Ma vettem Vf700ALCU-t, és felraktam az Inno3D 6600GT AGP-mre.
Namost nem úgy, mint rajtam kívül sokan, hanem én az eredeti bordákat is felraktam a RAMokra.
Csináltam ezt jó lakatos módszerrel: nevezetesen a forgócsiszolóval.
15perc munka volt.
Először felraktam szárazon a hűtőt, és addig reszelgettem a bordákat a géppel, amíg fel nem mentek.
Gép híján sima kézi fémreszelővel is mehet, csak úgy tovább tart.
Három kép:
Bővebben: link
Tehát nem igaz az, hogy erre a 45 fokban elforgatott kártyára nem mennek fel az eredeti hűtők. Csak dógozni kell.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Szak1
(lelkes újonc)

mechand
(újonc)
én ma vettem egy alcut és fel is raktam. én is lereszeltem az eredeti bordákat a ramokhoz. sokkal jobb a hűtés is és halkabb is lett. én a magasabb fordulaton járatom.
P4 3GHz Prescott 1MB/800fsb IC-7 1GB Ram Geforce 6600GT AGP

Mareek
(újonc)
RE!!! 1et értek! Én is mc csináltam! Nem nagy dolog. most alapjáraton 30fokos a kártya. a hűtőbordák pedig full hidegnek tűnnek tapintásra. Nekem szintén inno 6600GT-m van. Tehát a Zalman megint nagyot alkotott. Én az AlCu-t használom de nekem elég is. most még a nagyobb fordulaton megy, mert a Zalman azért 1 nagy bakit elkövetett.mégpedig azt, hogy a csomagolásomból kimaradt a tápkábelra csatlakozó elsoztó, amivel 5V-ról is lehet üzemeltetni a hűtést..a boltban azt ígérték megoldják és akkor még sokkal halkabb lasz...bár az inno gyári hűtése cooler master ide, cooler master oda, naggyon silány volt. de főleg hangos. Kritikán aluli. Most viszont alles ist in ordnung... Tehát 
Viszont nem volt teljes a csomag ezért a Zalmannak -1!! 
[Szerkesztve]
csak Volkswagent ne vegyetek....aki vett, azzal meg nem vitatkozok.. :)

DanteHix
(tag)
Sztem 1*uen kiloptak a boltban belole...sajna ilyen eolfordulhat
## 5.15 The Angels Have Gone ##

mucius
(lelkes újonc)
hali!
láttunk itt vf700 on 6600GT AGP fotókat művészibbnél művészibb megközelítésből, beállításból.
megkérhetnék vkit hogy dobjon képet teljesen felülről? az érdekelne, hogy mennyivel lóg túl a vga oldalán a hűtőborda (casetek 1020-5A házam van és abban a vga mellett ott van ilyen ajtószerűségben 2db 9cm-es oldalsó venti), és hogy így beférne-e egyáltalán
THX!

mucius
(lelkes újonc)
sztem meg amire fel lehet rakni arra GlacialTech NorthPole-t érdemes rakni
Zalmant fossáalázza 

matyics
(őstag)
Sziasztok!
Most hol lehet a legolcsóbban beszerezni ezt a hűtőt?
Vagy esetleg a kisker bruttónál olcsóbban valahol.
Thx!
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

lexandro
(kvázi-tag)
Csak nem hűti a ramokat 
Robi

Sanyi6
(újonc)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Zalman VF700-as hűtést hova lehet bedugni? Jó neki olyan csatlakozó amire a cpu hűtőket is rá lehet dugni?

e.vid
(senior tag)
Adnak hozzá egy átalakítót amit rá kell dugni a táp egyik molex csatijára. Ennek van négy ága, 2×5V és 2×12V. Te választasz, hogy 5 v. 12V-on akarod járatni.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

mucius
(lelkes újonc)
dobsz rá ugyanúgy bordákat mint zalmannál
na én is beruháztam egy ilyen VF-700AlCu-ba
kártya idle temp: 41-43 fok
terhelve: 55 fölé nem igen mászik!
tuning: 500/900 --> 570/1100 (zalman előtt nem bírtam eddig húzni)
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

Bobbacsi
(PH! kedvence)
Látod ,mondtam én neked
Jó lesz ez majd még nyáron 
jaja 
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

mucius
(lelkes újonc)
nem szánnál meg egy képpel totálfelülről, hogy kiderüljön mennyire lóg túl a karin a hűtő bordája?
thx!
de 
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/laragirl83/size2/11221842.jpg)
a kilógó rész kb. 3 cm (+/- 4mm)

gaboooka
(senior tag)
Nekem is kell egy ilyen!
Nagyon bosszantó a gyári hűtése.
Google a barátod!

mucius
(lelkes újonc)
köszi főnököm
még1 kérdés: ugye ez agps kari?
simán 

mucius
(lelkes újonc)
zsír
pont oda fér, és ráadásul egy 9cm-es venti pont oldalba is kapja 
nem lesz itt gond az overclockkal
én nem nagyon húztam, csak 570/1100-ig, fő a biztonság

anulu
(PH! nagyúr)
nagyon megéri! 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

anulu
(PH! nagyúr)
meddig megy a GPU tuning? egy teszt erejéig sem nézted meg? nálam 575-nél már fagyogat.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
hát autodetect 598-ra tette! azon nem próbáltam, de nem is akarom ![;]](/dl/s/v1.gif)

Laci27
(újonc)
Hi Laragirl83!
Nem egészen idevágó dolog, de hány fokos a procid terhelve és terheletlenül? Csak mert én kb 2 napja birtokolok egy 3.0GHz-s Prescott 478-as procit és alapon 60-65fok, terhelve 70-73!!! Persze még gyári hűtővel...
alapon olyan 49-52 fok, terhelve 60-65.
nekem egy CoolerMaster XDream III Silent Extreme hűti
[Szerkesztve]

Laci27
(újonc)
Hát igen... Az úgy már szebben hangzik... Köszi a választ! 

anulu
(PH! nagyúr)
598?
az azért egy pöppnyit durva lenne!
pls használd a ''válasz'' gombot, sokkal egyszerűbb lesz az életed itt a fórumon. (meg nekünk is
)
598 miért lenne durva, szvsz 600-at is vinné ezzel az új hűtővel, csak nem akarom feszegetni!

anulu
(PH! nagyúr)
azért, mert pl nekem már 580-at sem bírja, pedig messze van a ''meleg''-től a VPU. és sajnos BIOS-ból 1,4V-ot kap, így BIOSmoddal nem tudok több feszt adni neki. pedig könnyen lehet, h +0,1/0,2V áldásos hatást fejtene ki rá. én feszegetném, megbízom Lódarázsban, hogy nem fő meg semmi benne
performance cooled by Zalman 
nekem bios agp volt: 1.55

anulu
(PH! nagyúr)
nekem PCI-E, de annak a fesz-ét nem tudom módosítani
amúgy a VPU fesz-ről beszéltem, ami a kártya BIOS-ában van... 
jajó, akkor már abban sem vok biztos h vpu=gpu, bár talán de

anulu
(PH! nagyúr)
semmi gond 

gaboooka
(senior tag)
Megoldható valahogy az, hogy a maglassulási küszöböt lejjebb állítsam a VGA BIOS- ban?
Nem itt szerettem volna feltenni ezt a kérdést. Megkérek egy moderátort, hogy helyezze át a megfelelő helyre!
[Szerkesztve]
Google a barátod!

t_ferenc
(őstag)
hali!
nem tudjátok véletlenül, hogy egy abit nf8-ra egy freezer 64 és egy zalman nb32-j (sárga nb borda) mellé felmegy-e egy 9800xt-s karira a zalman zm80c/d-hp vagy a vf700-as hűtője illetve a CoolerMaster VHC-L61-U1 VGA hűtője?
if you fall seven times, stand up eight

Folze
(fanatikus tag)
Épp x800pro hűtés-csere előtt állok, és hát ezt találtam:

Folze
(fanatikus tag)
Azt hiszem, ez mindenre megoldást ad 
mellesleg nekem idle-ben 44/42 - fan control 67%
scan for artifacts (10 perc): 67/54 - 79%
mindez gyári hűtővel, 67% csendes, 79% kicsit lehet hallani

Folze
(fanatikus tag)
Megvan a hűtő 
5 volton megy
idle: 40/38
terhelve: 60/50

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Nekem 630 volt a max amin nem fagyott meg meg stabil volt!
...

Sir Psycho
(fanatikus tag)
hali a kérdés a következő kinéztem magamnak ezt a zalman vf700 AlCu-t egy 9550es karira mert a gyári hűtője hm elég érdekes hangokat ad ki pedig nem régi a kari és nem igazán szeretném megfőzni sem így inkább kicserélném a fent említettre.kis utánnaolvasás után láttam h nem megy fel mind1ik 9550esre csak bizonyos gyrátokéra mert 1-2 kondi mindig útban van a kérdés még h ki próbálta már felrakni 9550esre és ha a gyártóját is írná az is jó lenne
thx

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Hello szerintem ilyen kártyára nem érdemes ilyen hüjtöt rakni felesleges pénzkidobás egy sima vga hüjtö is megteszi,de végülis te tudod!
...
Szia Folze !
Gratulálok hozzá és sokáig maradjon ilyen jó.
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

Sir Psycho
(fanatikus tag)
jook deh valamennyire előre is gondolkodom,ugyis nemsoká eladósorba kerül a kari és az ''uj'' karira is ( 9800AIW-t néztem ki) így már azért más a kép...

Folze
(fanatikus tag)
pedig hogy érdeklődtem a hűtőd iránt 
gondoltam is rá... el is kezdtem egy emailt, aztán mégis e tömegcikk áldozata lettem
az ok persze egyértelműen jellemző rám: 'minél előbb, ha lehet még ma!'
[Szerkesztve]

t_ferenc
(őstag)
hi megy ez a hűtő egy x800 xl-hez?
if you fall seven times, stand up eight

e.vid
(senior tag)
Nem tudom, de itt a kompatibilis lista Bővebben: link
ez meg az inkompatibilis lista Bővebben: link
[Szerkesztve]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali