Ha van valakinek egy eladó ZM80A hűtője az írjon erre a címre: isti100@netform.hu
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Ha van valakinek egy eladó ZM80A hűtője az írjon erre a címre: isti100@netform.hu
Egyetértek! Szerintem a név kötelez! Itt a pénzedért azt kapod, amit elvársz! Szó mi szó, még nem láttam olyan topicot, hogy beállt a Zalman-om. Remélem, nem is lesz...
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
na ja, én sem hallottam még ilyesmit. főleg nem a passzív cumóknál 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Akkor ezt megbeszéltük! Pacsit rá!

Tud valaki elado bracket-t, azt a kis femtartot, amivel fel lehet fogatni a Zalman ventiket (F1,F2) a gepben? Olyan ami az FB123-ban van. Elvileg lehet kulon is kapni BR123 neven, ha valaki tud boltot ahol van ilyen szoljon legyszi.
A depo.hu-n körülnéztél már?

Megneztem, de nincs listazva sem.
Felhivtam ket helyet akiknek szerepelt az arlistaban, de nekik sem volt. 

Üdv Mindenkinek!
1. One ZM-NB32J Heatsink
2. One Supply of Thermal Grease
3. Two Thermal Adhesives (A, B)
4. Bolts/Nuts/Links/Push Pins/Springs (Two Each)
A fenti chipsethűtő adatainál ezeket a tartozékokat említik,és én azt szeretném kérdezni,hogy hogyan kell ezt most felrakni?Lehet,hogy tök béna vagyok,de hova kell kenni a zsírt,meg a ragasztót meg ilyenek??
És ez vagy a 47-es társa felmegy egyáltalán a Gigabyte ga-k8ns ultra lapomra (Gecube 9600 pro-m van)??

A másik kérdés,hogy a egy Zalman CNPS7000B AlCu gond nélkül felmegy egy A64 3000+ (S939) -re???

ha vannak lyukak a nb körül akkor a csavarral és zsírral, ha nincs lyuk akkor a ragasztóval kell felrakni. nb47j elvileg csak csavaros, de sikerült felraknom hurkos megoldásra is. a 7000b meg felmegy s939-re is
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

NAna! A ragasztóval vigyázni kell! Ugyanis elmeséltem egy másik topican az esetemet! a lényeg az hogy nem úgy kell feltenni ragasztóval mint ahogy azt a használati útmutató írja! Egyenlő arányban kell a 2 kopmonenst összekeverni valamilyen sík felületen. Jól összekeverni és utána kell felvinni a chipsetre és jól eldolgozni. Utána mehet a hűtő rá de gyorsan nehogy megszáradjon.
Sziasztok,
A zalman zm80hp-c, felmegy gf6600 AGP-re?
Bővebben: link
Egyáltalán érdemes feltenni?
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

elvileg rámegy mert valaki ilyenre D-set már rakkot föl (amugy a VF700 tuti jó rá)
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
Szerintem is bőven elegendő a VF-700Cu, ráadásul még az ára is baráti... 

Bővebben: link
Csak nVidia GeForce 6800 GT, 6800 Ultra-ra nem megy föl.

Na ezzel kapcsolatban én az Alcut szemeltem ki. Megnéztem a kompatibilitás listáján és a 9550ek között nem találtam a Sapphire nevet holott a 9600valahánynál meg említi. Ez azt jelenti hogy a Sapphire 9550re nem megy fel?

Azt.
Valamelyikeknél pontosan ábrázolja is hogy miért nem fér fel rá,mivel minden gyártó más-más Chiphez máshogy tervezi meg a kártyát
Ezt már néztem én is, és ok, hogy a lyukon átmegy a csavar, csak a két lyuk távolságától tartok.
Ugyanis van egy ti4400, és annak olyan messze van a két felfogatólyuk, hogy arra nemtom felrakni, mert a két felfogató''pálca'' kiesik a hűtőborda sinéből.
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

Affenébe!

Na akkor marad a ZM80C a válaszható olcsó hűtőkből. Mert ez a 2 volt. De van egy ötletem. Megnézem melyik 9550re megy fel és sszehasonlítom az enyémmel tehát a 2 képet!

Az ZM80D-HP-ben van kifejezetten a Gef 4 Titanium-hoz való talp, azt nemtudom hogy ua.-e a helyzet a ''C''-ben is....

Lehet magaban kapni coollink ellenallast/potmetert? En is lehalkitanam a gyari 3000+ hutojet (egyelore nem kell tuning). Mas potit lehet kulon kapni esetleg?
Az NB-n milyen hutest hasznalsz egyebkent?

Az ellenallas amit a Zalman F2-hez adnak, ugyanazt a hatast adja mint egy 12V->5V atalakito amit pl. a Zalman vf700-hoz adnak? Tudom az elobbi rakotheto alaplapra igy merheto a fan, mig a masodik nem.

Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy ha van egy Gigabyte ga-k8ns ultra (939) lapom,és egy AMD A64 3000+ (939),akkor fel tudok majd rakni a procira egy Zalman 7000B AlCu-t???Csak azért akarok biztos lenni,mert az ütletben azt mondták,nem cserélik ki nekem,ha nem megy fel,szóval nem akarok szívni...

Zalman weboldalán rajta van, hogy melyik deszkával kompatibilis.
[Szerkesztve]

Bővebben: link innen keresd ki a saját lapodat.Aztán meglátod, hogy kompatibilis avagy nem.

Én vettem a sarki boltban coolink potmétert.

Én primecooler potmétert vettem 500ért a mistralban

Hali!
Minap vettem egy 7000balcu-t, és használati nélkül raktam fel
. Persze a kék és az ezüst rögzítőt csak fordítva raktam be.
Ez mennyire nagy baj?
Beginning is easy - Continuing is hard.

Melyik sarkon lax?
Ket kozeli bolt listajat neztem ott nem volt, azert voltam kivancsi...

Koszi, megnezem oket. 

Sopronban az Orsolya tér-Fegyvertár utca sarkán De a hárommal odébbi sarkon vettem. 

Ugyis elakartam mar menni oda egyszer... 

Megvettem es beszereltek a primecool potit, de azt gondoltam, hogy tovabbra is merni tudja az alaplap a fan speedet. Vagy rosszul gondoltam?

Az lenne a kérdésem hogy melyik VGA hűtőt ajánljátok?
1. Zalman VF-7000AlCu
2. Zalman ZM80C-HP(passzív)
A hűtő egy Saphire 9600pro kártyára lenne. Vagy ha tudtok jobbat ajánlani akkor légyszi írjatok. Egy a lényeg hogy halk legyen!!

Senkinek nincs tapasztalata ezekkel a hűtőkkel kapcsolatban?

Nekem egy ZM80D hűti a videókártyámat /Gf4 4200/ passzív módban. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Különösen a hangjával.
Sokkal hűvösebb a kártya mint a régi gyári hűtéssel volt. Szerintem a tiédre is jó lesz, bár lehet, hogy arra már kell a kiegészítő ventillátor.
Pribi
A szerelem tűz, de a húsleves nem fő meg rajta.

vf-700 tuti tobbet visz, egyebkent zm80d + op1 az igazi hutes. x800amat is az huti, es nincs vele gond. de egy 9600ra talan picit sok lenne.
sztem vedd a vf-700at, az tobbet visz mint a 80c passzivban, es esetleg ha kesobb veszel egy uj kartyat arra is fel tudod rakni.
[Szerkesztve]
''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''

Tudja mérni! 3 pines 3 kábel be és 3 kábel ki vezet belőle. Az alaplap méri továbbra is az rpmet ha a ventinek 3 kábele van. Ha 2 akor természetesen nem méri. Ha meg mégis 3 van de mégsem méri akkor vagy a poti a rosz vagy az alaplap vagy a kábel valahol nem jól érintkezik.

Először is nézd meg a Zalmannál a listán hogy a VF700 jó e a karidra mert van 2 lista ahol felsorolja az összes Jó és Rosz VGAt! Sajna az enyém a rosszak között vn mert ahol van a felfogató vas meg lyuk ott van egy chip és amiatt nem tudom feltenni a VF700at. Nézd meg! A ZM80 az tuti jó mindre mert ott ezerféle variáció van a lyukak távolságától függetlenül amire felmegy mert a 2 kis felfogató vas az éphogycsak a lyukig lrnek el nem tovább.
Én egy VF-700Cu-t vettem magamnak a Mistral-ban, kellemes kis cucc. Könnyen szerelhető. Egyébként a Cu csupán ~1000 Ft-tal drágább az AlCu verziónál... Nem bánod meg, ha ezt választod. Ja, igen, én egy X800PRO-n használom eredményesen: 475/450 --> 535.5/571,5. Persze, ehhez kell a kártya jó tuningolhatósága is. Terhelésnél 40-43 fokos a mag, üresjáratban meg 38.

Megnéztem jó a kártyámra a VF-7000. És tényleg jobban megéri a CU mert csupán 600Ft a különbség ahol néztem:bruttó: 6865Ft. Úgyhogy valószínű ennél maradok. Köszi a válaszokat!
Ha pesti vagy, nézz körül a Mistral-ban! Én 6000 alatt jutottam hozzá... 

Igen tudom most a Mistralba 4990Ft de sajnos nem pesti vagyok hanem abonyi és hát egy kicsit messze van Pest. Néztem több boltot de van ahol még 8k fölött is van. Ezt a helyet találtam a legolcsóbbnak.
Így érthető... Kívánom, Neked se legyen rá panaszod!

Hello most vetttem egy Zalman 7000B cu-t lenne egy kérdésem most egy P4(e) 3ghz-es Procit hűt 2400-as fordulaton egy teljesen zárt házban ugy hogy a ház végében van egy 8cm-es venti ami kivezeti a hőt!
A kérdésem az lenne , hogy 100-100%-os terhelés alatt igy 64 fokon tartja szerintetek ez jó, vagy mennyinek kellene lenni?
Nem lehet hogy az alaplapom felémér?
Abit Is7-e2 szerintetek?
Frissitsem a Biost? Hogy kell lécci?
Amugy alalpon 2400-as fordulaton is levett oldallap mellett 46fok!
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
Ha BIOS-t akarsz frissíteni, akkor menj fel az Abit.com.tw-re, töltsd le az alaplapodnak megfelelő BIOS csomagocskát, tömörítsd ki a tartalmát egy flopira, aztán indítsd újra a rendszert. Mikor a BIOS-ba lépnél a DEL billentyűvel, nyomd le az ALT+F2-t. A többi automatikusan végigmegy. Hagyd, hogy tegye a dolgát a rendszer, majd újraindul. Ezután lépj be a BIOS-ba és állíts vissza mindent úgy, ahogy használtál. Az egész művelet előtt nem árt a BIOS-t default-ra állítani és elmenteni. Ha minden igaz, minderre a MoBo-d leírásában rátalálsz. Sok sikert...

És akinek nincs floppyolvasója?

Rendben akkor lecsekkolom meg egyszer. A poti nelkul merte az alaplap a ventit. Egyebkent az AMD64 3000+ gyari hutojerol van szo, amire most ratettem a Primecooler potit.
Erre nem is mertem gondolni. Úgy látszik, maradi vagyok... 
Akkor meg csinálja meg ugyanezt CD-re, pendrive-ra, vagy ami kéznél van...