elvileg rá!
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?

elvileg rá!
akkor holnap 18:10 körül a buszmegben?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

a szerda inkább jó lenne, mert kedden kanizsán alszom
30/235-75-86 a számom, hogy meglegyen
[Szerkesztve]
ok szerda
enyim:30/474-28-24
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

valami hír a szeptemberi Lanról???????

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
dobtam egy pü-t
up
Pestik mi a helyzet?
Van élet a monszun után?

kihaltak, mint a dinók!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Elázott tegnap a szandálom, miután bokáig érő pocsolyákon kellett átkelnem.
Menni akartam salsázni, de elmosta a partit az eső.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
Akkor kérdés azokhoz akiket nem vitt el az ár:
Mi a helyzet?
peterkeT
A szombathely vs zalai lanal mi van?
Az csak ötlet volt? Vagy van vmi fejlemény?
Egyelőre nem kaptam visszajelzést a dologról.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Megfutamodtak ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tudod, vannak tisztességes emberek, akik nappal dolgoznak és nincs idejük fórumokba írogatni.
Nemtom, mi a helyzet, Gh0st kollégát kellene megkérdeznetek a pesti szervezés ügyében.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Hali! vannak (nem)tisztességes emberek, akik dolgoznak, utána vezetni tanulnak(sokak riadalmára). Nem érnek rá fórumot olvasni, de őlni tudnak egy jó Lan party-ért, ezért beüzennek ide:
Flameflower forever
Egy jó lanparty már nekem is hiányzik. Mikó lesz akkó? 

Szeptemberben. A helyszin valszeg uaz. Pontos időpont még nincs, mert nincs visszajelzés a többiektől.

HA lehet kérnem, és mivel nálam a switch
úgy kéne szervezni, hogy vagy szept 11-és23-között ne legyen, mert a két intervallum között valamikor nyaralok, és nem akarok lemaradni a mókáról
javasolt időpont szept 8-9-10 péntek-vasárnap
szept 29-30-31 péntek-vasárnap
előre is köszííííííííííííí
8-10 talán jó lenne. Valószínű, hogy szeptember végén egyesületi kiránduláson leszek, így újból lemaradnék a zalai LAN-partiról.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Üdv! szept eleje nekünk is jobb lenne.
A szeptember eleje még időjárás szempontból is szerencsésebb. Budapesti kollégák mit szólnak hozzá? Szeptember 8-9-10 esetleg?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Akkor talán el kéne kezdeni egy névsort megint.
Frissítettem az első hozzászólást. Batman és kis családja Nyéken táborozik (nem vagyok benne biztos, hogy Gh0sT is vajon nem ott van-e), de nekik megelőlegeztem a részvételt. 
A szombathelyieknek felhívom a figyelmét a topikra.
p

Uram kérem!
Köszönettel vettük a felhívást 
Részletes infó érdekelne (igen, az első hsz-t elolvastam) eme szomszédos lanpartyról...
Hol is van a helyszín pontosan? Szálláslehetőség?
Az említett összeg gondolom a helyszín bérlését foglalja magába.
Kaja, pia és egyéb pusztítható készítmények?
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...
Igen, legutóbb a helyszínbérletre szedtünk össze ennyit. Kb 20-an voltunk, ehhez már sajnos egy nagyobb terem kellett, ezért talátuk meg végül is ezt a panziót. 20-25 embernek még ok, ennél többen sajnos problémásan férnénk be. Szállás gondolom helyben megoldható, de ez sajnos fizetős lenne. Legutóbb Zegiek ügyesen leléptek aludni, páran maardtunk csak tartani a frontot, a jövőben célszerű lenne megbeszélni, hogy hogyan gondoltuk - 36 óra non-stop, vagy hajnali 3 körül záróra, és másnap déltől folytatás. Mondjuk ha hálózsákot vagy polifoamot viszünk, a helyszínen is lehet aludni. Én személy szerint az ilyesmit feelingesebbnek érzem, mint a hazamegyünk-oszt-alszunk bulit. Főleg, hogy én is 30km-ről megyek.
Szóba került még legutóbb a Gébárti tónál lévő szabadidőház kibérlése, az talán még megfelelőbb helyszín lenne, gondolom anyagilag is kb ugyanaz, és a hangulat is más azért. Múltkor, ha jól emlékszem, Batman szerzett kontaktot hozzá, meg kell érdeklődni a pontos részleteket, és megkérni a helyieket (Vallas, Sonar), hogy nézzék meg a házikót.
Kaja, pia, egyéb fogyóeszközök a helyi tacskóban beszerezhetők, úgyis jópáran leszünk autóval, majd megoldjuk a zsákmányszerző körutat. Bár megfelelő rákészüléssel előre is lehet készletezni.
Úgyhogy innét kezdve már csak akarás és szervezés kérdése az egész, én személy szerint Gh0sT és a BP-i különítmény érkezése esetén érzem 100%-osnak a bulit - már csak azért is, mert az első Zalai Ph!-s lan-partyt még ő szervezte, akkor még az albérletükben voltunk. 
p
Hát én amondó vagyok, ha nem jönnek Ghosték akkor is kéne Lan-t szervezni.
Bár tény hogy a Pestiek majdnem annyian voltak mint a zalaiak, de szerintem csak összetudnánk szerezni jó pár embert egy lan-hoz.
Én már körbe szóltam minden havernak remélem páran csak eljönnenk.

köszi a felvilágosítást...
A szabadidő házas dolog sem lenne rossz ötlet, én pl támogatom a hálózsákos ötletet 
Egyelőre mint érdeklődő szemlélem az eseményeket, sajnos én is a hátrányos helyzetű emgerek közé tartoznák
, de kérdés, hogy arra megjön-e a masinám.
A tetoválás az amiért fizetnek az emberek, a fájdalom pedig ajándék mellé...

na hogy állunk?
LANt akarok

eé is!

Whats up 

Hali!
nem tom múltkor ki intézte a kék sárgát, de aki múltkor lebeszélte a tulajjal, az legyenszíves felvenni vele a kapcsolatot, és megérdeklődni hogy szabad e a kisterem abban az időpontban. ha ez nem lehetséges, akkor küldjetek valami elérhetőséget, és megkérdezem én, hogy elindítsuk a folyamatot.
valamint megkérném a jelentkezőket, hogy jelezzék peterkeT -nek hogy kikre számíthatunk biztosan.
Ez a pestiekre is vonatkozik, különösen Goose-T-re mert be kéne most is úgy rúgnunk mint múltkor.
[Szerkesztve]
Én voltam az!
Hétvégén megkérdem, hogy ok -e a terem.
Resziék többi pszf & egyéb emberekről tudni vmit?

Üdv!
Reszivel beszélek vmikor a hétvégén. Kamilla meg én szeretnénk menni, egyellőre úgy tünik, hogy tudunk, de nekem szept elején vizsgáim lesznek, amiknek még nem tudom az idejét. Elvileg addigra végzek.
Juteszembe, minap ezt kerested, nem: [link]?
Én az első részt annak idején a tacskóban vettem meg ugyanebben a kiadásban ugyanennyiért, tehát ott is érdemes lehet körülnézni. Egyébként ha látod ott, mindenképpen szólj, beugrom érte én is. 
p

Hali!
igeeen!!!!! ezt keresem égre-földre! Deee nincs!!!!!

Szhelyen a Tesco-ba dolgozok, és niiincs. De még a Media Markt-ba se! 
Affene. Pedig sajnálom azt az ezrest postaköltségre.
Pedig ha nem megy másképp, akkor meg kell rendelni. 
Viszont én most vettem egy hangfalrendszert a géphez, úgyhogy pillanatnyilag le vagyok tiltva minden további költségről. 
[Szerkesztve]: No meg, hogy kapcsolódjunk a topik témájához, mivel elég jó védelme vana programnak, így a második résszel LAN-partyn csak azok fognak tudni játszani, akiknek eredeti példányuk van.
Remélem addigra meglesz.
[Szerkesztve 2]: Vagy kérdezzük meg Gh0sT-ot, hogy nem jár-e valamikor a Dohány utcában, hátha be tudna vásárolni nekünk...
p
7végén kicsit szórakoztam az egyik videjószerkesztő progival és ez sült ki belőle 
http://sonar.tvn.hu/zegilan.avi [link]
~9MB (divX 5.21 ha jól emléxem)
Jaja!
Egyébként Isten éltessen a neved napja alkalmából!
Füled érjen bokáig, meg minden!
Aztán este berúgni!
Még nem hivatalos, de jó híreket kaptam a messzi fővárosból. 
Sonar, teremmel kapcsolatban tennél egy egyértelmű utalást, hogy nagy valószínűséggel az adott időpontban szükség lenne rá?
Illetve körkérdés: benne lennétek egy ott alvós, vagy egyáltalán nem alvós buliban? nekem kicsit problémás lenne hajnalban hazavezetni, főleg, hogy szívesen meginnék egy-két söröcskét is az este. No meg ha lesz egy-két szombathelyi vendégjátékos, akkor az ő szempontjukból is jobb lenne.
p

Hali! nekem jó lesz az ottalvós is, de ha meglesz 17-én a jogsim bárkit hazafuvarozok. ingyen sofőrszolgálat 

Köszönöm!
remélem letévedsz a partyra!
felőlem lehet ottalvós a buláj
[Szerkesztve]
Ma fogok beszélni a fazonnal. Hétvégén vagy ő vagy én nem voltam elérhető.
Ott alvósra +egy szavazat.
(Én se akarok 25 km-et hazavezetni)
Én szeretnék lemenni, remélem, össze is jön. Ha máshogy nem, lemegyek vonattal.
Gyűlik a budapesti különítmény, reszkessetek!
Oszt remélem nem aludni jöttök le 
up![[kép] [kép]](http://img376.imageshack.us/img376/9831/fo2sig7.jpg)
[link]
p

Hali!
hhooooooonnnaaaaannnnn szeeeeeeeeddteeeeedddd?????????????? Van még?
Ha jól tudom, az egyik még szabad préda. 
p
A placc szabad!
Megvenném az egyiket, ha meglesz még szeptemberben.
Jó game? Elég olcsón osztogatják...
Nagyon állat!
Kellene még bele néhány szarrá tört Flatout-os autó meg belőle kirepülő ember!