cnps 7000-et valóban sokat kellett pucolni, de vf700-zal nincs semmi bajom, egyelőre... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Tibro5
(fanatikus tag)

fabika
(tag)
Bocsi, ha már volt, de megtudnátok mit lehet csinálni a ventival, ha kattog? Nekem egy vf700cum van, ami slient modban is meglehetősen hangos.
Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.

Tomi 16
(őstag)
Ha már nem vagy Zalman Fan-akkor inkább Nexus- hűtőt vegyél az a leghalkabb. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Inkább Artic Cooling 

Tibro5
(fanatikus tag)
nekem most is van, nem untam meg. De az enyém nem kattog, ha már kattog az elég gáz...

Tomi 16
(őstag)
Az sem rosz ![;]](/dl/s/v1.gif)

ajoka
(kvázi-tag)
Mit lehet tenni, ha behal a venti a zalmanon? Lehet csere ventit kapni valahol?

Messa
(tag)
Nah fent a 700 CU

Első benyomások:
Gyári coolerrel: GPU:46, GPU környezete 48 Terhelésmentesen
Zalmannal: GPU: 32, GPU környezete: 36 Terhelésmentesen
És a legjobb az egészben,hogy silenten van(5v) és csend honol
el se hiszem,hogy milyen kuss lett 
Nah megyek megnézzük Half Life 2 alatt ![;]](/dl/s/v1.gif)
Time is the fire in which you'll burn.

Messa
(tag)
Én mondom a Zalman tud hűtést gyártani 
Hali Life 2 Full grafika 1024*768 4X anti
GPU:
Zalmannal 1 óra után 46fok

Gyárival 67 
Erről ennyit,ja és nem hallok semmit,mert 5 volton megy 
Király cucc

Messa
(tag)
HL 2 kijátszva Episode 1 első 3 pályálya kész,most már megyek aludni,de bejön az VF-700 CU az biztos.

Cs_Laci
(senior tag)
Ugye mind 9800 Pro-ra mind 9600Pro-ra gond nélkül felszerelhető?
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

Zolee_70
(kvázi-tag)
A porosodás nagymértékben függ a környezettől, ahol használod a gépet. Otthoni környezetben is illik minden ''likra'' amin befelé megy a levegő szűrést alkalmazni, így csak a szűrőket kell tisztítani. Sztem a porosodás nem a hűtő hibája, de arról, hogy ki szereti-nemszereti a ZALMAN-t, nem érdemes vitázni.
Nekem bejön, neked meg nem, ennyi.
Üdv
Zolee

Messa
(tag)
Gyártánytól függ!
A Sapphire 9600XTre tuti felmegy és az X800GTOra is 

pöpö
(tag)
Hali
Lenne egy kérdésem 
Van nekem egy msi 7800gs agp-s karim 
Szeretném megtudni melyik zalmit tudom feltenni 
Sokan aszonták,hogy nem igazán lehet rárakni 
Köci elörre a segit 
PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!

Tibro5
(fanatikus tag)
[link] itt megtalálod kérdésedre a választ

ajoka
(kvázi-tag)
907 hsz valaki?
segítsen valaki, mielött még teljesen leáll a venti és elfüstöl a karim 

pöpö
(tag)

Ott már néztem de nem igazán értem az angolom
0 
De általában mindenhol Külön (7800gs) van az sztem aszt jelenti,hogy nem jó 
PC CUMOÉRT CSERÉBE FESTÉS MÁZOLÁS Szigetelés STB.!!!AZ ANYAGOT TE ÁLLOD!

Zolee_70
(kvázi-tag)
Eredetire biztos, hogy ki lehet cserélni, de nem hiszem, hogy kapsz hozzá külön.
Itt a PH! meg a multkor olvastam, hogy egy 9500-on cseréltek ventit (talán a léghűtés topicban, nem tudom pontosan), egy szabvány venti keretét levágták, és megfelelő távolságra fúrtak rá lyukat, amely megfelelt a zalminak.
Lehet, hogy ez a módszer járható a VF700-nál is, de jól körül kell nézni. Szinte biztosra veszem, hogy fel lehet ré rakni valamilyen ventit.
Üdv
Zolee

Zolee_70
(kvázi-tag)
Megtaláltam: [link]
Valahogy így, pontosabban akkor tudod meg, ha szétszeded.
Zolee

ajoka
(kvázi-tag)
Én is valami ilyesmire gondoltam, csak az itthoni ventik közűl egyiknek sem elég széle a ventit a kerethez tartó szára, hogy átlehessen fúrni, és belrakni a csavart

Zolee_70
(kvázi-tag)
Mekkora csavart akarsz belerakni? Nem kell oda túl széles ''anyag''...
Én megpróbálnám, sok vesztenivalód nincs...
Zolee

ajoka
(kvázi-tag)
Azt a két csavart, amivel most is hozzá van fogva a venti a vashoz. ( ami meg a rézhez van csavarozva)

Zolee_70
(kvázi-tag)
No, mi a szitu? Sikerült szétszedni?
Zolee

Tomi 16
(őstag)
Van egy ujj Zalman Fan tagunk 
Ugylátszik volt jó benyomást keltened erre a hűtőre.

ajoka
(kvázi-tag)
Ráraktam egy glacialtechet. Elvágtam a tartó pálcikákat. Kettőt a venti tövénél, kettőt pedig -azt ami a drótot is vezeti + a szenben levőt - a keretnél. Az eredeti ventiről leszedtem a fém tartóelemet, és erre erősítettemm rá vékony dróttal az újat, a meghagyott pálcikák odaszorításával. Teljesen egyben van, nem lötyög , nem rezeg és alig foglal több helyet mint az eredeti. Kevesebb mint 1 centivel lett vastagabb, vizont 12 volton is teljesen halk. Sokkal csendesebb mint az eredeti volt újkorában.
Ha érdekel valakit, akkor tudok készíteni majd képeket

Zolee_70
(kvázi-tag)
Naná, hogy érdekel!
Zolee

Messa
(tag)
Ne is mondt teljesen beleszerettem ebbe a hütőbe,már csak azt nem értem,hogy a nevesebb VGA gyártók miért nem ilyennel szerelték gyárilag a kártyáikat 
Azok a gyári szutykok nemtom ki találmányai,de 1. nem hűtenek rendesen 2. baromi hangosak. Vagy lehet,hogy a Zalman direkt lefizette őket,hogy utána megvedd az ő coolereit

Tomi 16
(őstag)
Azz lehetséges hogy lefizetik 
De csak azért hogy Zalman fent tudjon maradni és rákésztesse az embereket arra hogy igenis tessék csak megvenni a Zalmi termékeket. ![;]](/dl/s/v1.gif)

ajoka
(kvázi-tag)

Tomi 16
(őstag)
Elég komoly.
Autó ventilátornak néz ki.

Zolee_70
(kvázi-tag)
Grat, bár azért a drótokat nem árt ellenőrizni, nem lazulnak-e meg (ha belegondolok, hogy véletlen elszabadul ott bent a venti.....)
Ez procihűtő ventije volt valamikor?
[Szerkesztve]
Zolee

ajoka
(kvázi-tag)
A venti egy 1400 forintos GlacialTech SilentBlade II
Lehet hogy szerencsésebb lett volna olyan kialakításút venni, ami nem lefelé(felfelé), hanem oldal irányba küldi a levegőt, szóval nincs így meghajlítva a lapát.

VINIKOR
(senior tag)
AGP-s ASUS 6600GT-re megvettem a Zalman VF-700 Cu-t. Minusz 10-12 fok a gyári hűtőhöz képest, 5V-on járatva. Alapon 35 fok, játék közben 45-50 a maximum. Szupejó és halk.

ANT
(PH! addikt)
Az ötletért elismerésem
, de volna egy kérdésem. Ez a venti kicsit se billeg? Nem kétlem, h erősen van felfogatva a drótokkal, csak azok a vékony pálcikák....Ha bebillen a cucc, a ventilapátok lemetélik a lamellákat (vagy fordítva!)
.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Tomi 16
(őstag)
A VF 700 ak mindig is jók voltak nekem is az van.

ajoka
(kvázi-tag)
Egyáltalán nem billeg!
A lényege, hogy arra a fém tartóelemre van felerősítve, mint az eredeti. Erre teljesen felfekszik a venti, és mivel hozzá van szorítva, nem tud elmozdúlni róla. Ez a tartóelem pedig 4 csavarral kapcsolódik a bordához, így ez se tud megmozdúlni 

bandosz
(újonc)
Sziasztok!
Szerintetek egy sapphire x800 gto2-re simán, zökkenőmentesen fel megy a zalman VF700? Memória bordák elférnek? vagy egyáltalán ajánlott ez a hűtés erre a kártyára? vagy esetleg van vmi jobb megoldás? várom a véleményeiteket

köszi

kovy79
(őstag)
Persze, simán rámegy. Nekem is az volt rajta és a membordákkal sem lesz semmi gubanc.
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

bandosz
(újonc)
rendben, köszönöm 

Tamás24
(tag)
nem akar valaki eladni egy Zalman vf700-ast, vagy elcserélni egy TV+FM karira?
WWW.BG2.UW.HU

ANT
(PH! addikt)
Mostanában azt vettem észre, ha a gépet oldalára leteszem vmi ki-beszerelés folytán, majd visszaállítom a talpára, a gép indításakor a VF-700 ventije állva marad. Ettől GPU túlmelegszik, és bekapcs. után csak szép színes kockákat bámulok a monitoron. Várnom kell, amíg visszahűl a GPU, restart, és innentől megy minden.
Ez miapics@?
(Igaz, hogy a venti 5V-ot kap, de sztem nem emiatt marad állva, mert csak akkor van ez a jelenség, ha előtte megbolygatom a gépet.)
Lehet érintkezési hiba is. Esetleg megmoccant a csati.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

ANT
(PH! addikt)
Az is lehet. Én még arra is gondoltam, hogy a ventinek esetleg tengelyirányban van egy kis lötyögése, és amiatt ''macskásodik'' néha. Nem t'om.

pigatt
(őstag)
Üdv. Mindenkinek!
Tegnap raktam rá egy vf700cu-t a 7600gt-mre és azt vettem észre, hogy alphelyzetben a réz hűtőborda forog a GPU-n, kb 1mm-tert, tehet függőlegesen nem ütődik hozzá, csak elfordul, de bekapcsolva meg teljesen stabil amikor már forog a venti. Ez természetes dolog, vagy valami gáz van?
[Szerkesztve]
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

pigatt
(őstag)
Bocsi hülyeséget írtam, akkor is elmozdul, ha rajta van, csak nehezebb megmozítani. Most mit csináljak visszavigyem?
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Isti18
(lelkes újonc)
Van egy Asus Radeon AX800XT Extreme-em, és meghalt rajta a vízhűtés(ami gyárilag van rajta). Szerintetek e helyett rá lehet rakni egy ilyen 700as Zalmant? Vki járt már így esetleg?
In trance We Trust

gergobaby
(fanatikus tag)
Sziasztok.... a Kérdésem: ez a hűtő jó az NVIDIA 6200-asokra? Gondolkodtam rajt h bekőne szerezni 

ANT
(PH! addikt)

gergobaby
(fanatikus tag)
Ezt már én is elolvastam de itt ez áll: 6200 ( PCI-E ) de nekem AGP-m van... Szerintetek az AGPre is jó? PLS Help

(legalábbis a lista alapján)