nem lehetseges, hogy jobb hutoteljesitmenye lehetne, ha a heatpipeok nagyobb ivben mennenek, kozelebb a lamellak kozepehez?
[Szerkesztve]
Példaképem Gregory House
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
nem lehetseges, hogy jobb hutoteljesitmenye lehetne, ha a heatpipeok nagyobb ivben mennenek, kozelebb a lamellak kozepehez?
[Szerkesztve]
Példaképem Gregory House

Szóval... 
...beszereltem a drágaszágot, aminek egyetlen ''nehézsége'' az volt, hogy ki kellett szerelni az alaplapot. Föl kellett szerelni egy merevítős keretet.
Ezután a szokásos Zalman egyszerűséggel volt dolgom, a hűtőt egy leszorítóval és két csavarral kellett rögziteni a kerethez.
És akkor a lényeg! 
Az ex hűtőmmel (CNPS7000B-Cu LED) hosszas ''hőtermelős'' dual prime futtatás alatt 63 fokig melegedett a 3900-on futó 630-as procim. A hűtő ventije maxon pörgött.
A 9500 ugyanezen körülmények között csak 51 fokig engedi melegedni a procim!!! 2000-es fordulaton, ami számomra már elég halk! (A max 2500.)
Azaz, nekem kb. -12 fokot hozott a konyhára! 
Engem meggyőzött! 
There is no God, just Technology...

ááá, szupííí, köszke az infót! 
azt hittem hogy drágább lesz, de ezek szerint nem! 
A korrupcióval az a legnagyobb baj, hogy nem vagyok benne.

Akinek már van ilyen hűtője, az meg tudná mondani, hogy lát-e rá lehetőséget, hogy egy Socket 462-es platformra rágányolja az ember. Elvileg ugye lefogató nincs hozzá, de valahogy nem lehetne megoldani a leszorítást?

Jónak tünik ez a hűtő, most már csak az kellene, hogy egy XP-120-al hasonlítaná össze valaki! 
http://szjanos.atw.hu

...ja, az jó lenne!
Ha hozna nekem valaki egy 120-at, szívesen összehasonlítanám! 
(#57) K!sCs0k333 válasza killahdrums (#56) üzenetére

1 kérdés:
Pixel új helye, hogy, smint, van a Nyugati-tól????
Fontos lenne. 
MSN = kisvaranusz@hotmail.com
(#58) killahdrums válasza K!sCs0k333 (#57) üzenetére

...kis földalattira van szükség, a Bajza utcánál kell leszálni és el kell sétálni a másik végéig. Bal kézre lesz, egy nagy ''zöld'' rész után fehér kerítés, ott van.
(#59) K!sCs0k333 válasza K!sCs0k333 (#57) üzenetére

Hmm köszike, de a Nyugatitól, hogy jutok el??
Melyik kerületben van???
(#60) killahdrums válasza K!sCs0k333 (#59) üzenetére

??? 
Most szivatsz?
Vagy nem BP-i vagy? Ha nem, akkor én kérek elnézést... 
Nyugatitól metróval ---> Deák tértől kis földalattival ---> Bajza utcánál leszállsz ---> a többit már írtam.
Egyébként VII. kerület, itt egy jó kis netes térkép Bővebben: link, beírod az utca nevét meg a számot, stb... 
(#61) K!sCs0k333 válasza killahdrums (#60) üzenetére

Nem szivatás... szobi vagyok.... 
Köszike az infot...

Most találtam:
Zalman CNPS-9500 netto: 10900.- bruttó: 13625.- (HUF)
That's a real nasty habit you got there......

Bocsánat vak voltam
, ez van ha az ember újrateszi a böngészőt 
[Szerkesztve]
That's a real nasty habit you got there......
Ez a hűtő 1xűen gyönyörű.
Olyan mint egy rézből készült virág.

...igen, azt nem is mondtam, hogy megalazítósan néz ki beszerelve is! 
[Szerkesztve]

Húúúúú!Nagyon jól néz ki ez a hűtő
Azthiszem én is lecserélem a 7700-est egy ilyen rézvirág-ra!![;]](/dl/s/v1.gif)
11.xxx nagyker bruttó??A pixelben bárki földi halandó ennyiért megkapja??

Nagyon Sirály 
De vajon rámegy egy bartonra is?
(26+braton + Abit NF7S)
[Szerkesztve]
http://sites.google.com/site/nigrach/

Hello.Meg szeretném én is venni,de sehol sem kapok,ha esetleg tudtok egy Bp-i cimet,ahol van,nagyon megköszönném 
Koko

Demand 2000 http://www.demand.hu/ 
[Szerkesztve]

De vajon rámegy egy bartonra is?
(26+braton + Abit NF7S)

Kár, hogy a BAT a cikk szerint is 5 fokkal jobb, és olcsóbban teszi...
Kinézetre a Zalman nyert, minden esetre.
Üdv!
Dell E6410

Nem tudja vki IC7-Max3-ra rámegy ez a hűtő?
A kompatibilitási táblázatban csak sima ic7-et jeleznek, arra rámegy. Gondolom a max3-ra is hisz az OTES műanyag burka annyira nem magas, hogy belógna, de jó lenne, ha ezt vki megerősítené.
Thnx
gege
http://diszkretseggcsik.blogspot.com/

Sziasztok,
Hát én volvastam egy tesztet amiben a Zalmant tönkreveri a Arctic Cooloing Freezer bordája. Ráadásul fele annyiba kerül!!! Ami lássuk be elég fontos. Én sokallom az árát kicsit. Szép meg pofás , de én úgy sem látom nem plexis a gép oldala.

LOL
''tönkreveri''
Linkeld a cikket léci!

Hali,
megtaláltam a tesztet igaz ez 7700-as volt versenyeztetve. Ott 5-6 fokkal volt jobba az Freezer 64. A prohardweres tesz alapján akkor kb ugyanekkora hőfokot ér el a 9500 is. Szóval a tönkreverés nem igaz sorry, de viszont fele annyiba kerül. Ami már nem mindegy

Vegyél csak Freezer-t. 
tts aláírása jutott eszembe: Ha valami túl drága, biztos nem neked gyártották!
(Vagy valami ilyesmi volt...
)
[Szerkesztve]

Ez mekkora hülyeség már... igenis lehet olcsón is jó dolgokat kapni.
Az, hogy a Freezer jobb, mint a 7700 fele áron, az tény... Az igazság néha fáj.
Szerintem kb. Freezer szinten lehet a 9500 is, az árban meg duplája. Te vedd nyugodtan a Zalman-t. 
tts-nél ez a mondás azért is vicces, mert ő drágábban sok mindent, amit máshol is kapni.
Az igaz, hogy amit csak nála kapni annak megvan az ára és nincs is vele semmi baj, mert nagyon jó termékek.
Üdv!
Dell E6410

pfff
Én vettem is, ill. most is ez hűti a 4GHz-en rohanó procim. Max terhelés alatt 53 fok 2000-es fordulaton.
Én csak attól mászok a falra, hogy ha valami drága vagyis mondjuk nem a teljesítmény/ár bajnoka, akkor már ''szar''. Na ez a nevetséges!!!
Tudod vannak emberek akik nem csak azt nézik, hogy minnél olcsóbb de a legjobb legyen, hanem leszarják mennyibe kerül és megveszik azt ami tetszik is nekik és teljesítményben is megfelelő. Lehet sznob ez a hozzáállás, de igenis sok sznob él e világon... én is köztük... 
Szvsz a Freezer és a BAT is ocsmány és én hajlandó vagyok megfizetni az árát a külcsínynek na meg a Zalman márkának.

Én nem tudok dönteni egy Zalman 7000ALCU-t szeretnék lecserélni 9500-ra vagy egy xp120-ra.
Az xp120 tulajok lebeszéltek a zalman 9500-ról most kiváncsi vagyok a zalman 9500-as tulajok véleményére is.
A procim amire kéne egy NW-os P4 3,2-es ,alapon 43-44 fokon megy terhelve 60 fok körül az lenne a kérdésem hogy a 9500-al lejjebb tudnám-e tornázni ezeket a hőfokokat.
Először a zalman 7700-on gondolkodtam de állítólag 5fokt rávert a 9500-as.
Különben nagyon bejön a 9500-as formálya és az tetszik benne hogy hátrafelé kitolja rögtön a meleg levegőt.

Most mit vágsz fel baz? Én is meg tudnám venni és szerintem szinte mindenki, ha erre szán pénzt. De van akinek jó a BAT is, mert zárt házban a büdös életben nem látja, hogy néz ki, jobban hűt és olcsóbb...
Ennyi! 
Üdv!
Dell E6410

Vág föl a halál te kuki! 
Amitől *urvára kivagyok az az, hogy itt ez a Zalman cnps9500 totyik.
Erre mit irkál be mindenki?
''A BAT occsób, meg jobban hűűűt, meg nem érdekkel, hogy ronda mert zárt a házzam. És tökk hüje mindenkki aki kiad ennyi zsét erre a sszar zalmira...''
(Némi túlzással persze.)
Szal ezt valahogy nem kéne ide szvsz, hanem a BAT topikba vagy tudomis én.
De te sem értettél meg.
Akinek jó a BAT annak a jó!!! Nekem ezzel semmi bajom, csak a már előbb említett dologgal.
Ennyi! 
Üdv én is meg písz is! 

Kuki a f****.
Ami igaz is...
tehát no sértés!
Zalman 9500 beautiful & best...
Nekem volt amúgy Zalman Hp80A, 7000AlCu és 7000Cu is... Tehát nem vagyok Zalman ellenes!!! 3 9cm-s Zalman ventim is van...
Csak hát többet vártam volna ettől a szép hűtőtől... Ennyi.
Üdv!
Dell E6410

Nagyon nagy a verseny ezeknél a hűtős gyártóknál az igaz! De ez jó nekünk sztem.
Egyébként mit vártál volna tőle? Hogy mindent ''alázzon''?
Mint már említettem, egy teszt nem teszt! 
Itt a totyikban linkeltünk egy pár tesztet ahol igen is jól szerepelt!

Érdekes, de nekem olyan érzésem van, hogy nem fog annyi elfogyni belőle, mint a 7000-es szériából.
Soirée...

Ja, nem alaptalan a megérzésed. Ha mondjuk 10K brt körül lenne a kisker ára... 

Én szerintem veszek majd egy ilyet...de nem azért mert ez a legzsírabb hűtő a világon hanem azért mert tetszik...
...ez is egy szempont 
Most 7000b Cu van..semmi bajom vele..de ez az új most vmiért gyerebe kinézetre nekem...és nem is azért mintha látszana...elég ha én tudom, hogy mi van benn 
[Szerkesztve]

jó nagy OFF, de ezen az alapon már inkább eztBővebben: link

Hali!
Hiaba szidja egy par ember eme gyonyoruseget szerintem jo munkat vegeztek a Zalman fejlesztoi!
Mar megvettem szobatarsammal egyutt, nala 3,2 Nw-dal minimum fordulaton 6 fokkal veri a 7000Cu-jat, ami maxon megy.
''Always look on the brite side of life''

Vagy a ninja 
Soirée...

Sziasztok,
beüzemeltem a 9500-ös coolerem, eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, alap fordulaton (~1400rpm) 40-50%-os terhelés mellett 35-38°-on tartja a D840 procit...Ha feljebb tekerem, akkor lemegy 30°-ra! 
Ráadásul alap fordulaton nagyon-nagyon halk szerintem! A kéken világító led már csak hab a tortán! 
áj hev two kvescsönz.
1., egy 7000cu-hoz képest ez hol van? azzal most akár 75 fokig is felmegy terhelten a 478 praclis prescott 3g @ 3,75 ezzel saccra mennyi lehet? (codegen 9011-es ház, hátul 2x8cm hűtő)
2., coolermaster hyper 6+ -hoz képest hol van? mert sztem az hűtőteljesítményben jobb. árak? vagy hol lehet ennek utánna nézni?
én tankok
te tanx...
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
(#92) killahdrums válasza Cerebellum (#91) üzenetére

Nekem 12 fokot vert a 7000B-Cu-ra! Venni én a pixel-t tom mondani, de biztos lehet máshol is már. 

CSÚÚÚNYAAA!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Na mégis vannak pozitív visszajelzések!
BAT I say... 

Üdv!
Dell E6410

esse rossz 
Na majmöllátom

Vagy 1xűen vegyél AC Freeezer-t.

Üdv!
Dell E6410

egyáltalán
csúnya, sőt nagyon is 

IC7 MAX-3?Nekem sikerült 
itt meg nézheted-http://www.kepfeltoltes.hu/view/051019/K_p_004_9500_mod.jpg
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD