nincs mit.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
nincs mit.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

teljesítményre így mit tud?
pontosan mire gondolsz?

Most lehet hogy leszól mindenki....de sztem egy ZM80D jobban hűt...nem?
''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''

köszi a képeket meggyőző, bár jó lenne ha csinalnal legalabb 1 kepet a ramok felöl is. mellesleg te huzod a vga-t ? ha igen mennyin es alapon/terhelve mekkora a hőmérséklet ? környezeti hőmérséklettel együtt bár ahhoz jolenne tudni h zárt házad van belső hűtőkkel vagy kabrio ? (mint nekem)
mert szeretnem megoldani ezt a hangzavart a gepben de eleg sok dolgot kell neznem mellette... legfokeppen jelenleg a huzott ramok hűtését...
és a HSI hűtése megfelelő ?? mert a gyárin azért jobban meg volt oldva... (legalabbis ugy tunt azon a lyukon elegge ataramlik a levego.. azert azt se szeretnem h a hsi főjjön meg mert eleg meleg is tud lenni... de max veszek ra vmi apro tesco gazdasagos vga hűtőt
[Szerkesztve]
Vae victis!

én vettem 1 ZM-80C-HP+OP1! 1 a gáz tegnap rektam be és benyomtam a gépet és a kép zavaros és rossz volt! segitsetek mi lehet a baj? most masik geprol irok!
Deego
hát nemtom. azt csak ''unortodox'' módon lehet felrakni rá és nem minden házzal kompatibilis a ez a felrakási mód. nekem teljesen megfelel ez a VF700Cu. a a 7000A Cu van a procimon és is és egyiket sem hallom. nekem bejött, de tudod: kinek a pap........ (most éppen 30/24 a GPU/Ambient)
[Szerkesztve]
a képek majd következő szétszedéskor lesznek, mert nem szeretem szétszedegetni a gépem.
ha olvastad az aláírásom és ismersz valamennyire akkor tudhatod, hogy nem húzok semmit. szerintem nem tesz jót. de az aláírásom elmond mindent. nekem nem a 3DMark a lényeg, hanem, hogy hogy mennek a játékaim. pl. a FarCry magától mindent very high-ra tett és nem ''képregény''. ez számít nekem. az, hogy letesztelem alapórajelen, hogy a 3DMarkban hogy szerepel az azért volt mert kiváncsi voltam (7699 Pont).
a házamon van ajto. chieftec DA-01WD, nincs benne hűtőventi. az oldalában van, de nincs bekötve. és így nincs is hangzavar. a RAMokat szerintem hűti a VF, mert úgy van kialakítva, hogy a környezetét is hűtse. de mivel nem húzom őket és a gyári sem volt igazán optimális a hűtésük, nem aggódom efelől.
a HSI-t meg hűti a gyári borda + a ráfújt levegő.
lehet, hogy nincs jól rajta a borda vagy nincs benne rendesen az AGP-slotban. nézd meg mindkettőt. előfordul már velem is, hogy nem volt rendesen a slotban a kártya és szar volt vagy egyáltalán nem volt kép.
neked is 45fok-ban áll a borda a kártyán?
[Szerkesztve]

még 9800pro van a gépednél.
Soirée...
updated
[Szerkesztve]

nem! a slotban jol van benn!
Deego

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a Zalman cnps7000b rámegy e abit nf7-s alaplapra, mert a zalman weblapja szerint nem, NOS?
"Az APT rendszer roppant hatékony, percek alatt romba lehet dönteni vele egy működő számítógépet..." : Pere László

erről már egy csomó topic van...
pl: mission impossible
-->kereső
''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''

Mekkora ez a venti nem zavarja a ház oldallapját?
Kipróbáltad már intenzív terhelés alatt is?
Hűt úgy mint a gyári?
[Szerkesztve]
'' Elment orosz, török,trianon sem örök!''
a méreteket megtalálod a gyártó oldalán és feljebb már írtam is. nem próbáltam, mi lenne az? far cry, sims2, q3. ezek alatt próbáltam és minden ok volt. 5V-on: tehát 1350 RPM-en. jobban hűt mint a gyári. halkabb. a -10C amit igér a Zalman az megvan. nekem a turbinálval, de ezt is írtam feljebb, 42-43C volt, most 31-33 között van a GPU. szerintem ez meggyőző

Mondjuk Half Life 2,de mindegy ami megízzasztja.
Hol lehet ilyet venni csak mert lusta vagyok átfutni minden hozzászólást.
És persze mennyi?
Amúgy nehéz fölrakni (?) csak mert nem vagyok egy bütykölős.
[Szerkesztve]
Pixelben lehet kapni
7K körül van
és nem, nem nehéz felrakni. én sem vagyok bütykölős, de fent van és müxik

Szerintetek AlCu vagy Cu? 
There is no God, just Technology...

Tényleg hány fok különbség lehet AlCu és a Cu között?

Találtam egy tesztet az AL-CU-ról, ha valakit éredekelne:
Bővebben: link
Eszerint jócskán elmarad a teljesítménye a 80D-HP-hoz képest!
Minek Neked ész? Van számítógéped!

Ah akkor nem csak halkabb a D-HPm de meg joban is hut, megtartom. 

Valószínűleg szépen lesarkaztad a GPU-t! Ha szerencséd van le tudod gariztatni, ha nem akkor dobhatod ki a kártyád a kukába!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

Na megvan a ''kicsike''!!! 
Fenn van és nagyon 1szerű volt felrakni, nulla hangja a gyári visító foshoz képest és kb. -10 fok!!! 
Ja, és Cu-t vettem!
üdv a klubban.
akkor nem hazudtam. Cu rulez.

Zalman vf700-nak lehet az AtiTool-al állitani a fordulatszámát?
BUÉK!
''Hat, szerintem perpetuum mobilet elobb talalnal, mint mukodo masolasvedelmet.'' by dabadab
nemtom, én nem próbáltam.

Nemhiszem, mert a vf700 venti csatija nagy vagyis ''normális'' 3 pines, a vidkarikon meg általában ''mini'' csatik szoktak lenni, szal nem tudod rádugni hacsak meg nem mókolod... vagy a hozzákapott multikonektorral juttatod áramhoz vagy ha van az alaplapodon szabad venticsati akkor arra dugod. 
Nos, vettem én is egyet.
A cucc teljesen hangtalan, kevesebb hangja van, mint a 7000-es procihűtőnek. A videokari hűvösebb tőle átlagban 5 fokkal. Viszont a memóriahűtőbordákon nagyon gány a ragasztós cucc, folyamatosan leesnek. Nektek nem?
less qq more pewpew!

Nem tartozik ide, de ez a topic aktív: A Zalman ''D'' passzív hűtőhöz mellékelt RAM-hűtő bordácskák elférnek a ''C'' változattal szerelt karin is? Gyakorlati tapasztalat alapján. THX
"... ami van, széthull darabokra."

Az, hogy aktív, talán enyhe túlzás...

tegnap rendeltam meg a pixel-ben, de kituggya hogy mikorra ér ide 
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

Nekem többször volt, hogy nem küldtek semmit, csiszolhatnának az admonisztrációs rendszerükön...
Most is várok, de nem jön semmi.
nekem még jutott raktárról karácsony elött. ezekszerint lerabolták őket.

Letisztítottad a ramjaidat alkohollal??? 
Vagy csak fogtad és a jó ''zsíros'' mancsoddal összetapizot felületre próbáltad ráragasztani...
Én letisztítottam ragasztás előtt és beton stabilak... 
[Szerkesztve]

Hát nemtom remélem hogy ezen a héten megérkezik a cucc 

Hi tr00p3r...
Néztem a linkedet a 8x. hozzászólásnál a fényképekről de már nem müx,
mert a szolgáltatód letörölte, mert nem linkeltél rá a weblapodról.
Felraknád újra a képeket vagy adnál valami linket hozzájuk, hogy megnézzem?
Nekem is visít a Inno3d hűtő és kéne valami megoldás, de szeretném megnézni a tiédet.
Előre is thx...
Robi
szerintem már én is töröltem őket otthon. csinálok újjat és majd linkelem

Nemá, csak a szivem fájdulna meg ha meglátnám őket 

remélem, hogy minél hamarabb meghozzák az enyémet is 
neked hogy mentek fel a RAM-bordák?

NA,végre nekemis meghozta a royal sprint
A felrakása kb 15perc lenne, de nekem még nagggyából lekellett kaparni a kártya előző gazdája által Szószerint megúsztatott gpu és környékét az ezüstös szilikontol ez volt kb 1óra
De a VÉGEREDMÉNY a lényeg. Eddig maximálisan megvagyok vele elégedve 
grats!
SImán felmentek. De a ragasztás nem valami tutti. PEdig le lettek tisztogatva, de volt olyan borda, amelyik leesett?!? Most elvileg mind a helyén van, de azért néha megnézem, mert simán leeshetnek 
Lehet, hogy itt id sprárgatuningot kellene alkalmazni? 
less qq more pewpew!
most nézem csak,h neked 6800-d van. úgy könnyű felrakni. a 6600GT a kihívás ill. impossible!
Hát csodálkoztam is, hoogy miért nem megy 
Ha akartam volna, mindegyik bordára tehetnék egy másikat, annyi hely van. (csak tuti leesnének a sz*r ragasztás miatt)
less qq more pewpew!

a zalman rambordákat én aligtudtam ''letörni'' a v9950-emről, valamit nemjól csináltál tutira 
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

Ha esetleg valaki ma szeretne egy ilyen hűtőt venni akkor erre tessék: Bővebben: link
Intel & ATI