Hirdetés

A GlacialTech új hűtőkkel várja a tavaszt

Hirdetés

Hannoverben két napon belül kezdetét veszi a CeBIT kiállítás, melyre a legkülönfélébb rendszerkomponenseket fejlesztő gyártók általában számos új termék bejelentésével készülnek. A különböző hűtési megoldásokat gyártó tajvani GlacialTech is a kiállítás idejére időzíti három új processzorhűtő és egy merevlemezhűtő bemutatását.


GlacialTech Igloo 5600

Az LGA775 foglalatba illeszkedő, Pentium 4 processzorokat hűtő Igloo 5050 és Igloo 5070 elsősorban rendszerépítők számára készült, ettől függetlenül megtalálható lesz a boltok polcain is, mint végfelhasználóknak szánt termék. Az Igloo 5600 feltehetőleg főként ez utóbbi vásárlói kör számára nyújt majd igazi csemegét; a hőcsöves cooler ugyanis a gyártó szerint impozáns hűtési teljesítményt ígér, ami remélhetőleg a GlacialTechtől megszokottan alacsony árral párosul majd.


GlacialTech IceCrown 1000

A negyedik új hűtő a cég első merevlemezeket hűtő megoldása, az IceCrown 1000, melynek érdekessége, hogy a merevlemez mindkét oldalát hűti. A GlacialTech előzetesen egyetlen műszaki adatot közölt a lemezhűtőről, mégpedig a ventilátor zajszintjét, mely alapján biztosan állítható, hogy az IceCrown 1000 nem fogja fülünket zavarni, a zaj (vagyis inkább a csend) mértéke ugyanis mindössze 15 dB.

Az új hűtők hazai kiskereskedelmi forgalomba kerüléséről egyelőre nem rendelkezünk információkkal, de az új modellek vélhetően a kiállítást követő egy-két hónapon belül megjelenhetnek a magyar boltok polcain is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés