Szerintem az már hangos.Bár ez ember függő.Abszolút hallató az én gépemben, le kell szabályozni.De a csomagban van gyárilag fordulatszámszabályzó is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
wicck
(újonc)
Most nézem mindenhol neked válaszolok
)))))))))))))))) egyébként nm

Cicero
(őstag)
Elvileg! Gyakorlatilag: [link]

Cicero
(őstag)
Azelőtt gyárid volt?
Ette volna meg a fene!
Kecson nincs!
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
No mistral!
Nekem kell a gari! 
Ez attól függ milyen géped van!
Mennyire szigetel a ház!
Vagy nincs fenn az oldala mint nekem?

Cicero
(őstag)
Az lenne a gáz, ha zalmant vissza kéne vinni gariztatni. Asszem nagyot csalódnák a márkában

Pityesz82
(kvázi-tag)
Hát nézd,először is Én mint a játékosok 90%-a fejhalgatóval játszom/netezem,stb.Innentöl kezdve felőlem aztán üvölthet is a gép csak a fülesen keresztül ne halljam,ennyi a lényeg.Főleg ha azt nézem,hogy elég sok pénzem van a videókariban és nem szeretném ha lefüstölne,inkább legyen egy picit zajosabb!!Egyébként ha most a gyári hűtőt max-ra állítom,na az igen,az aztán süvít!A másik dolog,hogy azt a 25 decibelt ahhoz mértem így magamban,hogy a procimon van egy Coolink U8-120-1600-as hűtő,max fordulaton 23 decibel.Mindig fullon pörög,mert egyszerűen SEMMI hangja,ebből következtettem,de lehet hogy ezt így nem igazán lehet hasonlítgatni és akkor tévedek!

Pityesz82
(kvázi-tag)
Hát igen!Egy két haverom járt már ott,és a tapasztalatuk??!Inkább le se írom.Itt PH-n is van negatív reklám bőven,valószínú nem véletlen!De hagyjuk,ez a totyik nem ezért van,bár akár lehetne nyitni is egy ilyet!

wicck
(újonc)
Azelött heatpipe os gyári volt.Minden létező ventit kicseréltem a gépben ugyhogy szerencsére a gép halk alapból, azért lehetett hallani külön a vf900 at.Leszabályozva használom, és igy tökéletes a hanghatás nekem.a 12 centis ventik ilyenek Scythe SFF21D, az 1 darab 8 as meg noiseblocker s1.Fontosnak tartottam hogy végre kerüljön rá ramhütő is.Vantec CCB-RS8 as réz ramhütőket raktama karira.Jah lényeges a leírása szerint AGPs 6600 ra nem jó és Ati 9600 re sem.Nem tudom miért.

wicck
(újonc)
1 Thermaltake Shark házam van. Fent van az oldala de igazából olyan mintha nem lenne mert tök luk az egész
))))

Cicero
(őstag)
Vagy a nyák kialakítása miatt, vagy a lyukak mérete miatt nem mehet rá fel
Akkor Inno3D-d volt ha gyári heatpipe-os volt rajta igaz?

Re-Tech
(fanatikus tag)
Én meg pont fülessel nem tudok játszani, pedig próbáltam, csak akkor nem irányból hallom a hangokat 
Egyébként ez most a legjobb ami pénzért kapható, persze a ventillátorosok között. Új Axcelero-t(nem tudom hogy kell írni) is elverte pár fokkal és még halkabb is nála.

wicck
(újonc)
Nem Gigabyte 6600gt vivo.

Cicero
(őstag)
![[kép] [kép]](http://www.deacom.ru/content/img_cat_l/0039/393222.jpg)
Hmm.. ezt még nem láttam 

Pityesz82
(kvázi-tag)
Ez a dolog mindenkinél változó,otthon nyugott körülmények között egy üres szobában persze,hogy a HI-FI illetve a házimozi sokkal komolyabb tud lenni.Én elég sokat jártam tavaly lan-party-ra és ekkor szoktam rá a fülesre.Sajna nem tudtam venni komolyabb darabot,csak sztereó volt és most is az van.De jól szolgál!
Milyen karid van?
És mennyivel jobban hűti mint a gyári?

wicck
(újonc)
pontos link. Egyébként Gigabyte GV-NX66T128VP.Olyan 25% al hidegebb most pedig emelve van a gpu feszültsége 1,4 röl 1,57 re és huzva van gpu és ram is.Max 51 fok teljes terhelésen alacsony fordulaton az nvidia driver szerinti méréssel.
[Szerkesztve][link]
[Szerkesztve]

zpc-ss
(újonc)
Hali!
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi tesztet, elég meggyőző! 
[link]
ATI Radeon X1800XT load -22 celsius!!!!!!!
,
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!

Cicero
(őstag)
Ezek szerint az Accelero X2 egy rakás szar... bár mondjuk nem lepődtem meg rajta...
Nem is gondoltam volna hogy igy megveri a gyári hűtést!
Azért kiváncsi lennék hogy egy leadtek 6600 gt-n (alu zalman gyári hűtés) mit mutatna! 
Akkor pedig az enyém se lenne melegebb, mert a proci ugyanaz rajta (elvileg)!
A feszt. hogy emelted meg? :programmal vagy a biosban az pci expressz feszt toltad fentebb vagy a videokari biosban emeltél?
(Lama vagyok vvideokari húzásban)

zpc-ss
(újonc)
Bár csak MSI 6600 GT, de hátha segít
[link]
forjorinformésön
THX 
Király ez a link!

wicck
(újonc)
A videokari biosátirással lehet megemelni a feszt. Ez az a feszültség amit a vid.karid gpuja kap. minthaa procid feszét állitanád.Ettöl tovább fogod tudni húzni is.Én a nibitort progit használtam.Tök jó.Beolvasod a biosát a kártyádnak átirod, elmented majd flash a kártyába.És már fut is,nem kell forrasztgatni mint azt csinálni szokták.Mert minden progi csak 1.4 V ot enged. Jah és ha belötted azt a sebbeséget amit maxon tud a kártya stabilan utána azt is bele tudod irni és mindig annyival megy majd a kari. semmilyen huzó program nem kell.
adok 1 linket fancia de érteni fogod mert csomo képpel illusztrált.[link]
mindenhez van itt letöltés link. Ha elakadsz szólj.de egyszerű.A gpud ugyanolyan hasonló értékeket kaphatsz.Bár a tuning mindig egyedi darabtól függ.Lehet jobban fut az egyik mig a másik ua. tipusú kari is más értékeket produkálhat.
A pci e fesz vagy esetleg agp fesz emelés inkább csak stabilitást ad 1 húzott karinak.A pcie mhz huzást érdemes majd kiprobálni mert az még adhat némi plusszt de azt a legvégén.

Tomi 16
(őstag)
Lehet hogy nem ide tartozik de nekem van egy Zalman VF-700CU-hűtőm és ma külön vettem rá egy HSI Chipset hűtőt de nem bírom felrakni a Coolert mikor a Hsit feldobtam és rajta van nem engedi mert a bordába beleakad.Hogy lehetne ezt megcsinálni hogy feltudjam rakni rendesen a coolert és a HSI Chipset hűtőt 

Lalaboy
(őstag)
Erdeklodni szeretnek, hogy van-e valakinek tapasztalata az X1800XT@VF900 parosrol? A heten szeretnem megrendelni a VF900-at, mert ha meghuzom a kartyat 650/770Mhz-re, ami nem is a vege, 64C alap, 80C terhelten a GPU! Ha kulso progival felporgetem a hutest 100%-ra 60C/71C-t kapok, de fejhallgato nelkul nem lehet jatszani, olyan eszement hangja van a gyari hutesnek. A Zalman VF900-asa lenne az egyik megoldas.
Asus A8R32-MVP, X2 3800(2000@2600), 2x1Gb Mushkin DDR500 mem., Gigabyte Radeon X1800XT, Maxtor 300Gb vinyo, Thermaltake Soprano haz, Thermaltake TR2 500W PFC tap

wicck
(újonc)
Hülyeségnek tünhet de a hsi hütöd 1 darab alu borda.Reszelő.Nézd meg hol akad és kicsit meghúzod a hütés nem fog tölle romlani 1 bordán nincs mi elromoljon úgyhogy a gari valszinűleg nem fontos.Pár perces dolog.Egyéb esetben a felfogatások adottak ugy gondolom fizikális akadásnál sok választásod nincs.mertha felrakod valahogy és mondjuk nem fekszik fel rendesen a gpu hütésed akkor késöbb lesz baj.Persze leszerelt állapotban csináld.
)

wicck
(újonc)
Hülyeségnek tünhet de a hsi hütöd 1 darab alu borda.Reszelő.Nézd meg hol akad és kicsit meghúzod a hütés nem fog tölle romlani 1 bordán nincs mi elromoljon úgyhogy a gari valszinűleg nem fontos.Pár perces dolog.Egyéb esetben a felfogatások adottak ugy gondolom fizikális akadásnál sok választásod nincs.mertha felrakod valahogy és mondjuk nem fekszik fel rendesen a gpu hütésed akkor késöbb lesz baj.Persze leszerelt állapotban csináld.
)

zpc-ss
(újonc)
70-es hozzászólás 

Lalaboy
(őstag)
Eszrevettem, de a Firefox ezt az uzenetet rakta a kepernyore :
Not Found
The requested URL /showdocs.cfm was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Lamair
(senior tag)
[link]
ez a helyes link
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

Lalaboy
(őstag)
Koszonom, nagyon tanulsagos. Nem gondoltam volna, hogy ennyit segit a GPU-nak!
Egy kis vélemény a teszhez: nekem személy szerint egy x1900XT-n csücsült egy Fatal1ty ami 3200 rpm környékén forgott, magyarul a ''teljesítmény'' kategóriába sorolandó már a fordulatszáma alapján, és ennek a helyére vettem egy X2-t. A hanghatás össze se hasonlítható. Teljesítményben azonos benchmarkok esetén a max hőfok ''sajna'' ugyanott volt mindkét hűtőnél. Ami a Zalman mellett szól, hogy hamarabb visszahült mint az X2.
Innentől kissé fenntartással kezeltem a linkelt cikket, de ha egyszer szerzek egy VF 900-at is, megosztom tapasztalatomat.

zpc-ss
(újonc)
Bocsesz, most látom, hogy megújult az oldal 
Azért úgy látom nem csak engem izgat ez a hűtő egy X1900-ason... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Thx

wicck
(újonc)
Nm remélem hasznát veszed 

Folze
(fanatikus tag)
egy 6600gt-ről tudok hőfok értékekkel szolgálni:
2D - 40; 3D - 53 egy közepes szellőzésű házban...

wicck
(újonc)
Ma teszteltem a nibitor 2.8 ast azt hiszem és abban már alapból benne van a feszültség átirása nem kell vele szenvedni csak beállitani.Tök szupi. Töltsd le és nézd meg érdemes

Lalaboy
(őstag)
Megjott a Zalman VF900-as huto! Az elso meglepetes akkor ert, amikor kezbevettem, mert a gyari hutohoz kepest szinte torekenynek tunik! A masodik a felszerelese, ami meglepoen konnyen es gyorsan vegbement. A harmadik, a gep bekapcsolasakor elmaradt a megszokott indul a repulo szindroma. Teljes fordulaton hajtom, igy is tulkiabaljak a haz hutoventillatorai. A huto kidolgozasa remek, a polirozas a huto aljan olyan, hogy borotvalkozni lehetne benne. A gyari memoriahutokkel nagyon kell vigyazni, mert egy picit erosebb mozdulatra a beszereleskor leesnek. Igaz irtak is a leirasaban, hogy 24 ora alatt 90%-ra kot meg, de ki tudna ezt kivarni? A lenyeg a teljesitmenye! Az X1800XT 512Mb-t nem huztam, mindent gyari frekin mertem a Catalyst es az ATI Tray Tools v1.0.5.880 RC segitsegevel.
Gyari huto GPU: 63C 77C
VF900 GPU: 47C 60C
Egy dolgot azert nem ertek! 5C-vel magasabb ertekeket kaptam,
mint a Sudhian teszteloi!
Ezt meg is ertenem, ha nem lenne a hazban
2db 120-as es 1db kisebb venti a haz oldalan.
Ellenben a processzorhomersekletem nem emelkedett! Fura!
[Szerkesztve]

Pityesz82
(kvázi-tag)
Mázlista!Szóval Neked is már van egy VF900-as!Nagyon szeretnék már Én is egyet,csak sajna a fizetésemen fog múlni a dolog,de amúgy ezek szerint megéri a pénzt!!!
Nagyon nem mindegy a ház kialakitása!
A kábelektől kezdve, nem beszélve a ház hosszáról és a ventik beszivó nyilásaitól (hogy mekkorák).

Folze
(fanatikus tag)
a polírozáshoz annyit fűznék hozzá, hogy ha jobban megnézed, a hőcsövek is ugyanolyan 'színűek', szal sztem le van fújva valamivel... a vf700-hoz lehet hasonló az 'alatta' levő polír...
Nem probálta valaki egyazon karit vizzel és vf 900-zal hüteni hogy melyik mit tud?

Blero3311
(lelkes újonc)
Sziasztok! Vmelyik levélben olvastam hogy már Március végétől lehet kapni a boltokban. Tudnátok ajánlani Budapesti üzleteket vagy boltokat hol be tudnám szerezni? előre is köszi

t-jay
(kvázi-tag)
Pixelben van tegnap elött rendeltem ma meg is jött! 
[link]
GIGABYTE EX58-EXTREME; i7 920@4,0Ghz; SCHYTE Mugen 2; ADATA 6GB DDR3 2000mhz; GIGABYTE HD6950@6970 2GB; OCZ Vertex 2 60GB SSD; 2TB HDD RAID0; FSP EVEREST 800W; Cooler Master Cosmos-S

Blero3311
(lelkes újonc)
Köszi! Asszem megyek és holnap veszek egyet..
de ahogy láttam 17 ropibol még másra futtya majd 

haft
(lelkes újonc)
Én itt vettem kb egy hete, az ára is uannyi: [link]