Hirdetés

A Walton Chaintech is előrukkolt háromcsatornás memóriacsomagjaival

Megkésve bár, de törve nem, a Walton Chaintech is bemutatta háromcsatornás memóriacsomagjait, melyek Apogee GT néven fognak megjelenni, és a vállalat elmondása szerint kifejezetten a tuningra vágyó felhasználók igényeit próbálják majd kielégíteni. A szettek DDR3 szabványú memóriamodulokat tartalmaznak, és 3, illetve 6 GB-os kiszerelésekben lesznek kaphatók.

A bejelentett csomagok legkisebb versenyzője 1333 MHz-es effektív órajelen üzemel CL 7-7-7-18-as időzítés társaságában, melyet 1,7 V-os feszültségen képes elérni. A nagyobb testvért már 1600 MHz-re állították be a tervezők, az időzítés is megnőtt CL 8-8-8-24-es értékekre, és a feszültséget is 1,8 V-ra kalibrálták. A csúcsmodell pedig már 1866 MHz-en működik, melyhez CL 9-9-9-27-es időzítés tartozik, 1,9 V-os feszültség mellett.

Több oldalon is felfedezték, hogy a termékek feszültsége túllépi az Intel által maximálisan ajánlott 1,65 V-os határt, mely a Santa Clara-i óriásvállalat szerint az Intel Core i7 processzorok meghibásodását okozhatja, a Walton Chaintech azonban még nem kommentálta a friss felfedezést. A háromcsatornás csomagok jövő év legelejétől lesznek elérhetők, az ajánlott fogyasztói árról nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés