Hirdetés

450 Mbps Bigfoot Killer Wi-Fi kártyák az Alienware M11x/14x/17x/18x notebookokba

Az Alienware márka tulajdonosa a Dell Computer megállapodást kötött a Bigfoot Networks-szel, mely vállalat az alacsony késleltetésű és kis erőforrás igényű hálózati kártyáiról ismert. Az egyezmény értelmében az Alienware M11x, M14x, M17x és M18x gépekbe opcionálisan rendelhetővé válik a Killer Wireless-N 1103 vezeték nélküli hálózati vezérlő is az Intel Advanced-N 6200, vagy a szintén opcionális Intel Centrino Ultimate-N 6300 helyett.

A 1103-asba beépítésre került a 3x3 MiMO (ehhez természetesen rendelkezésre áll 3 darab antenna csatlakozó is) és támogatja az IEEE 802.11n szabvány leggyorsabb, 450 megabites változatát, valamint a Wi-Fi Directet is. Ezen felül olyan apróságok kerültek még a funkciók listájára, mint az Advanced Stream Detect (ami felfogható a csomagok priorizálásáért felelős QoS-nek), és a Visual Bandwidth Control (ezzel beállítható és limitálható az egyes alkalmazások által használt sávszélesség), valamint a PC Monitor alkalmazás, mellyel a Wi-Fi csatlakozás és vezérlő állapotát lehet nyomon követni.

Az AlienWare oldalán az említett notebook típusokhoz már rendelhető a Bigfoot Killer 1103-as vezérlője, amiért plusz 80 dollárt kell a kasszánál kicsengetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés