Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) wicck válasza Pityesz82 (#50) üzenetére

wicck
(újonc)

Szerintem az már hangos.Bár ez ember függő.Abszolút hallató az én gépemben, le kell szabályozni.De a csomagban van gyárilag fordulatszámszabályzó is.

(#52) wicck válasza Pityesz82 (#50) üzenetére

wicck
(újonc)

Most nézem mindenhol neked válaszolok :)))))))))))))))))) egyébként nm

(#53) Cicero válasza wicck (#49) üzenetére

Cicero
(őstag)

Elvileg! Gyakorlatilag: [link]

(#54) Cicero válasza wicck (#48) üzenetére

Cicero
(őstag)

Azelőtt gyárid volt?

(#55) 7Heads Drago válasza wicck (#51) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ette volna meg a fene!
Kecson nincs!
:))

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#56) 7Heads Drago válasza Pityesz82 (#47) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

No mistral!
Nekem kell a gari! :B

(#57) 7Heads Drago válasza wicck (#51) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ez attól függ milyen géped van!
Mennyire szigetel a ház!
Vagy nincs fenn az oldala mint nekem?

(#58) Cicero válasza 7Heads Drago (#56) üzenetére

Cicero
(őstag)

Az lenne a gáz, ha zalmant vissza kéne vinni gariztatni. Asszem nagyot csalódnák a márkában

(#59) Pityesz82 válasza wicck (#51) üzenetére

Pityesz82
(kvázi-tag)

Hát nézd,először is Én mint a játékosok 90%-a fejhalgatóval játszom/netezem,stb.Innentöl kezdve felőlem aztán üvölthet is a gép csak a fülesen keresztül ne halljam,ennyi a lényeg.Főleg ha azt nézem,hogy elég sok pénzem van a videókariban és nem szeretném ha lefüstölne,inkább legyen egy picit zajosabb!!Egyébként ha most a gyári hűtőt max-ra állítom,na az igen,az aztán süvít!A másik dolog,hogy azt a 25 decibelt ahhoz mértem így magamban,hogy a procimon van egy Coolink U8-120-1600-as hűtő,max fordulaton 23 decibel.Mindig fullon pörög,mert egyszerűen SEMMI hangja,ebből következtettem,de lehet hogy ezt így nem igazán lehet hasonlítgatni és akkor tévedek!

(#60) Pityesz82 válasza 7Heads Drago (#56) üzenetére

Pityesz82
(kvázi-tag)

Hát igen!Egy két haverom járt már ott,és a tapasztalatuk??!Inkább le se írom.Itt PH-n is van negatív reklám bőven,valószínú nem véletlen!De hagyjuk,ez a totyik nem ezért van,bár akár lehetne nyitni is egy ilyet!

(#61) wicck válasza Cicero (#54) üzenetére

wicck
(újonc)

Azelött heatpipe os gyári volt.Minden létező ventit kicseréltem a gépben ugyhogy szerencsére a gép halk alapból, azért lehetett hallani külön a vf900 at.Leszabályozva használom, és igy tökéletes a hanghatás nekem.a 12 centis ventik ilyenek Scythe SFF21D, az 1 darab 8 as meg noiseblocker s1.Fontosnak tartottam hogy végre kerüljön rá ramhütő is.Vantec CCB-RS8 as réz ramhütőket raktama karira.Jah lényeges a leírása szerint AGPs 6600 ra nem jó és Ati 9600 re sem.Nem tudom miért.

(#62) wicck válasza 7Heads Drago (#57) üzenetére

wicck
(újonc)

1 Thermaltake Shark házam van. Fent van az oldala de igazából olyan mintha nem lenne mert tök luk az egész :))))))

(#63) Cicero válasza wicck (#61) üzenetére

Cicero
(őstag)

Vagy a nyák kialakítása miatt, vagy a lyukak mérete miatt nem mehet rá fel :) Akkor Inno3D-d volt ha gyári heatpipe-os volt rajta igaz?

(#64) Re-Tech válasza Pityesz82 (#59) üzenetére

Re-Tech
(fanatikus tag)

Én meg pont fülessel nem tudok játszani, pedig próbáltam, csak akkor nem irányból hallom a hangokat :)

Egyébként ez most a legjobb ami pénzért kapható, persze a ventillátorosok között. Új Axcelero-t(nem tudom hogy kell írni) is elverte pár fokkal és még halkabb is nála.

(#65) wicck válasza Cicero (#63) üzenetére

wicck
(újonc)

Nem Gigabyte 6600gt vivo.

(#66) Cicero válasza wicck (#65) üzenetére

Cicero
(őstag)

[kép]

Hmm.. ezt még nem láttam :DDD

(#67) Pityesz82 válasza Re-Tech (#64) üzenetére

Pityesz82
(kvázi-tag)

Ez a dolog mindenkinél változó,otthon nyugott körülmények között egy üres szobában persze,hogy a HI-FI illetve a házimozi sokkal komolyabb tud lenni.Én elég sokat jártam tavaly lan-party-ra és ekkor szoktam rá a fülesre.Sajna nem tudtam venni komolyabb darabot,csak sztereó volt és most is az van.De jól szolgál!

(#68) 7Heads Drago válasza wicck (#62) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen karid van?
És mennyivel jobban hűti mint a gyári?

(#69) wicck válasza 7Heads Drago (#68) üzenetére

wicck
(újonc)

pontos link. Egyébként Gigabyte GV-NX66T128VP.Olyan 25% al hidegebb most pedig emelve van a gpu feszültsége 1,4 röl 1,57 re és huzva van gpu és ram is.Max 51 fok teljes terhelésen alacsony fordulaton az nvidia driver szerinti méréssel.

[Szerkesztve][link]

[Szerkesztve]

(#70) zpc-ss

zpc-ss
(újonc)

Hali!

Ajánlom figyelmetekbe az alábbi tesztet, elég meggyőző! :C

[link]

ATI Radeon X1800XT load -22 celsius!!!!!!! :Y ,

Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!

(#71) Cicero válasza zpc-ss (#70) üzenetére

Cicero
(őstag)

Ezek szerint az Accelero X2 egy rakás szar... bár mondjuk nem lepődtem meg rajta...

(#72) 7Heads Drago válasza zpc-ss (#70) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is gondoltam volna hogy igy megveri a gyári hűtést!
Azért kiváncsi lennék hogy egy leadtek 6600 gt-n (alu zalman gyári hűtés) mit mutatna! :))

(#73) 7Heads Drago válasza wicck (#69) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor pedig az enyém se lenne melegebb, mert a proci ugyanaz rajta (elvileg)!
A feszt. hogy emelted meg? :programmal vagy a biosban az pci expressz feszt toltad fentebb vagy a videokari biosban emeltél?
(Lama vagyok vvideokari húzásban)

(#74) zpc-ss válasza 7Heads Drago (#72) üzenetére

zpc-ss
(újonc)

Bár csak MSI 6600 GT, de hátha segít

[link]

forjorinformésön

(#75) 7Heads Drago válasza zpc-ss (#74) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

THX :R
Király ez a link!

(#76) wicck válasza 7Heads Drago (#73) üzenetére

wicck
(újonc)

A videokari biosátirással lehet megemelni a feszt. Ez az a feszültség amit a vid.karid gpuja kap. minthaa procid feszét állitanád.Ettöl tovább fogod tudni húzni is.Én a nibitort progit használtam.Tök jó.Beolvasod a biosát a kártyádnak átirod, elmented majd flash a kártyába.És már fut is,nem kell forrasztgatni mint azt csinálni szokták.Mert minden progi csak 1.4 V ot enged. Jah és ha belötted azt a sebbeséget amit maxon tud a kártya stabilan utána azt is bele tudod irni és mindig annyival megy majd a kari. semmilyen huzó program nem kell. :) adok 1 linket fancia de érteni fogod mert csomo képpel illusztrált.[link]

mindenhez van itt letöltés link. Ha elakadsz szólj.de egyszerű.A gpud ugyanolyan hasonló értékeket kaphatsz.Bár a tuning mindig egyedi darabtól függ.Lehet jobban fut az egyik mig a másik ua. tipusú kari is más értékeket produkálhat.

A pci e fesz vagy esetleg agp fesz emelés inkább csak stabilitást ad 1 húzott karinak.A pcie mhz huzást érdemes majd kiprobálni mert az még adhat némi plusszt de azt a legvégén.

(#77) Tomi 16

Tomi 16
(őstag)

Lehet hogy nem ide tartozik de nekem van egy Zalman VF-700CU-hűtőm és ma külön vettem rá egy HSI Chipset hűtőt de nem bírom felrakni a Coolert mikor a Hsit feldobtam és rajta van nem engedi mert a bordába beleakad.Hogy lehetne ezt megcsinálni hogy feltudjam rakni rendesen a coolert és a HSI Chipset hűtőt :F

(#78) Lalaboy

Lalaboy
(őstag)

Erdeklodni szeretnek, hogy van-e valakinek tapasztalata az X1800XT@VF900 parosrol? A heten szeretnem megrendelni a VF900-at, mert ha meghuzom a kartyat 650/770Mhz-re, ami nem is a vege, 64C alap, 80C terhelten a GPU! Ha kulso progival felporgetem a hutest 100%-ra 60C/71C-t kapok, de fejhallgato nelkul nem lehet jatszani, olyan eszement hangja van a gyari hutesnek. A Zalman VF900-asa lenne az egyik megoldas.

Asus A8R32-MVP, X2 3800(2000@2600), 2x1Gb Mushkin DDR500 mem., Gigabyte Radeon X1800XT, Maxtor 300Gb vinyo, Thermaltake Soprano haz, Thermaltake TR2 500W PFC tap

(#79) wicck válasza Tomi 16 (#77) üzenetére

wicck
(újonc)

Hülyeségnek tünhet de a hsi hütöd 1 darab alu borda.Reszelő.Nézd meg hol akad és kicsit meghúzod a hütés nem fog tölle romlani 1 bordán nincs mi elromoljon úgyhogy a gari valszinűleg nem fontos.Pár perces dolog.Egyéb esetben a felfogatások adottak ugy gondolom fizikális akadásnál sok választásod nincs.mertha felrakod valahogy és mondjuk nem fekszik fel rendesen a gpu hütésed akkor késöbb lesz baj.Persze leszerelt állapotban csináld. :)))

(#80) wicck válasza Tomi 16 (#77) üzenetére

wicck
(újonc)

Hülyeségnek tünhet de a hsi hütöd 1 darab alu borda.Reszelő.Nézd meg hol akad és kicsit meghúzod a hütés nem fog tölle romlani 1 bordán nincs mi elromoljon úgyhogy a gari valszinűleg nem fontos.Pár perces dolog.Egyéb esetben a felfogatások adottak ugy gondolom fizikális akadásnál sok választásod nincs.mertha felrakod valahogy és mondjuk nem fekszik fel rendesen a gpu hütésed akkor késöbb lesz baj.Persze leszerelt állapotban csináld. :)))

(#81) zpc-ss válasza Lalaboy (#78) üzenetére

zpc-ss
(újonc)

70-es hozzászólás :)

(#82) Lalaboy válasza zpc-ss (#81) üzenetére

Lalaboy
(őstag)

Eszrevettem, de a Firefox ezt az uzenetet rakta a kepernyore :
Not Found
The requested URL /showdocs.cfm was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

(#83) Lamair válasza Lalaboy (#82) üzenetére

Lamair
(senior tag)

[link]

ez a helyes link

''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

(#84) Lalaboy válasza Lamair (#83) üzenetére

Lalaboy
(őstag)

Koszonom, nagyon tanulsagos. Nem gondoltam volna, hogy ennyit segit a GPU-nak!

(#85) éN79 válasza Lamair (#83) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy kis vélemény a teszhez: nekem személy szerint egy x1900XT-n csücsült egy Fatal1ty ami 3200 rpm környékén forgott, magyarul a ''teljesítmény'' kategóriába sorolandó már a fordulatszáma alapján, és ennek a helyére vettem egy X2-t. A hanghatás össze se hasonlítható. Teljesítményben azonos benchmarkok esetén a max hőfok ''sajna'' ugyanott volt mindkét hűtőnél. Ami a Zalman mellett szól, hogy hamarabb visszahült mint az X2.
Innentől kissé fenntartással kezeltem a linkelt cikket, de ha egyszer szerzek egy VF 900-at is, megosztom tapasztalatomat.

(#86) zpc-ss válasza Lalaboy (#82) üzenetére

zpc-ss
(újonc)

Bocsesz, most látom, hogy megújult az oldal :B

Azért úgy látom nem csak engem izgat ez a hűtő egy X1900-ason... ;]

(#87) 7Heads Drago válasza wicck (#76) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Thx

(#88) wicck válasza 7Heads Drago (#87) üzenetére

wicck
(újonc)

Nm remélem hasznát veszed :)

(#89) Folze

Folze
(fanatikus tag)

egy 6600gt-ről tudok hőfok értékekkel szolgálni:
2D - 40; 3D - 53 egy közepes szellőzésű házban...

(#90) wicck válasza 7Heads Drago (#87) üzenetére

wicck
(újonc)

Ma teszteltem a nibitor 2.8 ast azt hiszem és abban már alapból benne van a feszültség átirása nem kell vele szenvedni csak beállitani.Tök szupi. Töltsd le és nézd meg érdemes

(#91) Lalaboy

Lalaboy
(őstag)

Megjott a Zalman VF900-as huto! Az elso meglepetes akkor ert, amikor kezbevettem, mert a gyari hutohoz kepest szinte torekenynek tunik! A masodik a felszerelese, ami meglepoen konnyen es gyorsan vegbement. A harmadik, a gep bekapcsolasakor elmaradt a megszokott indul a repulo szindroma. Teljes fordulaton hajtom, igy is tulkiabaljak a haz hutoventillatorai. A huto kidolgozasa remek, a polirozas a huto aljan olyan, hogy borotvalkozni lehetne benne. A gyari memoriahutokkel nagyon kell vigyazni, mert egy picit erosebb mozdulatra a beszereleskor leesnek. Igaz irtak is a leirasaban, hogy 24 ora alatt 90%-ra kot meg, de ki tudna ezt kivarni? A lenyeg a teljesitmenye! Az X1800XT 512Mb-t nem huztam, mindent gyari frekin mertem a Catalyst es az ATI Tray Tools v1.0.5.880 RC segitsegevel.

Gyari huto GPU: 63C 77C
VF900 GPU: 47C 60C

Egy dolgot azert nem ertek! 5C-vel magasabb ertekeket kaptam,
mint a Sudhian teszteloi!
Ezt meg is ertenem, ha nem lenne a hazban
2db 120-as es 1db kisebb venti a haz oldalan.
Ellenben a processzorhomersekletem nem emelkedett! Fura!

[Szerkesztve]

(#92) Pityesz82 válasza Lalaboy (#91) üzenetére

Pityesz82
(kvázi-tag)

Mázlista!Szóval Neked is már van egy VF900-as!Nagyon szeretnék már Én is egyet,csak sajna a fizetésemen fog múlni a dolog,de amúgy ezek szerint megéri a pénzt!!!

(#93) 7Heads Drago válasza Lalaboy (#91) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon nem mindegy a ház kialakitása!
A kábelektől kezdve, nem beszélve a ház hosszáról és a ventik beszivó nyilásaitól (hogy mekkorák).

(#94) Folze válasza Lalaboy (#91) üzenetére

Folze
(fanatikus tag)

a polírozáshoz annyit fűznék hozzá, hogy ha jobban megnézed, a hőcsövek is ugyanolyan 'színűek', szal sztem le van fújva valamivel... a vf700-hoz lehet hasonló az 'alatta' levő polír...

(#95) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Nem probálta valaki egyazon karit vizzel és vf 900-zal hüteni hogy melyik mit tud?
:R

(#96) Blero3311

Blero3311
(lelkes újonc)

Sziasztok! Vmelyik levélben olvastam hogy már Március végétől lehet kapni a boltokban. Tudnátok ajánlani Budapesti üzleteket vagy boltokat hol be tudnám szerezni? előre is köszi

(#97) t-jay válasza Blero3311 (#96) üzenetére

t-jay
(kvázi-tag)

Pixelben van tegnap elött rendeltem ma meg is jött! :C
[link]

GIGABYTE EX58-EXTREME; i7 920@4,0Ghz; SCHYTE Mugen 2; ADATA 6GB DDR3 2000mhz; GIGABYTE HD6950@6970 2GB; OCZ Vertex 2 60GB SSD; 2TB HDD RAID0; FSP EVEREST 800W; Cooler Master Cosmos-S

(#98) Blero3311 válasza t-jay (#97) üzenetére

Blero3311
(lelkes újonc)

Köszi! Asszem megyek és holnap veszek egyet.. ;] de ahogy láttam 17 ropibol még másra futtya majd ;)

(#99) haft válasza Blero3311 (#98) üzenetére

haft
(lelkes újonc)

Én itt vettem kb egy hete, az ára is uannyi: [link]

(#100) Blero3311

Blero3311
(lelkes újonc)

Na má meg is van! Egész jó.. báár.. najó
Télleg elég durva! :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.