Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz szucsmatyas #2210 üzenetére

    Ezt konkrétan nem értem. :) Ha megdobsz vele valakit az biztosan nagyot üt! :D Egyébként teljesen rendben van a telefon.

    Ezt a leírást egy másik helyre készítettem, egy sokkal kevésbé "vájtfülű" közönség részére, de ha akarod olvasd el Te is!

    'Ígértem, hogy ha megérkezik a Fiam telefonja Kínából akkor írok néhány szót róla. ZTE V970

    Tesztek és leírások annyi van a neten, mint égen a csillag. Hogy hogyan néz ki, azt sem nekem kell elmondanom, mert szebbnél szebb profi fotót találni a gépről. Amit el kell mondanom, hogy az összeszerelés minősége abszolút rendben van! Mit rendben van! Nagyon rendben van! :-)))
    Nem recseg, hiába csavargatom, nyomkodom erősebben is mint azt a mindennapokban tenné az ember. Egy érdekes titánium hatású fémcsík fut körbe a telefon előlapján. Számomra pozitív, hogy egy nagyon picit süllyesztve van a kijelző a készülékházhoz képest, ezért szerintem kevésbé érzékeny a karcolásokra. A kijelzője gyönyörű, 4,3"-os 960x540-es felbontás 256 ppi pixel sűrűségű. Nem tudom eldönteni, hogy IPS-e vagy sem (leírásokban mindenütt IPS kijelzőről írnak). Tény, hogy oldalról ugyanúgy látható szinte vízszintesből nézve, mint merőlegesen. Viszont a fényereje lehetne egy picit erősebb. Az Xperia Arc S-el hasonlítottam, az Xperia-nak erősebb a fényereje, viszont a ZTE-nek szerintem a színhűsége jobb! Képek mellékelve, ki-ki eldönti maga! Természetesen mindkét telefon fényereje maximumra húzva.
    ZTE ben van auto fényerő szabályozás, az ArcS-ben nincsen.
    A készülék alapból rootolt, CWM Recovery 6.0.1 (Bruno Martins féle) is telepítve van. Gyárilag fent van egy pár fizetős progi is, pl. Titanium Backup Pro. Telefon és 3G képességeiről rengeteg írás van a neten, csak annyit, hogy tökéletes hangminőség, mindkét SIM-et be lehet állítani 3G-re is (a tesztekben azt írják, hogy csak az egyik SIM slot alkalmas a 3G kapcsolatra). Néhány érdekesség ami tetszett. Lehetőség van a háttérképeknél nem csak LIVE Wallpaper beállítására, hanem ú.n. Videó háttérképet is be tudunk állítani. Tetszőleges saját felvett videót, vagy bármilyen videó részletet végtelenítve megjelenít mozgó háttérként. Érdemes megnézni az egyik gyári háttérképet a telefonon. Egy gyönyörű szép magyar villamos (41-es) látszik a képen.

    GPS!

    Azt kell mondjam, hogy a ZTE vevője érzékenyebb és gyorsabb, mint az Xperia gps vevője. Csináltam mindkét készülékkel egy nyomvonal mentést, mindenki össze tudja hasonlítani a pontosságot. Tetszik, hogy a ZTE alapból betette a ROM-ba az A-GPS beállításokat, valamint egy saját MediaTek áltak szabadalmaztatott EPO (Extended Prediction Orbit) 30 napra előre letölthető gps pozíciók lehetőségét.
    Képernyőmentések mellékelve. iGO könnyen, gyorsan fut rajta. Szobában is szinte azonnal talál jelet. Meglepődtem, hogy mennyire jól kezeli az iGO-t!
    Készülék nagyon gyors, az 1Gb RAM több mint elegendő mindenre. Gyerek nyomja a játékokat, ezen már bátran el lehet indítani a keményebb autós játékokat is, amik a másik gépen csak nyögvenyelősen futottak.

    Pár képet mellékelek, valamint a két mentett útvonal linkjét is adom, hogy akit érdekel össze tudja hasonlítani. Ha van kérdés szívesen válaszolok. Összességében azt kell mondjam, hogy 35 ezer fabatkáért ez a készülék több mint megéri....szerintem!

    A mentett nyomvonalak összehasonlítása:

    http://i800.photobucket.com/albums/yy287/gipsztigris/ArcSnyomvonal_zps1bfee63a.png

    http://i800.photobucket.com/albums/yy287/gipsztigris/ZTEV970nyomvonal_zps4112c259.png

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák