Nekem ennyi egy E6420 Cpu-val: [Zalman 9700 Led]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Nekem ennyi egy E6420 Cpu-val: [Zalman 9700 Led]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Na ez jó
Mondjuk én egy penryn Quadot szánok alá ebből ítélva ahoz is elég lesz 
“Sosem tudhatod milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel eredményük sem lesz.” (Mahatma Gandhi)

Persze mindenképp, és még szerintem a fordulatszám-szabályzon sem kell állítanod (bár fölösleges is volna, hisz csak egy pár fokot nyersz) és neked is 1125rpm-en fog pörögni, ami kiba**ott halk! 

Én már nem idegeskedek rajta, de ha ott lennék akkor tuti leborítanám a házakkal teli polcukat, hívjanak rendőrt szívesen meg is várom őket és szépen elmesélem mitől borultam ki, csak 8300 Ft-al "loptak" meg. És a képembe röhögnek ez sajnos kellék, ki volt az a tudatlan b*rom aki ezt kelléknek minősítette???
Az alaplap, a 2000 Ft-os LAN kártya az alkatrész, én eldobom az agyam. Mit nevezünk alkatrésznek? Ami egy adott rendszer szerves tartozéka, anélkül üzemképtelen az adott "működési egység". Már nem azért de ki látott hűtő nélküli PC-t? De mondjuk LAN kártya nélküli PC-t? Akkor hogy is van ez? Ennyit erről. Ez kérem Magyarország. Ez a tudatlanság és a hozzénemértés tetőfoka.
OFF vége.
no brain, no problem
Igen plussz a chieftech szerverházamban is van bőven légmozgás
3db SilentBlade-el.Így már biztos elég lesz a quadnak
Thanks 
“Sosem tudhatod milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel eredményük sem lesz.” (Mahatma Gandhi)

You are welcome! 

Azt hittem már nincs is mustár bolt!
Nem értem miért vesztek ott bármit is, meg ilyen marhaságot se hallottam még, hogy 3nap gari új cuccra. Most komolyan, nem volt gyanús?
[ Szerkesztve ]
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

Hivatalosan nincs is! Tudtommal már csak a Bp. Váci úti üzletük üzemel. Gyakorlatilag vmi utódcégük van, aki ellen már csődeljárás is indult. Ennek ellenére a mi***al cégér még mindig kint van a bejáratuk fölött. Pofátlanság!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Jól tudod, mert Szentesen is volt, de egyik pillanatról a másikra bezártak! NEM IS BAJ!

Még van, de már utódcég. Szerintetek mennyire éreztem lehetségesnek, hogy egy Zalman kakkanat legyen? Kb. semennyire, de ez mínősíti a céget megbízhatóság szempontjából. Ezek szerint hőteszt az kibára nincs. Kezdetben nem volt komoly problémám vele, és nem is tudtam mi pontosan a normális hőmérséklet, mert mindenki mást állított. A túlmelegedések tették gyanussá, és vittem be szervízbe a procit is meg a hűtőt is. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy 3 nap van rá (de a magyar jogszabály ezt lehetővé teszi), a Zalman 2 évet ad rá...
no brain, no problem

én meg arra gondolok, hogy szoktak hozni hazánkba olyan termékeket, amik gyártási hibásak(valahogy megszerzik olcsón) és eladják
[ Szerkesztve ]

Áhámm, értem, na látod erre nem is gondoltam. 
no brain, no problem

úgy hallottam, itt elkelt egy kamionnyi(vagy raklap?) hibás pio dvdrw is 
[ Szerkesztve ]
Magyarok vagyunk 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

Sziasztok!
Ma elmennék venni egy zalman cnps-9500 at hűtőt, de nem vagyok biztos benne, hogy felmegy a lapomra. P5k-e/wifi alaplapom van. Szerintetek jó rá?
(#4017) (Darkwood) válasza Partymikee (#4016) üzenetére

Ave!
Biztos, hogy jó lesz!!! 
(#4018) (Darkwood) válasza Partymikee (#4016) üzenetére

Na sikerült? 

Van valakinek eladó Zalman F1 ventije? 
RIP MALÉV

Ha van valakinek elfekvőben és épségben Zalman memósünije, az legyen oly kedves és dobjon egy privit, érdekelne...
A laposabb fajta jó csak, amin szerteszét állnak a tüsik.
Köszi, üdv: csigi 
Phenom II X4 955 BE eladó.
Nekem van kék... 

Nofene!
Sebaj, jó lesz nekem az kékben is... hogyé szabadulsz meg tőle?

Engem is érdekelne 4db ilyen süni, de csak Bp-n, szóval ha tud valaki...
persze csak csigi után 
[ Szerkesztve ]
RIP MALÉV

Sziasztok
Szemet vetettem egy ZALMAN CNPS9700 NT-re,érdekelne a véleményetek.AM2 6400+-hoz lenne,DFI Lanparty 590sli lapban.
Szerintetek megbírkózna-e ennek a procinak a hőtermelésével?Illetve a felfogatással kapcsolatban vagyok "zavarban".Ha jól tudom mindössze a gyári hűtéshez hasonlóan egy kis fém pánt tartja a műanyag fülekbe akasztva a majd egy kilós szerkezetet.Mennyire egészséges dolog ez?
"Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"

Nyugodt lehetsz, mert le fogja hűteni! Nekem egy fém tartja a műanyag kerethez és stabil, AMD-re úgy tudom, hogy két db.-ot kell feltenni. Ebben nem vagyok biztos, itt a kollegáktól konfirmálást kérnék! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Közben úgy fest, nekem megoldódik a sünigondom... 
Akkor jó...nem köll postáznom...
smog86: Feladom oszt vagy megkapod egyben vagy nem...ingyé van...szal csak Én baszok rája...
[ Szerkesztve ]

Ejnye, hát ha elébb szólsz én vevő lettem volna rája.
Hááát ha felhívtál volna...
Nem mindig nézek vissza topikokba...elég sokba mozgok...sorry.

Köszi a választ
Sajnos nehéz döntenem ilyen mennyiségű választékmellett.
Mindenki mást mond,vagy a sajátját isteníti,ami persze érthető is
.Ebbe a tipusba csak véletlenül futottam bele és hát pont ilyen dizájnra van szükségem a leendő házamhoz.
Ha jól tudom elég régi fejlesztés ez a hűtő,megfordult a fejemben hogy kevés lenne egy végletekig kihajtott X2-höz.
Sőt az ára is sok,de annyira tetszik

Kérlek!
Annyira nem régi fejlesztésű. Ha egy Quad-ot elbír, akkor egy X2-öt is el fog bírni!
10K-ért kapsz használtan!

Ejnye, tán ultin nyerted azt a Jómunkásember rangot? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Na majd meglátjuk,remélem úgy lesz ahogy mondod
Mondjuk szerintem intelék nem annyira melegedősek alapjáraton a kisebb gyártástechnológia miatt.
Azthiszem el kezdek kajtatni egy ilyet.
Üdv

Hi all!
Vki meg tudná mondani, h mostanság hol lehet kapni VF 900 CU LED vga hűtőt? Kiskerárak-on nézelődtem, ami dobott is egy céget, de nekik a listájukon már nem található meg.
Esetleg link-nek is örülnék.
Előre is köszönöm! 
Üdv!
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Közben sikerült találnom elérhető közelségben boltokat, akiknek a listájukon szerepel. 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

üdv kedves zalmanosok nagy szükségem lenne egy vennti potita
jepeto
Magyarul Fanmate-ra?

Ave!
Nos, a kérdésem az lenne, hogy egy Zalman Zm360B-APS táp elbírna-e egy új GTS-t? Szerintem el kéne, hogy bírja, de azért rákérdezek.

Sok sikert hozzá! 

Hi All!
Új processzorhűtőben gondolkodom mert a gyári igen hangos és még kattog is ha a proci izzad, szal elég zavaró tud lenni. Zalman hűtőt szeretnék venni mert jól néznek ki és jókat is hallottam róluk, de nemtudok választani a CNPS9700 LED és a CNPS8700 LED között. Ti melyiket ajánlanátok? A hűtendő proci egy E6850 (nincs túlhajtva, de lehet később még lesz...), a hely nem gond van elég a házban. Alaplapon egy Asus Striker Extreme.
Előre is köszönöm tanácsaitokat és segítségetekek.

A 9700-es jobban fogja hűteni a procidat, ellenben a 8700-es jobban hűti a környezetét az alaplapon: ramok, chipset, delejátalakítók, stb...
Én 9500-öst cseréltem 8700-re. 
Hi all!
Ismét zalman tulaj vagyok! Egy ilyen szépségé 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
(#4044) (Darkwood) válasza (Darkwood) (#4039) üzenetére

Húúú, senkinek sincs tapasztalata?

hy
az lenne a kérdésem hogy léteziko lyan progi amivel lehet mérni a tápegység teljesítményét!
mennyi w-ot ad le stb...

huzamosabb időn keresztül biztos hogy kevés lesz!!
Én lecserélném a helyedbe

Progi nem tud ilyet, hardver kell hozzá. Pl. Zalman MFC-2 -ben van teljesítmény mérő, de az csak a komplett gép fogyasztását tudja.

köszi

Mit értesz az alatt, hogy "húzamosabb idő"?
Ma még jó, de egy hónap múlva már nem?! 

Én épp most vettem egy Zalman MFC-2
Gépem fogyasztása monitor nélkül (game + prim95) 360 watt..!!!
(ennek nagyrésze 12Volt-os ágon)
360 tápod egy GTS-hez kevés. Főleg ha csúcson van járatva huzomosabb időn keresztül..