A világ első dokkolós otthoni audio szettje a Samsung Galaxy Tab számára

Hirdetés

Apple dokkolós különféle otthoni audio-multimédiás eszközökkel mára már tényleg tele van a padlás. Pont emiatt furcsa, hogy a gyártók a többi márkára csak elvétve gondolnak. Ugyan van egy-két készülék, amely például a Sony Walkmanek fogadására képes, de ezek száma elenyésző.

iLUV ArtStation Pro
iLUV ArtStation Pro

Hiába arat a Samsung Galaxy Tab széria világszerte, valahogy a boltok polcairól eddig hiányoztak azok a termékek, amelyek e sorozat tulajdonosait célozták volna meg. A sort most az Apple kiegészítőiről elhíresült, beszédes nevű iLuv (Innovative Lifestyle Unquestonable Value) törte meg. Az iSM525 típusjelzésű termék alapjául a szeptemberben bemutatott Apple dokkolós modell, az iMM517, azaz talán ismertebb nevén, a Workstation szolgált. Az ott már bevált kialakítást másolták le most, csak némiképp módosítottak rajta, hogy jobban igazodjon a Galaxy féle dizájnhoz.

A szerényen ArtStation Pro névre keresztelt modell a Galaxy Tab 10.1, 8.9 és 7.7 változatait képes kezelni. Két darab kétutas hangsugárzó került bele, és a tiszta megszólalás érdekében ellátták a jAura technológiával is, amelyet tipikusan az ilyen jellegű eszközökhöz fejlesztettek ki. Jár hozzá egy távirányító is, amelybe mágnest szereltek, éppúgy, mint a készülékházba, így állítólag nehezebb elveszíteni. Emellett csatlakoztatható hozzá egy Bluetooth alapú adatátvitelt használó billenytyűzet is. Mivel a Galaxy Tabok elég sikeresek, így ez a termék is befuthat. Az ára 150 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés