Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

Besz@rok b+
Elfüstölték a kártyámat, szal kaptam egy másikat, de az nem F revíziós, hanem I.
Ezé azt akarták, hogy fizessek 700 Ft-ot!!!!!
Vagy várjak pár hetet, amíg megnézik, hogy van-e másutt F revíziós, vagy amíg 700Ft-al olcsóbb nem lesz......
Majnem mondtam szépet, de b+ a 700 Ft-jukat, és most már van új karim.
+ Zalmanom is:DD

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#402) g@bo válasza Robaj (#401) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

kik voltak? miért kell a revizióért fizetni ha a márka/típus egyezik? :Y a köcsögök.

(#403) Robaj válasza g@bo (#402) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Mistral
F-> I revízió.......
53K-é vettem, most 49, és mégis kellett 700 Ft-ot fizetni......
Pedig ők füstölték el!!!!!!:(((

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#404) g@bo válasza Robaj (#403) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

ez megint 1 igénytelen húzásuk volt. görcs banda.

nem tanultok, hogy ne menjetek oda? :))

(#405) Robaj válasza g@bo (#404) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Kecsón nem volt másutt 6600 GT, szal.:DDD:(

(#406) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

Felraktam Zalmant (ALCU):DD
Full terhelés 58 fok, alapon 40 fok
Alap gyárival 90 fok, 50 fok:DD
COOL:C

(#407) g@bo válasza Robaj (#406) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nekem 47/58 az alcu, 6600gt

(#408) TommyGun

TommyGun
(őstag)

nekem 40-42 idle/53-55 terheléssel :C

[Szerkesztve]

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

(#409) zsulboy válasza TommyGun (#408) üzenetére

zsulboy
(őstag)

nekem 38-40/55-57 full terheléssel!:DD
Bővebben: link

(#410) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Hi!

Ne haragudjatok ha már olyat kérdezek, amit egyszer leírtatok, csak késő este már lustva vagyok elolvasni az összes hozzászólást :U:U
Nos a kérdésem az lenne, hogy van egy Inno3D 6600GT kártyám, az új házam miatt már kevésbé melegszik (üresjáratban: 58fok) ami zavaró az inkább a gyárihűtő repülőgép turbinájához hasonló rohadt nagy hangja, ezt a problémát megoldaná a VF700? Vagy az se kevésbé hallkabb?... :((( Gondolom a hőmérsékleten is javítana... :))

Köszönöm válaszotokat

[Szerkesztve]

(#411) e.vid válasza Stef@N (#410) üzenetére

e.vid
(senior tag)

Biztos, hogy halkabb lenne, és a hűtésen is javítana. ;)

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#412) FRIZ 22 válasza Stef@N (#410) üzenetére

FRIZ 22
(senior tag)

VF700 5volton járatva totál nem hallani a venti hangját. És még így is jobban hűt, mint a gyári hűtő.

*www.24th.hu*

(#413) szatocs

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Volt már valakinek problémája a Zalman VF700 - asokkal ? Mármint valami gyári hiba, amit garanciázni kellett volna.

=== Szatocs ===

(#414) joshua7 válasza szatocs (#413) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Nekem meg olyan kérdésem lenne, h mennyire fűti a ház belsejét ez a hűtő? 700-cu és NV Silencer5 rev.2 között gondolkodom, és idáig azt olvastam, h zárt házba jobb a Silencer, mivel az kivezeti a levegőt. 2 ventim van, az egyik hátul, ami kiszívja a levegőt. Ez elég lenne vajon?
A Zalman amúgy jobban tetszik, meg talán jobb is. Ha viszont fűti a házat...

Semper Fi

(#415) Atic válasza joshua7 (#414) üzenetére

Atic
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Miért baj, ha fűti a házat? A procihűtőd is fűti. Egyébként a két venti bőven elég.
Ha csendet akarsz, VF700Cu
Ha hideg GPU-t akarsz, VF700Cu,
ha nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a gépházban 2 fokkal több lesz, csak akkor válszd az NV Silencer-t. szvsz...
mod: lehet, hogy a 2 fokkal sokat mondtam. a gyári hűtőhöz képest biztos. Lehet, hogy a Zalman a házba adja le a hőt, de két ventivel nem lesz vele gondod.

[Szerkesztve]

(#416) csanika

csanika
(tag)

Helló
Ma végre vettem egy VF-700 CU-t az agp-s inno3d 6600gt-mre és egy megválltás végre ez a csönd.
Szerintem q-rva jó ez a hűtő és 6k-ért nagyon megéri.
Én mindenkit csak bíztatni tudok a megvásárlására.

'' Elment orosz, török,trianon sem örök!''

(#417) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Nah akkor kell nekem is vennem egyet, mert ez a zaj megőrjít az Inno3D-n... :DD:DD:DD

(#418) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Holnap fogom megvenni :)) amúgy összerakni milyen? nehéz vagy könnyű? mert ilyet még sosem csináltam, és eléggé parázok... lehet hogy inkább egy szakmabeli ismerőst megkérek :U

(#419) Vigneau válasza Stef@N (#418) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem egyszerű a felhelyezése. Csak arra vigyázz, hogy szerelés közben még véletlenül se sértsd fel a nyák felszínét a csavarhúzóval! Ez nagyon fontos! Én szintén meg vagyok vele elégedve!

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#420) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

És Inno3D-re passzol minden? Mert én úgy olvastam, hogy néhány típusra nem megy fel a RAM borda, assszem a Gigabitéra. Hmm akkor szerintem hívok vkit, mert ilyen helyzetben hajlamos vagyok remegni kicsit :D:D:D Alig várom hogy csönd legyen végre :DD

[Szerkesztve]

(#421) Vigneau válasza Stef@N (#420) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha felmész a honlapjukra, ott meg tudod nézni azon termékek listáját, amelyekre nem ajánlják (ha jól emlékszem). Nem fogsz benne csalódni... ;)

Viszont a RAM borda esete nem nagy kunszt. Nálam a hátsó bordák egyike nem fért a merevítő alá, így kissé lejjebb hajlítottam 2 bordácskát, s láss csodát, minden rendben van...

[Szerkesztve]

(#422) Mareek válasza szatocs (#413) üzenetére

Mareek
(újonc)

nekem volt vagyis lett volna garis problémám. :( nem volt a csomagban a táp átalakító. amivel tul. képpen tudtam volna kezeli a sebességet.. :P

PERSZE KIRÖHÖGTEK! hogy ilyen nincs, de mivel haveroknál vettem a boltból kaptam egy Titan 3 állású ford.szám szabályzót :(((

csak Volkswagent ne vegyetek....aki vett, azzal meg nem vitatkozok.. :)

(#423) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

kezelni a sebességet? erről se hallottam még... vagyis hogy lehet 5V-on jártani meg még vhányon :D és azt szoftveresen határozod meg vagy hogy? jah és ha már itt tartunk hány volton érdemes/célszerű jártani?

(#424) ZakRob

ZakRob
(senior tag)

Szeretnék én is venni egy ilyen vf700 AlCu hűtőt a mostani kártyámra (9550xturbo-guru).
Tudom, hogy ez bőven sok lesz rá, de lehet, hogy beruházok egy 6600gt-re valamikor, arra meg pont jó lesz és addig is csend lesz a gépbe.
A zalman oldalán fent van a kompatibilis kátyák között valami ''ABIT Guru 128M indef'' elnevezésű, de ez nem elég meggyőző.
Szerintetek rá fog menni erre a kártyára?

-==Trance forever==-

(#425) Vigneau válasza Stef@N (#423) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

5V és 12V. Ezek között lehet választani. A venti végén lévő csatiktól függ, mennyin megy. 2db van mind az 5, mind a 12V-os csatiból. A szine alapján tudsz tájékozódni, s amelyiket csatlakoztatod a táphoz, annyin fog menni a venti. Az 5V-os csendesebb, a 12V-os hatékonyabb. Ha megveszed a terméket, erre a leírás ki fog térni...

(#426) Vigneau válasza ZakRob (#424) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A kellemetlenségek elkerülése végett vidd el a kártyát arra a helyre, ahol nyélbe szeretnéd ütni a boltot. Biztosan segítőkészek lesznek. ;)

(#427) ZakRob válasza Vigneau (#426) üzenetére

ZakRob
(senior tag)

Jobban megnéztem a hűtőt és a kártyát és arra ak övetkeztetésre jutottam, hogy rá menne
a kártyára.Csak egy bökkenő van, mégpedig a gpu közelsége a kártya széléhez, és emiatt belelógna a hűtő az agp-be és nem lehetne betenni a kártyát.
Lehet, hogy egy ZM80C-HP lesz belőle, az úgy látom, hogy rámegy mindenre.
Legfeljebb később venilátort is veszek rá.

-==Trance forever==-

(#428) Vigneau válasza ZakRob (#427) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tedd azt, ha jobbnak látod. A lényeg, hogy jó legyen! Sok sikert a vételhez! :C

(#429) Shadows

Shadows
(senior tag)

Hol lehet a legolcsóbban beruházni egy ilyesmiféle RÉZ csodára?

(#430) Vigneau válasza Shadows (#429) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nézd meg a depo.hu-t. Egyébként Bp., Váci út, Mistral. Valahol a Dózsa Gy. úti és a Lehel téri metró megálló között félúton... Ár: < 6000 HUF. :C

(#431) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Jah, ott elég korrekt az ár. Én is ott vettem.

(#432) Vigneau válasza Stef@N (#431) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek szerint sikerült a vásár és a felrakás... :C
Egyedül csináltad? Emlékszem, paráztál egy kicsit... ;)

(#433) Stef@N válasza Vigneau (#432) üzenetére

Stef@N
(lelkes újonc)

Áááá csak a vásárlás :DD Felrakni nem merem, mert nincs kedvem gyakorolni egy 40-50 ezer pénzes kártyán :)) Szombaton jönnek fel elvileg megcsinálni és akkor majd fogok okosodni :U:DD

(#434) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Ja és egy buta kérdés. A hűtőt kivettem kicsit megnézegetni aztán megfogtam ott is ahol a mag lesz. És rajta maradt egy-két ujjlenyomat és nem jön le, befolyásol ez vmit? :DD

[Szerkesztve]

(#435) Vigneau válasza Stef@N (#434) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazából nem, de ha nagyon zavar, akkor tisztítsd meg alkohollal nagyon óvatosan... Különben semmi gond, az a rész úgyis pasztázva lesz! ;)

(#436) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Hehe, jó én már parázok mindentől :DD:DD

(#437) Pietrosz

Pietrosz
(őstag)

Ha valaki nem akar farigcsálni, az így is felrakhatja a rambordákat. Persze csak a GPU borda után:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]

(#438) Vigneau válasza Pietrosz (#437) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ötletes! Én szimplán lejjebb hajlítottam azon bordák külső lamelláit, amelyek útban voltak... ;)

[Szerkesztve]

(#439) Pietrosz válasza Vigneau (#438) üzenetére

Pietrosz
(őstag)

Az is egy megoldás :)

(#440) Vigneau válasza Pietrosz (#439) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

''Dolgozni csak szépen, ügyesen...'' Ki mit talál ki. Ez a jó az egészben! ;)

(#441) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Nah fenn van a hűtő, idáig jónak tűnik :DD viszonylag halk 12V hoz képest. IDLE: 53 fok. A ram bordák pedig sehogy nem mentek rá...

(#442) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Hmm, ez csak szerintem sok? :(

(#443) Vigneau válasza Stef@N (#441) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én most jelenleg így állok - adataimnál a konfig:

Hőmérsékletek:
Alaplap 36 °C (97 °F)
CPU 54 °C (129 °F)
GPU 40 °C (104 °F)
GPU környezete 39 °C (102 °F)
Maxtor 6Y060L0 38 °C (100 °F)
Maxtor 6Y080L0 36 °C (97 °F)

Hűtőventilátorok:
CPU 2700 RPM
Burkolat 2428 RPM

5V-on megy a GPU venti. Sokallom kissé az 53'C-ot. Rendesen felfekszik a borda? Hogy a fenébe nem mentek fel a RAM bordák? Nem értem... :F

(#444) Stef@N válasza Vigneau (#443) üzenetére

Stef@N
(lelkes újonc)

Nem tom, egyszerűen nem fértek oda, szinte vízszintbe kéne hajlitani az összes bordát. 53fok talán azért, mert a gép oldalánál az asztal széle van, hátul meg a fal, lehet hogy nem szellőzik eléggé vagy nem tom. De halknak halk és ez tetszik :DD:DD

(#445) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Haver azt mondja hogy valszeg azért ennyi mert nincsenek rajta a RAM bordák. Majd holnap ráheggesztem :DD

(#446) prmcsk válasza Stef@N (#445) üzenetére

prmcsk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már bocs.,de a ramhűtő léte,vagy nemléte nem sokat számít a GPU
hőfokában.

Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

(#447) Stef@N

Stef@N
(lelkes újonc)

Jó nem számít, reménykedni csak szabad, nem? :P

(#448) Vigneau válasza prmcsk (#446) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ebben sajnos igazad van... :DDD

(#449) Vigneau válasza Stef@N (#445) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak ügyesen, nyugodtan. A lényeg, próbáld le a helyét fóliázottan, mert gyorsan odaragad (öntapadós), s utána gáz lesz mind levenni, mind újra feltenni... ;)

(#450) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Halika!

Lenne egy pár kérdésem. 9600 Pro-ra valaki felszerelte már? Kell valamit moddingolni, vagy eme közkedvelt kártya még mindíg passzol az új hűtőkhöz? Hol és mennyiért lehet ilyet kapni magyar honban?

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.