Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#201) róland válasza ladybug (#199) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te vagy kék csíkos polóban?

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#202) Motion_Blur válasza vallas (#195) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem piros x-et rak, amikor megnyitok egy képet. :F

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#203) peterkeT válasza Motion_Blur (#202) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az az érzésem, hogy itt lesz a kutsa elásva: ''Nyugalom, már töltöm fel a kicsinyített 1024*768-as képeket, kb fél óra és fennt lesz.''. Mivel Vallas otthonról tölt fel, szerintem csak a kis képeket csinálja meg, a nagyok majd munkahelyről mennek fel, de majd kijavít, ha tévedek.

Szerk: Tévedtem, a képek fent vannak, csak úgy tűnik bugos a php script, és valamiért nem tölti be őket. [link] formában működnek, a számot kell a végén változtatni. ;)

A buli egyébként remekül sikerült, ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, és remélem hamarosan újra találkozunk. ;)

Különösen, hogy az utolsó 3 órára olyan mókát sikerült kitalálnunk, ami új értelmet adott az amúgy sem unalmas Flatout partiknak (egyfajta 'capture the flag' beütéssel tarkított team deathmatch). :D

Külön szeretném megköszönni

Gh0sTnak az ötletet és a szervezést, illetve Sonarnak a hely elintézését.

Remélem mindenki más is jól érezte magát, és egy szép hagyományt sikerült útjára indítanunk.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#204) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Jó estét mindenkinek!

Hazaértem! :)

Én is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt, nagyon jó kis csapat jött össze. Azt hiszem mindannyiunk nevében elmondhatom, hogy kellemesen elfáradtunk. A ma délutáni Flatout party különösen jól sikerült... :D

vallas: zip-elve nem tudnád feltenni az összes képet egyben?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#205) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdvözlet mindenkinek! Én is szerencsésen hazaértem, a kivételesen csúszós utak ellenére. Köszönet mindenkinek a szervezésért és a jó partiért! Meg kell mondanom, igen jól sikerült ez a lanparti, szerintem a többiek is így vannak vele.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#206) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Amíg nem megy vallas oldala:

[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

Lesz benne rossz link is, mert excellel csináltam. :U

[Szerkesztve]

(#207) neongorack válasza peterkeT (#203) üzenetére

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

A képek láttán, fáj a szívem, hogy kihagytam, nahh sebaj, majd legközelebb :)
Remélem még lesz ilyen!:)

...hopelessly... You'll never see my real face...

(#208) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Sziasztok!

Én is köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a partin. Mikor és hol lesz legkozelebb?

Off: Már megint velem van a baj? Nálam tökéletesen működtek, működnek a képek, mióta vallas felrakta őket. :F :( :(((

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#209) Motion_Blur válasza Gh0sT (#206) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Köszike :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#210) vallas

vallas
(senior tag)

Azért a switchet remélem elhoztátok, még kelleni fog, majd mondjátok meg kinél van, és ellépek érte

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#211) ladybug válasza róland (#201) üzenetére

ladybug
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, sajnos.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#212) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kicsit szebb galéria [link]

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#213) sonar válasza vallas (#190) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Vallas egy ftp-re fel tudnád tenni, v egy komplett packba, hogy ne egyesével kelljen letölteni.

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#214) sonar válasza Gh0sT (#206) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg nálad v vmelyik pestinek adtam kölcsön egy utp kábelt az nem tudjátok merre van?
Vasárnap meddig voltatok?

(#215) Gh0sT válasza sonar (#214) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Szerintem Reszinél van. Utánakérdezek.

(#216) vallas válasza sonar (#213) üzenetére

vallas
(senior tag)

Majd megpróbálom, csak 141 mega az eredeti méret igaz 1600*1200-as képek.

ha van valakinek ennyi tárhelye, akkor szóljon.

(#217) Gh0sT válasza vallas (#216) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Ha este felteszed ide, akkor 2 napig elérhető lesz:
kisg.homeftp.net

Elvileg 64 K-s uploadot tudok adni. 40 perc alatt le lehet rántani 140 megát.

(#218) peterkeT válasza sonar (#214) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Reszinél van a switch is, meg egy zacskó UTP-kábel, aminek nem volt gazdája kipakoláskor.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#219) vallas válasza Gh0sT (#217) üzenetére

vallas
(senior tag)

akkor este feldobom, legalább is megpróbálom

(#220) Gh0sT válasza vallas (#219) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Rakhatod őket, adtam hozzáférést, küldtem privátot.

(#221) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Mivel vallas nem jelentkezett, ezért leszedtem az összes képet.

Elérhetőség: (FTP)
kisg.homeftp.net
login: prohardver
pass: prohardver

Fent vannak tömörítve is egy fileban.

vallas: ettől függetlenül felrakhatod a nagyobb felbontásúakat is.

(#222) vallas válasza Gh0sT (#221) üzenetére

vallas
(senior tag)

melóhelyről nemsokára elkezdem feltenni!

(#223) vallas válasza vallas (#222) üzenetére

vallas
(senior tag)

na már nemsokára fennt lesz, kb 2-3 napig a cucc, mindjárt nyomom a linket is

(#224) vallas

vallas
(senior tag)

Na fennt van:)

[link]

letöltés után nevezzétek át rar-nak

(#225) Goose-T válasza vallas (#224) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Leterheltem jól a szervereteket. :D

Azért érzitek az új avatarom mindenhatóságát?

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#226) vallas válasza Goose-T (#225) üzenetére

vallas
(senior tag)

Király az avatar!!!

(#227) pussy_cat válasza Goose-T (#225) üzenetére

pussy_cat
(tag)

Nagyon a szeren van az avatar, de mintha kicsit hasonlítana is... ;] :) :U

Nem vagyok öreg, csak rutinos!

(#228) róland válasza Goose-T (#225) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gratulálok hozzá!

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#229) sonar válasza peterkeT (#218) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor majd vhogy megpróbálom elérni.
Ahogy néztem a képeket a szo vasárnap jól sikerült. Bánom, hogy nem tudtam ott lenni :( végig. Majd a következőn :D
Mikor mentetek el?

[Szerkesztve]

(#230) peterkeT válasza sonar (#229) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Szombaton én személy szerint éjfél körül léptem (akkor már 40+ úrája ébren voltam, szemben a sok puhánnyal, akik éjszakára elvonultak ;] - ez talán elég mentség), party állítólag 4-ig volt, vasárnap pedig 10 és 16 között zajlott az afterparty.

Gh0sT szerintem meg tudja neked adni Reszi számát.

p

(#231) sonar válasza peterkeT (#230) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Megvan a száma!
Öcsém elvileg még ismeri is vmelyik haverján keresztül.

(#232) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Most nézegettem meg a múlt havi adatforgalmamat. Egy kisebb kiugrás figyelhető meg február 25-én a maga 90 GB-jával! :D Ha úgy vesszük, hogy olyan nagyon tudatos file cserélés nem is volt, akkor nem is sok.
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi volt az [XXX]... :D

(#233) belaazallat válasza Gh0sT (#232) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hali! meg volt valakinek a Tripla X és nem szóltatok!!!! :O Hol kinél? én nem láttam! ;] ;)

"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

(#234) peterkeT válasza belaazallat (#233) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Neked nem szóltunk, mert nem voltál egyedül. ;)

p

(#235) Grafiqs válasza peterkeT (#234) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pedig hidd el kolléga többesben az igazi... :DDD

Egyedül se lehet rossz, de erről Te ezek szerint többet tudsz. ;]

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#236) peterkeT válasza Grafiqs (#235) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Csak azért nem írom be, hogy ma reggel úgy ébredtem, hogy 3 bombajó nő feküdt mellettem az ágyban, mert az már chat lenne. ;]

p

(#237) Grafiqs válasza peterkeT (#236) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az egyik akkora mint egy kisebb fajta bombácska, a másik mint egy normális kis bombácska. A harmadik pedig egy valódi bombázó. :)

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#238) belaazallat válasza peterkeT (#234) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Pedig pont azért kellett volna szólni, mert nem voltam egyedül! Barinőm kedvence Vin Diesel, és még nem látta! nah mindegy. Majd legközelebb!

(#239) peterkeT válasza belaazallat (#238) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

:DDD

Pedig több rész is volt belőle, és lehet tényleg tetszettek volna neki... ;]

p

(#240) Gh0sT válasza belaazallat (#238) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Ne szomorkodj, legközelebb már garantáltan több ''Vin Diesel film'' közül válogathatsz!Szerintem itt mindenki nagy rajongója, én meg különben is megrendelésre szedem le a ''filmjeit''. :)
Az pedig mindenképpen pozitív, hogy a barátnőd is szereti... kevés olyan lány van, aki ezt nyíltan fel meri vállalni! ;)

(#241) belaazallat

belaazallat
(őstag)

Mikor és hol lesz legközelebb lanpaty????

(#242) Immy

Immy
(senior tag)

Esetleg nyáron lehetne mégegy!
Néztem a képeket és csak sajna kettőn vagyok rajta :O

Mail!

(#243) sonar válasza Immy (#242) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

nagy ügy én meg 1-en

(#244) belaazallat válasza Immy (#242) üzenetére

belaazallat
(őstag)

Hamarabb nem lehetne? Aktív megvonási tüneteim vannak! :D :DDD :D

(#245) vallas

vallas
(senior tag)

Na remélem mindenki letöltötte a fotókat, mert hétvégén letörlöm őket a szerverről, úgyhogy akinek nincs még meg, az kezdjen el tölteni ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!4

(#246) sonar válasza Gh0sT (#240) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

én meg különben is megrendelésre szedem le
No persze még véletlenül se csuklóra gyursz :DDD
sorry ezt nem birtam kihagyni

(#247) belaazallat

belaazallat
(őstag)

na mijaz? csak én lenni fanatikus játékos?

(#248) róland válasza vallas (#245) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Zalai AA szervert össze tudnád hozni?

(#249) Gh0sT válasza sonar (#246) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Kabbeeeeeeee! :P

Neked kellett valamilyen filmet leszednem? Csak mert már lan partyn is nálam volt. :)

(#250) belaazallat

belaazallat
(őstag)

:)
hehe! Zajlik az élet! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.