nem, M.C.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
nem, M.C.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

amelyikre van lovéd. 
Soirée...
Akkor nem hiszem, hogy tudnám, ki vagy.
Azthittem, ismerlek.......
szerk: nem az 1-ben lax?
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
nekem az 
less qq more pewpew!
És Gödi vagy. Merre lax?
Igen. Alsó.
less qq more pewpew!
Melyik ucca? Én Nemeskéri
tr00p3r Ő is alsón lakik

na vmi fejlemény???
HP Pavilion dv5-1080eh
sztok,
nekem meg van és fent van a VF700Cu a 6600GT-n. végül a full Cu-t szereztem. meg kell mondja, hogy ég és föld, mint athogy mellesleg vártam. a gépem halk mint egy kripta. felment simán az Inno3D-re. igaz a RAM hűtőket nem tudom hasznosítani sajnos. esetleg ha fordítva lenne a venti, de úgy meg nem fér el szerintem az AGP slotban.
a hűtése jobb szerintem mint a gyári CoolerMaster-nak. így hogy netezek és nincsen hajtva a GPU, 1350 RPM-en 32C mutat a maghőmérsékletre. szóval 10C-al kevesebbet mint a hangos gyári hűtővel. lefutattam 3x egymás után a 3DMark 2003-at, 7699 pont minden defaulton, és 34C volt utána a maghőmérséklet. mivel sosem húzok semmit ezért a RAM hűtők miatt nem fáj a fejem, de amúgy a venti fújja rendesen ''körbe'' a levegőt.
szerintem jó vétel volt, mert látványosan halkabb és jobban hűti a GPU-t. csak ajánlani tudom mindekinek aki halkítani szeretné a 6600GT-jét.
(képeket nem csináltam, d majd kiveszem a kártyát és akkor csinálok). mellesleg a gyári hűtő minden nagyobb gond nélkül lejött!!!
üdv,
tr00p3r
hol vetted?
less qq more pewpew!

Én valszeg silencert veszek
de nemtom mennyire hangos
/a sliencer/
mert nekem is a csend fontos
Hát ha ez a vf700 tényleg annyira halk, mint a gyári adat szerint, akkor non király. Ugyanis papíron annyi a hangja, mint egy lecsavart 7000-es cpuhűtőnek. Az pedig szinte hallhatatlan 
less qq more pewpew!

Igaz
de nekem jobban bejön a silencer
Mégis több anyag van a silencerbe mint a zalmanba
És ugyanannyi pénzért a nagyobb tömeget veszem
Nem a méret a lényeg 
less qq more pewpew!

Az attól függ! 

És mi a helyzet azzal a bordával, ami a másik chipet hűtötte? Elfért mellette?
a Pixelben.
minden gond nékül elfért alatt/mellette. mondom: csak a RAM hűtőknek nem veszem hasznát. de az oldallapomban van egy venti és az hűti a RAMokat!

képeket!!! nekem is inno3d van és lassan idegbeteg leszek a hangjatol. a ramokra kene vmi megoldast talalni mert en huzom oket es azert jo lenne ha vmi hutene...
Vae victis!

tehát, ez egy 6600GT AGP valóban??? nem pci-e? 
és ha AGP, akkor hogy hűtöd a his hidat?
akkora talán a vf700 felülete, hogy betakarja a gpu-t + a hidat? 
[Szerkesztve]
''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''

dehogy
a ventija fúj annyi levegőt ami a HSI.nek is elég.
HP Pavilion dv5-1080eh

És mi hűti a HSI hidat?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
Hát nem hiszem el, hogy a pixelig el kell másznom
Sehol máshol nincsen???
less qq more pewpew!

HP Pavilion dv5-1080eh
#58-ra egy választ
(#78) Winner_hun válasza Winner_hun (#77) üzenetére
tr00p3r, mamakedvence ide!: Bővebben: link
többet nem offolok ide
képet tudok csinálni. de most gépben vn a kártya. úgy is megfelel?
AGP. a hídat hűti a gyári borda. simán elfér, minden gond nélkül.
lásd (#80)
máshol még nem láttam, de ott van raktáron mind2. AlCu és Cu egyaránt. sajnos nekem se két sarok gödről a Pixel, de ha csak ott van.....
Móricz-Radnóti sarok
igaz, hogy 2 napja fent van, de megjött a hivatalos válasz a Zalman-tól:
chris machan To Whom It May Concern, I would like to know whether the V770Cu will fit on m...
Dec 21 (3 days ago)
Support <support@zalmanusa.com> to me
Show options Dec 22 (2 days ago)
The VF700 Series should fit NVIDIA 6600GTs just fine.
- Show quoted text -
-----Original Message-----
From: chris machan [mailto:chris.machan@gmail.com]
Sent: Tuesday, December 21, 2004 2:44 AM
To: Zalman USA, Inc.
Subject: VF770Cu vs Nvidia 6600GT AGP
To Whom It May Concern,
I would like to know whether the V770Cu will fit on my Nvidia 6600GT
AGP? Is there any compatibility issue? Your website says Nvidia 6600
series. Does that include the 6600GT AGP?
Chris Machan
--
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG Anti-Virus.
Version: 7.0.296 / Virus Database: 265.6.2 - Release Date: 12/20/2004

van futárszolgálat. kecskemétre 2k volt, és 2-4 nap max
honlapjukon lehet rendelni 
[Szerkesztve]
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
és ezt miért nekem írod. nekem már a gépemben van.
Hát 2k-ért inkább beugrom. A melóhelyemtől annyira nincs messze 
less qq more pewpew!
Képek???
less qq more pewpew!
igyexem. pár perc még linkelek.
na akkó képek:
jól látható, hogy a bordának semmi köze a HSI-hez. bőven elfér a 2 egymás mellett.

[Szerkesztve]

na akkormaj én is beújitok vmikor 1 ilyet.
fura nekem is inno és nem ír ki ambientet.
HP Pavilion dv5-1080eh
Mennyire halk? Tényleg kb. annyira, mint a 7000-es procihűtő?
less qq more pewpew!

ez mekkora venti?
Soirée...
teljesen halk, pont mint a CPU hűtő. elhihetitek, hogy az. miért mondanám, hogy halk, ha nem lenne tényleg az? egyből kiderűlne ha felrakjátok. nekem megérte az árát, mert halkan szertem a gépem.
Ok, én hiszek neked. Csak érdeklődöm, mert csendes hűtőt szeretnék, és a cpu hűtőjükben nem csalódtam, sőt...
Azt hiszem, jövőhéten veszek egy ilyet.
less qq more pewpew!
huh, fingom sincs, de a Zalman oldalon tuti találsz rá infót.
na megkerestem neked. igaz itt nem írja, hogy maga a venti mekkora:
- Dimensions : 91(L) x 126.4(W) x 30(H)mm
- Weight : 270g
- Base Material : Pure Copper
- Bearing Type : 2-Ball
- Speed : 1,350 ~ 2,650rpm ˇľ 10%
- Noise Level : 18.5 ~ 28.5dB ˇľ 10%
Még egy kérdés falumbéli
:
Adtak hozzá valamilyen ventiszabályzó potit?
less qq more pewpew!
nem adtak. van egy multiconnector hozzá. ezen van 4 csatlakazó: 2x 12V és 2x 5V. én 5V-ra dugtam rá és így 1350 RPM.

Köszi a képeket!