Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) _Hunter_ válasza vallas (#48) üzenetére

_Hunter_
(őstag)

Az nem jó. Kényelmetlenek a padok. :D Bár sokat nem ültem rajtuk. :D
Esetleg a Club Café (lehet hogy most már nem így hívják) étterem részét lehetne kibérelni, ott régebben szoktak többféle rendezvényt is tartani.

Éld úgy a jelened, hogy tudd az lesz majd a múltad, ami meghatározza a jövődet!

(#52) Gh0sT válasza sonar (#50) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Megköszönném!

FIGYELEM MINDENKI!!!

Mivel az érdeklődés töretlen, ezért úgy néz ki, hogy az albérlet alkalmatlan lesz a LAN party lebonyolítására. Legkevesebben 16-an lennénk, de szerintem nyugodtan számolhatunk 20 fővel.

Felvetődik tehát a terem bérlésének a kérdése. Ebben az esetben ki, mennyit hajlandó áldozni az ügy érdekében, ha úgy adódna, hogy csak fizetős helyet tudnánk szerezni?

Második kérdés: kinek vannak kapcsolatai iskolákkal, panziókkal, és olyan helyekkel, ahol olcsón tudnánk két nap erejéig (éjszakára is!!!), ZÁRHATÓ termet bérelni? Alapfeltétel a megfelelő mennyiségű asztal és szék.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#53) Gh0sT válasza _Hunter_ (#51) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

A Cafe-t Reszi is felvetette, mint lehetséges helyszínt. Több kérdés is felmerül vele kapcsolatban:
1. Van-e forgalom az ominúzus időszakban a Cafe-ban? Megmondom őszintén nincs kedvem félrészeg, ismeretlen emberek között élet-halál harcot vívni a számítógépemért.
2. Tudtommal az étterem rész ugyan külön van a Cafe-tól, de nem zárható.
3. Van-e ott fűtés éjszakára?
4. Vajon mennyit kérhetnek el érte 2 napra?

(#54) Gh0sT válasza neongorack (#17) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Neked nincs véletlenül kapcsolatod a Balaton Hotelben? :U

(#55) _Hunter_ válasza Gh0sT (#53) üzenetére

_Hunter_
(őstag)

1. Hétvégén tudtommal nincs nyitva. Péntek délután zárnak ha jól tudom. Igaz most másik tulaj van. Tehát forgalom elvileg nincs.
2. Étterem rész külön van. Egy csapó ajtó választja el az éttermet a sörözö helytől. Ez az ajtó szerintem zárható. Amennyiben nem akkor talán meg lehetne beszélni hogy valahogy zárja be az ajtót.
3. Fűtést szerintem az ott lévők tudják szabályozni. Legalábbis amikor hajnali 2-3 kor még ott voltam volt fűtés.
4. Na erről fogalmam sincs. De lehet hogy megkérik az árát.

Viszont felmerül egy gond. Az épület megközelítése. Nem hinném, hogy a biztonsági őrők megengedik, hogy a főiskola bejáratán menjen be az illető (hisz nem mindenki főiskolás). Hátulról megközelítés esetén pedig a csapóajtót nem lehet bezárni, hisz hogyan megy ki az ember. A tulaj meg ha nem lesz ott akkor ki garantálja, hogy nem fog elfogyni valami a készletből illetve ki tudja hogy nem próbálnak valamit az emberre ráhúzni.
Szumma szummárum affem a café-s öltel így kicsit halott dolog. Viszont ha más nincs egy próbát talán megér.

(#56) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Ja ha termet bérelni 2 teljes napra az sztem húzós.
Én közbe megkérdeztem a panziót ott elvileg lehet, csak azt mondta a faszi,hogy menjünk el és nézzünk körbe.

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#57) Gh0sT válasza sonar (#56) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Bevállalod a körbenézést? Esetleg fényképeket tudsz készíteni?

Holnap már én is lent leszek Zegen, szóval délutántól rá fogok érni, hogy feltérképezzem a terepet.

(#58) peterkeT válasza Gh0sT (#52) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem fejenként egy 1000-es belefér. 20k-t meg csak megér valakinek, hogy egy közepes méretű termet kiadjon 2 napra... :F

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#59) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Jó reggelt Zalaegerszeg!

peterkeT: nem tudom, nem karcsú az a 20 két napra? Bár én örülnék neki a legjobban, ha beleférne.

(#60) net84

net84
(őstag)

Jó napot emberek!
Látom szépen szervezitek a lan-party-t ''(és sikerült kinőnötök magatokat)''...
csak egy jó tanács: ha helyet kerestek, győződjetek meg róla, hogy a 230V hálózat kibirja-e az adott terhelést, nekünk egy új terem azért nem jöhet szóba, mert nem alkalmas rá a hálózat (egyelőre) - eddig az itteni e-on tárgylójában voltunk, de volt, hogy itt is sikerült túlterhelni egy-egy ágat...
jó szórakozást így előre is :C

A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

(#61) peterkeT válasza Gh0sT (#59) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nézz körül. Tényleg nem tudom. A macera az, hogy olyan helyet kell találni, ahol éjszakára ránk bízzák az egész placcot. Gondolom ezt lesz nehéz elfogadtatni akárkivel is. Érzésem szerint valami művelődési házas terem lenne a legjobb, de nagyon nem ismerem a helyi viszonyokat. Ha viszont jöhet még ember költségszempontból (hogy több felé osztódjanak a költségek), akkor 2-3-4-et még tudok hozni. :D

net84: te nem jössz? ;)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#62) net84 válasza peterkeT (#61) üzenetére

net84
(őstag)

thx, de egyelőre nemhiszem...
az előző lanpartyra nem is szabadott volna elvinnem a gépem (szegény már a korábbiról is betegesen tért haza) - most már szoftveresen is deglett, csak az alap winrendszer érhető el + a microsoft független progik mennek gond nélkül, a többi hibával leáll :(
nomeg a havi egy engedélyezett :DDD - de ha mégis, úgyis jelentkezek

A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

(#63) Gh0sT válasza peterkeT (#61) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nos, ma volt egy féligmeddig sikeres megbeszélésünk a Cafe tulajdonosaival.

Kaptunk egy ajánlatot:
25 e HUF + rezsi két napra

Namost itt a rezsivel leszünk gondban, ugyanis a terem hatalmas és 8(!!!) konvektorral lehetne felfűteni. A tulaj elmondása alapján egy hónapra (20 napra) a gázszámla 200 e HUF fölött van.

Viszont van még egy ötletem, azt holnap reggel intézem.

(#64) peterkeT válasza Gh0sT (#63) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Levesszük a házak oldalát és majd a gépekkel fűtünk. ;)
Amúgy hogy nézzük a rezsit, leolvassuk az óraállásokat?

Az összeg szerintem nem vészes, nem hiszem, hogy 15k-nál többet bírnánk fogyasztani akár fűtésben, akár áramban, 40k 20 emberre, meg elfogadható költség. Ha pedig tényleg akkor a terem, akkor let me know, és hozok még 2-4 embert. Ez a költségeknek is jót tenne. Viszont akkor tényleg kell még egy nagy switch...

p

(#65) Gh0sT válasza peterkeT (#64) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Igen, a 40K-t én is reálisnak tartom, de amíg többünknek nem tétel 2.000 Ft, addig lehet, hogy mások ezt megérzik. Gondolok itt a középsulisokra és a fiatalabbakra akik nem dolgoznak.

Mindenestre várom mások részéről is a visszajelzést.

A plusz néhány fő tényleg nagyon jó ötlet, de egyelőre úgy tálaltuk a tulajoknak a történetet, hogy 15-en lennénk, annak reményében, hogy így sikerül olcsóbb árat kialkudni. Egyébiránt szerintem legyünk minél többen, de mindenképpen szeretném velük közölni a végleges létszámot is, kíváncsian várva, hogy akkor emelnek-e árat.

(#66) Atlantis válasza Gh0sT (#65) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Játszani nem hinném(se megfelelő gépem, se tapasztalatom a mai játékokban), de a társaság kedvéért lehet én is benézek majd pár órára, ha nem zavarok.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#67) róland válasza Gh0sT (#65) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jövő hét vége felé tudom mondani, hogy megyek-e. Amúgy internet összeköttetésetek lesz?

Akkkor Vallas összehozhatna egy privát AA szervert, jelszóval és páran talán be tudnánk kapcsolódni így távolról is, ha már elmenni nem tudunk.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#68) róland válasza róland (#67) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vallas, megjelent a 2.6-os AA.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#69) vallas válasza róland (#68) üzenetére

vallas
(senior tag)

megnézem, leszedem,legyen csak meg

a Cafeban biztos nincs net, ha csak nem húzunk a koliból 100m patch kábelt:)

Ha valakinek van kedve, összeszedhetné a játszandó gamékat, egy dvd-re pl másolható mohaa, cod flatout, ilyesmik... és akkor könnyebb lenne a telepítés

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#70) vallas

vallas
(senior tag)

hétfőn megkérdezek én is egy termet

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#71) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Any updates from today?

p

(#72) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Én a hét elején jelentkezem egy valószínűleg elég korrekt ajánlattal. Olyan terem, ami kb. 25-30 főre van méretezve, asztalokkal és székekkel, valamint éjszakai fűtéssel a belvárosban. Biztonsági porta szolgálat egész hétvégén és éjjelente, zárható terem, nyugalom és csend. A terem méretét még nem tudom biztosan, de elképzelhető, hogy kettőt is kaphatunk.

Ellenben a felelősséget én fogom vállalni minden nemű kárért és rendbontásért, úgyhogy kéretik majd kulturáltan viselkedni. Ha összejönne a dolog, akkor valószínűleg nagyon olcsón kitudnánk belőle jönni. Fejenként max. 1.000 Ft, de lehet, hogy még ennyi se. Remélem nem kiabálom el és sikerül lebeszélnem.

Ennek értelmében netünk nem lesz, ellenben a létszámot bővíthetjük egyelőre 25 főig.

(#73) peterkeT válasza Gh0sT (#72) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Létszámbővítés nem gond, net nélkül pedig lehet azért élni. Viszont lehet nem lesz normális játékra való gépem addigra, úgyhogy úgy tervezzünk, hogy lightosabb gépen is menjenek a cuccok - főleg, hogy ez a kitétel nem csak rám lesz igaz. Intel GMA900 RuleZ! Felelősség megint nem probléma, aki nem bír magával, azt moderáljuk. Az ár véleményem szerint teljesen korrekt. Ha biztosat tudsz mondani, szerzek még embert, addig is akkor jövő hét elejéig jegeljük a témát.

p

(#74) neongorack

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

Áhh én sztem, így nemjövök! -1fő+CRT.
szerk:Majd talán legközelebb...

[Szerkesztve]

...hopelessly... You'll never see my real face...

(#75) peterkeT válasza neongorack (#74) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

?

p

(#76) mayerlaci

mayerlaci
(őstag)

Én már elobb akartam irni hogy nem meek meg a haverom se:(

"Life is going on, when you would have another plans"

(#77) _Hunter_

_Hunter_
(őstag)

Sziasztok!
Eddig én csak futottak még kategória voltam. 99% biztosan tudom, hogy nem leszek Zalaegerszegen azon a hétvégén. Szóval jó játékot nektek, aztán ha netán leszek max. majd csak benézek.

(#78) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

@Ghost
A panzióba nem tudtam elmenni, kicsit zűrös volt a hétvégém, de ahogy kérdeztem valszeg a villamos hálózat nem birna 15-20 gépet :(
Meg én csak 1 napra mennék mert Pénteken jönnek a céghez vmi fejes vendégek, és nem tudom,hogy hogyan alakul a péntekem, max egy sörre benézek.
De Szombaton ott szeretnék lenni.

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#79) Gh0sT válasza peterkeT (#73) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nah, kaptam egy árajánlatot a fentebb már említett hellyel kapcsolatban: (tessék leülni)
2.500 Ft/óra + ÁFA. :(

Ez egy 25 férőhelyes terem lenne, teljesen berendezve. Annyiban maradtam a hölggyel, hogy ma még visszahívom alkudozni. :) Meglátjuk miben tudunk kiegyezni. Szerencsére megjegyezte, hogy mivel több napról van szó, ezért ne ennyivel számoljunk.

(#80) Gh0sT válasza neongorack (#74) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

MIVAN???

Verés lesz!!! :)

(#81) róland válasza Gh0sT (#79) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

180.000,- ft kicsit sok lenne érte, ha durván 60 órás LAN-nal számolunk/számoltok.

(#82) Gh0sT válasza róland (#81) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nyugi, lealkudom 150-re! :)

(#83) róland válasza Gh0sT (#82) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És elférünk 150-en a teremben? :DDD

(#84) Coyote2000 válasza róland (#83) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

nos, most csak tok veletlenul botlottam ebbe a topikba.
Gondoltam szolok, hogy nalunk, Gellenhazan (Zeg+12km) a helyi massziv LAN-banda :DDD ki szokta berelni a helyi kulturhazat. Na most ez nem vicc, ott van asztal, szek, hatalmas terem (!!!!) Es bizonyara olcsobb, mint amit itt fenn targyaltok. Tel.szamot nem tudok, de szerintem probaljatok meg lebeszelni, biztosan osszejon, es mindenki jol jar.
Meg akkor mar szoljatok nekem is priviben vagy mailben, es megprobalok odaerni a laptopommal (ezt azert mondom, hogy laptopommal, mert UT-n, cod1-en, mohaan vagy wolfET-en kivul (fejlettebb) jatekokat nem tudok nyomatni :( )

Sot, ha informalom a helyi bandat, akkor kb. +30-40 fore meg siman szamithattok 15-30 eves korig!

[Szerkesztve]

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#85) Gh0sT válasza Coyote2000 (#84) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

És ez úgy mennyire biztonságos hely? Éjjel mondjuk ott lennénk...

(#86) sonar válasza Coyote2000 (#84) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Pirzsók Lacit nem ismered?
osztálytársam vot vmikor

(#87) Gh0sT válasza vallas (#70) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Fejlemény?

(#88) peterkeT válasza Coyote2000 (#84) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Fatraktor?

p

(#89) Coyote2000 válasza Gh0sT (#85) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

Egész hétvégés LAN partyra szoktak ott berendezkedni. Nincs mitől tartani.

86: de ismerem, nekem meg évfolyamtársam volt.

peterkeT: ez most poén volt? Mert ha igen, akkor elég tapló - főleg ahhoz képest hogy mod vagy. Grat :DDD

(#90) peterkeT válasza Coyote2000 (#89) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nem. Ha jól tudom, akkor volt egy társaság, akik Fatraktorosoknak hívták magukat, és ők is valamelyik Zalaegerszeg melletti faluba járnak (jártak) LAN-ozni. Semmiképpen sem sértésnek szántam a dolgot, elnézést, ha így jött le.

p

(#91) Coyote2000 válasza peterkeT (#90) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

ja akkor OK, en is bocs, de elegge felreertheto volt.
Nem tudok ilyen bandarol. Egyebkent meglepo, hogy mennyire durvan nyomjak mar videken is - en csak nemreg koltoztem haza, es oszinten szolva majdnem szervezettebb klanokkal talalkoztam, mint a nagyobb varosokban.
Egyebkent aki komolyan akarja venni a dolgot: [link]

(#92) Gh0sT válasza Coyote2000 (#91) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Tudnál nekem nevet és elérhetőséget mondani, hogy kit kell keresnem terembérlés kapcsán?

Zegiek: nektek mennyire gáz Gellénháza? Mindenképpen rá szeretnék kérdezni, már csak azért is, mert kíváncsi vagyok a költségekre.

(#93) Coyote2000 válasza Gh0sT (#92) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

Mar rajta vagyok, ma lesz valasz.
Mondd hogy hany fo kell, milyen felszereltseg es mitol meddig, hatha tudok konkret arat is kerdezni.

(#94) Gh0sT válasza Coyote2000 (#93) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Részünkről 20-25 főről lenne szó. Asztalokra, székekre lenne csak szükségünk, a többit mi megoldjuk.

Érkezés: február 24. péntek délután 18.00-tól
Távozás: február 26. vasárnap délután 16:00-ig

Jó lenne valami olyan árban megállapodni, ami már tartalmazza a rezsit is. Gondolom a fűtés nem olcsó ilyenkor... :(

(#95) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Csináljunk egy létszámellenőrzést!

neongorack, mayerlaci: Ti miért nem tudtok jönni?
peterkeT: hány embert tudsz még hozni, és ők mennyire biztosak?
Batman: Te Pestről jössz le, mert akkor jöhetnél velünk?

Gellénháza kinek nem tetszik? Egyelőre csak távolság tekintetében, kinek okoz problémát?

A pesti banda nevében annyit tudok nyilatkozni, hogy az esetleges 2.000 Ft/fő-s részvételi díj részükről nem probléma. Már ha ez alatt nem találunk, és a Club Cafe kb ennyi lenne. Holnap megtudom, hogy kb. milyen gázfogyasztása van a helységnek, úgyhogy lehet majd kalkulálni a rezsit.

Reszi említett még egy kiskocsmát, aminek a felső részét megkaphatnánk, de nem fűzök hozzá túl sok reményt. Elmondása alapján a hely pici és fogyasztanunk is kellene. Ráadásul engem személy szerint zavar a füst, még akkor is, ha az emeleti helységet csak mi használhatnánk.

(#96) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Nah, kaptam egy konkrét árajánlatot a 2.500 Ft/órás helyre:

40.000 Ft + ÁFA a két napra. (50.000 Ft)
Választ csütörtökig (február 16.) kell modanom.

Akkor a konkrétumok:
Helyszín: SZMK (Színház mellett - Szakszervezetek háza)
Terem: 25 főre berendezve asztalokkal és székekkel
Rezsi: nincs, a fenti díj tartalmazza az összes költséget

Előnyök: Belvárosi, frekventált hely, közel van szinte mindenhez. Éjszaka fűtik, zárható termet kapunk, biztonsági porta szolgálat van egész hétvégén. Szerződést kötnénk, minden le lenne papírozva.

Hátrányok: nem olcsó, nem vagyunk 25-en.

Kérnék visszajelzést ezzel kapcsolatban is!!!

(#97) Grafiqs válasza Gh0sT (#96) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kiemeltem a topikot hagy szóljon. :)

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#98) Goose-T válasza Coyote2000 (#91) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A volt zegi munkatársaim közül többen Fatraktorosak voltak. :) Ha jól tudom, többek között Mikekarácsonyfára jártak lanpartizni.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#99) Gh0sT válasza Grafiqs (#97) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

SZERETLEK!!! :))

(#100) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Helyszín összefoglaló:
1. Club Cafe (25 e Ft + rezsi)
2. SZMK (50 e Ft)
3. Gellénháza (nincs ajánlat)
4. Zalaegerszeg Tisztiklub (30 e Ft)

Utóbbiról mi tudtok? Reszi holnapra leinfózza, de hátha addig is okosabbak leszünk.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.