2017. június 23., péntek

Szponzorunk

Útvonal

Hírek » Monitor rovat

38 hüvelykes UltraSharp igásló a Delltől

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Tech Report

Nem ez a legnagyobb asztali kijelzője a gyártónak, de azért nem kicsi.

Hirdetés

Nyilvánvaló volt, hogy a legújabb slágerből, a 38 hüvelykes (valójában csak 37,5"-es) kijelzőmizériából a Dell sem fog kimaradni. Korábban ugyanekkora képátlójú monitort már teszteltünk az LG-től és az Acertől is, így valószínűleg nem fog meglepetésként érni senkit, hogy a Dell most bemutatott U3808DW kijelzőjében is 3840x1600 képpontos ívelt IPS panel dolgozik, keskeny, úgymond virtuálisan kávamentes kialakítással (a gyártó nyelvezetében ez InfinityEdge néven ismert).


[+]

A kijelző egyéb, már nyilvános paraméterei is sok hasonlóságot mutatnak, így a 99%-os sRGB lefedettség, a FreeSync képesség és az 1 ezredmásodperces mód, ami vélhetően az LG-nél látott 1ms Motion Blur megoldáshoz hasonló lesz. A specifikáció többi része nem ismert, de nyilvánvalóan 178 fokos betekintési szögeket, 5 ezredmásodperces válaszidőt, 1000:1 kontrasztarányt és 300 cd/m² körüli fénysűrűséget kapunk majd, illetve ami még biztos, az a gyári kalibrálás és a 9 wattos sztereó hangszóró megléte.


[+]

Amiért az igásló nevet kiérdemelte, az nem más, mint a beépített KWM switch, amire egy egeret és billentyűzetet aggatva több PC-t is irányíthatunk. Ehhez természetesen több bemenet is társul, így USB Type-C (Alt módban DisplayPortként), DisplayPort és két HDMI is megtalálható rajta. Emellett a Type-C csatlakozó 100 watt teljesítmény leadására képes, tehát a Power Delivery szabványt támogató notebookok tölthetők ezen a porton keresztül.

Az UltraSharp U3808DW monitor a Dell közleménye szerint június 23-ától lesz elérhető 1500 dolláros áron.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.