Hirdetés

3D innovációs központot létesít Európában a Panasonic

Minden jel arra mutat, hogy a Panasonic komolyan veszi ezt a 3D dolgot, és nem csak múló divathóbortként tekint rá. A konszern például bejelentette, hogy az üzletág fejlesztése érdekében európai 3D innovációs központot létesít a németországi Wiesbadenben. A 2010 júliusában Japánban létrehozott első 3D Innovációs Központ után most, október 1-jétől az európai, a közeljövőben pedig az észak-amerikai centrum nyitja meg kapuit, hogy ezekben a térségekben is támogatást nyújtson a partneri együttműködések számára, valamint ösztönözze a fogyasztói keresletet, valamint az innovációt a 3D területén.

A vállalat üzleti terve 2012-ig több mint 500%-os növekedést tűzött ki célul az otthoni eszközök, a tartalommegoldások és a nagyméretű kijelzők üzletágában. Ennek elérése érdekében az európai és az észak-amerikai központ az oszakai székhelyű 3D Innovációs Központtal összehangoltan végzi majd a munkáját.

A Panasonic 3D Innovációs Központ a Panasonic Csoport erősségeit kívánja összefogni, és szinergikus módon próbálja kiaknázni a 3D-s technológiák és szolgáltatások fejlődése érdekében.

A központ a tervek szerint szoros együttműködést alakít majd ki a kutatási és fejlesztési, valamint az üzleti részlegekkel (köztük a Vállalati K+F Csoporttal, az AVC Networks Companyvel, a Panasonic System Networks Co., Ltd.-vel és a Panasonic Visuals, Inc. vállalattal), amelyek eddig is komoly szerepet töltöttek be a Full HD 3D berendezések és tartalmak fejlesztése terén.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés