Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#401) killahdrums

killahdrums
(senior tag)

Hi all!

Itt is megkérdem...

P4P800e Deluxe-ra rámegy szerintetek a 7700??? :F

There is no God, just Technology...

(#402) peterszky válasza Dzsojnt (#400) üzenetére

peterszky
(őstag)
LOGOUT blog

pont ugyanez az én problémám
de már nem sokáig ;]

What else you gonna do on a Saturday?

(#403) Suliro

Suliro
(őstag)

Én inkább a 7000cnps a cu-t ajánlom, az sokkal jobb hatásfokú. Bővebben: link
Ha nem vagytok nagyon lámák, akkor itt megtaláljátok a kompatibilitási listát.

I believe in Dodge power!

(#404) i350

i350
(újonc)

Hali Suliro .

Ma végre megvettem álmaim hűtőjét egy Zalman 7000 Al-cu-t .
Nagyon csendes nagyon jó lenne ha nem mozogna a procin ami egy 2400-as cerka . Én tettem fel roszul ?
Lehet egyáltalán rosszul feltenni ?
Igy nem igazán lett jobb a procim hűtése .
Adj tanácsot légyszi
Köszi

i350

(#405) Suliro válasza i350 (#404) üzenetére

Suliro
(őstag)

Lehet rosszul feltenni, szedd le és tedd fel újra , rögzítsd rendesen! Egyáltalán kompatibilis az alaplapoddal?

(#406) i350 válasza Suliro (#405) üzenetére

i350
(újonc)

Szerintem igen Asus P4P 800 S SE . Az a baj hogy már nyolcszor le és feltettem , csavarokat jól meghúztam az eredmény ugyanaz .

i350

(#407) Suliro válasza i350 (#406) üzenetére

Suliro
(őstag)

Megnézted a zalman kompatibilitási listáján? Biztos, hogy nem az amd-s leszorítót használtad? Bővebben: link

(#408) i350 válasza Suliro (#407) üzenetére

i350
(újonc)

Azt a 2 db alu tömböt használtam fel , a gyár azt mutatja az oldalon .

http://www.zalmanusa.com/product/cooler/7000(AB)_478MBlist_eng.htm Ezen a linken azok a lapok vannak amire nem jők ?

i350

(#409) Toness

Toness
(PH! addikt)

Ma végre kicseréltem az NF7-es lapon chipsethűtőjét egy ZM-NB32J-re és végre nem visít semmi a gépben :) Csak azért nem a 47mm-est vettem, mert nem fér el a silent tower ventijétől ;]

'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

(#410) killahdrums válasza Suliro (#403) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10... :((( :((( :((( nem mondok semmit...

(#411) killahdrums válasza Suliro (#407) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

Őcsisajt! Kéne tudni olvasni!

Amit ott olvashatsz az egy inkompatibilitási lista... @

(#412) e.vid válasza killahdrums (#411) üzenetére

e.vid
(senior tag)

Nekem P4C800-E Deluxe lapra gond nélkül felment.

'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

(#413) killahdrums válasza e.vid (#412) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

Köszönöm Neked az infót! :)

(#414) kymco válasza d.i.s.t. (#395) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mennyiért?

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#415) Loretto válasza killahdrums (#401) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Nem hiszem hogy van valakinek ez a combo. Esetleg egy üzletet kellene megkérdezni.

[Szerkesztve]

Soirée...

(#416) Wyktor

Wyktor
(lelkes újonc)

Hali!

Valaki már rakott fel Zalman CNPS7000B-AlCu hűtőt Chaintech 7NJL1 Apogee alaplapra? Simán fel lehet tenni? Mennyire hűtene la egy 3000+ os bartont

(#417) Suliro válasza Wyktor (#416) üzenetére

Suliro
(őstag)

A zalman honlapján a következőt találtam : Power Supply must not interfere with the heatsink. Ezek szerint a te lapodra, ha kis problémával is de velmegy, nem inkompatibilis. Hűtés terén elég lesz a procidra, még ha tuningolva van is, bár akkor már inkább a tiszta réz példányt válaszd!

(#418) Wyktor válasza Suliro (#417) üzenetére

Wyktor
(lelkes újonc)

Még azt megkérdezném, hogy az baj-e ha a táp teteje hozzáér a házhoz. Mert ha felljebbteszem a tápon akkor nagyon sok hely felszabadulna.

(#419) Suliro válasza Wyktor (#418) üzenetére

Suliro
(őstag)

Nem hinném, hogy baj, mivel az enyém is és más ismerősömé is teljesen fent van, de semmi probléma nem jelentkezett még.

(#420) Teppik

Teppik
(lelkes újonc)

Szép estét!

Sikerült ma szereznem egy 7000 Al-Cu-t 7000-ért :)
Rátettem a Prescott magos Celeron D 2,53-as procira.
Szép halk, de legalacsonyabb fordulaton tényleg nem nagyon kell mást csinálni, mint netezni, mert simán melszalad 60 fokra szegény, ám szó ne érje a ház elejét, ki is van húzva a honlapon a Prescott proci a kompatibilitásból ennél a verziónál...
Aztán ott a másik oldal: Csumára feltekerve is klasszisokkal halkabb, mint az Intel hűtő, és úgy 100% prosesszorteljesítmény mellett is szépen 50 fok alatt tartja a procit.

Hozzáteszem, a 100 %-ot csak arra alapozom, hogy egyszerre ment egy videó, meg egy víruskeresés, és így ingadozva 100% körül van a teljesítmény.
Kérdés: Mivel tudnám korrektül 100-on járatni a Celkát 10-15 percig?

(#421) morfajet

morfajet
(lelkes újonc)

Hali mindenkinek!

Egy kérdésem volna,de több is lesz belőle...
Gépvásárláson töröm a fejem,s épp a ház ,táp,hűtés résznél tartok..
Procihűtő majdani amd 64-eshez a cnps7000al,vagy Al-Cu,vagy Cu (már ha van ilyen) ajánlanátok?
Ha esetleg egy aeroccol jetmaster lenne a házam,ami asszem elég jó hőleadási tulajdonságokkal bír,akkor ahhoz milyen 8 cm-es,vagy 12 cm-es ventit ajánlanátok,s ebben az esetben muszáj lenne e hűteni a grafkártyát,ami ha minden jól megy,akkor egy x800-as lesz..Az alaplap, ha egy márkás lapról van szó,mennyoire kell hűteni?Már csak azért kérdem,mert azt esetleg megspórolhatnám..
Ja és az általatok jónak vélt cuccok közül mit lehet kapni a sulinetben?
Válaszokat előre is köszönöm..

(#422) Wyktor válasza Suliro (#419) üzenetére

Wyktor
(lelkes újonc)

Most 58 fokos a procim egy Thermaltake silen Boost-al ezzel kb hány fokos lenne?Vna három házventim .Egy oldalról egy felűröl fúja be a levegőt egy pedig hátul szívja ki,

(#423) Wyktor válasza Suliro (#419) üzenetére

Wyktor
(lelkes újonc)

Most 58 fokos a procim egy Thermaltake silen Boost-al ezzel kb hány fokos lenne?Van három házventim .Egy oldalról egy felűröl fúja be a levegőt egy pedig hátul szívja ki,

(#424) Wyktor válasza Suliro (#419) üzenetére

Wyktor
(lelkes újonc)

Most 58 fokos a procim egy Thermaltake silen Boost-al ezzel kb hány fokos lenne?Van három házventim .Egy oldalról egy felűröl fúja be a levegőt egy pedig hátul szívja ki,

(#425) Suliro válasza Teppik (#420) üzenetére

Suliro
(őstag)

Prime 95 nevű program.

(#426) Suliro válasza morfajet (#421) üzenetére

Suliro
(őstag)

Profi hűtőket nem igazán lehet kapni sulinetben. A cnps7000a cu rámegy a64-re is, ha az alaplap kompatibilis a hűtővel. X800-ra zalman zm80-hp d-t ajánlok op1-es ventivel. Ha az alaplapodon passzív hűtés van, akkor az elég, de ha aktív ,akkor az egy zajcsináló kis szar. Zm nb47-j.

(#427) Suliro válasza Wyktor (#424) üzenetére

Suliro
(őstag)

A thermaltake silentboost egy jó hűtő, körülbelül 5-6 maximum 8 fokkal (de ez már tényleg max) lenne hűvösebb, viszont halkabb lenne.

(#428) Wyktor válasza Suliro (#427) üzenetére

Wyktor
(lelkes újonc)

Még azt megkérdezném hogy az én alaplapom hőmérsékletadatai mennyire pontosak?

(#429) RobiAti

RobiAti
(újonc)

Nekem a videokarira kéne zalman, de csak csupa szar hallottam rola

Aláírás

(#430) JansonX

JansonX
(újonc)

Aszem semit nem ér a zalman, mert a havernak is ugyanugy megy a video, mint a Titan 8cm-es coolerel(Mi csak 1K)

XxXxXxX

(#431) flacika

flacika
(tag)

Hi All!

A kérdésem az lenne hogy mi a különbség a CNPS7000-Cu, CNPS7000A-Cu, és CNPS7000B-Cu között?

Thx!

(#432) I_Am válasza flacika (#431) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A hozzá mellékelt felfogatási lehetőségek.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#433) flacika válasza I_Am (#432) üzenetére

flacika
(tag)

I_Am!

Az NF7S lapra szerelt zalmanról készült képekhez még hozzá lehet vhogy jutni?

(#434) I_Am válasza flacika (#433) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bővebben: link

parancsolj.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#435) flacika válasza I_Am (#434) üzenetére

flacika
(tag)

Thx! :))

(#436) morzsa

morzsa
(fanatikus tag)

Komolyan 45e egy 400w Zalman táp, vagy csak a Magicompban ilyen drága?

(#437) trilobyte

trilobyte
(kvázi-tag)

hali
nemtom volt e már tapasztalat ezzel vkinek, ecs k7s5a lapra rámegy-e a 7000b? a másik pedig hogy milyen 754-es gigabyte lapok vannak amikre rámegy?

<[HUN]ecset> c64 billentyűzettel eladó

(#438) optikus

optikus
(tag)

Probaltam keresgelni itt infot de nem leltem...

Szoval engem a Zalman TNN500A erdekelne. Az a helyzet hogy a zajcsokkentes nekem mar minden piztet megerne (mondjuk ez epp a felso hataron van). Van alternativa e mellett? (de vizet nem akarok) Nekem nagy proci hutesre nincs nagy igenyem (jelenleg is egy 1Ghz-es van tuningmentesen, szerverszeruen megy a gep) inkabb sok a es zajos vinyo van, de azok is a sok ventillatortol zajosak (jelenleg). Regota gondolkodom valami hasonlo hazi barkacs hazban de most talaltam ezt megvehetoen. A heat pipe meg csak krem az egeszen. Gondolom a maga 25kg-os tomege is sokat segit a ho eloszlatasaban. Szoval velemeny?

MP3: Monolith MX 7000 Premium 1GByte Black, ha tudod mi az...

(#439) ballington

ballington
(őstag)

Venni akarok egy Zalmann ventil. Nem kell olyan nagy teljesítmény, ZM-F1-re v 2-re gondoltam. Melyikat ajánlanátok, ha a halkabb lenne nekem jó?
Hogyan lehet őket normal és noiseless tartományba kapcsolni?

[Szerkesztve]

Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

(#440) -Jackson- válasza optikus (#438) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

a zalman passzív ház 250ezer bruttó, kell az egy 1 gigás gépnek:F

ballington: zm-f1 8 centis, f2 9.2-es. a csendes üzemmódhoz adnak hozzá egy ellenállást

[Szerkesztve]

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#441) NoLF válasza optikus (#438) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van épp egy ilyen eladó a fórumon, keress rá, írj mailt neki. olcsóbb mint 250 :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#443) -Jackson-

-Jackson-
(őstag)

ééééés ott a pont:DDD:C:DD

JensonX: ha nem értesz hozzá, nemkell beleszólni. melyik zalman a rossz?:F
nekem van mindenféle (cnps7000B-AlCu, 2*zm-f1, zm80D-hp+op1). procihűtő csendes üzemmódban 10 fokkal hidegebben tartja, mint a gyári. vga-hűtő eddig csak a régi karin volt rajta (asus fx5900), igaz csak pár fokkal hidegebb mint a gyári duplaventis fullréz hűtője, teljesen hangtalan! zm-f1-ekről meg ennyit:

mindemellett csak a csíftek tápot lehet hallani. de biztosan sz*r a zalman:D

[Szerkesztve]

(#444) cain69 válasza -Jackson- (#443) üzenetére

cain69
(őstag)

ööö, hol is? :DDD

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#445) Toness válasza JansonX (#430) üzenetére

Toness
(PH! addikt)

''Video ugynúgy megy rajta'' :))
tisztában vagy vele, hogy mire jó a zalman?

'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

(#446) NoLF válasza -Jackson- (#443) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hol a pont? :F

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#447) -Jackson- válasza cain69 (#444) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

hehhehe én láttam de nemillik ideírni, mert kimoderálnak ;);]

szóval JansonX hozzánemértésétésmégisbeleszólását írta le szép magyarsággal, röviden-tömören Siluro fórumtárs, egyetértek vele!:DDD

[Szerkesztve]

(#448) optikus

optikus
(tag)

TNN500A

Idokozben vegigturtam a netet. Van egy par furcsasaga ennek a haznak ami miatt megsem lesz nyero. (Egyebkent mar joval olcsobbert meg lehet venni ujonan.)
Szoval a hatuljan a vezetekek nem nagyon tudnak kijonni. Van ket bevagas a tapnak meg egernek. De a monitor mar eleg erdekes, es azon kivul meg van jo sok drotom (modem,nyomtato,picegeto,rakat usb,external tapok,halokartyak,stb). A belseje meg ugy van megcsinalva hogy feltetelezi azt, hogy nincs a procinak hutoje, csak egy kis fem tomb amibe a heat pipeok mennek. Na en ezt ugy terveztem, hogy elhagyom mert alaplapot nem fogok cserelni jo darabig (tobb okbol; van ket isa cuccom, es ez a konfig most teljesen okes es meg egy jo darabig eleg). Mivel a procim kartyas verzson ezert az a kepek alapjan nem fog bferni... Pedig nagyon megtetszett a cucc.
:O

[Szerkesztve]

(#449) -Jackson- válasza optikus (#448) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

a procinak a heatpipe a hűtője, ahogy a vga-nak is. a borda meg maga a ház oldalai/teteje

(#450) optikus

optikus
(tag)

Tudom en aztat, de csak az altaluk preferalt P4-es lapokhoz van kialakitva. Ugy gondoltam, hogy majd en egy kicsit modositok rajta kedvem (tudasom) szerint, de a procit akkor sem tudom lefektetni (mivel kartyas) es igy olyan magas, hogy nem biztos, hogy ossze lehetne csukni a hazat (szemben van a lapositott tap es a hdd-k). Talalomra beleprobalas nelkul meg eleg lutris lenne megvenni...
Sajna az az egy szem heat pipeos hdd huto is keves, venni kene meg kigeszito hutoket is (az meg egy csomo love a haz mellett, meg hol lehet nalunk kigeszitot venni barmihez is...). Raadasul a heatpipeos hdd hutobol max 3 teheto be es nekem minimum 4 van (+1 mobilrack).

Az aztan meg vegkepp humoros, hogy a gyari ismerteto azt irja, hogy javasolt a gep melle egy talpas szobaventillator allitasa es azzal fuvatni kivulrol... Akkor minek silent haz? Gratulalok :((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.