Philips PicoPix 3610: hordozható, androidos miniprojektor

Philips PicoPix 3610

A kisméretű, hordozható mini projektorok első példányai évekkel ezelőtt bukkantak fel, és akkoriban nagyon bíztak ezekben a piaci résztvevők. Azonban e modellek a mai napig nem váltották be igazán a hozzájuk fűzött reményeket, ennek ellenére még mindig akadnak olyan gyártók, amelyek látnak fantáziát a termékcsoportban.

Hordozható Philips projektor

Közéjük tartozik a Philips projektor üzletágát felvásároló Sagemcom is; kínálatukban található pár ilyen készülék, köztük a PicoPix 3610, mely jelenleg a legnagyobb tudású hordozható vetítőjük. A technikai specifikációk alapján kifejezetten érdekesnek tűnt az eszköz, hiszen például Android operációs rendszert használ, azaz futtathatóak rajta különféle alkalmazások, illetve rendelkezik beépített akkumulátorral és hangszóróval is.

Hagyománytisztelő kialakítás

A termék mellé pakoltak egy távirányítót, HDMI és USB kábelt, a használati utasítást, illetve egy, az Egyesült Királyság országaiban használható elektromos áramforráshoz csatlakoztatható adaptert. A vetítő szélessége és hosszúsága egyaránt 10,5 centiméter, ehhez pedig 3,15 centiméteres magasság, valamint 28 dekagrammos súly társul. Ennél azért vannak jóval karcsúbb és könnyebb rivális eszközök is a piacon, de azért egy táskába vagy akár egy nagyobb zsebbe így is kényelmesen befér.

Hordozható Philips projektor Hordozható Philips projektor
Hordozható Philips projektor Hordozható Philips projektor

A dizájnt nem bonyolították túl, mindössze a sarkok lekerekítésével próbáltak valamit enyhíteni a forma szigorúságán. A  manuális fókusz állítására hivatott tárcsa kivételével a hagyományos vezérlőgombokat teljesen elfelejtették, ugyanis azok helyett egy tapipadot, és az androidos eszközöknél már megismert kezelőpanelt pakolták fel a tetejére. A csatlakozók többsége, így tehát a mini HDMI, a mini USB 2.0, a 3,5 milliméteres audiocsatlakozó, valamint a kártyaolvasó modul a projektor hátuljára került, ezen kívül egy USB 2.0-t elhelyeztek az oldalán, aljára pedig egy fém állványmenetet szereltek.

Főbb paraméterek
Philips PicoPix 3610
Képalkotási technológia DLP
Fényforrás LED
Fényforrás élettartama 30 000 óra
Maximális fényerő 100 ANSI lumen
Maximális felbontás 854x480 pixel
Maximális kontrasztarány 1000:1
Vetítési távolság 0,5-5 m
Vetített kép mérete 12"-120"
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Mozi, Természetes, Élénk, Normál
Hangrendszer 1 watt (monó)
Beépített digitális tunerek -
Interfész 1 mini HDMI, 2 db USB 2.0, 3,5 mm analóg audio, SD kártyaolvasó
Extrák beépített médialejátszó, Android 2.3.1 operációs rendszer, telepíthető alkalmazások, böngésző, hordtáska, DLNA-támogatás, beépített Wi-Fi, beépített hangrendszer, beépített akkumulátor
Akkumulátor által biztosított üzemidő kb. 2 óra
Méret 105 x 105 x 31,5 mm
Tömeg 0,284 kg
Gyártó honlapja www.philips.hu
Termék honlapja Philips PicoPix 3610
Fogyasztói ár 110 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés