A Microsoft Azure egyre többet ad minden IT szakembernek

A Microsoft rengeteg választási lehetőséget kínál: akár teljesen felhőalapú vagy hibrid megoldás, akár Windows- vagy Linux-alapon, az Azure megfelelő platform lesz. A Microsoft Azure integrált szolgáltatások egyre növekvő gyűjteménye – számítás, tárolás, adatok, hálózat és alkalmazás –, amellyel gyorsabban lehet fejlődni, többet el lehet végezni, és pénz is megtakarítható.

Nyitott és rugalmas

Az Azure bármely operációs rendszert, nyelvet, eszközt és keretrendszert támogat – a Windowstól a Linuxig, az SQL Servertől és Oracle-ig, a C#-tól a Javáig. A Windows és a Linux környezet legjavát teszi elérhetővé, így minden eszközön működő, remek alkalmazások és szolgáltatások hozhatók létre.

Mindig működőképes és biztonságos

Ugyanazt a nagyvállalati tesztelésen átesett platformot használhatjuk, amelyen a Skype, az Office 365 és az Xbox működik. Az Azure 99,95%-os SLA szerinti rendelkezésre állást, nonstop műszaki támogatást és 24 órás folyamatos állapotfigyelést kínál. Ez az oka, hogy a Fortune 500-as cégek 57%-a már Azure-t használ. Az olimpiai események folyamatos átviteles élő közvetítésétől kezdve a többjátékos online játékokig, ügyfeleink hihetetlen dolgokra lesznek képesek.

Gazdaságos és skálázható

Az Azure az igényekhez igazodva gyorsan méretezhető, így csak a ténylegesen használt erőforrásokért kell fizetnünk. A percalapú számlázás és az infrastruktúrát biztosító népszerű (például számítási, tárolási és sávszélesség-) szolgáltatók árával való versenyképesség iránti elkötelezettség azt jelenti, hogy mindig kiváló ár/teljesítmény arányt ér el. Az Azure a Microsoft által felügyelt adatközpontok egyre növekvő globális hálózatában fut 19 régióban.

Windows vagy Linux, számítás, tárolás, adatok, hálózat és alkalmazás: ez a Microsoft Azure. A platformot most bárki próbára teheti egy hónapig, akár 150 euró kredittel.

Érdemes kipróbálni!

Azóta történt