Nem jó. Először poti nélkül próbáltam.
Nem ment ezért raktam rá potit, de szoftveresen továbbra sem megy... 
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Nem jó. Először poti nélkül próbáltam.
Nem ment ezért raktam rá potit, de szoftveresen továbbra sem megy... 
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.

pedig annak mennie kell. én is kaptm egyszer egy fórumtárstól leírást. felteszem majd a speedfant és akkor megpróbálom összehozni ha érdekel.
Soirée...

A 7700-as sorozat mennyivel hűt jobban mint a 7000-es?
''Annyira sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb!''

teszteket még nem olvastam róla, sztem nem sokkal
I believe in Dodge power!

szasztok skacok!
na most kerdezek egy durvat.egy zalma passziv hutot szeretnek folrakni az MSI K7N2 Delta ILSR-emre.elvileg erre a lapra rapasszol e a zalman ZM-NB32J ?vagy ez minden aktiv hutessel rendelkezo NB re szerelheto?nem ertek hozza oszt eze kerdezek lamakat.szal valaszoljatok mar tempoba ha tudtok.vagy esetleg johet link is amin utana lehet olvasni hogy mire szerelheto es mire nem, vagy lehet anyazni is ha valahol irja es en nem vettem eszre 
...hozd el, megisszuk azt is! ...sabadabadabada , meg a lovamat...PéjPólkőőőő

asszem felmegy rá

koszi azert meg varok hatha talalok valamit vagy lesz valakinek tuti tippje

Compatible Northbridge Chipsets
Usable on all brands of northbridge chipsets.
ez a zalman oldalan irva vagyon.kerjuk kedves en a tovabbi hulye kerdeseket mellozzem.elore is koszonom magamnak a megertesemet! 

Még egy kérdés: fel lehet e tenni egy zalman NB47J chipset hűtőt olyan alaplapra amin a gyári bordát egy kampó tartja két fübe beakasztva?

Ok, nézd már meg nekem kérlek.
köszi 
Neked milyen alaplapod van?

Pontosan milyen lapod van? Nem emlékszem már rá amikor feltettem, de szerintem felmegy.

Lorettonak Abit IC7 lapja van.

Haveromnak is az van. Neki megy 

Nem tom mi lehet a gond

Én sem. Nemtom, hogy visszaolvastál-e, nekem Be7-Raid van.
Nem hiszem, hogy nem támogatná... Nem tudom mi a baja...

Én nyitottam a topicot, így persze, hogy végigolvastam, de sajna ígysem értem mi lehet a gond.

Ja, ok 
Remélem valaki tudja a megoldást.

Remélem tud valaki segíteni. Vettem egy zalman cnps 7000b AlCu-t. A prociP4 2.8. A lényeg az volt, hogy halk legyen. Az is lett, de még halkabb, ha letekerem a potiját minimumra. A kérdés: lehet így minimális ford. számon a gépet huzamosabb ideig használni( 4-5 óra), vagy van neki valami riasztó funkciója, hogy ha eléri a kritikus hőmérsékletet, és elég akkor feljebb csavarni???
A másik: tud valaki olyan programot, ami méri a proci hőmérsékletét, és ki lehet rakni a tálcára, vagy az asztalra, hogy mindig látható legyen, mint pl. a flashget???
Előre is köszi a válaszokat, és bocs ha kicsit hosszú lett.
Huzamosabb ideig persze, hogy lehet ugy használni. Viszont ha terheled is a gépet (mint játék, kódolás stb) akkor nem árt feltekerni.
Progik: Speedfan, Motherboard Monitor 5 másnéven MBM 5.
[Szerkesztve]
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Ha dolgozik a proci, akkor azért tekerd fel 
Én a speedfant ajánlom, nagyon okos kis progi,
kirakja a tálcára amit akarsz, és riasztást is beállíthatsz.

Aki esetleg Zalman 7700-ason törné a fejét; nos, nem lebeszélni akarom, de nem a
legsikerültebb darab. A ventillátora -még kis fokozatban is- berezonáltatja az egész gépet.
Halk gép mellett ettől falra lehet mászni.
kicsit részletesebben: http://www.cloneshit.hu/index.php?p=1773
Üdv, Aewyn
[Szerkesztve]
7000B-CU ennél jobb nem kell, nemtom hova erőlteti a Zalman 

hja én is utánanéztem elég gyengus a 7700

megnéztem a cnps7000a cu kompatibilis a lapommal. Ez a legjobb zali hűtő ugye?

nekem egy zalman wb2 blokkom van, a lefogatasa lehetne jobbis.. amugy franko 
bar bolti arat nem adnam meg erte

Letöltöttem a speedfan 4.06-ot, de csak a vinyó hőmérsékletét írja ki.
Mit csináljak, hogy lássam a cpu-t is??
Előre is köszi.

szerintem inkább everestet használj...
Első körben szedd le a 4.09-est.
Másodikban klikkelj a Configure gombra jobb felül és állítsd be, hogy azt tegye a tálcára.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

csövi. megmondom nem jutottam el addig hogy megnézzem a speedfant+holnap nem lesz gépem, de ha jól emléxem akkor bandit21 irta meg nekem a működést (ez kb 90%) itt az adatlapja Bővebben: link dobj neki egy mailt, szem elküldi neked is.
Soirée...

MSI 865PE Neo2 PFISR

Rendben, köszi, írtam neki.

nézd meg a zalamn honlapján. Egy northbridgenek mennyi a normál hőmérséklete? (kt333) Tudtok valami olyan progit, vagy hardvert, amivel (speedfan nem jó) 3 tűs alaplapi házhűtő ventit tudok visszafogni. Ugyanis 3300-on forog és marha hangos.

bocs télleg nem volt időm. sőt mától vga-m sincs 
Soirée...

Bővebben: link
mondjuk ezzel ágyúval lőjjük a verebet...
nézz körül az alaplapod biosában, ugyanis egyes igényesebb példányok megfelelő biossal ellátva képesek vezérelni a közvetlenül rájuk kötött ventiket. mondjuk ilyenkor vagy fixen beállítasz neki egy értéket, vagy rábízod automatán. vagy adnak az alaplaphoz valami progit, amivel tudod macerálni.
[Szerkesztve]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ára kb?

melyiké? kékhalnál nézd meg, ott udtommal vannak ilyenek. de lehet találsz máshol olcsóbban is.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

köszi

Ma sikeresen beletörtem a csavart az egyik lefogató fémdarabba egy Zalman7000A-Cu hűtőbél. Pedig nem is húztam meg erősen! De szerencsére egy csipesszel pont találtam fogást a cuccon, úgyhogy tudtam rajta tekerni egy fél fordulatot, onnan meg már ment simán. Leizzattam rendesen!
Vortex World Domination

Hi
Vennék majd egy passzív hűtést a viedokártyámra, mert eszméletlen hangos 
Egy ABIT Gf4 Ti4200 128 Mb-om van. Elég erre az egy hőcsöves ZALMAN vagy a 2 heatpipásat kéne venni? Ventit semmiképp nem akarok rá.
Azok a rambordák kellenek rá? 

tudtommal nincs is 2 heatpipeos, de lehet, hogy létezik. Elég komolyabb tuningra is az 1 pipás.

Zalman D-s videokari hűtő 2 pipás...
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

Igen? Fotókon nem látszik 

Pedig látszania kell, mert 2 pipás 
Bővebben: link

ahha; köszi
ez mennyivel hatékonyabb, mint a zalman c?

Egy fokkal jobb.

simán elég egy hp-s a ti4200re. nekem 2 fc után sem ment 40-41 fok fölé passzívan
Soirée...

en ugyan homerovel nem meregettem de:
egy ati radeon 9800 pron csereltem le a gyari hutest egy zalman d-re + op-1
op-1 nelkul kifejezetten forrok voltak a bordak (megfogtam kezzel) jatek alatt mondjuk nem fagytak, vettem ma ra egy op-1 -wt hat eg es fold a bordak langyosak es a 9800pro megy XT orajelen (412/365) gond nelkul 
ja es halk modban az op1 nek _semmi_ hangja nincs
sztem mindenkepp megeri aztis venni ra...
szerintem 
mennyire igaz a valosag?