A Club 3D előhúzta CrossFire-ös ütőkártyáit

Hirdetés

A Club 3D-nél már javában készülnek az ünnepi szezonra, legalábbis erre lehet következtetni legújabb dobásukból, a CrossFire pakkokból, amelyekből háromfélét kínálnak a potenciális vásárlók számára. A legolcsóbb csomag a 2x Radeon HD 7770 GHz Edition nevet viseli, amiből könnyen kitalálható, hogy egy pár Club 3D Radeon HD 7770 GHz Edition kártyából áll.

Club 3D 2x Radeon HD 7770
Club 3D 2x Radeon HD 7770 [+]

A másik két csomag valamivel komolyabb, legalábbis ezt próbálja meg sugallni az is, hogy ezeknek egy külön royalKnights családnevet alapított a gyártó házon belül. Ezekben a csomagokban szintén a gyártó vezérlői találhatóak, méghozzá a Club 3D HD 7850 royalKing vagy HD 7870 royalKing, amelyekről tudni kell, hogy a referenciához képest enyhén, mintegy 50 MHz-cel megemelt magórajellel érkeznek, tehát gyárilag tuningolt verziók.

Club 3D HD 7850 royalKnights
Club 3D HD 7850 royalKnights [+]

A VGA-k mellé természetesen játékok is járnak, ráadásul nem is akármilyenek! A royalKnights sorozat mellé olyan nagy címek letöltésére jogosító kuponok kerültek, mint a Far Cry 3, Sleeping Dosgs, illetve a Hitman: Absolution – és ezek közül nem csak ez egyiket lehet letölteni, hanem mindhármat! Valamint a dobozba rejtettek még egy vouchert, ami 20%-os kedvezményt jelent a Medal Of Honor: Warfighter árából. A HD 7700 párosa esetén valamivel szerényebb felhozatal, e mellé csak egy játék, a Far Cry 3 jutott, illetve ebben a csomagban is megtalálható az említett 20%-os kedvezménykártya.

Club 3D HD 7870 royalKnights
Club 3D HD 7870 royalKnights [+]

A kártyák megjelenési dátuma és pontos ára nem ismert, de a TechPowerUp! weboldal szerkesztőjének annyit sikerült kiderítenie, hogy a csomagok árcéduláján tíz százalékkal kedvezőbb ár fog szerepelni, mintha két darab egyedülálló kártyát vásárolnánk, amikhez viszont a felsorolt játékprogramok sem járnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés