Helo beraktam 2 ventit a procihoz, igy lett 65-66 fokról 100-100%-os terhelés mellett 60-61 fokos (1óráig ment a Super spi meg a Prime 95) a Proci szerinted igy már jó lesz?
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

Helo beraktam 2 ventit a procihoz, igy lett 65-66 fokról 100-100%-os terhelés mellett 60-61 fokos (1óráig ment a Super spi meg a Prime 95) a Proci szerinted igy már jó lesz?
Egész jól hangzik! Teljes terhelés mellett jó értéknek tűnik... Nagy a zaj?
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Hát nekem működött a 70mmes vetinél!
"Minden dolog, aminek kezdete van, véget is ér."

gondolom prescott, normális értéknek tűnik...
biosfrissítéshez meg nemkell floppy, leszeded abit-usa.com-ról a flashmenu-t, letöltöd a legfrissebb biost a lapodhoz, és windows-ból megtudod csinálni 2 perc alatt
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

Csak a 12 cm-es miatt van egy kis mormogás!

Igen Prescott e magos, igen én is ugy csináltam Windowson belül!
Neked rendesen mér a lapod, vagy szerinted melyik Biost tegyem fel hogy jól mérjen? (most a 17-es van fenn, de nem változott semmi)
Én maradi vagyok, ezen a téren csak a DOS-ban bízom. Azért ne kövezzetek meg... 
Az nem vészes... 

megvettem életem első zalmann bordáját: egy zalman zm-nb47j-t.
most befogadtok zalman tulajok?

A ZM80Chez ugye nem adnak matricát?
Üdv a klubban... Ha engem befogadtak, akkor Téged is minden bizonnyal... 

van a bordán zalman felirat? mert csak úgy tudunk....![;]](/dl/s/v1.gif)

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
Max belegravíroztatja... 

adnak hozzá 
vadkanok.com

Tényleg? Jajdejóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! Már van AC, Revoltec,lesz akkorzalman

Üdv!
Most vettem egy Zalman NB47J chipsethűtőt gigabyte ga-k8ns lapomra,de a gyári pici venti nagyon makacsul ragaszkodik a helyéhez.Hogy tudom biztonságosan leszedni?Nem árt a chipsetnek,ha eccerűen letépem vagy hogy oldjam meg?
Köszi!

Mozgasd jobbra balra tekergesd tépni ne nagyon. Előbb jól fáraszd ki aztán tépd. Egyesek azt mondják be kell rakni a fagyasztóba de gondolom csak nem akarsz egy alaplapot a fagyasztóba rakni!

Ezek vannak a gépembe /meg még van egy a front panelen is (8cm zalman)/![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/brendanshanahan/HPIM2314.jpg)
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)
Hány kilós így a gép? Egyébként elismerésem! 

Nekem a pockokkel volt gond egy Asus A8N deszkanval, egyszeruen lecsippentettem a az alaplap masik oldalan a pockok veget onnantol mar jott az egesz szepen. 

2200+ Amd-hez szeretnék venni 7000B-CU, 7000-CU bár azt se tudom ezek között van-e jelentős különbség...
Valaki útba tudna igazítani pár szóban...
Árban 700Ft eltérés van köztük.
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

Ha még a procihűtő is kék lenne.......
Akkor adnak a ZM80Chez matricát? Nem vagyok megszállot de a matricáim között jól mutatna!

''B'' jelzés az azt jelenti hogy azt fel tudod rakni minden mai proc foglalatra

kb ennyi a különbdég akkor köztük...?![;]](/dl/s/v1.gif)

Annyi, szvsz megéri 

OK

Akarok venni egy zm80D-Hp vga hűtő és ahogy néztem a gépemet a vid kártya és a chipset hűtő között 1,5 centi hely van oda elfér szerintetek???
ASUS P4P800 se az alaplapom!

Megmondom őszintén nemtúl sokat dob rajta az a nagy réz hűtő /súlyba/
ott a táp, dvd író, dvd olvasó, 2db rack /vinyóval/, és egy belő rendszer vinyó.
most így nem tom mennyi lehet de holnap lemérem neked ha el nem felejetem 
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

hát én jobban örülnék ha inkább mindegyik réz lenne minthogy kék 
van zalman matricám de a ZM80D -hez /bár szerintem mindegyik egyforma/ 

Van most egy 7000A-as AlCu-m. Meg nem tettem fel, csak ''odaprobaltam'' es meglepodve tapasztaltam, hogy a kek (szinten Zalman) csipszethutotol nem igazan akar normalisan elferni.
Illetve a tap is eleg neccesen fer be. Mindez egy AN7-re menne. Megnyugodhatok, mert elfernek ezek egymas mellett? Illetve egy olyan param lenne meg, hogy ha esetleg hozzaer a tap falahoz, es ott vmi gubanc lenne, vmi nagy fesz erne, akkor az siman atvezeti a magra, nemde? 

ezt nézd meg IS7-E alaplapon van a 7000B-CU /ugyan akkora a 7000A AlCu is/
Bővebben: link
Szerintem a Te lapodba jobban el fog férni mint most az enyémbe /mármint NB téren nekem nagyon közel van hozzá/
másnem egy műanyag lapocskát teszel a táp és a venti közé ha tényleg hozzáérni.
[Szerkesztve]

Na megmértem csak úgy kiváncsíságból és 14kg-os mindennel együtt a ház.

Ha nincs lesarkazva a mag, akkor a hűtőn keresztűl nem tudsz áramot vezetni bele

nekem egy Zalman VF700-CU hüttöm van a 6600GT VGA karim mellé én meg vagyok vele elégedve csak ajánlom mindenkinek és 6-7e Ft az ára de lehet van olcsobban is
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Csípőfogó: elhajlítod vagy letörsz egy pár szállat ezen nem fog múlni 10fok meleg. az NBn is el lehet hajlítani a bordákat. Attól a hőleadó felület ugyanakkora lesz.
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem adni 2 db 7000-es hűtűhöz való gyári csavart? Tudom, hogy balgaság, hogy elgányoltam...
sajnos ez van! Akinek volna valamilyen úton módon akár egy darab is, retenetesen megköszönném!
Írj mailt, ha tudsz segíteni! Köszi!
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

Csavarbolt?
Google a barátod!
na de milyen kell? Tudja valaki a pontos méretét, menetemelkedés? 
Csavar UP!
Más: Van valakinek 939-es laphoz való rögzítő adaptere? Nekem még nem járt a régihez, de örülnék, ha valaki tudna egyet adni, persze csak akkor, ha neki nincs rá szüksége...

Én mondjuk nem törnék le egy szálat se egy Zalman-ról 

Az lenne a kérdésem hogy a ZM80D-HP VGA hűtő rámegy vagyis kompatibilis Asus Radeon 9600XT-re????????????Fontos please!

Arról a csavarról van szó, amivel a bordát a bordatartó bakhoz lehet rögzíteni? Ha igen, akkor azok közönséges metrikus csavarok emlékeim szerint, ilyet bárhol tudsz szerezni.

Kétoldali kék + OP1 (12V) vs. VF700 CU (12V) sztetek melyik a job és hány fok eltérés van?

Inkompatibilitási lista:
nVidia GeForce 6800 GT, 6800 Ultra
jaja olyan csavarok kellenek! Köszi a választ, megyek a boltba zargatni! 

Helló!
Érdekelne a Zalman ZM80D-HP VGA Hűtő Dupla Hőcsöves megoldás... pontosan hogy működik? Hogy kell felszerelni, stb... ?! /Esetleg saját fénykép róla?/
És erről mi a vélemény:
http://www.mistral.hu/popup.php?id=12009436
? ;) Abit IC7-re akarom feltenni. Az érdekelne, jó-e erre az alaplapra Prescott 2,8GHz-eshez.... Info-t előre is kösz! 
Üdv
H

Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e valahol kapni a zalman ramhűtőbordákhoz való ragasztót?
Az a lényeg, hogy a borda csak egyszer tapad rendesen és második tulajként újra fel kéne őket raknom, de gyárilag csak 2 póttapasz van hozzá és kéne 8 db. Viszont a bordák meg vannak ezért nem akarok teljes új bordaszettet venni 2500 Ft-ért!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
a zalman honlapján flash video formájában szépen meg lehet lesni hogy hogy működik a felszerelése az ilyen dolgoknak.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda