Egy egyszerű potméterrel le lehet halkítani a ventit. Estleg zalman fanmate 1-2
''Annyira sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb!''
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Egy egyszerű potméterrel le lehet halkítani a ventit. Estleg zalman fanmate 1-2

Jaja, egy ZALMAN poti 750 Ft, nem pénz érte szerintem...
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

Nekem van egy fölösbe...

Nekem meg kéne egy.
Merre lax? 
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

Sziasztok!
Van egy Zalman CNPS7000A-CU procihűtőm.
A kérdésem az lenne hogy ezt a hűtőt lehet e S939 foglalatú A64 es laphoz használni?
A dobozára csak S754 van írva,de akkoriban amikor ez megjelent még nem voltak S939-es lapok és nem akarok feleslegesen egy újat venni.
A válaszokat előre is köszönöm!

Egyébként milyen lapra akarod rátenni?
Forza Rossoneri!

itt van a kompatibilitási lista:
Bővebben: link
Forza Rossoneri!

Köszike! 

SZívesen!
Forza Rossoneri!

az én procim 2500+ról 3200+-ra húzva+ 1.675 fesszel netezés közben 42 fokos
7000B-CU-m van, 1700as fordulat mellett
[Szerkesztve]
| üdv: gab` |

Hahóó! Nem adnád el nekem? 
Holnap BP-en vagyok, nem tudunk találkozni?

csá én most vettem egy Zalman ZM80D-Hp-t csak az egész városban nem volt OP1-es ventilátor ezért nem vettem de elvileg ugye egy kicsit tuningolt titanium 4200-es karit bírnia kéne passzív módban
a második kérdésem pedig az hogy venni akarok házhűtőt milyet vegyek ami jól hű ( vagyis keringet ) és hogy azt a tápegységnél hova kell kötni (a gépház oldala le van véve csak azért kell hogy ne szoruljon meg a levegő)
"Keresem a fájdalmat, hogy minden nap legyõzhessem"

ja igen Asrock P4i45PE alaplap
meg valamilyen szar 300W -os tápegység 
"Keresem a fájdalmat, hogy minden nap legyõzhessem"

i love zalman 
iMacem van. Na akkor most mi lesz?

hali!
ha le van véve az oldallapod, akkor nem kell házhűtés!
de, a videokarinál mozgatni kell valóban a levegőt,de csak ha játszol!
erre a legjobb az op1, 5Von egy ti4200 hoz.
ha nem játszol meg kikapcsolod.
így játék közben 3 venti(proc,táp,op1) dolgozik, amúgy meg 2.
ez a legjobb megoldás szerintem, ha nincs fenn a házad fala...
''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''

Hi, valaki nem tudja, hogy a zalman fog-e csinálni erősebb tápot?
''három a kettő tizen''

Már csak januárban leszek pesten, ha gondolod fel tudom adni postán. De akkor írj sms-t a címeddel + valami árat is ki kéne kalkulálni 

vettem egy asus 6800gt-t. a kártya telivan ''fémbetétes'' lukakkal. a zm80d-met szeretném ráapplikálni. ha a hűtő gpu-blokk lefogató fémdarabokat kicserélem valami hosszabbra, elméletileg rátudom rakni. a kérdés, hogy ezeket a lukakat használhatom e ilyen célra? 
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
Szerintetek meg tudom valahogy azt oldani, hogy egy pőoti vezérelje a procihűtöt, és ugyanaz a vidkarihőtöt is? Ese4tleg ha 2 fan mate kábelt összedugok és azt bele a cuccba? Hmmm?
less qq more pewpew!

Én a honlapjukon úgy olvastam, hogy nem kompatibilisek a 6800, 6600 szériákkal.

Erre még januárban visszatérünk 

Szerintem egy Ti4200-ast OP1 nélkül simán vinnie kell.
OP1-el az Ati 9800-asokra rakják ezt a zalmant, az meg kicsit jobb, mint a ti4200...
Én is most vettem a ti4200-asomra egyet, de én op1 nélkül szeretném használni.
A boltban is azt mondták simán vinnie kell, még sok is rá 

elviszi simán, nincs vele semmi gond. csak ha van egy venti akkor min. 10 fokkal hűvősebb lesz.
Soirée...

Rendben!

igen, ez így van, de nem olvastad el rendesen a kérdésemet
. rálesz rakva tutira, csak szereznem kell ilyen lefogató-alkatrészt. márcsak aztkell megnézni, nehogy a ram a luk és a gpu közé essen, mert akkor kicsit bonyolultabb lesz megoldani ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

6800gt/6800u amire nem ok. sima 6800 megy.
Soirée...

Aha, ok.
Nem a lyukak miatt nem kompatibilis? Asszem nem úgy vannak kifúrva, vagy nincs is? 
Szerk: Közben Loretto megadta a választ 

elméletileg a 128 megás asus gt-nek sima 6800-as nyákja van, de az a sok luk ami rajta van, sztem távolvan nagyon. nem szedtem még le a gyári hűtőt, mert ha véletlen jólenne, akkorsincs még pasztám 

jaj télleg. asusék-nak két GT-je van. alig győzőm megjegyezni a dolgokat. 
Soirée...

Bővebben: link Jackson.
[Szerkesztve]
Soirée...

Sziasztok. Eldöntöttem, hogy veszek egy Zalman procihűtőt a 2.8-as p4-re. Eddig tisztában voltam azzal, hogy mit jelentenek a rövidítések. de Mi a kül. a 7000A-CU és a 7000B-CU között. Illetve ez a 7700CU- mennyire jó. Mert látom drágább pár ezressel. Hol tudnék tesztet találni a 7700CU-ról, vagy 7000B_CU-ról?t.
[Szerkesztve]
A kacsa hápogásnak igenis van visszhangja :))

te könnyen felraktad én már 2 órája sz*rozom vele de nem megy!nem lesz teljesen egyenes a pipe!
Deego

hi all! felraktam a 9800Pro-mra egy ZALMAN 80C-HP-ot eddig minden ok! de!! bekapcsoltam a gépet és a teljesen csikos volt a kép!ez mitol van monitor vagy VGA hiba???segítsetek! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[Szerkesztve]
Deego

Hali!
Van már valakinek tapasztalata msi k8n neo 2-vel és 7000 -es alcu (vagy cu) -val?
Ramok elférnek töle? Kompatibilis 6800-asra szerelt nv5 silencerrel?
Debian amd64 sarge

Visszadugtad rá a külön tápcsatit?
Debian amd64 sarge

persze!
Deego

Sok lehetőség van, én mindenesetre levenném, és megnézném a régi hűtővel. Az öntapadós matrica felvan ragasztva a nyák felőli oldalon a fém lapra? Jól illeszkedik a GPU-n? Ezt könnyen kiderítheted, ha szétszeded és megnézed a GPU blokkon, hogy mennyire/hogyan van szétkenődve a paszta.
Nem ér hozzá semmihez(a nyákon) a borda?
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

Ilyen nehezet kérdeztem volna? 
A kacsa hápogásnak igenis van visszhangja :))

lásd eme topic #8-#10-ig.
Soirée...

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a Zalman cnps7000b rámegy e abit nf7-s alaplapra, mert a zalman weblapja szerint nem, NOS?
"Az APT rendszer roppant hatékony, percek alatt romba lehet dönteni vele egy működő számítógépet..." : Pere László

Te újonc lévén nem szeretnék az első lenni, aki elküld a p*csába, de igazán használhatnád a keresőt!!! Útálom az ilyeneket! (semmi személyeskedés, de ez az esetlenség
)
Íme a legelső találatom: (megjegyezném, egy a sok-sok közül)
Bővebben: link
Ja és Google is a barátod!
Regards: Csepy
[Szerkesztve]
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

Szerintem ez nem volt szép
Az ilyen kérdéseket az ÉN topicomba nyugodtan lehet írni.
I believe in Dodge power!

Sziasztok
Pentium 4-es procimra gondolkozok egy CNPS-7000A-Cu vásárlásán-itt most 6000-akciósan.
De a boltban azt mondták, hogy ne ezt vegyek, mert eléggé beremeg és inkább Glacialtech Igloo 4360-at ajánlottak.
Ezért érdekelne, hogy akinek ilyen van mi erről a véleménye.
Köszönöm
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Most vettem 7700Cu-t,azért nem rossz ez a hűtő.Gyári Intel-lel 60/75-78 fok volt a proci hőfokom,most a zalman-nal 45/71 100%-os terhelésnél 1-2 órán át.

A boltban nagy hülyeséget mondtak. Vedd meg ezt a hűtőt, mert nem bánod meg ez a piacon kapható legjobb léghűtő.
I believe in Dodge power!

biztos sok volt nekik igloo-ból raktáron... 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Ma vettem 1100ért: ZM-NB47J
vajon mi helyére? (aki nem találta ki:
Abit IC7-G hütö
helyére)
csendesebb lesz az biztos
meg még beszerelek egy ZM-F1 8 centis rendszerhütöt is
remélem jó lesz
What else you gonna do on a Saturday?
egy kérdés:
azzal az egy szem ventivel kifele v. befele
nyomassam a levegöt?
a gép hátulján lesz és nincs másik rendszerhütöventi
What else you gonna do on a Saturday?

Én az ic7g alaplapom northbrige hűtőjét egyszerűen kikötöttem felette forog a zalman az hűti eléggé (ha meg nem akkor nyiffanjon ki!) még 1 hónapos sincs de indítás után kábé 1 percig hangosan morgott. A zalman procihűtő alá meg szerintem ugyse fér be semmilyen passziv hűtő vagy igen?