Naszoval hosszas merlegeles es vivodas (no meg mericskeles) utan arra jutottam, hogy megiscsak belegymoszolom a cuccost a TNN500A-ba. El is mentem tobbszor a Pixel-hez megnezni a dolgot. Kerdezem van e raktaron, aszongya van meg 2-3db. 
Na penteken nagy levog es elmentem megvenni. Kihozza a srac, potom 30kg. Nezem a teteje fel van bontva, aszongya nem gond csak a vamon felbontottak. Hat jo megvettem. Otthon mikor nagy nehezen bekinlodtam a lakasba latom, hogy a masik oldalan sarga matricak vannak (de meg mindig nem esett le
).
Aztan csomagolgatom ki es latom hogy a karton csomagolas is lukas, a matricakra meg ra van irva, hogy mar serulten erkezett... Kiveszem a cuccot es az ajtajan egy bazi nagy beutes, es az oldalso oszlopon egy szep karc
Raadasul a belso fuggesztolemezek (amiknek darabja fel kilo) szinten csak be volt dobva a hazba (termeszetesen az elox mar korbe le volt verve azokrol is).
Hat mitmondjak egy kicsit elkenodtem mert nem ketfilleres cucc, es mar a csalad is nagyon kivancsi volt ra.
Egyebkent tok egyertelmu volt hogy itt az atbaxas esete forog fent (a boltban is ugy forditotta hogy nem lattam a sarga matricakat). Ma visszavittem, hogy csereljek ki. No kiderult hogy igazabol csak ez az egy darab volt 'raktaron' tobb nincs es nem is lesz. Volt meg egy az uzletben osszeszerelve. Aszongya az elado hogy arrol leszereli az elolapot es az ugy jo. Mondom ok de mil lesz a karistal. Elkezdi nezegetni, ááá az nem is nagy... Na ettol beragtam, mondom vagy kicsereli vagy zsozso vissza.
Na hat ezt meg kell beszelni a fonokkel. (???)
Nagy nehezen kiderult hogy OK, visszaadjak a penzt de varjak 2 orat (???), meg kulonben is, hogy kepzelem miert nem telefonaltam, stb.
Szerencsere jott ket vevo akik hagytak annyi penzt a kasszaban hogy sikerult ropke negyed ora alatt visszakapni a piztet.
Annyira elment a kedvem tole, hogy egy darabig nem lesz TNN hazam otthon...
Tanulsag amit mindig megfogadok de sosem tartom be magam sem, hogy mindig mindent fel kell bontani es ott helyben megnezni, nem lehet megbizni senkiben.
MP3: Monolith MX 7000 Premium 1GByte Black, ha tudod mi az...