Hirdetés

2015. március 3., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)  »  Keresési eredmények

Hozzászólások

(#32961) zozyk válasza tariattila (#32960) üzenetére


zozyk
(őstag)

Talk

Nálatok is ez az MD5?
a93f0a3cf6841b7acd72db6347a09c46
:C

[ Szerkesztve ]

[GYLK] Győri Lepattanók Köre

(#33007) hedler válasza kelzsoca (#32897) üzenetére


hedler
(kvázi-tag)

Kelzsoca!
Én köszönöm, hogy ezt megtehettem, mert nélkületek lehet, hogy Desire tulaj lennék, de én előbb olvastam, aztán vásároltam. No meg az ár nagyon vonzó volt.

Remélem a videón mindent jól csináltam és nem nagyon bakiztam, és érthetővé vált a dolog. Ez az enyém után a második teló volt amit meggyártottam, viszont mind a kettő tökéletes, semmi hiba és jól futnak a romok is, ráadásul elsőre! De az enyémen az R11_Hun, a videóson meg a FLB-R8_HUN rom szaladgál.
Gyerek nyúzza talking tommal meg a mérges madarakkal, meg valami autós meg repülős játékkel, én meg tolom rá az alkalmazásokat, meg törlöm a legtöbbet, de még soha nem akadt, vagy fagyott volna.
A következő videón megpróbálom a rom cserét és visszaállításokat megcsinálni, csak még nem szántam el magam rá. Annyira jól fut a Kelzsoca R11_Hun, hogy nem érzem szükségét a cserének.
De lehet, hogy most az új frissítéssel már meggyőző lesz az R8. Majd olvasom a beszámolókat és egyszercsak engedek a csábításnak. :-)
Itt vagyok ám a háttérben, csak mindig le vagyok maradva pár 100 hsz-el. :-)

Galaxy Note, Galaxy S Advance 2.3.6, Motorola Defy CM7.2

(#33130) V.Stryker válasza kelzsoca (#33118) üzenetére


V.Stryker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Letöltöttem az eredeti flb r8-at, hogy kivéve abból a talk-ot és az office-t, de azt írja,hogy 'Az alkalmazás nem lett telepítve".

Valaki tud adni legalább egy Talk-ot, amit lehet telepíteni?

Segíts magadon, mert az Isten megöregedett!

(#33132) tariattila válasza V.Stryker (#33130) üzenetére


tariattila
(PH! kedvence)

hali
tegnap délután linkelték nekem...
még nem raktam fel
keress rá! : talk :DDD

amúgy a system/app -ba másolod és reboot a telepités menete

n5

(#34487) gakoska


gakoska
(kvázi-tag)

Jama85: Transproxy teljesen jól működik, nem tudom, nálad mi lehet. Én egyetemi hálón használom (azonosítás nincs), MSN Talkon kívül minden megy, ahelyett meg a Meebo-t használom. Beállítod a proxyt, utána csatlakozol a wifihez, aztán engedélyezed is a proxyt, már megy is nálam. (3.08b)

[ Szerkesztve ]

(#34502) cheetah21021


cheetah21021
(újonc)

Sziasztok!

Feltettem a kelzsoca féle All In-t. tökéletes. 1000 hála kelzsocának érte.

Viszont szükségem lett volna egy talk programra, amit meg is találtam a kimaradt appokat tartalmazó zip.ből
viszont sajnos nem sikerült feltelepítenem, mert azt mondja install után, hogy "Application not installed"

Az apk-t másoltam az sd kártyára és ASTROval próbáltam feltenni. A youtoube.apk és a maps.apk simán felment!

valaki tud segíteni?

Üdv
Chee

(#34511) kelzsoca válasza cheetah21021 (#34502) üzenetére


kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Szerinted viccből van benne az update csomagban?

Töröld ki ami nem kell hagyd benne csak a Talk-ot és felteszi gond nélkül.

Rendszeralkalmazásokat nem fogsz telepíteni rendszer alól.

(#34510) Ronam

Várjunk még vele, mert több dologgal is vannak problémák, egyenlőre nem dolgozom vele többet, csak ha kiadják a szerintük is hibátlan romot.

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok! Weboldal: http://kelzsoca.hu

(#35272) catroot válasza Prof01 (#35268) üzenetére


catroot
(PH! kedvence)

MSN Talk, Facebook for Android, Twitter és Skype nálam nincs. Screenshotra pedig ShootMe-t.

"megrázod( A TELÓT" :D

[ Szerkesztve ]

"I live in the weak and the wounded, Doc."

(#37226) csaresz002


csaresz002
(fanatikus tag)

ááááá..... megint egy új rom? :Y :C

na akkor neki is látok a frissítésnek ;] :R

Melyik messenger-t ajánlanátok Blade-re? Mercury-t próbáltam,de hívás közben mindig ledob. Most a TalkDroid van fent,de ez sem az igazi :U

[ Szerkesztve ]

××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

(#37414) hedler


hedler
(kvázi-tag)

Most lusta voltam és az All-In ment fel, előtte recoveryből format SD, sd512 ext. part.
majd image kibont, feltesz, telepítés indít, sárga feliratok, kibontás, telepítés, robot, felirat, bebootol. És érdekes módon bejelentkezésnél felteszi a kérdést, hogy melyik launchert akarom választani. Hmmm. Próbaként az előző verziónél feltettem a sima launcher mellé a launcher pro-t, meg a go launchert is. így a home gomb megnyomására kényem kedvem szerint válogathattam, hogy éppen melyiket akarom használni. Na de azóta volt 1 all-in telepítés, ami elvileg mindent töröl. Ja és más progik is maradtak az előző verzióból: dialer-one, 3D Talking, fanvy widget, quadrant, stb. De minden más eltünt és még az emilezőket is be kellett állítanom újra. Mitől maradtak vissza ezek a progik és hogyan? De minden működik, simán töltök le a marketből, telefonálok, minden tuti. Még nem találtam hibát. 2 óra nyomkodással 16 %-ot merült az akksim.

Ja és a legjobb dolog: visszakaptuk a csengőhangokat!

Kelzsoca köszi szépen, meg fogom hálálni!!! Csak nincs Donate-m

[ Szerkesztve ]

Galaxy Note, Galaxy S Advance 2.3.6, Motorola Defy CM7.2

(#38869) TRob1 válasza mira72 (#38864) üzenetére


TRob1
(PH! kedvence)

Szintúgy. Tegnap reggel szedtem töltőről, tegnap 23-24 óra között valamikor repülő módba nyomtam, akkor 78%-os volt az akksi, reggel kilenc után vissza normál mód (ugyanúgy 78% az akksi), és perpill 51%-on áll, telefonáltam ma kb. 25-30 percet, wifi is ment párszor, (ill. lányom nyomta a Talkin Tomot meg a Talking Larry-t, most épp a Talking Fredet nyomja :D ). (r9 hun)

(#38868) kelzsoca: Nálam frankó, úgyhogy ez marad egy ideig :K (r9 hun)

(#38867) dragon1993: TopMap

[ Szerkesztve ]

¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2,5Gb ingyen tárhely): http://db.tt/NHkdwkX ¤ Copy (20Gb ingyen tárhely): https://copy.com?r=Y7VF3v ¤ Igo Primo2.0 ikonos branding: http://db.tt/8Q5TgKq2 ¤

(#40137) CurrentValue válasza kmisi99 (#40132) üzenetére


CurrentValue
(tag)
LOGOUT blog

Facebook, folyamatos gmail, és gmail talk, skype hivások, egy kis market és még soha nem értem el a 100megás netem végét (najo hazudok, volt 2napig net nélkül a ház akkor a kis blade szorta a netet a szobámba)

(#41193) Ben96


Ben96
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Ezt szeretném felrakni: FLB-R8_HUN_update_full (2011.03.02), eddig Kelzsoca R11-et használtam, de most rászántam magam, hogy felteszem az újat, miután a régi félig elszállt.

Nehéz megmondani, pontosan mitől, volt egy backup során befagyó Titanium backup, újra kellett indítanom a telefont/, egy cacheclaner ami frissíteni akarta a busyboxot, ami nem tudom végül sikerült, vagy nem, csak a végén néztem vissza a telefonra, akkor már nem írt ki semmit sem azt, hogy sikerült és azt sem, hogy nem, úgy gondoltam akkor valószínűleg sikerült. A telefon usb-n rá volt kötve a számítógépre /azzal töltöttem a telefonaksit/, amit újraindítottam, arra már nem emlékszem vajon a telefont ist, vagy az magától indult újra, vagy később magam indítottam újra, de befagyott a windows, bootnál kékhalál, azt írta ki új hardver lett telepítve/erről én nem tudok :) ami nem működik, távolítsam el, és indítsam újra. Megtettem, utánna jó volt. A telefon pedig visszaállt gyári launcherre, golauncher eltünt, és egy csomó alkalmazás is, a gyári markettel együtt, így pótolni sem tudom őket. próbáltam a hivatalos android marketen keresztül is, pc-ről, wifin keresztül, úgyse volt jó.

Mostmár mindegy, csak azt szeretném megkérdezni hogyan lehet visszarakni azokat az alkalmazásokat amik ki lettek véve a romból, és marketen keresztül sem lehet visszarakni. A youtube-ot vissza tudtam rakni marketről, de a google talkot nem, és az email klienst sem. Honnan lehet ezeket letölteni és visszarakni?

(#41202) kelzsoca válasza Ben96 (#41193) üzenetére


kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Tedd fel a lite vagy a full verziót és benne lesz a talk, meg minden ami kellhet.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok! Weboldal: http://kelzsoca.hu

(#42813) TRob1 válasza embe (#42807) üzenetére


TRob1
(PH! kedvence)

Nekem is ez van fenn (a data/local-ba tedd inkább) és megy (r9hun)

(#42806) Keeperv85: Még nem "szkájpoltam" vele, ill. msn talk-ot is csak 1-2 percre használtam (inkább telefonálok, vagy géppel messengerelek, úgyis egész nap előtte ülök :D )

[ Szerkesztve ]

¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2,5Gb ingyen tárhely): http://db.tt/NHkdwkX ¤ Copy (20Gb ingyen tárhely): https://copy.com?r=Y7VF3v ¤ Igo Primo2.0 ikonos branding: http://db.tt/8Q5TgKq2 ¤

(#42815) Szoszo94 válasza Keeperv85 (#42806) üzenetére


Szoszo94
(senior tag)
LOGOUT blog

én be szoktam lépni msnre, kikapcsolom a képernyőt, zsebre vágom a mobilt és mikor rezeg akkor írtak :D szóval nem megy alvóba olyankor a wifi :) (ebuddy, msn talk amiken tapasztaltam)

ZTE Geek/PiPo P4 --- TérkéPH!: http://goo.gl/4PMUp8

(#42981) Aggregátor válasza kelzsoca (#42977) üzenetére


Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elismerem, viccesen hangzik. Olyanokat szedtem ki, mint a CarHomeGoogle, Talk, BooksPhone, FOTAkill, QuickSearchBox, SetupWizard. Ami benne van pl. a te romodban, azokat meghagytam. Nézd meg mik vannak a system/app-ban.

Azért "dobtam" ki, mert így kb. annyi helyet foglal mint az eredeti RC2, viszont benne vannak a Google cuccok is. És nálam gond nélkül megy.

Amúgy meg gyorsan tanulok :P

(#43625) TRob1 válasza B-L-A-C-K (#43620) üzenetére


TRob1
(PH! kedvence)

Nem kell átnevezni, betallózod azt amilyen néven van.

A progi: Talking Tom (macsek), Talking Larry (madár), Talking Santa (Télapó. Ja, bocs, ez nem annyira állat :D ), Talking Fred (Rocker disznó), Talking ...

¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2,5Gb ingyen tárhely): http://db.tt/NHkdwkX ¤ Copy (20Gb ingyen tárhely): https://copy.com?r=Y7VF3v ¤ Igo Primo2.0 ikonos branding: http://db.tt/8Q5TgKq2 ¤

(#47026) Stirlitz válasza sunahunter (#47024) üzenetére


Stirlitz
(senior tag)

Facebook és google talk minek bele? Aki használni akarja, majd leszedi marketröl. Ha már csupasz rom, akkor legyen valóban csupasz. Szerintem. ;)

Skullen: erről beszéltem. Ne legyen benne egyik sem. Ki mit szeret, leszedi marketröl. Tegnap megküzdöttem a htc billel én is, mert tényleg jó, de nekem is csak fc-t sikerült összehozni, semmi mást.

[ Szerkesztve ]

Ha férget látok, rálépek. :)

(#48664) tcsfm


tcsfm
(kvázi-tag)

Üdv,

arra van valakinek ötlete miért van az, ha csak wifin kapcsolódom, apndroiddal a 2-3g kilőve, Kelzsoca féle FLB R10 full ROM, pár napja 1-2-3 óra késéssel jön csak át a talk/mail?
Mobilnettel azonnal...
Előtte működött rendesen, közben semmit sem változtattam.

Two great European narcotics, Alcohol and Christianity, I know which one I prefer...

(#49570) V.Stryker válasza kelzsoca (#49552) üzenetére


V.Stryker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Feltettem ezt az új RLS-t.Tök jó. Köszi,hogy megcsináltad.

Ezzel szemben meg had javasoljak/kérjek valamit: Esetleg tudnád egységesíteni a romjaidban a programokat? Értem ez alatt,hogy lehetőség szerint mindig ugyanazok legyenek a romjaidban. Volt hogy kimaradt anno a talk,rádió stb.(Ezek azért már többnyire benne vannak) Az FLB 10b-ben pl benne volt az Újraindítás progi, felteszem az RLS-t, abban meg már nincs benne. Ezt most könnyen pótolom, de pl a Talk-al annó sz.ptam.

A többieknek:
Mi ez az agresszió itt a topikban? Mindenki robban szét a tesztoszterontól így tavasszal? :DDD Könnyitsetek magatokon, ha nincs ki könnyítsen, vezessétek le kellemes formában. :D

[ Szerkesztve ]

Segíts magadon, mert az Isten megöregedett!

(#49571) sto1911


sto1911
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Koszonom mindenkinek, aki mellem allt (gondolom nem veletlenul)!

@(#49570) V.Stryker:: miert nem ment fel a Talk siman?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)  »  Keresési eredmények
Copyright © 2000-2015 PROHARDVER Informatikai Kft.