A Veletech 2013 hivatalos videója!

Két hét telt el Veletech 2013 kiállításunk óta, így mostanra kicsit ülepedtek az élmények, és visszanézve értékelni tudjuk azt. Először is köszönjük, hogy több mint kétezren eljöttetek, ott voltatok velünk! Akinek nem sikerült még sehol megnéznie, íme a Veletech előkészületeiről szóló, reményeink szerint mókás rajzfilm, amit a kiállítás záróelőadásán vetítettünk le: 

Az eseményt élőben közvetítettünk a itt a PROHARDVER!-en és a Mobilarenán is. A PROHARDVER! által szervezett események, melyek javarészt a galérián kaptak helyet, kivétel nélkül sikeresek voltak. A Veletech Moddingversenyen rengeteg volt az érdeklődő, sokan voltak kíváncsiak a formabontó számítógépekre; a casecon és a casemod kategória versenyzőiről részletesen is olvashattatok a Heti Szemlében.

Az ASUS Extreme OC Tuningpárbaj résztvevői arról számoltak be, hogy még soha ennyien nem voltak kíváncsiak rájuk, és az autószimulátornál, retró videojáték saroknál és a H.A.C.K. workshopnál is mindig foglaltak voltak a székek. Az MSI, Cooler Master, Olympus és a többi standon is volt tolongás rendesen, de jövőre igyekszünk több teret adni ennek és még több kiállítót hozni.

Akit esetleg érdekel, hogyan zajlottak az előkészületek, milyen volt a Veletechet megélni szervezői szemmel, a Mobilarena blogjában olvashat erről egy írást Bogtól, az egyik főszervező tollából. A Veletech 2013 hangulatáról, látogatóiról készült egy ötperces filmösszeállítás, ezzel búcsúzunk, és várunk Titeket jövőre is!

Azóta történt