Projektvezető-Digital production platform-Cloud technologie architekt

Cég: Audi Hungaria Zrt.

Feladatok

Az Audi Hungaria összes üzleti területe számára projektvezetési szolgáltatást foglal magába olyan projekt vagy részprojekt esetén, amelynek célja valamilyen új IT szolgáltatás fejlesztése/kiépítése vagy meglévő IT szolgáltatás továbbfejlesztése.

-Tanácsadás és támogatás nyújtás az AUDI Hungaria szakterületei számára felhő alapú technológiák témakörben – többek között a digitális gyártási platformokon és az Amazon webes szolgáltatásainak témakörében
-Informatikai projektek (programok) kezelése és menedzselése a klasszikus-, és agilis módszertanok segítségével
-Tanácsadás IT architektúra témakörben, valamint az adatbiztonsági folyamatoknak való megfelelés biztosítása
-Az Audi Hungaria AWS rendszermegoldásainak tervezése és azok megvalósításának biztosítása
-Felelős a felhő alapú projektek megvalósításáért, céljainak tervezéséért, ellenőrzéséért és nyomon követéséért, mint például:
Költség / költségvetés
-Módosítási kérelmek megvalósítása (szakterülettől vagy a konszerntől érkező)
-Időterv: projektek GoLive-ja és a termékek –SOP-ja, vagy dátumok, amelyek befolyásolják a felhő alapú projektek megvalósítását


Végzettség

Informatikai vagy mérnöki egyetemi-, vagy főiskolai végzettség


Nyelvtudás

Tárgyalóképes folyékony német és angol nyelvtudás birtokában van szóban és írásban (üzleti)


Kit keresünk

A tapasztalat mellett jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Szívesen dolgozik csapatban, de nagyfokú önállóság is jellemzi.


Munkakörnyezet

Az Audi Akadémia tréningkínálata, egyedi partnerkapcsolatok valamint speciális IT felületekhez való hozzáférések támogatják a szakmai perspektívák szélesítését. Korlátlan hozzáférésünk van IT oktató platformokhoz, ahol kollégáink akár egyéni motivációjuknak megfelelően is szabadon képezhetik magukat.


Szakmai tapasztalat

-Legalább 3 éves felhő alapú projektekben szerzett tapasztalat az IT architektúra terén
-Agilis gondolkodásmód és tapasztalat az agilis módszertanok tekintetében és kezelésében pl. SCRUM, Kanban stb.
-Projektmenedzsmentre vonatkozó tanúsítványok (pl. SCRUM Master, IPMA, PRINCE vagy hasonló)


Cég bemutatása

A győri székhelyű AUDI HUNGARIA Zrt. az Audi Konszern tagja, az Audi és Volkswagen központi motorszállítója. Évente közel kétmillió erőforrás, köztük elektromos meghajtások is készülnek a vállalatnál. Az Audi Hungaria IT területe szolgáltatja IT rendszerek, üzleti folyamatok és szolgáltatásprojektek üzemeltetését és folyamatos fejlesztését a legmodernebb technológiák segítségével. Az IT Shared Service területen szolgáltatói szemlélet mentén konszern szinten foglalkoznak megbízásokkal.


Egyéb juttatások

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk. Kollégáinkat egészségügyi szolgáltatásokkal, vásárlási kedvezményekkel támogatjuk.Heti 2-3 napon támogatjuk a home officet.


Bruttó fizetés

6500000 - 900000 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.