Backend Java fejlesztő

Cég: Aleron IT Solution Kft.

Feladatok

Fintech partnerünk számára építünk egy 5-6 fős Java backend csapatot. Angol nyelven történik a munkavégzés, az ügyfél néhány nemzetközi szakembere is bevonásra kerül a homogén magyar csapatba. 100% remote munkavégzés a cél. Ha valami indokolja, akkor közkívánatra tartunk személyes workshopokat. Szintén indokolt esetben közösségi irodában is végezheted a munkát, ha így szeretnéd.

A feladat értelemszerűen specifikált követelmények (lehetőleg önálló) implementációja, melyet természetesen a mi oldalunkról támogatunk. Az ügyfél oldalán lesz kezdeti időkben a projektmenedzsment. Mindenképp tervezünk egy technikai vezetőt bevonni, akihez fordulhatsz szükség esetén. A fejlesztés agilisan történik.


Végzettség

Releváns középfokú vagy felsőfokú végzettség.


Nyelvtudás

Kiváló angol nyelvtudás (szóban és írásban)


Kit keresünk

Jó problémamegoldás.
Legyél nyitott az új készségek elsajátítására.


Munkakörnyezet

A munkavégzés home office-ban történik.


Szakmai tapasztalat

6+ év Java fejlesztés (főként backend!)
Spring / Spring Boot
AWS
Kubernetes
Magabiztos angol kommunikáció


Cég bemutatása

Szolgáltatásaikat leginkább európai és észak-amerikai ügyfelek számára nyújtják. Egyedi szoftverfejlesztési projektjeik keretében teljes körű folyamat-ellenőrzéssel és kivitelezéssel, a tervezéstől az élesítés utáni supportig minden feladatot ellátnak. Agilis szoftverfejlesztési módszerükkel a különböző platformok mindegyikére tudnak megoldást nyújtani. Hibajavítás és továbbfejlesztés terén is örömmel segítik ügyfeleiket.


Egyéb juttatások

Saját magad által kiválasztható magas minőségű munkaeszközök.


Bruttó fizetés

1300000 - 1500000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.