Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#4901) Amacs válasza Vikthor (#4899) üzenetére

Amacs
(tag)

Szia!
A klasszikus vásárlás ma már nem nyerő.
Én is be akartam szerezni egy cnps10x performa hűtőt, de közölték velem, hogy várjak csak... legalább 2 hét
Egyáltalán lehet azt kapni jelenleg valahol az országban?

(#4902) Amacs válasza Weaver (#4898) üzenetére

Amacs
(tag)

Egy 150 wattos proci esetében 15 fokkal lesz melegebb teljes terhelésen, mint a környezeti hőmérséklet.
Ez az érték egy core 2 duo hűtő (minden bizonnyal az alacsony) esetében 50 fok.
Nem tudom, hogy ezek mennyire elfogult értékek.

(#4903) Vikthor válasza Amacs (#4901) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ez az, hogy nem lehet kapni seholse... miért??? :O

~ Arcana ~

(#4904) sestertius

sestertius
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Van itt, aki használ ilyet vagy hasonlót? Csak érdekelne, mennyire van ott a Zalman a tápokban, mennyire "modern" ez a masina a mai tápok fogyasztás/teljesítmény függvényében, illetve mennyire megbízható stb.

Köszönet! :R

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GTX 580 SOC eladó vagy beszámítható GTX 680-ba!

(#4905) Amacs válasza Vikthor (#4903) üzenetére

Amacs
(tag)

1 hét már oda van.
Csak nehogy a 2 hét lejárta után azt mondják, hogy bocsi fogalmuk sincs mikorra tudnak belőle beszerezni.
Viszont az komoly, hogy egy pécsi webáruházban kerek ezressel olcsóbb, mint Pesten.

A kérdésedre, hogy miért nem lehet kapni?
Szerintem az utóbbi időkben kevesebb Zalman kelt el a hazai piacon, így nincs készlet a boltokban. De csak találgatok én is. :(

(#4906) Piftuka válasza sestertius (#4904) üzenetére

Piftuka
(fanatikus tag)

Szia!

A Zalman tápok belsejét az FSP gyártja, meglehetősen jó minőségűek.

Itt találsz róluk egy Prohardveres tesztet: [link]

Én most 2 hete állítottam össze az új konfigurációmat, s a tesztben is szereplő 460 Watt-os modellre bíztam.

Eddig annyit mondhatok róla, hogy nagyon halkan, stabilan üzemel. Hatékonyságban vannak már ennél jobbak (az új ZM sorozat tagjai), de ez is 80%-os hatékonyság felett dolgozik, ami nem rossz.

Didyman írta róla: "Ebben az FSP green-ek elektronikája dolgozik, jó ideje a nem szériahibás primer kondikészlettel. Ezen kívül bizonyítottan jó konstrukciók, hatásfokuk 83-85% között mozog tipikus terhelési viszonyokon."

Nem tudom, milyen konfigurációhoz szükséges számodra egy 850 Watt-os táp, de annak a használt darabnak az áráért újonnan, 3 év jótállással megkapod a ZM-600 RS modellt is, ami modernebb belsőt kapott, mint a HP (hőcsöves) széria; s 80+ Bronze tanúsítvánnyal rendelkezik.

Üdv: Piftuka

(#4907) sestertius válasza Piftuka (#4906) üzenetére

sestertius
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönet a kimerítő válaszért! :R

SLI-re tervezek, csak összességében korábban már volt egy ZM600 HP nálam, ami sajna rossz volt, kellemetlen tapasztalat... :U

No, hát még van egy kis gar. a jelenlegi tápomon, így az még szerintem kifut, aztán majd meglátjuk...

Köszi! :)

Szia!

Gigabyte GTX 580 SOC eladó vagy beszámítható GTX 680-ba!

(#4908) Amacs

Amacs
(tag)

Vicces... Körbeérdeklődtem már jópár boltot, és mindenhol azt a választ kaptam (már ahol méltattak válaszra ugye), hogy 2-3 hét és jön a szállítmány, utána pedig a webshopban dobtak még egy ezrest az árára. (cnps10xperforma)

(#4909) erikthekippa válasza pEEpEE1019 (#4887) üzenetére

erikthekippa
(kvázi-tag)

http://www.tomshardware.pl/cpu/20030616/hydrocool200-08.html

Szerintem ez az. Asszony gépében ez volt.

TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One

(#4910) GEPESZ66

GEPESZ66
(senior tag)

Zalman ZM-F3 ventilátornak mennyi a légszállítása?
.......cmf

(#4911) N_A_S

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van valami tippetek honnan tudok kábelt lőni ZM600-HP hoz? Vagy esetleg nincs valakinek elfekvőben :F

:R

Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

(#4912) 4nick8 válasza Amacs (#4908) üzenetére

4nick8
(lelkes újonc)

Performa
3000A

[ Szerkesztve ]

(#4913) Cz.A

Cz.A
(újonc)

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hol kapható Zalman ZM-CS5A (1156) lefogató keretet!
Mert én az országban sehol nem találok!Vagy ha valakinek esetleg lenne eladó vevő lennék rá!
Válaszotokat előre is köszönöm :R :R :R
Üdv:Ádám

(#4914) Amacs válasza 4nick8 (#4912) üzenetére

Amacs
(tag)

Köszi!
Közben már azon megy a tanakodás, hogy performa vagy flex legyen.

(#4915) Szotyi25

Szotyi25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni szigorúan zalmanos ügyben! :DD 1 egész napja boldog tulaja vagyok egy zalman zm-mfc3 multi fan controllernek. Eddig nagyon tetszik szépen muzsikál ontja az infót a ventikről mint a veszedelem, meg a fogyiról de ez mellékes. A problémám ott van hogy, vannak hozzá ezek a hőérzékelő diódák (számomra izé) ezeknek az elhelyezéséről kérném a segítségeteket, pontosan hova érdemes rakni őket ahhoz hogy a valóságnak megfelelő hőmérsékleti értékeket kapjam!? Addig megvagyok hogy proci, vga, hdd, de pontosan hova? Erről képet tudnátok mutatni vagy oldalt ahol vannak ilyen infók!
A hozzá kapott user manualt inkább hagyjuk!
Segítségeteket előre is köszönöm :R

Üdv.: Szotyi25

Az élet 6 km/h felett kezdődik! By babakocsis gyereksétáltatás.

(#4916) Georg17 válasza fzr600r (#4882) üzenetére

Georg17
(tag)

Szia!

Én azt tudom neked ajánlani, hogy ha van rá keret, vegyél Arctic Cooling Acclerelo Pro hűtőt a karira. Nekem is az volt a Sapphire HD 4850 TOXIC-omon. Én fixen 7V-on használtam IDLE-ban, játékban, mindenkor. 60°C volt a max. IDLE 40°C-43°C körül.

[ Szerkesztve ]

(#4917) Georg17 válasza Szotyi25 (#4915) üzenetére

Georg17
(tag)

Ha mindenképp használni akarod azokat a hőmérő bigyókat, akkor nem tudok neked segíteni. Én csak a saját tapasztalatomat tudom neked leírni.

Nekem ZALMAN MFC-2 van és úgy használom, hogy nem is csatlakoztattam a hőmérő szenzorokat.
1. Ugyanis számomra használható információt nem nyújtanának. Nekem a beépített szenzorok értékei elegendő infot adnak. Akármennyire vitatják a pontosságukat.
2. A vezeték-dzsumbuj jelentősen megnőne.
3. Sosem tudhatod, mikor eresztett el a ragasztás, s éppen mit is mér. Állandóan csekkolni a fura értékeket, szétszedni a házat. Szerintem sok értelme nincs.

Én az MFC-2-t ventilátor vezérlésre és fogyasztásmérésre használom. Erre a két dologra nagyon jó. A hőmérséklet mérését nem ezzel az eszközzel végzem.
Üdv.!

(#4918) Szotyi25 válasza Georg17 (#4917) üzenetére

Szotyi25
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen hogy válaszoltál.
Most még úgy vagyok vele hogy, szeretném használni ezt a funkciót is.
A szoftverekkel, meg a gadgettel az a bajom hogy mindegyik más értéket mutat gondolok ilyenre hogy aida, gpu-z, cpu-z ...!
Úgy látom improvizálnom kell mert a guglival sem nagyon találtam használható infót! (bár lehet én kerestem balf.szul!)
Akkor nekiesek!!
Üdv.

Az élet 6 km/h felett kezdődik! By babakocsis gyereksétáltatás.

(#4919) szumo

szumo
(senior tag)
LOGOUT blog

Meghalt a CNP 9700 ventillátora. Szeretném tovább használni. Szerintetek hogy tudnék légkavarót tenni a helyére?

Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

(#4920) yoze válasza szumo (#4919) üzenetére

yoze
(újonc)

Sziasztok. Van egy cnps9500 at cpu hűtőm. Most váltottam am3-as alaplap-proci együttesre, és szeretném átültetni a hűtőt. Van adapter hozzá?

(#4921) szumo válasza yoze (#4920) üzenetére

szumo
(senior tag)
LOGOUT blog

Kapnod kellett amd lefogató fület hozzá. Nézd meg a zalman oldalán a manualt.

zalman.co.uk

(#4922) janika1337

janika1337
(kvázi-tag)

Tisztelet! Remélem jó helyen járok. :)

Sikerült szereznem egy ZM-MFC3-t csak nincs meg 2 hőmérő szenzora... esetleg ha van valakinek feleslegben 2 db akár jelképes összegért meg is venném. Vagy ha esetleg tudtok valakit aki tud ilyet készíteni vagy esetleg beszerezhető akkor segítsetek :) köszönök mindent.

"A számítógépépítés nem hobby, ez egy életforma"

(#4923) SecuV6

SecuV6
(kvázi-tag)

Sziasztok, van valakinek Zalmanos tapasztalata i5 2500K-ra hűtővel? Mik a tapasztalatok?

(#4924) Kelta

Kelta
(kvázi-tag)

Szervusztok!

Lenne 1 HD2900PRO VGA kártya, ezt szeretném majd lehűteni. 1 GV1000-es Zalmi van jelenleg erre a célra,de sajna nem igazán tudom mennyire birkózna meg a feladattal.
Agyalok még 1 VF3000A beszerzésén is (ha a GV1000 nem válna be),de az ugye HD5XXX szériára van tervezve.

A kérdés a következő lenne: a GV1000 furattávolságai megegyeznek-e aVF3000A-n találhatókkal?
A válasz(oka)t köszönöm előre is!

Tisztelettel:

Kelta

[ Szerkesztve ]

Az a baj,hogy sok ember azt hiszi,feltalált valamit. ...én nem keverném a hülyeséget a penicilinnel...

(#4925) proci985 válasza Kelta (#4924) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lehet kapni olcsón általában pár helyen beragadt készleten Thermalright HR03 R600 editiont, lehet azzal jobban járnál.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#4926) Kelta válasza proci985 (#4925) üzenetére

Kelta
(kvázi-tag)

Értem. De azért a furattáv mégis érdekelne...

Az a baj,hogy sok ember azt hiszi,feltalált valamit. ...én nem keverném a hülyeséget a penicilinnel...

(#4927) Kelta

Kelta
(kvázi-tag)

Vagy 1 másik kérdés: HD2900 PRO-ra létezik Zalman VRM hűtés?

(#4928) E770

E770
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Nemrég megreccsent valami a gépemben, s az alaplap mellett a táp is megjárta.
Nem teljesen k.o. de valami már nem úgy működik benne, ahogy megvan írva.

Szerintetek hogy tudom kimérni a táp állapotát, működését?
Mit tudok mást kezdeni vele, vagy van valaki akit érdekelhet?

ZM500-HP úgy 4 éves

(#4929) szumo válasza E770 (#4928) üzenetére

szumo
(senior tag)
LOGOUT blog

Tápteszterrel érdemes próbálkozni. Egyik másik példány még azt is megmondja, hogy hány %-al tér el a feszültség az optimálistól, és vinnyog, ha baj van.

(#4930) E770 válasza szumo (#4929) üzenetére

E770
(kvázi-tag)

Köszi, ez tényleg a legbiztosabb megoldás.
Szerinted milyen módon tudok valakit találni, akitől megtudom, hogy hol tesztelhetném le a tápot?

(#4931) szumo válasza E770 (#4930) üzenetére

szumo
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem bármelyik boltban segítőkészek a srácok, ha bemész hozzájuk.

(#4932) Narancs

Narancs
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Adott egy CNPS 7700 Cu, S775 lefogatókerettel. Megtudnátok mondani, hogy ebben a felállásban milyen foglalattal kompatibilis még? Vagy ezzel csak és kizárólag a 775-ös lapokra lehet feltenni?

Köszi,
Narancs :R

(#4933) JSHammer

JSHammer
(lelkes újonc)

hello
érdekelne hogy a zm cs5b lefogató jó lenne 1155-höz, cnps7000 hűtésről vanszó:)
előre is köszi

MINDEN PROBLÉMÁNAK VAN EGY EGYSZERŰ ÉS EGY ROSSZ MEGOLDÁSA!

(#4934) nemarx

nemarx
(újonc)

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy valamelyik költözésem során a Zalman CNPS9700 LED-es procihűtőmnek az AM2-AM3-as alaplapokra való lefogatója elveszett...Ehhez hasonló valami kellene nekem: (http://www.pcmester.hu/index.php?pg=termekinfo&item_id=10247).

Bármilyen megoldást nagyon megköszönném. Nagyon nem szeretnék megválni tőle a gépfelújításom után :(. Ha valakinek véletlen akad egy példánya, azt is szívesen megvenném.

Köszi a segítséget :)

(#4935) Drizzt01

Drizzt01
(kvázi-tag)

sziasztok, lenne egy kérdésem.vettem 1 Zalman ZM600-Hp tápot és nem akar elindulni a gép. Minden működik, a ventik a vinyó a vízpumpa , de nem csippan be a proci.mi lehet a gond?

Ha adok , elvárom a pirosat :)) A biblia arra tanít , szeresd felebarátodat. A Káma-Szutra pedig megmagyrázza , hogyan

(#4936) aszti93

aszti93
(tag)

Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni, hogy a Zalman 7700 AlCu hűtő 775-ös lefogatója jó e az 1155/ 1156-os alaplapokhoz?

A válaszokat előre is köszönöm. :R

Üdv.: Aszti

(#4937) torcsrent

torcsrent
(kvázi-tag)

ZM-NBF47 chipset hűtő 57mm lyuktávolságra feltehető-e?
Eddig nem találtam adatot arról, milyen határok között alkalmazható ez a push pines rögzítője.

[ Szerkesztve ]

A privát üzenetben írd le, mivel kapcsolatban írsz. Köszi

(#4938) zibo73 válasza torcsrent (#4937) üzenetére

zibo73
(lelkes újonc)

Hello!
Ha még érdekel ZM-NBF47 chipset hűtő rögzítője feltehető 57mm távolságú
lapra is.De még nagyobbra is.
Üdv!

(#4939) torcsrent válasza zibo73 (#4938) üzenetére

torcsrent
(kvázi-tag)

:R

A privát üzenetben írd le, mivel kapcsolatban írsz. Köszi

(#4940) zibo73 válasza torcsrent (#4939) üzenetére

zibo73
(lelkes újonc)

Na fel tettem a zalman chipset hűtőt 20-25.fokkal hűvösebb lett a chipset.

(#4941) Atesz1978 válasza aszti93 (#4936) üzenetére

Atesz1978
(lelkes újonc)

Szia! Nem jó hozzá mert ilyen kellene neked hogy rátedd!

(#4942) Atesz1978 válasza JSHammer (#4933) üzenetére

Atesz1978
(lelkes újonc)

Szia! A zm cs5b lefogatóval jó lenne!

(#4943) szumo válasza Atesz1978 (#4942) üzenetére

szumo
(senior tag)
LOGOUT blog

Erre gondolsz?

Én ilyet vettem a CNPS9700 led -emhez

(#4944) Atesz1978 válasza szumo (#4943) üzenetére

Atesz1978
(lelkes újonc)

Igen olyanra gondoltam! :K Üdv

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.