Junior IT kockázatmenedzsment tanácsadó SAP fókusszal

Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.

Feladatok

Most elsősorban SAP fókusszal keresünk, talpraesett junior kollégát. Ha nem aggaszt, hanem motivál, hogy hónapról-hónapra új ügyfelekkel és feladatokkal találkozhatsz, akkor a tanácsadói munka neked való! Ideális jelöltként pályád elején jársz, de már dolgoztál SAP-val, szeretsz új dolgokat tanulni és magabiztosan használod angol nyelvtudásodat.

- SAP rendszerrel kapcsolatos biztonsági tanácsadás és audit
- Segregation of Duties (SOD), SAP GRC tanácsadás
- Informatikai kockázatelemzés, IT audit, compliance projektek
- Adatbiztonsághoz és könyvvizsgálathoz kapcsolódó informatikai audit
- Belső ellenőrzési funkció informatikai támogatása


Végzettség

tanulmányaidat gazdasági vagy informatikai szakon folytattad vagy folytatod


Nyelvtudás

stabil, aktív angol nyelvtudás


Kit keresünk

Szívesen tanulsz és ismerkedsz meg új informatikai rendszerekkel, folyamatokkal s nem bánod, ha gyakran teljesen új kihívásokkal szembesülsz. Képes vagy önállóan dolgozni, magas fokú precizitással ellátni feladataidat.


Munkakörnyezet

- Változatos munka különböző ügyfeleknél, mely kiváló lehetőség hosszú távú kapcsolatok kiépítéséhez
- Jó munkakörülmények, közvetlen légkört, stabil nemzetközi háttér


Szakmai tapasztalat

1-2 évet már dolgoztál SAP-val, vagy más ERP rendszerrel (pl. adminisztrátorként, auditorként, tanácsadóként). Előny, ha a munkád az SAP biztonsági aspektusaihoz kötődött. A specifikus munkatapasztalat megléte előny, ugyanakkor sokkal fontosabb a nyitott hozzáállás és a tanácsadói munka szeretete.


Cég bemutatása

Cégcsoportunk, az ABT Treuhand 1980-ban kezdte meg működését Zürichben és immár 28 éve Magyarországon is jelen vagyunk. A budapesti iroda mára több mint 50 fő magasan képzett munkatárssal lát el feladatokat. Cégünk Magyarország szakmai élvonalába tartozik, ügyfeleink pedig megtalálhatók a világ 28 országában. Várunk munkatársaink közé, ha szeretnél multinacionális cégeknél tanácsadással foglalkozni, miközben az ABT nagyszerű, összetartó csapatába tartozol!


Egyéb juttatások

- Rugalmas munkaidő, home office lehetőség
- Tanulási lehetőség kollégáinktól, akik több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek adatbiztonság, belső ellenőrzés, IT audit és risk & compliance területén


Bruttó fizetés

0 - 0 Ft


Az álláshirdetés valódiságáért, tartalmáért a hirdetés feladója felel.