Hirdetés

Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz anglergab #48544 üzenetére

    mérd le egy XP boot idejét közvetlenül telepítés után (persze ne az első bootot), majd telepíts fel pl. Office-t, majd mérd le újra a bootidőt. Hasonlítsd össze a két értéket.

    Megtettem anno. Az egyik esetben 31 mp, a másikban 33 a szabályos ideje a boot folyamatnak. Így van kiosztva a kernel. Ha hosszabb, az nem a Registry miatt van, az ugyanis egy hierarchikus adatbázis struktúra, amiből mindig csak az adott kulcsokat olvassa be a rendszer. Bootolás közben ez kb 50-200 kulcs.

    a Vista mérete update-ek hatására 10 GB-ról 20-30 GB-ra nőhet (néhány hét alatt), úgy hogy szinte semmit sem csinálsz a géppel.

    ..és? A Linux mérete is felmehet 10 gigáról 20-ra, ha ész nélkül töltesz vele mindent. Ha az Androidnak lenne frissítése, az is ezt tenné.

    nem fog betelni a RAM, mert nem Windows:

    Mondom: user error. Nem a Windows memória kezelése fos, hanem nem tudnak programot írni egyesek.. Nem fogja a Windows sem betölteni a a dinamikus könyvtárakat duplán, ugyanis alapfeltétele a működésének, hogy az erőforrásokból csupán EGY lehet a memóriában. Képtelen vagy két azonos nevű dll fájlt beletölteni egy adott programmal pl.

    Szinte minden driver telepítés után indíthatod újra, nem beszélve az update-ekről.

    ..mi köze a folyamatok kilövésének a driver telepítéshez? Az Andorid alatt nem csak újra kell indítani a készüléket, hanem törölni kell a komplett Dalvik gyorsítót is. Tényleg sokkal jobb... Aham. Értem én. A Windows alatt sem kell folyamatokat kilőni, csak ha beragad valami. Azt meg itt is él...

    Víruskereső Windowsra biztosan kell.

    Kérlek mond el nekem miért is kell? Mondj nekem legalább 5 olyan LEGÁLIS tevékenységet, ami miatt vírusod lehet. Nekem azért van fent az Avast, mert én szoktam kapni mástól dvd-n programokat, akik nem megbízható helyeken mászkálnak. Ha egyfelhasználós gépem lenne, mint amilyen a teló, akkor leszedném. Ide nem a rendszer miatt nem kell, mert a leghülyébb ember is tud rá vírust írni. Ide azért nem kell, mert olyan marha kevés van, aki be is szedi azokat...

Aktív témák