?!
fenyegetőzz kermivel. egyébként hol vetted?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

?!
fenyegetőzz kermivel. egyébként hol vetted?

Hi!
Érdekelne hogy ez a ZALMAN 7700 CU kompatibilis-e egy MSI K8N Neo 2 Platinum 54G alaplappal????Honlapját néztem és nem jön be a támogatott alaplapok listálya!!!!??
Valamint,hogy a kisebbik testvére a 7000BCu beletehető e mivel hallottam egy két dolgot imitt ammott,hogy gond van a beszerelésével!!Most ezekből mi az igazság??Jólenne ha valaki tudna segíteni mert tanácstalan vagyok ez ügyben!!!
Előre is THX!

Sziasztok!
Az új gépemben egy Zalman CNPS7000B AlCu hűti a 2.8-as Celeron D-t (A CPU nincs húzva) 1800 Rpm-re van feltekerve a venti, viszont így (3 óra üzemelés után) 52C-ot mutat az Asus Probe, ami nekem elég soknak tűnik. Ez mennyire elfogadható? Nem szeretném magasabb fordulatra húzni a hűtőt, mert akkor már hallani a hangját.Van valami 5leteteke, mit lehetne csinálni?
Előre is kösz a tippeket!
T.

Sajna még nincsen kész kompatibilitási lista ahhoz a hűtőhöz. Egy haverom olyan alaplappal tervezi a beszerzését, ha összejön neki beszámolok róla. azt tudom hogy a 7000-es csak akkor fért el ha nem tettél a videokártyára is zalman passzív hűtőt, szóval fene tudja 
egyébként lehet hogy elszabtam a zalman tesztet a boltban, az install útmutató filmecskét megnézve szerintem a srác 90 fokkal elfordítva akarta rátenni, és azért ütközött a pöcök a chipset hűtő bordával. ez újabb tesztet kíván 
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.

Az nagyon jó lenne mert érdekelne de nagyon!!
Én meg az rögzítő alátétről hallottam valamit hogy az nem stimmelt bár eszt nem igazán értem,hogy miért??!
Így az alaplapot nézve rá kell,hogy férjen!!!!!?

1800rpm az nem az alsó határa a fordulatszám-skálájának? ha igen, akkor ne csodálkozz.

1400 az alja
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

1350
amugy nem tudom ezek a cerka D-k milyen forrófejűek, de egy asus lapban 52 fok, simán 60 fok.
Soirée...

Helló. A x800xt-re felmegy valamilyen zalman? Én nem így tudtam, de biztos kiadtak valami új lábat.
I believe in Dodge power!

Állítólag a zalman vízhűtés két napon keresztül x800xt pe-vel, meg egy 3,9 ghz-en járatott prescottal nem megy feljebb 54 foknál. Két nap 3dmark2005 futtatás után.

modosított prescott mag miatt elég melegek, inkább a szellőzéssel lehet ott gond > ami új ventiket >> több hangot fog jelenteni...

erről tundnál adni vlmi linket? mer sztem a zalman vízhűtése annyira nem ütős, kiváncsi lennék arra tesztre!

A linket nem tudom megadni , de a pcguru 2004/13-as számában benne van. Nézd meg a honlapukat esetleg.

ok thx, majd lehet megveszem...

hogy halad igy reggel a topic.
arról mintha nem irt volna hogy milyen a házszellőzés. persze ez is fontos én kivettem a minap 21dB-es házventit mert hangos volt
és 2-3 fokkal melegebb lett. de hátra sztem elég egy télleg halk venti mondjuk 14-15dB ami kb 1000-et max 1200-t
Soirée...

Hopsz..tényleng most Én is Zalman tulaj vagyok... van egy NB-47-es Chipszethűtőm 
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

jó neked mert a az ic7-en nincs luk
Soirée...

Kell egy kis barkácsolás...rá lehet azt, a nélkül is varázsolni... 
Videokari memóriánál sincsennek lyukak, mégis rátesszük a bordákat...
Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.
Használ már valaki 7700-as hűtőt? Kíváncsi lennék, hogy tényleg halkabb-e.
less qq more pewpew!

Nekem vszínűleg fel sem megy a lapomra a hűtő, szal, nem tudom megmondani.

Nos, leteszteltünk egy Zalman 7000-est egy MSI K8N Neo Platinum lapkában. A hűtő felülről nézve kb 1-1.2cm -re van csak a RAM moduloktól, és még 1cm-re sincsen a videokártyáról. A Neo 2 Platinum alaplapon a procifoglalat még közelebb is van a ramokhoz, és távolabb a videokártyától.A 7000-es hűtő tehát a procihoz közelebbi ram foglalatok fölé fog lógni, kérdéses hogy ütközik-e velük, viszont a videokártya irányába nagyon jól elfér. A 7700-as viszont egészen biztosan a ramok fölé lóg az egyik, és ütközik a videokártyával a másik irányban. Ez igaz a Neo Platinum és a Neo 2 Platinum lapokra is. Képeket is tennék fel ha működne az a < tetszőleges csúnya szó> kep.tar.hu 

Remek, mire beírom készen is van a kompatibilitási lista. Itten van-e:
Bővebben: link
Inkompatibilis a Neo 2 Platinum
Vajon az én lapomra rámenne?
Dfi lanparty 865
less qq more pewpew!

nincs a kompatibilis alaplapok listáján
a DFI LanParty UT Nf3 250 Gb amit venni szeretnék viszont rajta van 

Egy igen egyszerű, ám annál fontosabb kérdésem lenne...
Van e valaki közületek, aki hallott már olyanról, hogy meghalt volna egy ZALMAN táp valami miatt is, valaha?
vagy ez egyszerűen képtlenség? 
''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''

én nem haloottam, persze ez nem mérvadó.
Soirée...

Igen valóban nem jó rá!!!

Pedig reménykedtem benne,hogy jó lesz!Lehet,hogy megpróbálom beletenni azért a 7000B-CU-t asztán kiderül,hogy ramokkal meg vidikártyával el-e fér !!!
A hivatalos oldalon írják,hogy az kompatibilis de csak abban az esetben ha nem használ az illető ZM80(A,B,D) tipusú vidikártyahűtőt!!Hát majd kiderül egy próbát megér.....
Még jelentkezem ez ügyben

kérdés:
zm80D alá befér e 15mm-es ram borda? eladtam a vga-mat, de a hűtőt megtartottam természetesen. a bordákat nem raknám fel újra, mivel nemigazi már a ragasztó rajta, de vennék újakat, találtam is elégjót, a revoltec bga freezer személyében, de azok magasabbak, mint a zalmané. már nem emlékszek, mennyi hely volt a rambordák és a nagy borda között.
valaki lemérné esetleg?

Hi Zalman tulajok!
Ki tudna nekem jövő hétre zm80C-t vagy zm80D-t OP ventivel és mennyi az annyi?
|-GABBERS UNITE-| Traxtorm Gangstaz Allied - The Hardest RULEZ!!!

Zalmanosok adjatok tippet
melyik a leghalkabb 8 vagy 12ventis zalman venti?
tudtok ajánlani nekem valamit?
ja és potiba a zalman az jó?
mert az is jó lenne nekem csak nem tudom hogy érdemes e zalmant venni
lécci adjatok tippet ebbe
egy GT SB 8centis van most tervbe véve a tápomba meg egy poti kellene rá
Zalman cuccokkal is meg tudom oldani?
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

potit csak a 7000b-n használom, a házat 2 db zm-f1 8 centis hűti 5 volton (van hozzá ellenállás, vagy lehet kapni ilyen 4-es elosztót, 2*5v, és 2*12). asszem a chieftec tápom a leghangosabb a gépben. de úgytudom amit venni akarsz ventit, az csendesebb a zalmannál (20dB)
[Szerkesztve]
Logikusan gondolkodva, a 12-es halkabb mert ugyanakkora fordulaton több levegőt szállít ergo kevesebb fesz kell neki mint a 12-nek ahhoz hogy ugyanannyit toljon.
[Szerkesztve]
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

mindössze 1 decibellel
de mivel tápba lesz oda meg amúgy se kell 12volton mennie mert felesleges annyi levegőt vinni egy 300as tápon
szóval azé kellene még egy potméter is nekem
a Zalman-nak meg van is olyan 1000forint körüli kész potija
ugye?
azt lehet kapni valahol?
tapasztalatok valakinek?
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

nincs 12centis hely a házamon 1 darab se
te ismered a Zalman olcsóbbik potiját?
az milyen lehet?
Ha nincs 12-es helyed, akkor meg minek kérded, hogy a 8-as, vagy a 12-es venti a jobb?
Nem de sztem tök mind1. Zalman zalman.
Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

nem a ventinek a mérete fontos
hanem a poti amivel lecsavarni lehet
behalok ha egy tippem se lesz hogy hol vegyek ilyet pesten
Bemész valamilyen elektronikai boltba és megkérdezed.
Nézd át ezt: Bővebben: link
[Szerkesztve]

trebron kollega foglalkozik zalmannal. őt érdemes felkeresni.
Soirée...

#288, vagy itt: Bővebben: link

Ezen a héten lettem zalman d-hp tulaj.
Ti4200-esre pakoltam fel, remélem, jól
A lényeg, hogy passzívban szinte tűzforró mindkét oldala, húzni a GPU-t csak op1-el merem
Eddig is forrófejű volt a kártyám, mert a GPU hátát meg sem mertem fogni, sütött a melegtől. Minden ti sorozat ilyen meleg, vagy csak az enyém?

sztem csak neked. nekem C-s van ha kikapcsolom a ventit akkor sem megy 36-38 fok fölé.(az már más tészta hogy ha megy a a venti 10-el hűvösebb)
Soirée...

front oldalon igen, de back-en nem.
Nos a reserator 1 vízhűtés áll a következőkből: egy nagy szexuális segédeszköz
, egy aranyozott zalman csatlakoztatva a procira, egy eheim(nem biztos,h ogy ilyen márka) 300l/h-s pumpa, de lehet kérni ezreset is, csövek, áramlás mérő. Külön lehet venni egy vga csatlakozót is.

asus v9999gt 128 megásat vennék, így a frontoldal bőven elég
az 5900-emen is egyoldalon voltak a ramok, ezért kicsit bántott is a zalman bordák különbözősége, de úgy oldottam meg (mivel trapéz alakban voltak rajta a memok), hogy az op1 felőliekre raktam a kicsi rambordákat, a távolabb levőkre meg a nagyokat.
köszi a választ 

Van valakinek tapasztalata/információja, hogy a 6600GT vga-ra fel lehet e tenni a 80D-HP-t vagy az új VF700 at? mert szerintem sok ember örülne, ha nem a gyári hűtés lenne(31dB) rajta...
köszi
''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''

Az a gyári hűtés nem olyan hangos. Lemászol a zalman honlapjára és ott megnézed. Tudtommal a zm80d nem megy fel rá, a másikat nem ismerem.
Cpu és vga blokk, csak reggel nem jutott eszembe 
[Szerkesztve]

venti tippet nem tudtok adni?
meg a zalman poti érdekelne ami olcsó
mondjatok róla valamit lécci

sziasztok
van egy kis gondom az ASUS P5P800 + Zalman 7700 kombóval, nevezetesen, hogy nem találok olyan házat, amibe ezek ketten beférnének (nyitottam erről egy topikot is délután
(Bővebben: link), de közben rájöttem, hogy inkább ide kellett volna beírni)
az asus rajta van ugyan a zalman kompatibilitási listáján, de azt írják, hogy kell neki másfél centi hely a táp felé (egészen pontosan 14,5 mm). azt gondoltam magamban, hogy ez nem lehet gond -- hát de, ami házakat eddig láttam, azokon mind túl közel volt a táp, azaz a zalman hűtőbordája hozzáért a táp rácsához (persze csak pár mm-en múlik...
)
nem tudom, jo otlet-e az, ha elhajlitom a Zalman hutobordait es/vagy leszedem a tap racsat (a tap Q-Tec 400w big fan). a legjobb persze az lenne, ha talalnek egy normalis hazat (nem szivesen valnek meg se az alaplaptol, se a zalmantol)
minden tippet orommel fogadok
koszi
t.

na megoldodott, vegul vettem egy coolermaster hazat, ebbe szerencsere belefer minden

Sziasztok!
Nekem is Zalman 7000B AlCU-m van.
Az alaplapom ABIT BE7-Raid. (P4 2,53 Ghz)
Az a gondom, hogy a speedfan nevü progival nem tudom szoftveresen állítani a fordulatszámot, csak a potméterrel. Ez miért van?
Van valakinek esetleg ilyen alaplapja, vagy tapasztalata? 
Segítsetek!
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.