Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#301) belaazallat válasza pussy_cat (#300) üzenetére

belaazallat
(őstag)

hm... hm...! :Y
Akkor lecc két női vezetőnk! ;] :DDD

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#302) sonar válasza belaazallat (#301) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Felcserélted a smileykat :D
hm... hm...! ;] :DDD
Akkor lecc két női vezetőnk! :Y

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#303) k4mill4 válasza sonar (#302) üzenetére

k4mill4
(lelkes újonc)

Van is mitől megijedni, úgyis mi női vezetők lenyomunk mindenkit! :P :C :DD :C

[Szerkesztve]

(#304) belaazallat válasza sonar (#302) üzenetére

belaazallat
(őstag)

nincsennek előitéleteim! Én mindenkit egyformán gyűlölök! ;) ;)

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#305) peterkeT válasza sonar (#302) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

No de fiúk, több tiszteletet. ;]

Az első hozzászólást módosítottam, lehet tovább szervezkedni. Ha ''túl'' sokan leszünk, legfeljebb kinyittatjuk a másik helységet is. ;)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#306) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

De korai itt mindenki

Tennék egy indítványt is: ha CS-zünk TIKInek lekötjük az egyik kezét v vmi csak hogy pariban legyünk vele :DDD

[Szerkesztve]

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#307) belaazallat válasza sonar (#306) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Ki korán kell forumtársakat lel!

Tiki külön csapat lesz egyszemélyben! :DDD ;]

(#308) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Jaj ne, már megint , banyek! :))

Bár az előzőbőll okulva tuti nem maradok éjszaka mivel mindenki puhány volt és feladta, tisztelet a kivételnek! :o ;]

Mi lenne ha a Gébárti tónál csinálnánk?Tudjátok van ott egy kis franko ház , ki szoktuk néha venni bulikra, nincs vele semmi para.Hajnalban madárcsicsergés , fincsi prárs levegő jön a tó felöl....:)

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#309) pussy_cat válasza Batman (#308) üzenetére

pussy_cat
(tag)

Hm... ez yoo ötletnek tűnik... :P
Majd pecálunk közben, aztán lesz sült hal is... a cicák szeretik...

[Szerkesztve]

Nem vagyok öreg, csak rutinos!

(#310) belaazallat válasza pussy_cat (#309) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Este egy kis tábortűz! Sütünk néhány prockót, vodejókarit! Majd kb 23kor megjelennek a városi tűzoltók! :D

(#311) belaazallat válasza peterkeT (#305) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Tisztelt Moderátor ÚR!

Panasszal szeretnék élni: miszerint az #1# hsz-ben negatív diszkriminációt követtek el velem!
Nevemet nem közlték a résztvevők felsorolásában( kimaradt, egye fenyő), valamint forum nevemet helytelenül írták (súlyos bűn). Nem Bélaazallat, hanem belaazallat.
Megértését köszönöm!

tisztelettel: belaazallat ;] :R ;)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#312) peterkeT válasza belaazallat (#311) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ne legyé' mán ilyen hisztis... :P

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#313) belaazallat válasza peterkeT (#312) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Nem vok hisztis!!! Kivéva ha cs-zünk és Tiki zsinorban harmadjára lő le! ;)

(#314) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Reszi kérését tolmácsolnám: Nem lehetne Manga kávézóban? Jobban elférnénk, nem lenne olyan messze, jobban meg lehetne szervezni a logisztikát!
Vélemények?

(#315) peterkeT válasza belaazallat (#314) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem személy szerint mindegy a helyszín, amíg legalább olyan tágas, és nem drágább, mint a múltkori volt. Fontos szempont, hogy zárható és biztonságos legyen az esetlegesen éjszakára (hajnalra) magára maradó felszerelések védelme érdekében.

p

(#316) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit off leszek: vki nem tud angoltanárt?

Helyszinről csak annyit,hogy döntsük el hamar mert nem akarok égni, hogy leszervezem oszt vissza kell mondanom. Szal záros időn belül járjunk utánna, hogy mennyi az annyi meg a többi, áram, zárhatóság.... :R :R :R

(#317) sonar válasza k4mill4 (#303) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Az útról biztos :P :C :DD

(#318) belaazallat válasza sonar (#316) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Holnap beszélek a tulajjal! Megkérdem egyáltalán szabad-e a helyszin! egyébként zárható a hely, jóval tágasabb.

Milyen szinten kell tudni angolul a tanárnak?

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#319) sonar válasza belaazallat (#318) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

A tanár nekem kéne és nem árt ha jól tud angolul mert szeretnék egy középfokú szintet legalább.
Amugy merre van az a Manga nevű placc?

[Szerkesztve]

(#320) belaazallat válasza sonar (#319) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Nézek tanárt, a fősulin mindig van kirakva néhány telszám. Korábban Clubb Cafee néven ment, vagy Főiskola Kávézó és Étterem. Tehát az ami itt van a fősuli területén.

(#321) belaazallat

belaazallat
(őstag)

gémre fel!!!!

(#322) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Üdv mindenkinet!

Bestéltem a Manga tulajával. Eredmény csütörtökön. Addigra kellene nekem néhány infó!
1. Kb hányan lennénk?
2. ez a legfontosabb: Ha fejenkét összedobjuk az 1500Ft-okat abbul fedezni tudjuk-e a villanyszámlát? Nemértek hozzá ezért kérdem!

Sonar: ha csüt este megmondom hogy a Manga mégsem oké, akkor marad még elég idő leszervezni a másikat?

(#323) belaazallat

belaazallat
(őstag)

No mijaz? Mindenkinél áramszünet van?

(#324) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Új hír Gh0sT-tól: budapesti vendégjátékosok ezúttal sajnos nem lesznek :(, gondoljuk át, hogy így is kezdjünk-e valamit, vagy toljuk el egy olyan alkalomra, amikor nekik is jó lenne?

p

(#325) belaazallat válasza peterkeT (#324) üzenetére

belaazallat
(őstag)

az gáz! :O :(( :((( Eh ez se az én hetem lesz!

Tőlünk a koliból viszont lenne +3 fő egyellőre.

Akkor mi legyen? Mennyien lennénk?

[Szerkesztve]

(#326) Batman válasza belaazallat (#325) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Hát nekem az lenne a legjobb, ha ti jönnétek fel pestre! :)
Amugy nekem mind1 az időpont csak előre kell tudnom, hogy ugy szervezzem a dolgaim.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#327) belaazallat válasza Batman (#326) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Pest nekem gáz lenne, mert hétvégente dolgozok a praktikerben párórákat., de ha nem lenne mennék!

[Szerkesztve]

(#328) --TIKI--

--TIKI--
(tag)

elnézést uraim és hölyeim de a kezemet nem kéne lekötni.
meg egyáltalán nem akarok 1 lenni 20 ember ellen. kicsit fájna
inkább vissza fogom magam
igaz azota kb minden nap játszottam

ha lesz itt zegen még akkor hányan lennénk eddig :F

u.i.:BooM! HeadSHoot!

[Szerkesztve]

(#329) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Tehát : ha meg lessz tartva akkor kb 13 ember (az #1# hsz ben felsoroltak) meg nálam van még 3jelentkező a koliból. 16fő. Továbbra is nyitott a kérdés: Mi legyen? azaz legyen vagy ne legyen???

(#330) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Én bent vagyok.
Pestre csak úgy megyek ha vki visz :DDD

@bela
Jó nekem a jövőhét is, csak legyen tiszta a dolog.
(addig majd kamuzok vmit, hogy lehet,hogy nem lesz party... )

(#331) sonar válasza peterkeT (#324) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg a 3 napot 2 napra redukálni?
péntek estétől vasárnap délelöttig, de akkor mindenki ott van?

(#332) peterkeT válasza sonar (#331) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem ok lenne.

Megjegyezném még ugyanakkor, hogy Reszitől sem sem kaptunk még visszajelzést a haverjaival kapcsolatban, az is 3 kérdéses ember még, tehát így 10 a biztos. Emellett én Gh0sT-ék távolléte esetén NagyG-t is bizonytalannak érzem, de Reszi talán erről is nyilatkozik. Mondjuk, hogy 9, plussz Béla kolléga szervezésében 3 fő.

Eddig ez így elég bizonytalan...

p

(#333) belaazallat válasza peterkeT (#332) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Reszit holnap kifaggatom. 18gép kb mekkora villanyszámlát termelne a 3 nap alatt?

Mi lenne meghírdetnék városivá?

[Szerkesztve]

(#334) pussy_cat válasza peterkeT (#324) üzenetére

pussy_cat
(tag)

Északkor én moszt nem peszti szuhanc vadok? :U

(#335) belaazallat válasza pussy_cat (#334) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Nah szép! Már a moderátorok se tudnak pontos infót adni! :Y Eh... Mi jöhet még... :F :U ;] :P

(#336) peterkeT válasza pussy_cat (#334) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt így ebben a formában nem jelenteném ki.

p

(#337) belaazallat

belaazallat
(őstag)

:O :((( :(( :O
Resziék visszamondták! :( Nem jönnek! 11-en érdemes lenne? Én marhára szeretném, de ha egyedül vok vele az kevés. :O :O :O :O :O :O
:( :( :( :( :( :( :( :(
:((( :((( :((( :((( :(((

(#338) peterkeT válasza belaazallat (#337) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Játszani érdemes, de termet bérelni így nem.
Esetleg valakinek nincs egy tágas albérlete?

Vagy várjunk egy kedvezőbb, többeknek alkalmas időpontra?

p

(#339) belaazallat válasza peterkeT (#338) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Nem úgy tünik hogy tolonganának. A Mangába csak az áramszlát kéne álnunk! EH nem mérgelem tovább magam!

(#340) pussy_cat válasza belaazallat (#339) üzenetére

pussy_cat
(tag)

Ész akkoj moszt mi lesz? :U :O

(#341) peterkeT válasza pussy_cat (#340) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Úgy tűnik csúszás...

p

(#342) Predator666 válasza peterkeT (#341) üzenetére

Predator666
(fanatikus tag)

lesz cs:s is? vagy milyen játékok lesznek?

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#343) peterkeT válasza Predator666 (#342) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A cs az egyik legnépszerűbb, igen.
Az első postban ott van, hogy mit szoktunk még játszani.

p

(#344) vallas

vallas
(senior tag)

Ha valakit érdekel, megnézheti a weblapomat, feltettem a zegiek párizsi képeit!
cím az adatoknál

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#345) sonar válasza vallas (#344) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

vmit igazíthatnál rajta mert irtó lassú

(#346) vallas válasza sonar (#345) üzenetére

vallas
(senior tag)

Ja mert 1000 kép van fennt rajta, pedig 800*600-ba átméreteztem az összeset, pedig az enyimek 1600*1200-ok voltak. de még így is lassú tudom.

de a party megért ennyit, 1 hét részegség, a kosárcsapat 13 liter whiskit tolt le 1 hét alatt a többi mellett:)

(#347) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

No akkor mi lesz? Vagy nem lesz?
Ha már ilyen családiasra redukálódtunk esetleg
Gébártnak uttána kérdezni?
Meg akkor meg be lehetne pótolni a Húsvéthétfői locsolást is
- könnyen tudnánk vizet hozni a tóból :DDD

Jó jó tudom inkább kussolok

@ vallas
És minket meg kihagytál :P :O :( :DDD

(#348) vallas válasza sonar (#347) üzenetére

vallas
(senior tag)

majd viszek lanra piát és jól benyomunk, csak a Béla barátnőjét meg kell kérni sofőrnek:)

(#349) belaazallat válasza sonar (#347) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Kamilla meg én + 2ember menne Gébártra is! ha lesz szoljatok!

vizet hozni a tóból?! minek ott lesz a 3literes víztartály a szivattyúval!

[Szerkesztve]

(#350) sonar válasza vallas (#348) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Kamilla úgyis szeret vezetni - amolyan nfs hot pursit stílusban :DDD
Gébárttól a koleszig vajon mekkora körözési szintet tud összeszedni? :F :DDD :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.