Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#151) erikthekippa

erikthekippa
(kvázi-tag)

nahát skacok meghalt a totyik? mind1 én most megyek venni vf990at a két db slibe kötött 6600gtmre aztánveszek egy klimát és a gépbe mountolom :)

TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One

(#152) robekri válasza erikthekippa (#151) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vf990 ahha, jó lesz az 900nak is!

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#153) erikthekippa

erikthekippa
(kvázi-tag)

jovanna 2es votám mátékbol drága teszsirom :)

TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One

(#154) robekri válasza erikthekippa (#153) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:]

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#155) sYs

sYs
(lelkes újonc)

Hali,

Nekem is egy ilyen huto van a 7900GTmen de kezd befosni a kari es vinnem vissza gariba, de ahoz ugyebar vissza kene raknom eredeti hutot, az lenne a kerdesem hogy le lehet-e szedni ezeket a memoria hutoket ugy, hogy ne szoljanak be esetleg erte, szal ne legyen levagos hogy en itt cserelgettem a dolgokat?

Kosz elore is.

(#156) robekri válasza sYs (#155) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tedd fagyasztóba és a hidegre könnyebben lejön a memborda!

(#157) sYs válasza robekri (#156) üzenetére

sYs
(lelkes újonc)

koszi ;)

(#158) Metamorfózis

Metamorfózis
(kvázi-tag)

Sziasztok!

A vf 900 elbír egy 8800gts 320-assal?

Egy embernek három feladata van: Megszületni - Meghalni, és közben Élni egy jót

(#159) Yushchenko válasza Metamorfózis (#158) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

nem megy rá

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#160) Myrrdinemrys válasza Invoker (#142) üzenetére

Myrrdinemrys
(újonc)

A gyárilag emelt órajelű Gygabyte 7950 GTGS-re (700/1400) a napokban raktam rá egy VF900-ast, mivel elgyengült a gyári venti, így alapból 80+ fokon ment, teljes terhelésnél pedig 125 fok fölé jutott, ami miatt szerencsére le is kapcsolt minimum órajelre, ezt az fps pedig brutális keménységgel követte (pl. 80-ról 20 alá). A VF900-zal az alapjárati hőmérséklet 40 fok alatt van, max. terhelés mellett pedig 61 fok a maximum. A+++ :)) :DD :C

(#161) kgergely23

kgergely23
(senior tag)

Halihó,

a minap szereztem be én is egy vf900cu-t, mert a radeon hd2600xt hűtő fix 60 fokon tartotta a kártyát, játéknál 100-ra is felugrott.
ezzel pedig alapjáraton 29-30, játéknál maximum 36 fokot ér el, ha húzok a gpu-n, 37. hát asszem nem kell ennél többet mondani, talán annyit, hogy bár a leírása szerint nem jó a HD szériára, mégis simán ráment.

!!! Cort AC12 NAT klasszikus gitár féláron: 20000.- !!!

(#162) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ave!
Én is beszereztem egy VF900-at és a 8600Ge-t 43 fokkon tartja alapjáraton, játék közbe pedig 50 fok körül. :K

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#163) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Húha... haldoklik a topic? :O

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#164) cettlee

cettlee
(senior tag)

egyik havernak a kártyáján vannak ien zalmanos kék tüskés bordák a memcsiken, de sehogyse tudjuk leszedni. van valakinek ötlete hogy hogy lehetne leoperálni?

2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

(#165) (Darkwood) válasza cettlee (#164) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Rakja hűtőbe és utána le lehet szedni! :K

(#166) ZooLee19..

ZooLee19..
(kvázi-tag)

Hali, nem tudjátok mi a fene lett a zalman oldalával? Nekem csak valami koreai krix-krax jön be. :O

[ Szerkesztve ]

(#167) Dr.Én válasza cettlee (#164) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Nekem tök könnyen lejött a ram süni. de sajna már vissza nem tudtam rakni, azota vettem másikat, ezeket elraktam tartalékba.

ZooLee19..

Hali

Nekem ezen jön be Zalman

[ Szerkesztve ]

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#168) (Darkwood) válasza ZooLee19.. (#166) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nálam jó!
[Zalman]

(#169) (Darkwood) válasza (Darkwood) (#163) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

#163 Tévedtem! ;] :DDD

(#170) Dr.Én válasza (Darkwood) (#169) üzenetére

Dr.Én
(PH! addikt)

Tévedni emberi dolog :) , én is szoktam

Az ámokfutás a jövő tömegsportja....Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem....A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva

(#171) (Darkwood) válasza Dr.Én (#170) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Akkor megnyugodtam!!! :DDD

(#172) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Na én megváltam e remek hűtőtől, de mindenkinek ajánlom, mert nagyon jól végzi dolgát! :K :K :K

(#173) (Darkwood) válasza (Darkwood) (#169) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Csak nem tévedtem! :(

(#174) jenei92

jenei92
(senior tag)

Hali!Segitség kéne! Egy Shapphire hd2600pro kártyám van,és azt hallotam erre nem jó ez e hűtő van aki tud segiteni? :R :((

(#175) Wendelke válasza jenei92 (#174) üzenetére

Wendelke
(tag)

Hát amennyiben a panel és a GPU nem különbözik a Gigabyte HD2600XT-től , akkor rámegy.

De mivel kicsit magasabb a GPU mit amilyen kártyákkal kompatibilis, így a csavarokkal egy kicsit játszani kell. Tehát nem lehet a hűtő 4 lábán található furatokba teljesen betekerni a csavarokat, mert akkor a pici gumibakok nem fekszenek fel a panelon.

"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.

(#176) (Darkwood) válasza jenei92 (#174) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Rá kell, hogy menjen! ;)

(#177) HUNNIA1920

HUNNIA1920
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Én most készülök venni egy vf-900 Cu hűtőt. Ha meglesz, akkor leírom a tapasztalataimat. Egy Sapphire HD2600XT 256MB - ra kerülne a gyári helyett.
Üdv: Tamás

"Nagy-Magyarország te sosem maradsz árva, mindig szívünkben élsz, szeretetbe zárva" - EF.

(#178) (Darkwood) válasza HUNNIA1920 (#177) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Nekem is volt egy ilyenem 8600GE-re és jó volt és természetesen halk. Neked is be fog válni! Egészséggel használd!

(#179) coderman

coderman
(újonc)

Jó kis cooler, bár az összes teszt és komment ellenére az én 8800gt-mre kevésnek bizonyult, arra nem ajánlom.

Let's take a dip in the strawberry river!

(#180) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nekem egy 8600 GT-t hűt, arra tökéletesen megfelel.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#181) Anubis_9

Anubis_9
(őstag)

Sziasztok!

Szerintetek hogy boldogulna ez a hűtő egy Gainward HD4850-essel?

Milyen hőfokra tudná lehűteni terhelés nélkül és terheléssel? Gyári hűtővel 75-80 fokos a GPU, terhelés nélkül, terheléssel meg... hát... 95 foknál leállítottam a tesztet. :DD

Köszi!

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#182) Ragadozó válasza Anubis_9 (#181) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

A kari topikjában kérdez rá, van módszer a gyári hűtés fordulatának megemelésére...
A vf900 szerintem ide már kevés....és a vrm-et is hűteni kell...

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#183) (Darkwood) válasza Anubis_9 (#181) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Felejtsd el, mert nem jó! GPU-ra is gyenge nemhogy a VRM-re! :(

(#184) johniee

johniee
(senior tag)

Üdv! Szerintetek melyik hűt jobban? VF700Cu vagy VF900Cu ?
:R

ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

(#185) (Darkwood) válasza johniee (#184) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

VF900Cu! Milyen karit akarsz hűteni?

(#186) johniee válasza (Darkwood) (#185) üzenetére

johniee
(senior tag)

Van egy Zalmanos 7600GT-m és most tervezek venni egy 7950GT-t, amin szintén Zalman van :)
Csak kíváncsi voltam, melyik a jobb hűtő :D
:R

ELaDó Cuccaim: http://href.hu/x/788z --- "Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle :=)

(#187) (Darkwood) válasza johniee (#186) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Arra tökéletes lesz! ;)

(#188) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

ATI 4670-et elvisz 5V-on rendesen?

(#189) (Darkwood) válasza kem (#188) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Mert kevésnek találod? :U

(#190) bundaska

bundaska
(tag)

Üdv!
Én is gondolkodok, hogy lecserélem a Sapphire HD4850-en a REF. hűtőt egy VF900 CU-ra, csak félek hogy nem sokat hűtene rajta, mert elég régóta forgalomban van ez a hűtő!! Az újabbak, amik rámennének Zalman féléből VF1000 GV1000 kicsit sokallom azt a 12 ezres árat, annyiért inkább veszek 1 újabb nem REFhűtős karit, nyílván ennek az eladása után:D
Gondolkodtam még az Arctic Cooling Accelero hűtőjén is, de havernak a memória hűtője elég gyengécské ragadt rá a memóriákra:( Félek nem lesz eléggé meghűtve a memória!!
Hát röviden ennyi lenne, ha valaki tud valami okosat, akkor szívesen várom a hozzászólásokat akár ide akár Privátba!
Üdv:
Bundas

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#191) americanidiot válasza bundaska (#190) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Az Accelerot válaszd, arra olyan ventit tehetsz amit akarasz és jobban is fogja hűteni.
A memóriák még borda nélkül is elég hűtéshez jutnak, attól nem kell félni.

(#192) bundaska válasza americanidiot (#191) üzenetére

bundaska
(tag)

Kicsit késve (Kérdés feltétele előtt) én is nézegettem teszteket, a VF 1000-ről, meg az Accelero S1 Rev2-ről, hát igen nagy a különbség tényleg.... A választ pedig köszönöm, már csak annyi lenne még, hogy a Turbo modul elég (Vagy vennem kellene 1 Noctua 9 lapátos 12cm-est??) az Accelero S1 Rev. 2-vel ha megveszem, vagy jobb lenne az Accelero TWIN TURBO??? :D
Tudom nem Zalmanos hozzászólás és sorry érte.
Előre is köszike.

[ Szerkesztve ]

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!

(#193) americanidiot válasza bundaska (#192) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Nem tudom, hogy elég -e a Turbo Module-lal, a referencia hűtésnél biztos többet ér és jóval halkabb és hatásosabb, én inkább egy 12-es Noctuát vennék, az is van olyan halk és erősebb.

(#194) rvn_10

rvn_10
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ha minden jól megy hnap érkezik egy ilyen:D

Gigabyte Z68AP-D3 -Intel I5 2500K @ 4Ghz - 1,2V - Alpenfhön Triglav- 2x4 Gb Corsair Vengance Blue 1600 - Sapphire 6870 1Gb DDR5 - Samsung470 64Gb SSD - Gigabyte Superb 460

(#195) kem

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

keresek ilyen hűtőből rosszat. csapágyas vagy ilyesmi érdekelne.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.