Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#451) -Jackson- válasza optikus (#450) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

''Az aztan meg vegkepp humoros, hogy a gyari ismerteto azt irja, hogy javasolt a gep melle egy talpas szobaventillator allitasa es azzal fuvatni kivulrol... ''

ezt te hol olvastad? mert a zalman oldalán én ilyet nem találtam...:)

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#452) NoLF válasza optikus (#450) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom akkor javasolt ha terheled a százakárhány wattot evő prescottodat meg a nemtomhány wattod evő vidkaridat, és a szobában meg nyári 28 fok van...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#453) optikus válasza -Jackson- (#451) üzenetére

optikus
(tag)

Tizmegas gyari pdf vegen.

Tegnap megneztem eloben (TNN500A). Szep az ketsegtelen. Kicsit felek hogy nem menne bele a kartyas procim. Azon meg meg akarom tartani a hutest (mert a heatpipeokat ugy sem tudom rarakni). Az altalam raapeitett hutes viszont eleg brutko meretu plusz hutobordakbol es egy 12cm-es ventillatorbol all. Na ez eleg magas ranezesre minimum teljes kartya magassag (de lehet hogy tobb, cserebe alig van hangja), szoval meretben kritikus.

Masik amin gondolkodtam hogy ez a haz eleg nyitott. Ha benne lesznek a vinyok es nincs hutes (azaz ventillator zaj) akkor a 4 (neha5) vinyo kellemes nyivakolast fog rendezni. Igaz, hogy gumibakokon allnak (ez igen sokat szamit ugy tapasztalom) de felek hogy akkor az lesz a zavaro zajforras. Most ezt azer tompitja a zart haz (a jelnlegi hazamat a leheto legtobb helyen lezartam csak a ventillatoroknal meg az elejen nem), es hat a nagy legzaj el is nyomja oket.

Nagyon nem tom mi legyen (csak azt, hogy ami van azon surgosen valtoztatni kell mert a csalad mar eleg morcos...)
:F

MP3: Monolith MX 7000 Premium 1GByte Black, ha tudod mi az...

(#454) optikus

optikus
(tag)

Ja a videokartyamon nincs huto venti (ez egy inkabb szerver szeru gep = lassu proci + sok scsi vinyo + sok periferiakartya ).

(#455) operator10

operator10
(senior tag)

Hello.
Srácok!Van nekem egy ZM-OP1-es Űtöm a VGA-n.Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek hol tudnék csak külön a memóriákra hűtőbordát szerezni.Árulják e egyáltalán külön, vagy csak hűtövel együtt lehet kapni?Ha igen hol? Mennyi jó magyar forintot kell leszurkolni érte?:F
A másik kérdésem az lenne hogy van egy CNPS7700_Cu-m is:C
Iszonyatosan bevált, már egy éve megvan és semmi pénzért nem válnák meg tőle:C
Viszont ennek mintájára szeretnék előbb-utóbb beszerezni egy VF700-Cu-t is:C
Van e ezzel valakinek tapasztalata, és hol tidnék ilyet venni?No meg persze mennyiért vesztegetik mostanság???
Köszi

"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö

(#456) Hitman válasza operator10 (#455) üzenetére

Hitman
(fanatikus tag)

Ha márkahű akarsz lenni akkor ez kell neked:ZM-RHS1Bővebben: linkBővebben: link
;)

[Szerkesztve]

(#457) Hitman

Hitman
(fanatikus tag)

Talán ez a link jobb:B->Bővebben: link

(#458) Rover623 válasza Hitman (#456) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagy botorság lenne;]
Amúgy is akar venni egy VF700-at...annak a dobozában benne van pont ilyen borda...8 db.
Én ezekben a percekben tettem rá a kezem egy VF700-Cu-ra...
Este már kergeti a levegőt a 6600GT felett...

primus inter pares

(#459) Rover623 válasza operator10 (#455) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

VF700-at mire tennéd...?
Mert a tapasztalatok java része kártyafüggő (mennyivel csendesebb mint a gyári?, mennyivel hűt jobban?)
Sőt, még a felszerelhetőség is kártyafüggő időnként:(
Egyébiránt országszerte kapható, nettó 5 és 6 ezer magyar forintok között.

primus inter pares

(#460) operator10 válasza Rover623 (#459) üzenetére

operator10
(senior tag)

Mire tenném? Most van egy Sapphire 9600 Atlantisom.Nekem bőven elég, az igényeimet kiszolgálja még jó darabig:C Plussz van nekije egy ZM-Op1 ese:C
Így együtt a procit ezzel a hűtővel húztam már 424Mhz-ig:C
Ja és csak passzív a hűtö, nincs mellé az opcionálisan vásárolható ventillátor! Azért gondoltam VF700-ra mert most lenne alkalmam eladni a mostanit és erre esetleg kicserélném.Ha jó lenne a kártyámra?Meg ha esetleg tovább bírnám vele húzni a kártyát, illetve ha mégjobban lehűtené. Zaj nemigazán érdekel elég szigetelt a házam.De gondolom nincs olyan hangos mint a CNPS7700Cu-m:C
Ezzel a tipussal megvagyok elégedve és ez alapján, miatt szimpatizálok a VF700-Cu-val is:C
Nagyvonalakban ennyi;)

"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö

(#461) operator10 válasza operator10 (#460) üzenetére

operator10
(senior tag)

Bocs nagyon bírkaaaaa vagyok:DD:DD:DD
Szóval a VGA hűtőm:ZM80A-HP!
Bocs:O

(#462) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Üdv mindem Zalman tulajnak!
Én is Zalman tulaj lettem! Van egy ZALMAN ZM-NB32J-m, amit épp tegnap heggesztettem rá a lapomra :D Mostmár én is közétek tartozom! :))

A térerő legyen veletek!!!

(#463) Saycz

Saycz
(senior tag)

Ezaz, Tegnapelött nekemis kihozta a Royal Sprint a Zalman VF700CU-t :))

Mostmár énis közétek tartozom :DD

Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

(#464) Wyktor válasza Suliro (#427) üzenetére

Wyktor
(lelkes újonc)

Megvettem a ZalmanCPNS7000b-CU hűtőt .Most 47 fokos a processzor,azelőtt pedig 58 fok volt. Ugyhogy a Zalman a Király!!!!!!!!!!!!!!4:DD:C:))

(#465) DopeBob válasza Wyktor (#464) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Nekem is ilyan huto volt és az egyik legjobb amit csak kapni lehet! Fájt a szivem, hogy el kellett adnom, de az uj alaplapomra nem jo :( maradt a zalman chipset huto és a ventiszabályzo :) MInd kerrekt minoségi cucc!

MZ/X

(#466) operator10 válasza Saycz (#463) üzenetére

operator10
(senior tag)

Neharagudj, de ha szépen megkérlek/Szépen megkérlek/ nem mérnéd le nekem hogy a videokártya sikjától /nyáktól/ hány centiméterre van a hűtő legtávolabbi pontja?Tehát arra lennék kíváncsi, hogy nekem felmenne e a hűtö a Vgam-ra.Ugyanis attól félek hogy beleérne a Passzív hűtömbe ami a Chpseten van.Előre is köszi:))

(#467) Breki

Breki
(PH! addikt)

Na most azt kérdezném, hogy ez a modell

CNPS7000B-AlCu

Miben különbözik az A jelüektől és mit jelent az Al kiegészítés a névben pontosan

Úgy nézem ez nem végig réz

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#468) DopeBob válasza Breki (#467) üzenetére

DopeBob
(őstag)

A B jeluek egy kicsit konnyebbek sulyra, és ehhez már FanMate2 jár! Az Al pedig azt jelenti, hogy nem tiszta réz, hanem alu is van benne!

MZ/X

(#469) Breki válasza DopeBob (#468) üzenetére

Breki
(PH! addikt)

Köszönöm a korrekt és gyors választ

Ha van alu az jobb vagy roszabb?
FanMate2 a fordulatszámállító?

Az A jelüekhez az 1-es volt?

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#470) -Jackson- válasza Breki (#469) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

AlCu csak 2-3 fokkal melegebb csak, mint a tiszta réz, súlyban pedig 2/3-a. fanmate a fordulatszabályzó, igen. a-hoz asszem az 1-es volt (2-esnek hosszabb a kábele, és talán az 1-es nem tekerős volt, de ez nemtuti)

egyébként A és B között a különbség, hogy a B minimálisan könnyebb, elméletileg ugyanennyivel hatékonyabb, és az alja kicsit bevan mertszve kétoldalt, így több lapra megy fel.

[Szerkesztve]

(#471) Loretto válasza Breki (#469) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

+ a felfogatás száma is eltérő, ha jól tudom. Olvas el ebben a topicban a #9 - #11-ig.

[Szerkesztve]

Soirée...

(#472) optikus

optikus
(tag)

Naszoval hosszas merlegeles es vivodas (no meg mericskeles) utan arra jutottam, hogy megiscsak belegymoszolom a cuccost a TNN500A-ba. El is mentem tobbszor a Pixel-hez megnezni a dolgot. Kerdezem van e raktaron, aszongya van meg 2-3db. :)
Na penteken nagy levog es elmentem megvenni. Kihozza a srac, potom 30kg. Nezem a teteje fel van bontva, aszongya nem gond csak a vamon felbontottak. Hat jo megvettem. Otthon mikor nagy nehezen bekinlodtam a lakasba latom, hogy a masik oldalan sarga matricak vannak (de meg mindig nem esett le :(( ).
Aztan csomagolgatom ki es latom hogy a karton csomagolas is lukas, a matricakra meg ra van irva, hogy mar serulten erkezett... Kiveszem a cuccot es az ajtajan egy bazi nagy beutes, es az oldalso oszlopon egy szep karc :Y Raadasul a belso fuggesztolemezek (amiknek darabja fel kilo) szinten csak be volt dobva a hazba (termeszetesen az elox mar korbe le volt verve azokrol is).
Hat mitmondjak egy kicsit elkenodtem mert nem ketfilleres cucc, es mar a csalad is nagyon kivancsi volt ra.
Egyebkent tok egyertelmu volt hogy itt az atbaxas esete forog fent (a boltban is ugy forditotta hogy nem lattam a sarga matricakat). Ma visszavittem, hogy csereljek ki. No kiderult hogy igazabol csak ez az egy darab volt 'raktaron' tobb nincs es nem is lesz. Volt meg egy az uzletben osszeszerelve. Aszongya az elado hogy arrol leszereli az elolapot es az ugy jo. Mondom ok de mil lesz a karistal. Elkezdi nezegetni, ááá az nem is nagy... Na ettol beragtam, mondom vagy kicsereli vagy zsozso vissza.
Na hat ezt meg kell beszelni a fonokkel. (???)
Nagy nehezen kiderult hogy OK, visszaadjak a penzt de varjak 2 orat (???), meg kulonben is, hogy kepzelem miert nem telefonaltam, stb.
Szerencsere jott ket vevo akik hagytak annyi penzt a kasszaban hogy sikerult ropke negyed ora alatt visszakapni a piztet.

Annyira elment a kedvem tole, hogy egy darabig nem lesz TNN hazam otthon...

Tanulsag amit mindig megfogadok de sosem tartom be magam sem, hogy mindig mindent fel kell bontani es ott helyben megnezni, nem lehet megbizni senkiben.

(#473) bandi20

bandi20
(fanatikus tag)

Sziasztom van nékem egy kérdésem a zalman tulajokhoz.
Van 1 xv 9800 se vidkarim és vennék rá valami zalmant én arra a 80 d + a ventivel szemezek de nem tudom rámenne -e ha valaki rátette akkor írjon
Vagy van jobb ötletetek???
Meg mindenhol azt írják szed le a régi hűtőt de könyörgöm hogy jön le pls.

bandi

(#474) KisApám

KisApám
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy Zalman ZM80C-HP vidikari hűtőm...
Eddig egy Gef FX 5600-on, egy 9700 pro-n volt, elég jó.
Most van egy Inno 6600 GT-m, sajna nem megy fel rá... 1 cm hiányzik hogy rá tudjam erősíteni a blockott...

Milyen Zalman hűtő lehet jó erre a vidikarira??? Inno 6600 GT

Köszi!:C

Absztrakt művészet: a tehetségtelenek alkotása, melyet elvtelenek adnak el a megtévesztetteknek.

(#475) cain69 válasza optikus (#472) üzenetére

cain69
(őstag)

bvaze, így átb@sztak a pixelben?! elszomorító, hogy már az a hel is idáig süllyedt... :O

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#476) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mától én is egy Zalman bitorló vagyok :) CNPS7000-Cu
Jó nehéz.... Bírni fogja az alaplapom? (Álló házas megoldás P4P800-E DELUXE )

[Szerkesztve]

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#477) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remélem ti tudtok segíteni!
A kétkomponensű ragasztót hogy lehet leszedni?Hogy enged el?Ha berkaom a fagyóba elengedi a cuccost???

HELP!

[Szerkesztve]

(#478) peterkeT válasza cain69 (#475) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

nem az a gáz. az a gáz, hogy egy negyedmilliós cuccról van szó.
mégis mit gondoltak. szó nélkül hagyja a tsztelt vevő a sérüléseket?

á, hagyjuk, off ez itt bőven.

amúgy zalman rulz természetesen... :D

most éppen én is hdd hűtőn és előlapi ventiszabályzón gondolkozom... ;)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#479) bombur válasza peterkeT (#478) üzenetére

bombur
(újonc)

Ez nem az a haz volt amit felarra leertekelve arultak?

[Szerkesztve]

(#480) balázs1982

balázs1982
(újonc)

Hali!

Egy Zalman reserator 1 -et szeretnék venni!
S a tanácsotokat kérném hogy mennyire jó egy P4 2.6 HT NW , connect3d 9600xt -hez. elfog vele bírni rendesen? (ja és nem szándékozom húzni a gépet, nekem a csend lenne a fontos amellett hogy rendesen le legyen hűtve a gép)

ha tudtok akkor írjatok teszt eredményeket, illetve saját tapasztalatokat.

(#481) -Jackson- válasza bombur (#479) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

hát én nemhinném hogy egy felmatricázott sérült árut adnának teljes áron... főleg a pixel, tapasztalataim alapján nagyon korrekt bolt. aztán kitudja...

(#482) optikus

optikus
(tag)

Szo sem volt felrerakott arurol, a rendes arlistaban volt (van nekik kulon leertekelt arlista is).
Mikor eloszor bent voltam aszonta a csoka hogy persze van raktaron 2-3 db. Masnapra nem hiszem hogy elvittek volna mind.
Egyebkent meg benne is lettem volna az ajtocsereben de mikor mondta, hogy a karc meg kicsi nem is szamit (a hazon) akkor bemergesedtem mert nem ezert fizettem ennyi lovet, es nekem eleg egyertelmunek tunt hogy tudjak mi a gond csak beprobalkoztak... (a belsejeben is voltak szepseghibak, mert a bazi nehez tartolemezek csak be voltak hajigalva [vas a vason] igy mindrol korben lekopott a plezur).

(#483) bombur válasza optikus (#482) üzenetére

bombur
(újonc)

Mennyi volt? 99 000 +afa?

(#484) Suliro

Suliro
(őstag)

Na zalmanosok, most a topic nyitójának akadt egy kis problémája. Megéri lecserélni a whisperrock4-esemet egy 7000a cu-ra? Hang szempontjából szerintem annyira nem, de az amúgy sem tuningbarát tbred a 2000+-ra érdemes venni egy ilyet?

I believe in Dodge power!

(#485) süti5

süti5
(senior tag)

Egy kis segítség kellene nekem. Vettem mfc-1-es panelt, a két kapcsoló tökéletesen müxik, ledeik is. Az egyik tekerő gombra csatlakoztattam egy ventit, amit tudok is szabályozni, viszont a ledje nem ég, pedig kelene. Tehát áttettem másikra, de ott sem égett a led, de szabályozza a ventit. Azért lenne fontos, mert a másiknál is úgy van, ha a led kialszik, leáll a venti, és itt is jó lenne ezt csekkolni a leddel.

(#486) dokesz007 válasza süti5 (#485) üzenetére

dokesz007
(fanatikus tag)

Hy süti5 nézz át a tt cl-p0019 topicba, neked is ilyen proc hűtőd van , én is vettem ilyet de kicsit másképp üzemel....Segíts mert nem tudom mi baj lehet...

THX

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

(#487) Attyo

Attyo
(tag)

Nincs vkinek eladó ZM80D-HP-ja? Az importőr (trebron) eltűnt, nekem meg kéne 1 olcsón.

(#488) Apophis

Apophis
(őstag)

Na csak annyit, vettem kis videókártyára való RAM-hűtő bordácska kitet (ZalmanZM-RHS1) és mindenkinek ajánlom! Azóta a karimat sokkal tovább lehet stabilan tunningolni, nem fagy és szemetel, ráadásul nagyon feldobja a VGA kinézetét is. Minden Zalman kétöldalas passzív hűtővel kompatibilis, az ára <2k. Nagyon megéri, aki tud, vegyen.
És egy kérdés, amire még mindíg nem kaptam választ: jelenlegi Aerocool HT 101-em felapplikálható-e Socket 939-re, ha igen, mennyibe kerül a felfogató? THX előre is.

"... ami van, széthull darabokra."

(#489) Suliro válasza Apophis (#488) üzenetére

Suliro
(őstag)

Ez hány cm-es??? Bemegy a zm 80 c alá??

(#490) -Jackson- válasza Suliro (#489) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

4 darab 13*13*13mm-es, és 4 darab 13*13*6mm-es. (én mostvettem a zalman d alá 20*20*13-as réz! revoltec bordákat;]

(#491) Suliro válasza -Jackson- (#490) üzenetére

Suliro
(őstag)

De a 13*13*6 az pont nem fér be alá, én úgy tudm, de javíts ki, ha tévedek!

(#492) totya01 válasza Attyo (#487) üzenetére

totya01
(kvázi-tag)

nekem C-s van! mennyiért kéne? ha kéne?:P:

Deego

(#493) KriszBoy válasza optikus (#482) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

Pont amikor bent voltam akkor is ezt a házat próbálták eladni vkinek! És pont lebasz***ák az egyik eladót, hogy miért nem cserélte kia z ajtaját!

De nem ez a fontos! Megvettem a 7700Cu-t és nagyon állat! A 3500+ 29 fokos és mindegy hogy tolom e a ventit vagy nem rajta mert a bordák szinte szobahőmérsékletűek, így nem is számít!

Egy szó mint száz: HALK és HŰT!

(#494) B@łint válasza totya01 (#492) üzenetére

B@łint
(újonc)

NEM kő!!!! :(((
Amúgy nem mondtam hogy a Codegen jobb, én azt mondtam hogy az Enermaxnál nem jobb!!!

Intel

(#495) -Jackson- válasza Suliro (#491) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

gyárilag olyat adnak a zm80d-hez. pont azért csak 6 millis, hogy ha kétoldalon vannak a ramok a vga-n akkoris beférjen.

(#496) bandi20

bandi20
(fanatikus tag)

Én ma vettem egy 80d -t op1 el mit mondjak nagyon coooool
nagyon frankon néz ki és a ''hangja''.
Bár a régi leszedésénél volt egy kis probléma rohatt nehezen jött le .
Vegyétek

bandi

(#497) csatarij

csatarij
(tag)
LOGOUT blog

mit ajánlotok egy 3400-as athlon 64-nek? lehet nem zalman is!

(#498) Teppik

Teppik
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Van egy 7000 alCu-m fordulatszámszabályzóval és erre a szabályzóra szeretném rákötni a 12 cm-es rendszerhűtő ventit is egy 3pin y-elosztó segítségével.
Lehet-e gond abból, hogy a procihűtő is és a házventi is ugyanarról (cpu-fan) az alaplapi tápcsatiról megy?
ui: elnézést, ha bizonyos kifejezéseket helytelenül használtam volna :)

Pls help!

(#499) al_age válasza Teppik (#498) üzenetére

al_age
(senior tag)

2 ventit több, mint valószínű, hogy elbír egy aljzat

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?

(#500) Teppik válasza al_age (#499) üzenetére

Teppik
(lelkes újonc)

Több mint valószínű, vagy biztos?
Egyébként ezek hány V-os aljzatok? Mármint a Casefan és a CPUfan?
Ja, és köszi a választ! :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.