Köszi! Úgy is szeretek barkácsolni 
Me of us one?
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
(#1001) sammiedavis válasza Aggregátor (#1000) üzenetére

Köszi! Úgy is szeretek barkácsolni 
Me of us one?
Sziasztok!
Normális, hogy a 8600ge-m cu val 5 volton 47 fokos idleben? Terhelve, meg 65-66? Ha 12 voltról megy, akkor 3fokkal kevesebb. Sokkal jobban kéne hűtenie nem?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Hi!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miként tudom leszedni a régi kártyáról a memória bordákat?
Üdv!
Dell E6410

ez engem is érdekelne
2001-12-23 22:29, azaz 3556 napja
bekelltenni egy nájlonzacsiba és be a fagyasztóba, utána amikor megfagyott a ragacs, talán lejön... gari nincs

Én puszta erővel szedtem le anno róla és hálistennek nem lett semmi baja se. Anyi hogy megpróbáltam kicsit csavarni is közben és lejött szépen. Még ragadnak is úgyhogy fel lehet tenni újra őket.
Sok sikert hozzá!

Pénteken veszek 1et haszáltan a76gtre. a gyári már nagyon gáz. alapon 65fok terhelve105. kívánci vok mire képes
AMD&Hardstyle 4 ever! Tudok 1 jó viccet! Mond! Nokia! :D :D

Csak megerősíteni tudom ezt a módszert... sőt én zacskó nélkül raktam be és le is jött rendesen! 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Üdv!
Felheggesztettem a vf700at a 8600gts-emre, de simán mozog rajta. Jobbra balra mindenféle probléma nélkül akár magától is elfordul, de a gpu felé befelé is lehet nyomkodni minimálisan. Ettől függetlenül idle 12-13 fokkal hűvősebb a gpu mint gyári hűtővel, de nemhiszem h ez teljesen normális h simán mozog rajta
Ha valakinek van vmi tapasztalata hasonló kártyával az megírhatja h nála h működik.
Amúgy így belegondolva lehet a kártya hátuljára nem kellett volna feltennem a kis gumi alátétet a felfogató alá, azzal is nyernék 1-2 mm-t 

Most volt időm visszaolvasgatni és láttam h nem vagyok egyedül a "problémával", amiről időközben kiderült h valószínűleg nem is az, mert a gyári hűtőhöz képest a laza 10-15 fokos lehűlést így is bőven hozza. Ettől függetlenül szerintem ez továbbra sem a leghatékonyabb dolog h mozog a hűtő a magon, de mindegy 

Tudnál egy képet link-elni, hogy mi is a probléma? 
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Sztem arra gondolt a kolléga, hogy a rögzített VF700 a lamelláknál fogva mozgatható jobbra-balra néhány mm-t. Nálam is ilyen. De tapasztalataim alapján ez a hűtés hatékonyságát nem befolyásolja.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Értem. Gondolom akkor ránézésre nem is látszik, csak akkor derül ki, hogy nincs normálisan rajta, ha megmozdítod!?

Normálisan rajta van, mégis tudom mozgatni.
Ránézésre rendellenesség nincs, a hűtő felfexik rendesen. Nekem úgy tűnik, mintha csak a lamelláknak lenne egy kis "holtjátéka".

Hmmm...érdekes! Az a lényeg, hogy így is korrektűl hűt!

Pontosan úgy van, ahogy ANT írta. Valószínűleg azért egy kevésbé mozgó megoldással lehetett volna hozni még 1-2 fokot, de mivel 5V-on járatva teljesen hangtalanul is 10-15 fokkal alacsonyabb hőfokokat hoz mint a gyári hűtés abszolút elégedett vagyok vele 

Mondjuk az kicsit meredek, hogy a te VF700-ad - ha jól értelmeztem - a venti tengelyirányában is mozog, nálam ilyen azért nincs! De he így is jól teljesít, akkor 

Nagyon minimálisan, inkább billegett a két felfogató irányába, de ez sosem tűnt volna fel, ha a kártya nem fordult volna el a kezemben miközben a hűtő bordájánál fogtam
Amúgy azóta is tökéletesen működik, szóval ez ilyen, csak először azért picit furcsa volt...

Sziasztok látom régen nem irtatok,de most szeretnék egy kis dolgot megosztani veletek.Vásároltam egy Geforce 9600gt kártyát,de sajnos a hűtése nem volt igazán jó mert passzív hűtése volt.Vásároltam hozzá egy Zalman vf 700 alcu hűtőt és tökéletesen működik még ezeken az új kártyákon is terhelés alatt sem melegszik 70 fok fölé,sajnos a gyári hűtővel 108-112 fok sem volt ritka.Crysis játékkal terheltem a kártyát és nyugodttan modhatom,hogy tökéletes.Zalman az Zalman jó márka. 
kicsi joe01

lehetséges h egy pciex 2600xt-re nem lehet feltenni? 

Egy kis barkácsolással én is feltettem egy ATI HD 3650-re a VF700ALCU-t.
Két lyukat kell fúrni a leszorítóra, és tűreszelővel egy kicsit összereszelni, mert sajnos úgy esik a lyuktáv, hogy pont nincs ott lyuk. Ez egy Sapphire volt.
Ha jól vettem ki a kártya méreteit a hozzászólásokban, akkor a 2600-os és a 3650-es is megegyezik a felépítésben.
A hőmérséklet kb. 10-15 fokkal esett vissza, attól függően, hogy mennyi voltot adtam neki.
[ Szerkesztve ]

na remek, majd pont furkálni fogok... 
van valakinek eladó? legjobban cu érdekelne, de alcu is jó talán.
http://pc-style.hu

Úgy hirtelen: [Zalman VF700CU-Led], [Zalman VF700AlCu-Led]

Fel lehet tenni fúrás nélkül!

Sziasztok ma vettem innen egy Zalman VF700 cu hütöt,de nagyon hangosnak találom(6-700 as fordulaton is),honnan tudnék szerezni rá egy új ventit rá??? 
"Bocs,hogy megszülettem,ígérem többet nem fordul elő"

Vagy ennek ez a normál hangja mert akkor inkább leadom a méhbe!
Nagyon zavaró!
Lehetne erre új ventit venni???

"Bocs,hogy megszülettem,ígérem többet nem fordul elő"

Ha pl.: Fan Mate2 fordulatszám-szabályzóval leveszed alapra a fordulatszámot, akkor szinte hangtalan!