Van most ennel jobb/halkabb huto? Venni akarok egyet, de soknak tunik a 7k a CU-ert. Mondjuk kompatibilis sok kartyaval, jelenleg 9800-ra kellene.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
Van most ennel jobb/halkabb huto? Venni akarok egyet, de soknak tunik a 7k a CU-ert. Mondjuk kompatibilis sok kartyaval, jelenleg 9800-ra kellene.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Pár fokkal jobb nála a zalman fatal1ty hűtő, ami ugyanaz, mint a vf 700cu csak magasabb a fordulatszáma. Ha olcsóbb hűtő kell (1-2k-val) akkor a primecooler honlapján nézz szét, van egy vf700 koppintásuk, de nem tudom, hogy van-e olyan jó, mint az eredeti.
JESZ OKÉ

A Fatality tényleg 10K körül van vagy csak engem vertek át? 
''Auribus frequentius, quam lingua utere.'' Duplán igaz.

Google ezt dobta ki elsőre:
[link]
Itt 8k.
JESZ OKÉ

Óóóóóajóóó.... 
''Auribus frequentius, quam lingua utere.'' Duplán igaz.
Üdv!
Ennek a hűtőnek a tápcsatiját nem lehet alaplapi csatlakozóra dugni, csak hogy lehessen szabályozni a fordulatszámot potméter nélkül. Mondjuk Speedfannal! 
They drew first blood....

Szerintem 9800-ra elég az AlCu is.
De ha csak 4k-t akarsz költeni rá, akkor ajánlom az Arctic Cooling VGA Silencert. (NEM az ATI Silencert!!!).
Ez még a 9800pro idejében jött ki, nagyon halk és jól hűt. Nekem ez volt fél évig a 9800Pro-mon. 3500-4000 körül van most az ára, ha még kapni.
Pl. tts kft, vándor computer ahol van.
Üdv!
Dell E6410

Lehet, mivel szabványos 3 tűs.
Nekem viszont sok volt a lappal adható 8V-os minimum, mert így lehetett hallani a kártyát.
Speedfant meg nem használok.
Így az 5V-os Zalman vezetékre van kötve a hűtő. 
Üdv!
Dell E6410
Tudja vki a zalman, coolermaster es primecooler hutok airflow erteket, azaz, h mennyi levegot keringetnek?

hy!! nagy help kellene!
Nekem egy ASUS 6600GT-m van PCI-E -s van! szeretnék rá egy ilyen hűtőt!
1-es Kérdés! Simán rá lehet tenni?
2-es Cu-t vagy alcu-t vegyek?
gyors válasz kellene
köszi

1. Igen simán rá lehet tenni
2. cu egy 1000 Huf-fal több, de 2-3 fokkal jobban hűt (nekem alcum van és 56 fok), szóval elég az alcu is
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

köszi a speed választ!

sziasztok!
olyan kerdesem lenne, hogy ha le akarom cserelni a gyari hutot egy Club3D 6600GT AGP-n
egy Zalman hutore, akkor a honlapon emlitett hatranyok, mennyire sulyosak?
http://www.zalman.co.kr/product/cooler/FS-V7_6600GT_eng.html
pl az hogy tullog a rez a kartyan, instabil, vagy az a HSI hutobordas resz (amit nem ertek )
Köszönöm!
nekem ez volt fent a kártyámon. semmi bajom nem volt és ezekkel a gondokkal sem találkoztam. igaz nem volt kő merev a procin a borda, de hűtötte rendensen. a HSI-vel meg aztán abszolúte semmi gondom nem volt. nem ér bele a borda egyáltalán. igaz a memória hűtőbordákat nem tudtam rárakni, mert nem fér el a borda alatt. de mivel nem gyötröm a hardvereim, lásd ''tyúning'', ezért nem érdekelt.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
a HSI-re a végén azt írja, hogy akkor, hogy ha olyan a GPU hűtőborda ami egyben van a ill. lefedi a HSI-t is, akkor egyidőben a gpu borda cserével, eszközölnöd kell egy új, különálló, bordát a HSI-re is, hogy hűtve legyen. remélem érthető vagyok.... 
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

koszi mar ertem. azt hiszem ezen a club3D-n egyben van a ket hutoborda.
ezt a kulon HSI bordat honnan lehet beszerezni?

Asszem magának a Zalman-nak is van HSI bordája külön!!!
Üdv!
Dell E6410

Nem emlékeztek, hogy hol vannak azok a képek amik azt mutatják be, hogy AGP-s 6600GT-re felrakott Zalman VF-700 egyik felfogató csavarja vészesen közel van egy mikrokondenzátorhoz és egy gumigyűrűt rakott a srác a csavarra, nehogy hozzáérjen. Az istennek nem találom azt a linket.
Ha jól emlékszem ASUS kari volt.

szasztok. nekem az inno 3d geforce 6600gt ''új'' kártyája van. az aluminium bordás réz memóhűtőkkel. az lenne a kérdésem v. kérésem hogy valaki tudna belinkelni képet ameliken ilyen kártyán van vf700 cu. A vf700 cu miben különbözik a vf 700 cu ledes változatától. csak abban különbözik hogy ledes vagy van valami más is? a válaszért előre is kösz. 

Csak a LED-es ventiben különbözik.
Üdv!
Dell E6410

Hi! Vettem egy VF700ALCU-t és én AGP-s 6600GT-re szeretném rátenni, de nem találom sehol a HSI-chipre való bordát. Nem járna hozzá, vagy mivan?
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Nem.
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Akkor most mitcsináljak? Külön kell venni?

[link]
megelöztek...
[Szerkesztve]
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...
nem bizony. azt külön lehet ''nemolyanrégóta'' venni hozzá ZM-VHS1 [link]
.
Pixelben: ZALMAN VHS1 690 Ft + áfa
[Szerkesztve]

Most nézem ami rajta van eredeti az tökéletes lesz szal nem kell venni.
Thx

Na tessék...már ilyen is van...
Nagyon jó mert mostanában szeretnék váltani...
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

Van egy 6600 GT (AGP) -m csütörtökön jön hozzá az újj vf700alcu és lenne pár kérdésem hogy a felszerelésnél mire kell nagyon odafigyelni,rambordák farigcsálásával érdemes e foglalkozni meg pár húzott adat is érdekelne.(ez a hűtőlötyögés azért elég gáz egy Zalmantól))
A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!

Nekem 6800GT-n van, de nem lötyög semmit... A bordákat lehet, hogy el kell forgatni, és úgy jobban felférnek és a hűtő is...
Jobban húzható a kártya, de talán csak pár Mhz-et jelen, vagy annyit se... Mivel ez inkább a ramoktól függ sajna. A jó ramok borda nélkül is megy magasabb órajelen... (mint a sima PC ramok is).
Üdv!
Dell E6410

Ezért kell venni Western Digital winyót... 
Amúgy nekem is volt anno a 6600Gt-n zalmi vf-700Cu, tényleg halk, és jól hűt, de gy pár nap után már morgott a ventije.... 

Ezért kell venni Western Digital winyót... 
Amúgy nekem is volt anno a 6600Gt-n zalmi vf-700Cu, tényleg halk, és jól hűt, de gy pár nap után már morgott a ventije.... 

Ma megvettem a vf700alcu mat
Gyerekek ég és föld a gyári és ennek a hűtőteljesítménye.Eddig a max amit ezzel mértem az 53 fok volt az is szellőzés nélküli házban min ra csavart ventivel miközben futott a hdr teszt a 6600GT men.kicsit parás feltenni úgy hogy tudod hogy akkor most ugrott a gari de baromi jól hűt!
A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!
2 darab VF700 AlCu eladó 7k!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Nekem nem morog, legalábbis nem hallom a Samsung vinyótól, még ha morog is. 
Hamarosan lesz WD vinyó valóban. De inkább pár hónap múlva. Hacsak a házam nem lesz olyan jó, hogy nem lesz szükségem vinyó cserére a halkítás miatt...
Üdv!
Dell E6410

A 2db együtt 7k?
Üdv!
Dell E6410
Engem erdekelne a dolog, pls jelezz itt v emailben megvan-e meg. StLAbos 9550es kartyara jo?
[Szerkesztve]

Hi nekem GTo2-m van ami tuningolva (540/600) VF700-al 40 fok alapban és 70 fokig felmegy 100%-ban 12 volton. Ez normális?
Már úrja raktam a hűtőt is hátha az a baj, de nem lett sokkal jobb.

6800GT-m van. 5V-on megy a VF700Cu. Terhelve 64-65, alapon 53.
Üdv!
Dell E6410

pasztázás rendesen megvolt ?
nem tudom nekem most már rászáradt a paszta mert a zalmanos fehér volt rajt az meg kb fél évig bírja
így most alapon 45-50 terhelve 60
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Mennyi fokbeli különbség van a Cu és az Al-Cu között?
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

hali nekem nincs vf700alcum de max 42 fokos a gpum
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja

Annyi nincs, mint amennyivel drágább... de 6800GT felett inkább Cu-t vennék. Főleg, hogy én AlCu árán kaptam. (elszámlázták) 
Üdv!
Dell E6410

VÉgülis Al-Cu-t vettem a 7600Gt-mre.
Alapon 41 fok!
Simán játék közbe 51-kb.
Tuningolva játék közben meg 57.
Ja mindezt silent módba. Szóval le a kalappal 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Jó, a 7600GT nagyon jól sikerült káryta, és hűvösebb is! Szóval én a 6800GT felett-nél félreérthetően fogalmaztam, mert 7800GTX-re gondoltam amik jobban melegszenek mint az új 7600GT/GS 7900GT/GTX.
Üdv!
Dell E6410

Milyen a 7600 asod? Mennyi volt ?
Hály fps cod 2?
stb.....
Fontos döntés előtt állok! Avagy Neo fiam piros vagy kék?

Bár annyira nem idevág inkább a 7600gt rovatba de mindegy.
Asus 7600GT-t vettem 54k-volt L*rdéknál.
Cod 2-vel nem játszok, azt se tudom milyen. De most merem állítani nincs olyan játékom ami 1366X768-ba szűrőkkel együtt akadna. 

Látom itt szakértök vannak
1 kis segitséget szertenék kérni.6600GT karim van AGP kicseréltem a gyárihütést és feltettem rá Zalman VF700 ALCu ventit egy kicsit megkelet a ramoknak a hütöbordáit faragni,hogy feltudjam szerelni.De a kis csip amely felel azért,hogy a PCI kártyát belehesen tenni AGP foglalatba arra csak rá ragasztotam a hütöbordát.És a kérdésem az hogy erre a csipre kell-e?komolyabb hütés vagy jó ez a megoldás. 

Mit tettél rá?
A zalman árul külön bordát a HSI chipre is...![[kép] [kép]](http://www.zalman.co.kr/images/product_img/cooler/zm_vhs1_02.jpg)
Üdv!
Dell E6410

vagy teszel rá egy zalmi zmnb47-j-t ragasztva a hsi-re

Én a vf700 Cu-mat a X800Gto-mra tervezem rakni. Csak annyi kérdésem lenne, hogy a fehér pasztával csak maga a kis fekete magot pasztázzam, vagy jobb ha mindent, amihez csak polírozott rész hozzáérhet ( tehát az egyéb alkatrészeknek nem árt-e)