IT szervizes

Cég: KomPhone

Feladatok

Amennyiben mindened a hardver, imádod a számítástecnikát, otthonosan mozogsz a számítógépek, notebookok, telefonok, konzolok, tabletek világában, nem csak használni, de szétszedni, karbantartani, tisztítani is mered és profi szinten kezeled ezeket a termékeket( számítógép, notebook) , várjuk jelentkezésed!

13. kerületi üzletünk létszám bővítése mellett döntöttünk, az elmúlt években folyamatosan növekedtünk, így elérkezett az idő, legyél Te csapatunk új tagja!

Várjuk jelenkezésed kizárólag e-mail üzenet formájában fényképes önéletrajzzal!

info@komphone.hu

- Asztali számítógépek szétszerelése, alkatrészek külső/belső tisztítás, tesztelése, operációs rendszer telepítése
- Notebookok külső / belső tisztítása, pasztázása, esetleges alkatrészek bővítése (SSD/HDD/RAM), tesztelése, operációs rendszer telepítése
- Konzolok és tartozékaik külső/belső tisztítása, pasztázása tesztelése
- Mobiltelefonok, tabletek, okosórák külső tisztítása, szoftveres frissítése
- Alkatrészek, notebookok, konzolok, telefonok, tabeletek, okosórák kategorizálása, állapotuk specifikációjuk, hirdetésükkel kapcsolatos releváns információk táblázatba rendezése
- Szükség esetén kollégák napi feladatainak segítése (termékek csomagolása, beérkező áru tesztelése, árumozgatás)


Végzettség

nincs


Nyelvtudás

nincs


Kit keresünk

Akit keresünk az tud csapatban dolgozni, igaz kevesen vagyunk, de egymásra épülnek a feladatok, így mindenkinek össze kell dolgozni, legyél kedves és becsületes, precíz és pontos, szeresd amit csinálsz, akkor köztünk a helyed!


Munkakörnyezet

nincs


Szakmai tapasztalat

Legalább 1-2 éves számítástecnika világában eltöltött, leginkább hardveres naprakész ismeret/tapasztalat szükséges!


Cég bemutatása

Cégünk 2011-ben alakult és elkötelezettségünknek hála folyamatosan növekszik vásárlóink legnagyobb megelégedettségére. Ön biztos lehet abban, hogy mi 10 év múlva is a piacon leszünk, ellentétben azon cégekkel, akik fél maximum 1 éven belül felszámolásra kerülnek, így esetleges garanciális igényét már nem lesz hova benyújtania.

Webshopunk termékkínálata folyamatosan növekszik, ezáltal az Apple termékek széles választáka megtalálható nálunk, továbbá, számítógépek, notebookok, konzolok, mobiltelefonok, tableteket is beszerezheti cégünknél.


Egyéb juttatások

nincs


Bruttó fizetés

260000 - 400000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.