Muszáj lesz portalanítanom a CNPS7000CU-t.
Le fogom szedni.
Szerintetek jobb az ezüstös paszta, mint a, amit amit a Zalman ad?
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Muszáj lesz portalanítanom a CNPS7000CU-t.
Le fogom szedni.
Szerintetek jobb az ezüstös paszta, mint a, amit amit a Zalman ad?
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Egy teszben valahol azt olvastam, hogy 1-2-3 fok különbséget eredményeznek a különböző paszták.Nekem bevált a Zalman.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

Szerintetek melyik jobb egy ZM CNPS7700-Cu vs. GlaciaTech Turbine???
Ár - teljesítmény - zajszint stb...
Prescott EM64T

sorry GlacialTech Turbine
Prescott EM64T

OK - Nem tod hogy a 7700-Cu és a Turbine hány fokon tartja a Prescott-ot???
Prescott EM64T

EM64T: KÉRLEK NE ÍRJ TÖBBET EBBE A TOPICBA!!!
I believe in Dodge power!

Időnként használhatnád te is a keresőt 

üdv! én is zalman rajongó vagyok.
több, mint egy évig használtam 7000alcu-t és zm80b-t passzívan (a gf4ti4200-ra még nem kellett hozzá op1)
aztán amikor radeon9800pro-ra váltottam, lecseréltem a fenti cuccokat egy reseratorra, az hűti most a vga-t is. átlagosan 10-12 fokot esett a hőmérséklet, nagyon meg vagyok vele elégedve.
egyetlen baja, hogy külön kapcsolóval kell a reserator pumpáját bekapcsolni, nem a gép kapcsolja. ez rettentően zavar.
(the cake is a lie)

Nekem nincs közte 3,... cm mégis ráfért!
Asus a7n8x-e delux lap a ház pedig egy sima 3N-2K helyes Codegen.
Azért nem valami nagy a távolság a táp és a zalmann széle között!
Az viszont igaz, hogy ha megvan az a 3,... cm akkor simán fel kell mennnie!
Valamikor mikor vettem a hűtőmet a zalmann honlapján volt egy lista amely tartalmazta azon alaplapok listáját amelyekre felfér a 7000-es sorozat!
Minden VAN, csak jó helyen kell keresni!!!

Nem olvastad el figyelmesen EM64T-nek adott válaszomat
Ő a 7700Cu-ról kérdezett és nem a 7000B-Cu-ról. A 7700-on 120mm-es venti van és nem 92mm-es mint a 7000B-Cu-n.
A 7000-nek valóban elég kisebb hely is , a keret állásától függően 10 - 17mm.A 7700-hoz
viszont kell a 23.5 - 30.5mm. Neked ezért ment fel kisebb helyre a 7000B-Cu.
Bővebben: link
Bővebben: link
EM64T-nek Socet 478-as lapra kellene.

Értem!
Gondolkodtam én is a 7700-on, de nem tudnám jelenleg kihasználni.
Az én procimat bőven lehűti a 7000 is.
Talán ha lesz Athlon 64 arra viszont biztos jobb a 7700, bár addigra a zalman majd kiad még egy pár újdonságot-ami nem baj, sőőőőt-!
Valamit kitalálhatnának a súly csökkentésére, mert már lassan 1kg lesz egy hűtőjük!

Minden VAN, csak jó helyen kell keresni!!!

Láttad ezt a tesztet Bővebben: link
Jó kis hűtő a 7000B-Cu-is.

Akkor ez azt jelenti nem menne a 7700 B-cu egy IC7-re?????
Ezt a világot nem lehet kihagyni!!!!

Ha 7700Cu-ra gondolsz akkor az nem megy rá. Ha 7000B-Cu-ra akkor az jó rá.
7700-nál nincs A/B .
[Szerkesztve]

TT Xaser III-ban van bőven hely a lap és a táp között!!!
Ha feleröszakolnám rá mit fedne le????
Mi baj lehet belőle?

Lehe,hogy az északi híd hűtője és az OTES lenne neki útban.

sima ic7-em van!!
otes az a max3-on van nem??

Esetleg valaki tud bolti bruttónál olcsóbban VF700-at?
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

IC7-MAX -ra nem tehető fel,sima IC7-re szerintem rámegy.Igen az OTES csak a MAX3-on van.Azt hittem neked az van, nem néztem meg az adatlapodat

Emberek vagyunk!

Menyire lenne hideg a procim a 7700-al???

Nekem netezés közben 32-34C, hajtva 44-45C de az 50-et még nem érte el.Konfig az adatlapon
Ja és a 7700-as 1100-on,a két 120mm-es házhűtőm meg 1000-en forog

ZM80HP-C borda ez van a videókarimon.
Nekem idáig bejött, és tényleg csendes.
Csak ajánlani tudom.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Üdv Mindenkinek!
Én pár hete vettem 7700AlCu-t .
Olyan kérdésem lenne, hogy ki használja software-es fordulatszám szabályzóval?
CPUFan-t tudja Speedfan szabályozni, így nincs szükségem fanmate2-re (lehet, hogy másik ventiket rakom rá)
Alaplap: Asus P4C800-E
Proci: 2.4 Ghz-es 800-as Northwood
Speedfann-nal megkerestem mi az az alsó határ ahol elegendő a 7700 hűtése.
600-as fordulatszámon idle 26 fok (napi letöltés után) este mikor netezek akkor 30-34fok teljes terhelés során 46 fok volt (kb 5 óra munka után).
Eddigi tesztek alapján meg vagyok vele elégedve. 

Nekem egy CNPS7000CU megy a Speedfannal 50% on, 1400-as fordulaton.
Alig hallani, és jól hűt.
Mondjuk csak egy Cel2000-et egy ASUS P4C800-as alaplapban.
26-35 C fok.

Nálam Speedfan 30% on van.

Nekem 45-45%-on leáll.
Ez a különbség az eltérő ventillátorok miatt van.

1300-1400 a minimális fordulata. ennél elvileg nemlehet lejjebbtornászni, nem? vagy ellenállással megoldható?
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

Üdv!
Ellenálás nélkül is lejjebb lehet vinni a fordulatszámot speedfan-nel, ha alaplap támogatja.
2100-es fordulatszámon indit nálam gépinduláskor speedfan lassítja le 600-as fordulatszámra. Fanmat2 vel elméletileg 1000-es fordulatszám lenne a minimum és azt kézzel kéne állítgatni.

kösz. egyébként a 7000-est kérdeztem volna... mondjuk nálam sok gond nincsen mert minimum fordulaton van és egyedül a csíftek tápot lehet a gépben hallani
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

Sziasztok!
Segitségetekre volna szükségem:
Történt,hogy az Nvidia 440 videokártyámon egyszercsak megállt a hűtőventi..
mielött vennék rá egy újat,körülnéztem és láttam a zalman hűtöi közt 2 passziv hűtőt,ami a kiirás szerint nem vga hűtő,de méretben nagyjábó stimmel: ZM-NB47J,ZM-NB32J.
kérdésem,hogy ezeket fellehet rakni a videokártyára minden gond nélkül,vagy inkább vegyek rá 1 ventit,olyat mint eredetileg..?
segítségeteket elöre is köszönöm.
zsbácsi

Szia!
Igen, rá lehet őket rakni, én az NB47J-t raktam rá egy hete az mx440-re, de gondolom a másik is rámegy.
Viszont gondolkodom valami kiegészítő hűtésen, mert terhelve elég melegecske. Szerintem oda fújatok még egy 12-es ventit 1000 rpm körül.

Honnan lehet letölteni a Fanmat2-t?

+8-10 fok.És akkor helyben vagy.
Amugy a multhéten én is beszerváltam D-s vga hűtőt.
Soirée...

Ja? Fanmate
A potiról van szó.
))))))))))))))))))))))))))))

Sziasztok skacok!
Most tervezem egy Zalman procihűtő cseréjét és két versenyző van aki számításba jöhet. Az egyik a CNPS6000-Cu, a másik a CNPS7000B-AlCu. Egy 2200+ -os Athlon XP-re menne a cucc. Melyiket ajánlanátok és miért? A 6000-es lehűtené rendesen a procit passzív módban? Most egy gagyi coolermester van rajta ami alapban 60 fokon tartja a CPU-t. Kicsit soknak találom.
best regards: jazzkifli

hali zalman vizhűtő blokk lefogatását keresem P4-es laphoz. Tud valaki segíteni???
Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

Nemrég vettem a gépembe némi Zalman terméket. Egy Zalman ZM80D-HP + ZM-OP1 párost és egy Zalman ZM-NB47J NorthBridge hűtőt. A teljesítmény és a design nagyon megnyerte a tetszésemet. A lényeg az, hogy szeretnék egy procihűtőt is venni a közeljövőben, de az előző hűtőkhöz hasonló (kék színű) kivitelben. Most egy 2000+ -os AthlonXP van a gépemben, de szeretném egy 2800+ ... körülire lecserélni. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e ajánlani valamit. Előre is köszönök minden hozzászólást. 
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

szerintem vegyél egy ilyet: CNPS7000B-AlCu LED !! Nézd meg itt: http://www.zalmantech.com/ ! az a baj hogy csak sötétben kék! mert kéken világít! szerintem bőven elbírja a 2800 körüli procikat! havernak ilyen van athlon64-en! ennyire futotta bocs!

Köszönöm szépen, megnézem!

Köszönöm szépen, megnézem!

Megnézten, nagyon gyönyörű. Csak egy baj van, hogy az alaplapomhoz (NF7) nem kompatibilis (a gyártó szerint). 

valaki az 587 hsz-ra??
Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

Hívd fel a Pixel-t.
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

ok de ki az? telószám?

mit akarsz ezzel 

Sziasztok,
tudjátok, hogy melyik nagykerben lehet Zalman cuccokat kapni? CHS-ben csak 1-2 féle van, máshol nem találtam...