Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Feree13

Feree13
(őstag)

Szóval, mint sokan gondolom tudják/látták/hallották, megjelent a Zalman cég legújabb előlapi vezérlőpanelje.
Igazából külföldön már régebbóta hozzá lehet jutni, kishazánkban azonban még csak most kezd el beszivárogni, egyre több kereskedésben lehet rendelni magunknak egy példányt.
Én is így tettem a minap, és ma már kezemhez is kaptam a kicsikét.

Első benyomásra is szimpatikus volt, összeszerelése nem okoz szerintem senkinek különösebb gondot.

Igazából teljesen azt kaptam amit elvártam a pénzemért, talán egyetlen negatívumot tudnék felhozni: ha nem pontosan szemből nézzük a panlet, akkor szinte semmit nem tudunk leolvasni, mert olyan mintha minden digit világítana. Remélem ez nem csak az én példányomnál van így. Annyira nem zavaró, de ha le akarjuk olvasni megfelelően, le kell hajolnunk a gépünkhöz. :U
A hőmérsékletszenzorok pontosak, a ventillátorok fordulatszáma 60RPM-es lépcsőkben állítható, ami véleményem szerint igencsak pontos.
A fogyasztásmérő pedig több mint érdekes, nagyon dinamikusan képes változni az alkalmazások futtatásának hatására. És az értékei is teljesen rendben vannak.

Egy szó mint száz: én meg vagyok vele elégedve.
Várom másnak a tapasztalatait, kérdéseit is.

Honlap: [link]

És egy kép róla:
[kép]

[Szerkesztve]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.