x800pro - Bővebben: link
x800xl - Bővebben: link
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Folze
(fanatikus tag)
Fiúk !
Valaki segítsen már abban,hogy a teszteredményeimet egy más tipusú hűtővel
ellenőrzi.Kész lett a saját hűtésem újabb verziója és kíváncsiságból lehúztam a hűtőt a tápról.Egy órája passzív módban netezek.
Ui : Inno 6600 GT AGP a kártya 566/1109-en hajtva.
Egy óra net után így 78C fok.
Előre is köszönöm :prmcsk.
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
Megtörtént a hőkiegyenlítődés !!!
Már kettő és negyed órája netezek passzív ''üzemmódban'' 78C fokon
[Szerkesztve]
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

kisho
(senior tag)
Képet tudsz mutatni róla?

t_ferenc
(őstag)
köszke. és megéri felrakni rá?
hülye kérdés mi? 
[Szerkesztve]
if you fall seven times, stand up eight
Ugyanitt.6600gt hűtés egyedileg.NEM a vol2.
Én nyitottam.
Ui: Már három órája megy passzívban minden hőemelkedés nélkül.
[Szerkesztve]

Folze
(fanatikus tag)

Üdv.

Folze
(fanatikus tag)
elvileg már aludnom kéne 
hogy érted azt, hogy levetted a tápról a hűtést
[Szerkesztve]
Úgy,hogy csak a borda hűt,a venti tápját lehúztam.
Olvass #302-től
[Szerkesztve]

Folze
(fanatikus tag)
így már világos, én a konkrét tápra gondoltam 
emléxem, itt ph-n tesztelték még régebben a 9800pro 256 megás kareszt, a gyári zalmanosat (C-verziós venti nélkül) és az volt 80 fokos terhelve
78 fok az tényleg nem semmi 
Arról nem beszélve,hogy szerintem a 6600GT alapból is sokkal forrófejűbb,tehát nem mindegy,hogy mit kell ''produkálni'' egy 6600 GT passzivitásához és mit egy
9800-hoz.

Folze
(fanatikus tag)
igen csak sajna látod, én is mit csináltam: megvettem itt helyben a zalmant, mert kitaláltam egyik nap, hogy hűtő-csere, várni meg persze nemtok
szívesen asszisztálnék az x800-zal, csakhát a táv
pedig piszkálja a fantáziám
azért is választottam egyébként az arctic helyett, mert a házamban alul van egy venti, ami ugye felfelé fújja a levegőt, az arctic ventije viszont ellentfújna neki
a tiéd szintén tökéletes lett volna, szeretek is kísérletezni, csakhát idő kellene, mert a táv kicsit messzi
A távolság a mi ''nagy bajunk''.
Küldtem mailt.
.

t_ferenc
(őstag)
na gondoltam, hogy ez lesz a reakciód. 
valamilyen hőmérsékleti adatokat tudnál írni?

Folze
(fanatikus tag)
Bővebben: link - te se nagyon szeretsz visszaolvasgatni, sebaj
megjegyzem, hogy a házamban alul van egy venti, ami felfelé tolja a levegőt, felül meg a 12-es táp szíjja ki ! ! !

t_ferenc
(őstag)

t_ferenc
(őstag)
a gyári hűtéshez viszonyítva?

Folze
(fanatikus tag)
a gyárival, ami szvsz nem is olyan rossz (erről is írtam már előzőleg)
67%-on atitoolban leszabályozva 45/41 - 70/55

t_ferenc
(őstag)
bocsesz, de tényleg nem olvasgattam vissza. tudom gyenge kifogás, de nem volt rá időm. 
nekem a jövő héten lesz meg az x800 xl-es karim referencia hűtéssel, a jövő hónapban pedig tervezek rá egy ilyen vf700-alcu hűtőt. szerintem megéri.

Saycz
(senior tag)
Hi, Már lassan 4hónapja van egy VF700-CU-m a 9800pro-m -on és eddig 12 volton járattam de elég sok portfelkavart és nemtom hogy elvinne e 5V-on egy 9800pro-t. Vélgülis aztse akarom hogy melege legyen a kártyának de a hang mag a por is számit.
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!
Szerintem a 9800 pro-nak nincs akkora hőfejlesztése,hogy ne vinné el a
''zalmi'' 5 volton is.
Más topikokban olvasom,hogy ezzel a hűtéssel ezen a feszkón 6600 GT-ket
üzemeltetnek és tudjuk,hogy a 6600 GT igencsak ''forrófejű''.

FRIZ 22
(senior tag)
Egy kis hűtés teszt.
-ArcticCooling ATI Silencer 4-
-CoolViva
-Zalman VF700-Cu
Bővebben:Bővebben: link
Hajrá ZALMAN !!
*www.24th.hu*

TommyGun
(őstag)
Inno3D 6600GT AGP-re felmegy gond nélkül a VF700 ?
meg még 1 kérdés, letudná vki centiben mérni hogy mennyivel lóg ki a borda a vga nyákon kívülre ?
szal hány centire lóg ki pontoan
előre is thx
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

e.vid
(senior tag)
Vissza olvasás rulez
#251 és #266-os hsz.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
Ma este már (remélem) boldog tulajdonosa leszek egy ilyen csodának
(VF700-AlCu). PCI-Express-es X800-ra fog menni, amely már ''gyárilag'' túlhajtott (390/700@400/980 MHz), tekintve, hogy beleírtam az X800XL BIOS-át
Tuti, hogy 5V-on fogom járatni, mert azért veszem
Elvileg 70 fok alatt kéne tartani az eddig látott tesztek alapján terhelés esetén, esetleg valakinek valami személyes tapasztalat?
Szerk: Ja és jól fog mutatni a 7000A-AlCu alatt
[Szerkesztve]

Grey
(fanatikus tag)
1. Gond nélkül felmegy.
2. 3 cm azaz 30 mm.

Grey
(fanatikus tag)
Klassz kis hűtő,bár a rambordákat farigcsálni kell,ha agp-s 6600gt-re teszi az ember.Nekem egy MSI 6600GT-t hűt,9,5v-on/alaplapi vezérlés/ szinte hangtalan és nagyon jól teljesít,590/1150-es órajelek mellett.Jah,AlCu verzió szal a réz elvileg még jobb,csak sajna sokkal nehezebb.
Na megvettem a hűtőt, este 7 felé fogom felrakni a karira

Folze
(fanatikus tag)
Alvin, dehát előzőleg már írtam tapasztalatokat az x800pro agp-mről 
idle-ben 5 fok a különbség, terhelve 10 vagy talán még több is ! ! !
persze háztól is függ a dolog nyílván...
Na megvan a hűtő, hát hőmérsékletekben nem tapasztaltam csökkenést, de legalább kuss van végre
Természetesen 5V-on járatom![;]](/dl/s/v1.gif)

Folze
(fanatikus tag)
Különös... Valszeg ennyit számít akkor a breeze ház, bár lejjebb kellett volna mennie még 5V-on is!
Kikapcsoltam az egyetlen létező rendszerhűtőmet is
És teljesen zárt ház.

Folze
(fanatikus tag)
Így már érthető
Fő a csend 
Egyébként melyek azok a 'titkolt' hőmérsékleti értékek? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Idle: 47-50 fok
Load: 73-76 fok
Max. értékek.

Folze
(fanatikus tag)
Vegyél egy Breeze házat
Mert a vf700-nak pont a terhelésben nyilvánul meg az 'ereje', legalább is nekem ez jött le, miután összevetettem a gyári hűtéssel:
Idle-ben csak 5 fok
Load-ban viszont 10 fok a különbség ! ! !
Cool & Quiet a ház, pedig csak a tápnál van ténylegesen rés.
Nekem egy Casetek 1020-as házikóm van és mivel Sulinetre vettük, így egy darabig marad is, meg amúgy is tök zsír
Most játszottam kb. másfél órát zsinórban a Colin McRae Rally 2005-tel és semmi probléma nem volt, ráadásul olyan halk az egész, hogy lassan már megilyedek tőle

Folze
(fanatikus tag)
Megcsodáltam a vityillód
, és arra jutottam, hogy talán jobban jártál volna egy ATI Silencerrel...
Igen, de az egy ezressel drágább, hangosabb és csak min. egy hét múlva lehet majd kapni itthon (Rev.5.)

Folze
(fanatikus tag)
Igen, volt szerencsém 2 silencerhez is, de ekkor lépet volna a képbe az ATITool, ha a 9800-cat lehetett volna vele szabályozni
, de nem 
X800-at viszont minden gond nélkül kezeli!
Nézegettem az x800pro és az x800xl nyákját, hát nemtom...
Mennyire hangos a vf700 CU ?
Mármint a max fordulaton. Zavaró?
Produkál 30 db (decibel) - nél többet? Tom, hogy gyárilag 28,5 - ben van meghatározva, de lehet, hogy többet csinál valakinél.
=== Szatocs ===

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Neken 12v-on megy és tökre halk!
...
És milyen hűtőid vannak mellette?
Proci+ház+..., és hány decibelesek?
=== Szatocs ===

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Hát 3db táp venti és egy cooler master proci hüjtö az viszonta hangos nagyon de megnyugtatlak a Zalman VF700 nagyon halk nem fogsz benne csalódni ha megveszed!
...
Köszi, erre voltam kíváncsi

=== Szatocs ===

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Szivesen!
...

gaboooka
(senior tag)
Megvettem ma a hűtőmet.
(Cu)
Nagyon tetszik, és szerintem ott van a toppon! 
Google a barátod!

paramparya
(őstag)
A VF700-as rámegy a 6600 non-GT-re? (Hűti a HSI-t is?)