing videó

A PH!TV mellett igyekszünk egy külön Prohardver! videós csatornát is indítani, amin keresztül még több terméket kívánunk bemutatni, valamint kihasználva a mozgókép előnyeit, tesztek kiegészítéseként is szeretnénk felhasználni az új csatornát.

Természetesen már készül a stúdiónk, ahol jó hangminőséggel, komolyabb megvilágítással, és forgatókönyv alapján dolgozhatunk, hogy a PH!-tól megszokott precizitás köszöntsön vissza a képernyőkön is. Amíg ezzel elkészülünk, addig lesznek stúdión kívüli próbálkozások, mint ez az Iconia Tab A500 unboxing, azaz "kicsomagolós" videó, melyet egyelőre kezdetleges eszközökkel, de azért HD minőségben (ehhez indítás után váltsunk 720p-be) készítettünk el, és kínálunk most megtekintésre A kezdetlegességnek megfelelő kritikus szemmel álljatok hozzá a produktumhoz, igyekszünk tökéletesíteni és finomítani a technikán, valamint a stíluson egyaránt.

Az Iconia Tab A500 egyébként már biztosan nem újdonság a blog olvasói számára, hiszen korábban már bemutattunk egy demópéldányt, valamint a későbbiekben egy komolyabb tesztnek is alá szeretnénk vetni a masinát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények