Hirdetés

Nagyméretű, 165 Hz-es kijelző – ezúttal az iiyamától

1440p 32 hüvelyken; a japán multi újdonsága eléggé komplett csomagnak mondható, és még a DisplayPortok is párban pihennek a hátoldalán.

Nem csak a HP próbál konszolidált kinézetű gaming monitorokkal hódítani, hanem az iiyama is; a vállalat még a múlt hónapban lebbentette fel a fátylat a tegnap meglobogtatott X32-höz nagyon hasonló specifikációkkal rendelkező modelljéről, a G-Master GB3271QSU-B1-ről.


[+]

A 31,5 hüvelykes, 8 bites IPS panellel szerelt periféria a HP üdvöskéjéhez hasonszőrű módon 1440p-s felbontással, 165 Hz-es képfrissítési rátával és 400 cd/m²-es fényerővel igyekszik magára vonni a potenciális vásárlók figyelmét. Az 1200:1 statikus kontrasztarány mellé 1 ezredmásodperces MPRT válaszidő párosul, és persze az AMD FreeSync Premium technológia támogatása sem hiányzik a receptből.

[+]

Az I/O sziget tartalma egészen örvendetes, ugyanis nem csupán 2.0-s HDMI bemenetből van rajta kettő, hanem 1.2-es DisplayPortból is, és a kötelező 3,5 mm-es jacknek egy négyportos USB 3.0 hub szolgál kompániával. A kábelek ízléses elvezetésére lehetőséget kínáló, állítható magasságú talp dönthető, a 100 x 100 mm-es VESA rögzítőpont szintúgy kipipálható, és az ajánlatot a 3 wattos sztereó hangrendszer, illetve a mellékelt távirányító kísérli vonzóbbá tenni.


[+]

A tipikusan 45 wattos fogyasztású készülék 450 euró körüli áron kerül listázásra, és az alapból 2 éves garanciája a gyártó oldalán történő regisztrálást követően 3 évre növelhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés