Akkor a wifit ne erőltessük?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is

Akkor a wifit ne erőltessük?

Visszük a nagy switch-et, meg van itt a multkori lanokról vagy 5-6 db, különböző méretű kanóc, azokat is viszem.
Emre kormány köl? Akarsz kormánnyal flatoutozni?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Szia megoldom hogy előbb mehessünk 
Én egy gigabites 8portos switchet viszek.
[ Szerkesztve ]

-
[ Szerkesztve ]
Egy nyolcas D-Link switchem nekem is van, úgy látom, el leszünk azért látva. 
WiFi van, de szerintem stabilabb és gyorsabb kapcsolatot lehet kialakítani kábelekkel - főleg, ha a fájlok csereberéje is szóba kerül.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Már megint mire pályázol, kicsim? Bővíteni szeretnéd a gyűjteményedet? 
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Hello mindenki!!!
Lanra fel!!! 
Ha esetleg nem vinnék magammal monitort akkor kérhetek kölcsön valakitől? 
Cipeld csak el a Samut, majd egymás mellé tesszük őket, és keressük a különbségeket.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Téged szeretnélek megóvni a csalódástól.
De ha más nem lesz akkor kénytelen leszek...

Gyerünk, már csak 2 hét és Buli lesz.......

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
@peterkeT - Immy-t kíhúzhatod a sorból, BP-n lesz. Azért körbe kérdek hátha vki eljön velem egy estére. Egyenlőre még nem tudom, hogy mikor megyek.
Elsődleges terv, hogy pénteken egyből meló után veszem az irányt felétek. Vagy pedig szombaton du / este vonulok ki. Az biztos, hogy én csak egy estét maradok.
Aztán még ki tudja, nálam egyenlőre soktényezős a dolog 
off / felétek nem volt áramszünet?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!
Ok, bár én a péntek estét javaslom, szerintem a szombat már neccesebb. Pillanatnyi áramkimaradásaink voltak, amikor megjött a rossz idő, azóta semmi gond, szerencsére.
p

Sonar!
te csak gyere pénteken, mert az lesz a fő nap, és elég sok lemaradásod van ph-s lanon sörözésba! 
nem jöttél a switchért, lett másik?
Lan helyett kártyázni ültünk össze. Mindenki lusta volt gépeket pakolászni 
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

Kistigrincs nem biztos, hogy jön. Azért még próbálom rábeszélni...

Van nekem is egy póker progim, azt is elhozom 
Passziánsz is van minden gépen. Milyen szuper lenne azzal játszani. 
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Fekete macska hálóztaon... Mmm, nincs is annál izgalmasabb multis játék. 
p
Kezdődik a hülyeség, sort akarnak költöztetni azon a hétvégén

Betelefonáljak, hogy el tudj jönni?
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Majd meglátjuk mi lesz... csak... 

Szereztem egy új házat 
9*5,25-s hely van benne

73*22*46 cm magas* széles*mély

de ne örüljetek, nem ezt viszem, csak a régi kistesóját.
és itt vannak egymás mellett [link]
[ Szerkesztve ]
Nem sokat kell gyúrnia a kistesójának hogy utolérje a bátyót

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Hát ja, de súlyban azért van különbség, meg 11 cm-vel magasabb 3-mal szélesebb, meg mélyebb.
Fel tudok ajánlani még egy évek óta nem használt mobilracket, meg egy ugyanolyan 52x LG CD-t, mint ami benne van, hogy ne legyen üres 5,25-ös hely. ![;]](/dl/s/v1.gif)
p

Gondoltam rá, hogy kirakom az elejét cd olvasóval, jól nézne ki a Win, ha be tudnám kötni
amúgy pont elég a hely, a floppy helyére fog menni egy kártyaolvasó/usb kombó, utána meg a mostani cuccok, és köztük egy hely üresen, hogy jó legyen a szellőzés 
A bekapcsológombot fogom még áthelyezni, meg kell vinyótartó az aljába, mert ott is 5,25-s helyek vannak 
[ Szerkesztve ]
Elirigyelted vlacitól, a sok helyet, mi?
p
Már csak 7 nap 

Yesssss!

Véleményeteket kérném erről a cuccról: [link] Mennyire lehetne gyorsan pénzé tenni, elcserélni hardverra, (alaplap+proc+ram). Mennyit ér? Cape corák -ért adnák cserébe.
Köszi!
Üdv!
Az ár kb reális (de én biztos alkudoznék pár ezrest belőle), bár minden kereslet kinálat függvénye.
Szerintem elég gyorsan egyébként. Itt a cégnél elég sláger termék, kb 4-5 embernek is ilyen van.
[ Szerkesztve ]

Az a baj én nem értek ehhez, inkább nem cserélem.
Meg úgy néz ki hiába vettem meg Emre alaplapját, nem megy nálam a cucc. Teljes configot átraktuk a gépembe, alaplap, proc, ram. Most már a kép is szétesik, nem csak kilép a játékból.
Szóval vki magyarázza el nekem, mitől halnak meg nálam a vidkarik, mert a legújabb, amit kaptam 1hónap alatt meghalt, a gép nem volt húzva, több drivert megpróbáltam, cseréltem, ramot, alaplapot, procit. Mi a franc lehet?
Péterke a lanra kéne a vidkarid.
Kivagyok, mint a kacsa.

Azt azért illik hozzátenni, hogy nem tettünk fel új oprendszert,csak áttettük a deszkát aztán bekapcsoltuk, és egész könnyen elindult a vas az új deszkával. Mondjuk hang az nem volt.
A hétvégén még megnézzük a problémát egy szűz xp alatt is.
Én egyre inkább szoftveres problémára gyanakodok. Nem látok benne semmi rációt hogy így viselkedjen a vas.
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)
Én meg még mindig azt mondom, hogy szabadulj meg a mostani vastól, kérd meg emrét, hogy rakjon össze neked egy másikat, semmi víz, semmi flanc, és ha lehet, akkor te ne is nyúlj hozzá.

A VGA megvan még, bedobozoltam, természetesen használhatod nyugodtan.
p

"...semmi víz..."

Most hívott Béla, éppen telepíteni próbál, de valami gebasz van. Talán már hallottatok a HAL.DLL hibáról
Egyébként a hangot én dugtam félre meg a HD led kijelzőjét is. Ilyen rossz tulajdonságom eddig még nem volt. Erről van egy szavahihető tanúm is.
Ráadásul ha nem mondja hogy megveszi a 939-es lapomat akkor nem állok át az erő sötét oldalára. De most már késő, bevásároltam. Rakom össze az új vasat. 
[ Szerkesztve ]
"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

Miután minden a helyére került, csatlakozók meg ilyesmik, ment a telepítés rendesen. Új sp2-es XP, csak alaplapi driverek, meg directX és gyári(8.9) driver van fent és 25perc flatout2 2x antialiasing (amit utál a 3650), +10 perc szőrös fánk után nincs hiba. Vicces. Cod4-ezni nem tudtam felmenni, mert tele volt a szerverem. Ma már nem tesztelek többet, kezdek lenyugodni.
Ezek szerint jó a Chaintech lapom is?
peterkeT: Tavaly dec végén, miután meghalt a 3650, leszedtem minden vizhűtést a gépről. azóta léggel megy. Emrétől hitelbe kaptam egy CM TX-et.
Mod:
Nah megyek rendezgetem egy kicsit a kábeleket holnap jelentkezek. Köszönöm a segítséget.
Ha tudtok vevőt a következőkre szóljatok: az adataimnál lévő konfig, egy komplett vízhűtés és egy Winfast TV2000 XP expert tuner.
[ Szerkesztve ]
[ FLAME ON ]
A vizet, azt az állatok isszák. A patakban a helye, nem a számítógépben. Ja, még palackozva ok, természetesen. 
[ FLAME OFF ]
Emre, hát te meg kék lettél? Egy zöld VGA-t esetleg? 9600/9800 széria most egész olcsó használtan. 
Ja, amúgy egy ismerősnek kellett volna összerakni gépet az ötéves 2000+ AMD konfig helyett játékra, internetre, de mondtam neki, hogy inkább vegyen egy előre összerakott konfigot, ne én szívjak már ezzel is. Foramax árlistát a kezükbe nyomtam, együtt bejelöltük, hogy milyen gép kéne kb, és kértünk árajánlatot egy keszthelyi kiskertől, mert az helyben lenne nekik.
Ez volt a kért konfig, mondtuk, hogy ha valami esetleg nincs ezek közül, akkor ajánljanak valami hasonlót:
Gigabyte P31S3-G (3 év garancia),
Intel Dual Core 5200 Dobozos (2500Mhz, 2MB) (1 év garancia),
2x1024 DDR2 Kingmax (5 év garancia),
320GB Samsung Sata2 (3 év garancia)
Sapphire 4670 512MB DDR3(2 év garancia),
Samsung CD/DVD-író IDE fekete (2 év garanacia)
SuperCase feketeATX Midi torony 400w (1év garancia)
Genius csuklótámaszos billentyűzet fekete,Genius optikai egér fekete
86.700,- Ft
Ezt az ajánlatot kaptam:
Gigabyte M52L-S3 nForce520LE SAM2 ATX
AMD X2 5200+/ 2.7GHz/ 2x512Kb dob.
2x1Gb / 800MHz DDR-II ram
320Gb SATA-II hdd
Zotac nVidia GeF 8600GT
LG oem SATA dvd-rw
Codegen midi ATX ház 400W
94.200,- Ft
Talán a RAM lett volna olyan, amit kértem, mindenből richtig mást kínálgatott. Páromnak el is magyarázták a boltban (ő ment be), hogy nem foglalkoznak Intellel, mert az AMD sokkal jobb, és olcsóbb. Csak tudnám, hogy akkor miért jött ki többre még bill. és egér nélkül is, és egyáltalán mit akarnak az AMD (ATI)-fanok egy kb egy éve kifutott nvidia VGA-val. Az LG optikai meghajtóról és a Codegen ház/tápról már nem is beszélve, Foramaxról leglább tudom, hogy valami olcsóbb FSP belsős tápot raknak még az alapkonfigokba is.
p
Nincs vmi potenciál különbség a lakásban? Véletlenül nem két különböző konektorba van dugva a monitor meg pc? Én már másra nem tudok gondolni csak, hogy a lakásod elektromos hálózatában van vmi gebasz.
peterkeT: Látod ezek a számtechboltosok már csak ilyenek
Nem vagyok naprakész az árakban, de szerintem ha magad válogatod össze akkor az AMD mindig is olcsóbb volt. Persze ez hit kérdése és a pillanatnyi piacé, hogy mikor melyik olcsóbb.

Hali!
Nem, egy konnektorba van a pc, meg a monitor, egy 3as hosszabítóba. Ezek a hibák azóta rendszeresek, mióta ide költöztünk. Én a netre gyanakszom, mert amíg nem volt tv-nk, tuner volt a gépben, de ha be volt dugva a net, akkor olyan volt, mintha 60Hz-en rezgett volna a monitor. Net is TV is ugyanazon a kábelen jön. Tanács?
Routerbe van vmi, ami csökkenti a neten kapott jelet, vagy inkább erősíti? Érdemes venni egy tulfeszvédős elosztót, és abba bedugni mindent? Olyat néztem amibe a netet is belehet.
Köszi!
Ha van routered, mindenképpen használd, főleg ha ilyen szar a jel. A zavarok jelentős részét tutira kiszűri, legfeljebb feláldozza magát, de a gépig nem jut el a dolog. ADSL-nél ez azért még jobb, mert ott van még egy splitter és egy modem is, ami megfogja a zavarokat. Egyébként ezekben a kábeles dolgokban én sose bíztam, ki tudja, milyen kóbor feszek keringenek ezekben a kókányolt, ezer helyen beázott, toldott-foltozott hálózatokban.
Zavarszűrős elosztó megint nem rossz ötlet, de csodát ne várj tőle. Ha eleve szar a hálózat, pl nincs földelés, akkor sütheted a zavarszűrős elosztót, mert az sem tud hova földelni.
p
Nem sok tapasztalatom van AMD-vel, de épp eleget szívtam vele ahhoz, hogy ne is akarjak olyat. Nem a processzorral van gondom, azok biztosan jók, de amíg az Intel chipsetekről igazából rosszat senki nem tud mondnai, az AMD alá kerülő chipseteket legalább annyian gyűlölik, mint ahányan istenítik (lásd pl. az nforce mizéria). Az, hogy ennyire ellentmondásos a megítélése, mrá akkor is elég lenne, ha én történetesen nem mindig a szerszám rossz oldalán álltam volna. 
Ezzel együtt sose próbálnék senkit rábeszélni semminek az ellenkezőjére, de ha már egyszer úgyis nekem kell szívni azzal a géppel, akkor valami olyannal szívjak, amit ismerek. Másrészt meggyőződésem, hogy az általam kért gép semmivel sem gyengébb annál, mint amit a keszthelyiek ajánlottak, sőt. Közben meg is rendeltem a Foramaxnál, hétfőn mehetnek is érte.
p

Hogyan tudom megnézni van-e földelés? Fázis ceruzám nincs. A emlékeim szerint a tulaj említette, hogy földelve vannak.
Villanyszerelő tuti ki tudná mérni. Nincs valami ismerős? Az, ha a konnektorba be van kötve, még nem jelent semmit, mert a túloldalon semmi nem biztos.
p

Van két villanyász rokon, de ők 400km-rel odébb laknak. 
szerk: off
lassan létrehozhatnék egy saját topicot allati problémák cimmel.
[ Szerkesztve ]

Na elkezdem átrakni a cumót Böhömbe! kicsit offlány leszek 
Remélem, jövő hétvégére elkészülsz... 
p

Ha nem úgy csinálja m int én akkor talán elkészül.