Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#951) IIIstIII

IIIstIII
(senior tag)

Ha van valakinek egy eladó ZM80A hűtője az írjon erre a címre: isti100@netform.hu

"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

(#952) Vigneau válasza NoLF (#949) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyetértek! Szerintem a név kötelez! Itt a pénzedért azt kapod, amit elvársz! Szó mi szó, még nem láttam olyan topicot, hogy beállt a Zalman-om. Remélem, nem is lesz...

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#953) NoLF válasza Vigneau (#952) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ja, én sem hallottam még ilyesmit. főleg nem a passzív cumóknál :D

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#954) Vigneau válasza NoLF (#953) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor ezt megbeszéltük! Pacsit rá! ;) :C

(#955) dreamex

dreamex
(kvázi-tag)

Tud valaki elado bracket-t, azt a kis femtartot, amivel fel lehet fogatni a Zalman ventiket (F1,F2) a gepben? Olyan ami az FB123-ban van. Elvileg lehet kulon is kapni BR123 neven, ha valaki tud boltot ahol van ilyen szoljon legyszi.

(#956) Vigneau válasza dreamex (#955) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A depo.hu-n körülnéztél már?

(#957) dreamex válasza Vigneau (#956) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Megneztem, de nincs listazva sem. :( Felhivtam ket helyet akiknek szerepelt az arlistaban, de nekik sem volt. :o

(#958) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Üdv Mindenkinek!

1. One ZM-NB32J Heatsink
2. One Supply of Thermal Grease
3. Two Thermal Adhesives (A, B)
4. Bolts/Nuts/Links/Push Pins/Springs (Two Each)

A fenti chipsethűtő adatainál ezeket a tartozékokat említik,és én azt szeretném kérdezni,hogy hogyan kell ezt most felrakni?Lehet,hogy tök béna vagyok,de hova kell kenni a zsírt,meg a ragasztót meg ilyenek??
És ez vagy a 47-es társa felmegy egyáltalán a Gigabyte ga-k8ns ultra lapomra (Gecube 9600 pro-m van)??

(#959) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

A másik kérdés,hogy a egy Zalman CNPS7000B AlCu gond nélkül felmegy egy A64 3000+ (S939) -re???

(#960) -Jackson- válasza Mauzes (#958) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

ha vannak lyukak a nb körül akkor a csavarral és zsírral, ha nincs lyuk akkor a ragasztóval kell felrakni. nb47j elvileg csak csavaros, de sikerült felraknom hurkos megoldásra is. a 7000b meg felmegy s939-re is

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#961) IIIstIII válasza -Jackson- (#960) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

NAna! A ragasztóval vigyázni kell! Ugyanis elmeséltem egy másik topican az esetemet! a lényeg az hogy nem úgy kell feltenni ragasztóval mint ahogy azt a használati útmutató írja! Egyenlő arányban kell a 2 kopmonenst összekeverni valamilyen sík felületen. Jól összekeverni és utána kell felvinni a chipsetre és jól eldolgozni. Utána mehet a hűtő rá de gyorsan nehogy megszáradjon.

(#962) mycso

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok,
A zalman zm80hp-c, felmegy gf6600 AGP-re?
Bővebben: link
Egyáltalán érdemes feltenni?

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#963) DewiL válasza mycso (#962) üzenetére

DewiL
(senior tag)

elvileg rámegy mert valaki ilyenre D-set már rakkot föl (amugy a VF700 tuti jó rá)

"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

(#964) Vigneau válasza mycso (#962) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem is bőven elegendő a VF-700Cu, ráadásul még az ára is baráti... ;)

(#965) Szabesz válasza mycso (#962) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Bővebben: link
Csak nVidia GeForce 6800 GT, 6800 Ultra-ra nem megy föl.

(#966) IIIstIII válasza Szabesz (#965) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

Na ezzel kapcsolatban én az Alcut szemeltem ki. Megnéztem a kompatibilitás listáján és a 9550ek között nem találtam a Sapphire nevet holott a 9600valahánynál meg említi. Ez azt jelenti hogy a Sapphire 9550re nem megy fel?

(#967) Szabesz válasza IIIstIII (#966) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Azt.
Valamelyikeknél pontosan ábrázolja is hogy miért nem fér fel rá,mivel minden gyártó más-más Chiphez máshogy tervezi meg a kártyát

(#968) mycso válasza Szabesz (#965) üzenetére

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt már néztem én is, és ok, hogy a lyukon átmegy a csavar, csak a két lyuk távolságától tartok.
Ugyanis van egy ti4400, és annak olyan messze van a két felfogatólyuk, hogy arra nemtom felrakni, mert a két felfogató''pálca'' kiesik a hűtőborda sinéből.

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#969) IIIstIII válasza Szabesz (#967) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

Affenébe!:(((:((:(:O:F Na akkor marad a ZM80C a válaszható olcsó hűtőkből. Mert ez a 2 volt. De van egy ötletem. Megnézem melyik 9550re megy fel és sszehasonlítom az enyémmel tehát a 2 képet!

(#970) Szabesz válasza mycso (#968) üzenetére

Szabesz
(őstag)

Az ZM80D-HP-ben van kifejezetten a Gef 4 Titanium-hoz való talp, azt nemtudom hogy ua.-e a helyzet a ''C''-ben is....

(#971) dreamex válasza sebai (#876) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Lehet magaban kapni coollink ellenallast/potmetert? En is lehalkitanam a gyari 3000+ hutojet (egyelore nem kell tuning). Mas potit lehet kulon kapni esetleg?
Az NB-n milyen hutest hasznalsz egyebkent?

(#972) dreamex

dreamex
(kvázi-tag)

Az ellenallas amit a Zalman F2-hez adnak, ugyanazt a hatast adja mint egy 12V->5V atalakito amit pl. a Zalman vf700-hoz adnak? Tudom az elobbi rakotheto alaplapra igy merheto a fan, mig a masodik nem.

(#973) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Üdv Mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni,hogy ha van egy Gigabyte ga-k8ns ultra (939) lapom,és egy AMD A64 3000+ (939),akkor fel tudok majd rakni a procira egy Zalman 7000B AlCu-t???Csak azért akarok biztos lenni,mert az ütletben azt mondták,nem cserélik ki nekem,ha nem megy fel,szóval nem akarok szívni...

(#974) $ válasza Mauzes (#973) üzenetére

$
(tag)

Zalman weboldalán rajta van, hogy melyik deszkával kompatibilis.

[Szerkesztve]

(#975) MoP_FX 57 válasza Mauzes (#973) üzenetére

MoP_FX 57
(őstag)

Bővebben: link innen keresd ki a saját lapodat.Aztán meglátod, hogy kompatibilis avagy nem.

(#976) $ válasza dreamex (#971) üzenetére

$
(tag)

Én vettem a sarki boltban coolink potmétert.

(#977) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Köszi!

(#978) IIIstIII válasza dreamex (#971) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

Én primecooler potmétert vettem 500ért a mistralban

(#979) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Hali!
Minap vettem egy 7000balcu-t, és használati nélkül raktam fel:U. Persze a kék és az ezüst rögzítőt csak fordítva raktam be.:C Ez mennyire nagy baj?

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#980) dreamex válasza $ (#976) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Melyik sarkon lax? :) Ket kozeli bolt listajat neztem ott nem volt, azert voltam kivancsi...

(#981) dreamex válasza IIIstIII (#978) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Koszi, megnezem oket. :C

(#982) $ válasza dreamex (#980) üzenetére

$
(tag)

Sopronban az Orsolya tér-Fegyvertár utca sarkán De a hárommal odébbi sarkon vettem. :)

(#983) dreamex válasza $ (#982) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Ugyis elakartam mar menni oda egyszer... :))

(#984) dreamex válasza IIIstIII (#978) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Megvettem es beszereltek a primecool potit, de azt gondoltam, hogy tovabbra is merni tudja az alaplap a fan speedet. Vagy rosszul gondoltam?

(#985) cafat

cafat
(fanatikus tag)

Az lenne a kérdésem hogy melyik VGA hűtőt ajánljátok?
1. Zalman VF-7000AlCu
2. Zalman ZM80C-HP(passzív)
A hűtő egy Saphire 9600pro kártyára lenne. Vagy ha tudtok jobbat ajánlani akkor légyszi írjatok. Egy a lényeg hogy halk legyen!!

(#986) cafat válasza cafat (#985) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

Senkinek nincs tapasztalata ezekkel a hűtőkkel kapcsolatban?

(#987) Pribi válasza cafat (#986) üzenetére

Pribi
(fanatikus tag)

Nekem egy ZM80D hűti a videókártyámat /Gf4 4200/ passzív módban. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Különösen a hangjával. :DD Sokkal hűvösebb a kártya mint a régi gyári hűtéssel volt. Szerintem a tiédre is jó lesz, bár lehet, hogy arra már kell a kiegészítő ventillátor.

Pribi

A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.

(#988) zoley[HUN] válasza cafat (#985) üzenetére

zoley[HUN]
(kvázi-tag)

vf-700 tuti tobbet visz, egyebkent zm80d + op1 az igazi hutes. x800amat is az huti, es nincs vele gond. de egy 9600ra talan picit sok lenne. :DD sztem vedd a vf-700at, az tobbet visz mint a 80c passzivban, es esetleg ha kesobb veszel egy uj kartyat arra is fel tudod rakni.

[Szerkesztve]

''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''

(#989) IIIstIII válasza dreamex (#984) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

Tudja mérni! 3 pines 3 kábel be és 3 kábel ki vezet belőle. Az alaplap méri továbbra is az rpmet ha a ventinek 3 kábele van. Ha 2 akor természetesen nem méri. Ha meg mégis 3 van de mégsem méri akkor vagy a poti a rosz vagy az alaplap vagy a kábel valahol nem jól érintkezik.

(#990) IIIstIII válasza cafat (#985) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

Először is nézd meg a Zalmannál a listán hogy a VF700 jó e a karidra mert van 2 lista ahol felsorolja az összes Jó és Rosz VGAt! Sajna az enyém a rosszak között vn mert ahol van a felfogató vas meg lyuk ott van egy chip és amiatt nem tudom feltenni a VF700at. Nézd meg! A ZM80 az tuti jó mindre mert ott ezerféle variáció van a lyukak távolságától függetlenül amire felmegy mert a 2 kis felfogató vas az éphogycsak a lyukig lrnek el nem tovább.

(#991) Vigneau válasza cafat (#986) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én egy VF-700Cu-t vettem magamnak a Mistral-ban, kellemes kis cucc. Könnyen szerelhető. Egyébként a Cu csupán ~1000 Ft-tal drágább az AlCu verziónál... Nem bánod meg, ha ezt választod. Ja, igen, én egy X800PRO-n használom eredményesen: 475/450 --> 535.5/571,5. Persze, ehhez kell a kártya jó tuningolhatósága is. Terhelésnél 40-43 fokos a mag, üresjáratban meg 38.

(#992) cafat válasza IIIstIII (#990) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

Megnéztem jó a kártyámra a VF-7000. És tényleg jobban megéri a CU mert csupán 600Ft a különbség ahol néztem:bruttó: 6865Ft. Úgyhogy valószínű ennél maradok. Köszi a válaszokat!

(#993) Vigneau válasza cafat (#992) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha pesti vagy, nézz körül a Mistral-ban! Én 6000 alatt jutottam hozzá... :))

(#994) cafat válasza Vigneau (#993) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

Igen tudom most a Mistralba 4990Ft de sajnos nem pesti vagyok hanem abonyi és hát egy kicsit messze van Pest. Néztem több boltot de van ahol még 8k fölött is van. Ezt a helyet találtam a legolcsóbbnak.

(#995) Vigneau válasza cafat (#994) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így érthető... Kívánom, Neked se legyen rá panaszod!

(#996) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Hello most vetttem egy Zalman 7000B cu-t lenne egy kérdésem most egy P4(e) 3ghz-es Procit hűt 2400-as fordulaton egy teljesen zárt házban ugy hogy a ház végében van egy 8cm-es venti ami kivezeti a hőt!
A kérdésem az lenne , hogy 100-100%-os terhelés alatt igy 64 fokon tartja szerintetek ez jó, vagy mennyinek kellene lenni?

Nem lehet hogy az alaplapom felémér?
Abit Is7-e2 szerintetek?
Frissitsem a Biost? Hogy kell lécci?
Amugy alalpon 2400-as fordulaton is levett oldallap mellett 46fok!

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#997) Vigneau válasza sosperecek18 (#996) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha BIOS-t akarsz frissíteni, akkor menj fel az Abit.com.tw-re, töltsd le az alaplapodnak megfelelő BIOS csomagocskát, tömörítsd ki a tartalmát egy flopira, aztán indítsd újra a rendszert. Mikor a BIOS-ba lépnél a DEL billentyűvel, nyomd le az ALT+F2-t. A többi automatikusan végigmegy. Hagyd, hogy tegye a dolgát a rendszer, majd újraindul. Ezután lépj be a BIOS-ba és állíts vissza mindent úgy, ahogy használtál. Az egész művelet előtt nem árt a BIOS-t default-ra állítani és elmenteni. Ha minden igaz, minderre a MoBo-d leírásában rátalálsz. Sok sikert...

(#998) IIIstIII válasza Vigneau (#997) üzenetére

IIIstIII
(senior tag)

És akinek nincs floppyolvasója?:)

(#999) dreamex válasza IIIstIII (#989) üzenetére

dreamex
(kvázi-tag)

Rendben akkor lecsekkolom meg egyszer. A poti nelkul merte az alaplap a ventit. Egyebkent az AMD64 3000+ gyari hutojerol van szo, amire most ratettem a Primecooler potit.

(#1000) Vigneau válasza IIIstIII (#998) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre nem is mertem gondolni. Úgy látszik, maradi vagyok... :B
Akkor meg csinálja meg ugyanezt CD-re, pendrive-ra, vagy ami kéznél van... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.