Rengetegszer született új világrekord a 3DMark 11 tuningversenyén

Hirdetés

A FutureMark hivatalosan is bejelentette, hogy sikeresen lezajlott a Lords of Overclocking tuningverseny, melynek keretein belül 39-szer dőlt meg a világrekord a 3DMark 11-es tesztprogram Performance mérésein belül. A szabályok sajnos meglehetősen megkötötték a résztvevők kezét, ugyanis csak MSI VGA-t, továbbá azon belül is egy GPU-val felszerelt terméket lehetett használni, éppen ezért gyakorlatilag minden konfiguráció nagyon hasonló volt.

A legjobb eredmény Európából érkezett, mégpedig SuicidePhoenixtől, aki 12499 pontot ért el az 5540 MHz-re tuningolt Core i7-2600K-val, és az 1630 MHz-es magórajelen üzemelő GeForce GTX 580-nal. Természetesen folyékony nitrogén nélkül ezek az eredmények nem hozhatók, így az amatőröknek esélyük sem volt a győzelemre. Az Egyesült Államokból a 11938 pontos eredmény volt a legjobb, így még Ázsia is jobban teljesített IRIS 12274 pontos produkciójával. A konfigurációk hasonlóak voltak a győztes géphez, csak a tuning volt némileg kisebb.

A teljes eredménylista az alábbi weboldalon érhető el. Az egyes gépek paraméterei a pontokra kattintva részletesen is megtekinthetőek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés