Csakhogy így jelentősen csökken a hűtőhatás, mivel nem teljes egészében fekszik fel a borda.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Csakhogy így jelentősen csökken a hűtőhatás, mivel nem teljes egészében fekszik fel a borda.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

És? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mindegyiken minimum félig rajta volt, van amelyik jobban is. Van aki meg rá sem teszi, mondván nem fér be. Hát befér. Akinek nincs kedve csipegetni, annak tökéletes szvsz.

Hello
Légyszi valaki mondja már meg hogy mi az a HSI?

A HSI az eredetileg PCI-X architektúrára épülő 6600-as GPU-ut ''fordítja'' AGP felületre. Magyarul: átalakító áramkör AGP-re.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

ahamm értem kösz

VF700 tulajok.
Valaki meg tudná mondani, hogy mennyi a minimális távolság a kártya agp csatlakozójának szélétől mérve a közelebbi felfogató lyuk között, ami még elég arra, hogy ne érjen bele a hűtő az agp-be. (ATI kártyám van)
-==Trance forever==-

Szóval ere gondoltam:
-==Trance forever==-

VF700 tulajok vagy leendő tulajok 
Aki kételkedett h a 6600 agp-re felmegy, tévedett szvsz felm1 
Eagle-m van és felszenvedtem rá, de azt tudom h az inno-ra nem jó!!!!!!
Bővebben: link
igaz az egyik széle a rögzítőnek útba volt, abból kicsit leköszörültem 
[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Vigneau tudnál segíteni?
Aza helyzett hogy nekem terhelés alatt se megy 55 fok felé
akkor ez most hogy lehet? Lehet hogy a driver szar, és nem veszi lejebb a frekvenciát windowsba (2D-nél)...

Hogy is van ez a 2D-és frekilevétel? Beállítottál váltási lehetőséget a 2D és 3D alkalmazásoknál? Az ATi Tool-nál van valami hasonló, de én nem élek vele. Nem értem pontosan, mi most a baj, lehet, már fáradok... Egyébként a 6600GT fórumon nem néztél körül? Mennyinek kéne lenni a hőfokoknak? Ne felejtsd el, nálam X800PRO dohog a gépben (így a Tied ismeretlen a számomra) és terhelten 45-47'C. Az nVidia melegebb vagy hidegebb...? Ha egyébként túl magas, akkor a pasztázással van a baj vagy a borda nem fekszik fel jól... Nézz körül a topic-odon, aztán szólj!
[Szerkesztve]

Ha ebben a listában benne van a kártyád akkor felmegy rá a Zalman
[Szerkesztve]

Jah akkor bocsi
azthittem neked is 6600GT
Egyértelműen melegebb. Nekem alapon 50fok, terhelten meg 55 ezért csodálkozom
régi hűtésnél vagy 15 fok votl a különbség
Hát a pasztázást nem tom, mert nem én csináltam
a venti meg teljesen rá van húzva, szal az rendesen rajta fekszik (szerintem) 
[Szerkesztve]
A régi hűtéssel 40'C volt? Ez igen érdekes, mert hidegebbnek kellene lennie... 

miküzben leszedtem a vga kariról (mert gariba vissza kellett küldenem) hozzáértem és most egy nagy ujjlenyomat van rajt azt hogy tudom eltüntetni ? vagy az nem sokat számít ?
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
Felejtsd el a #465-öt. Most esett le, mit is mondtál! Az új hűtésnél kisebb az ingadozás a terhelt és a terheletlen állapot között, mint a régi hűtő esetében. Ez jó jel, hiszen a Zalman tart egy szintet és terhelten sem engedi úgy felmelegedni, mint korábban a másik. Ez a lényeg, a terhelt állapot. Ez mennyivel van alatta a régi hűtés hasonló eredményénél?
Próbálkozz alkohollal, hiszen az a zsírt oldja... 

inno 6600GT tulajok!
A kártya hátoldalával vigyázzatok, mert az egyik ellenállás veszélyesen közel van a hűtő felfogatásához, úgyhogy csak csínján vele (az az alkatrész van igen közel, amit a Zalman leírás ''nipple''-nek nevez. (0,5mm). A hűtő egyébként könnyen felmegy és a HSI-chiptől is elfér. Ezek után kb. 15%-nyit lehet húzni a GPU-n (575 MHz)

Hát a régi hűtővel terhelten volt vagy 65-70 fokos. Most meg csak 55
Csak azért tartom érdekesnek, mert #407 g@bo üzenete szerint, IDLE: 40 fok körül, terhelten pedig 55 fok körül van neki a 6600GT Al-Cuval. Nekem idle 50 fok, terhelten 55 fok Cu-val, én ezt nem értem. De végülis a hatása ezek szerint mégis jó....
[Szerkesztve]

muxi-muxi neked hány fokos a kártya terhelten és nem terhelten?
Látod, erre voltam kíváncsi! Elég jó eredményt értél el a hűtéssel. Az ingadozás függ a használ venti fordulatszámtól (5 v. 12V) is, a mag húzottságától, illetve a kártya környezetétől. Szóval ne aggódj és örülj a sikernek! 

12 volton megy, húzva nincsen, bár már gondolkozok rajta
a környezete meg eléggé burkolt, bár a kártya felett van a gép hátulján egy 12centis venti, meg a gép oldalában is
Amúgy köszi 

5V esetén szerintem nagyobb lenne a differencia. Végülis 1 próbát megér... 

terheletlenül 41-43, terhelten sacc\kb. 55 fok lehet. (mire a beállításoknál megnézem 3D-s tesztek után, már késő...)

Tévedsz. Felmegy rá. (nekem is az van...)

Használd a RivaTuner nevü programot (kártya húzásra is jó ) ezzel a progival tudod monitorozni a hömérsékletet tesztek alatt is Bocs hogy beleszóltam 
[Szerkesztve]

Igen nekem volt már problémám, az elsö példány CSAPÁGYAS, ismétlem CSAPÁGYAS volt.
(zsir új)
Aztán visszavittem, kicserélte a Pixelben a srác a ventit, azóta semmi bajom nincs vele!!

Kérdés: felmegy PCe-es x700pro-ra
a hűtő?
Valaki feltette ilyenre?
A processzor füsttel működik, ha egyszer kijön belőle, tönkremegy.

Zalman honlapján azt írják, hogy minden gyártó x700pro-jára (Pcie) felmegy.
JESZ OKÉ

Olvasd el a #463-as hozzaszolast! 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

igen? az király, a 6600 topicban sokan nem tudták h jó e és a mérések alapján nem volt jó, de akkor ok, szólok nekik 
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Tudom kicsit off topic de 1 kérdés. Asszem veszek egy ilyen vf700 at. Inno3D 6600 om van. De valamiért a GPU t csak 458 ig lehet húzni mert felette újraindul a gép.(nvidia driver nem is engedi tovább)
Szóval szerintem ez azért van mert a kártyán nincs külön molex tápcsatlakozó, ezért nem kap elég szuflát.
Nem lehet valami buherálással kiküszöbölni ezt a problémát???
És amúgy hol lehet megnézni hogy hány ns -os ramok vannak a kártyán? Szerintem azok is elég vacakok lehetnek(kb 4.0) mert 578 felett brutálisan melegszik és szemetel.
''Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal.''
Esetleg AGP feszemelés a BIOS-ban, valamint kártya BIOS csere. Nem bátorítalak, viszont a VF-700 felrakásával némileg jobb lehetőségeid adódnak a tuningra! 

Szervusztok!
Elore is szolok, hogy lehet,h a hajatok is egnek fog allni, de
jo lenne, ha felhomalyositana valaki...
Elore is kosz...
Tegnap vettem egy Zalman VF700-Cu -t es a felszerelesnel
nagyon elszarakodtam egy dologgal...
Nevezetesen...a hutokon szokott lenni ilyen vedo boritas es
ugy ereztem a rezborda aljan, a kor keresztmetszetu cucc
(ami alig magasabb, mint a korulotte a tobbi), mas anyagbol
van, mint ami alatta van...ugy tunt hangra (kormomet
vegighuzva rajta), hogy van rajta egy vekony muanyag folia
vedelemkent...
Itt egy kep rola:![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/html/cooler/vga_cooler/zm700_surface.jpg)
Kesobb ebben elbizonytalanodtam, amikor masfel oraig
probaltam felszedni azt korommel, bicskaval,satobbi...
Most vagy tenyleg van ott egy vedoreteg, vagy en vagyok a
hulye....
Ha van, akkor hogy szedjem le?
Ha meg nincs, akkor nincs, szerencsere nem nagyon barmoltam ossze a feluletet...inkabb csak a szelen,ahol ugysem er hozza a GPU-hoz...
Tenyleg, mennyi termal pasztat nyomtok ra a GPU-ra? En kb. ugy csinaltam,h eppenhogy olyan vastag legyen,h egyenletesen feher legyen a teteje...
Koszi a valaszt elore is: Zoli
Én nem találtam rajta védőfóliát, egyszerűen ennyire szépen leköszörülte a gyártó, a többi pedig a borda pereme, amit feszegettél. Ami a pasztát illeti, hasonlóképp járj el, mint a CPU-knál: borsónyi a közepére és a szálek felé kissé elkenegetve. A lényeg, hogy ne ússz benne! 

Nos igen, égnek áll a hajam. 
Nincs semmilyen védőréteg a bordán. Azaz nincs is mit eltávolítani.
Ha nagyon összekarcoltad, akkor jöhet a polírozás. A szilikonpasztát meg elég egy vékony rétegben felhordani. Azt ezüst tartalmúval vigyázz! 
Szerk: Vigneau megelőztél.
[Szerkesztve]
Google a barátod!
Köszi, hogy kiegészítettél a pasztával kapcsolatban. Én is leszoktam róla rég: nem sok mindenre jó, pl. bekenni vele az arcod...
Ui.: Következő gyorsulás a Tied... 

kocce sracok...
amugy tenyleg eleg fura hangja volt, amikor vegighuztam a kormom azon a reszen...lehet,h tenyleg tulsagosan polirozva volt...
haat, most mar nincs...bar szerintem az a par karc nem rontja olyan nagyon a hatekonysagot (a kozepe fele nincs karistolva szerencsere)...
amugy meg lehet,h tul kemeny fembol volt a svajci bicskam....
tenyleg, ha megis fel szeretnem polirozni, mivel tegyem? vegyek valahol polirozo feltetet a furora, aztan hajra? gondolom femet nem olyan egyszeru polirozni...(es lehet,hogy nekem inkabb meg sem kene probalnom...az elozo uzenetem fenyeben...
)
Nincs mit! A polírozást csináld finom polírpapírral (vízpapír) egyenes felületen. Ha gömbölyűre polírozod, akkor nem lesz olyan jó a kapcsolat a két felület között. Szerintem hagyd a csudába, csak nem sértetted fel annyira... 

Szegasztok!
Valaki mutasson már egy képet, ahol inno3d 128Mb-os kártyára felteszi a zalmit.
Én kiváncsi lennék rá!
Üdv.
Puding próbája az evés...

Tessék :1.hsz
vagy nézd meg az Install movie-t a Zalman oldalán !
vagy ezt :
[Szerkesztve]

Csakhogy nekem nem GT-m van!
Hanem sima, és azon nem így helyezkednek el a hűteni való chipek.
Két darab bordafelfogató lyuk 8cm-re van egymástól, és a GPU nem ennek a közepén helyezkedik fel.
Következésképpen, nem a teljes lapkát takarja be.
De azért köszi.
Üdv.
[Szerkesztve]

Nézd meg ezt, ha rajta van 6600, akkó felmegy rá, ha nincs, akkó nem
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu
Egyetértek Robajjal, a gyártó honlapja kitér a kártyákra igen részletesen. 

Szia, X800XL-re fel lehet tenni? Sajnos a listában nem találtam.
Thx.
®

Hát igen.
Az én kártyám nem szerepel a listán.
(Inno3D Geforce 6600 128Bit 128Mb non GT)
Úgy oldottam meg, hogy a gyári bordát rajtahagytam, és rácsavaroztam egy Zalman 8cm-es procihűtőventit. Megfékeztem ellenállással...Így csak langyi.
Napersze a RAM-okon ott csücsülnek a kis Zalman bordácskák.
De azért kiakasztó, hogy olyan felépítésben terveznek káryákat, hogy nem tudok olyan hűtést tenni rá ami nekem tetszik!
És a gyári ventilátor olyan hangos, hogy kabásból landol a kukában.
Azért köszi!
Üdv.
Ha olyan a kialakítása, mint a PRO-é, akkor minden gond nélkül. Csodálkozom, Zalman-ék nem frissítenek az infókban? 

noob öcsém hozzányult a zsiros ujjával és most tiszta paszta és újlenyomat!
mit tegyek a száraz pasztával meg a lenyomatokkal ?
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|