Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) sonar válasza Gh0sT (#92) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem Gellénháza jó hely. Igaz a Pirzsókon kivül csak akét csaló-t ismerem látásból (már ha így hívják őket)
Én csak szombaton megyek ki, De 2-3-4 embert ki tudok vinni, mert kocsival megyek.

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#102) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gellénházát ellenezném, túl kényelmetlen lenne a szállás szempontjából nekem. Mondjuk még így sem tudom, hol fogok aludni :D , de az tuti, hogy csak Zalaegerszegen tudok majd szállást szerválni.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#103) Gh0sT válasza Goose-T (#102) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

A szállásban tudok segíteni, ha nem menne.

Személy szerint nekem sem egy leányálom Gellénháza, de majd meglátjuk mi lesz ebből.

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#104) peterkeT válasza Gh0sT (#95) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az első hozzászólásban említett egy teljesen biztos, rajta kívül van egy 50%-os, egy 70%-os, és kettő, akik még nem jeleztek vissza - jóvanna, csak ma küldtem el az emailt.

A Tisztiklubra kíváncsi lennék, árban ez tűnik a legkedvezőbbnek, bár nekem 2k/főig ok a dolog. Ellenben nyilván az SzMK a legkultúráltabb hely az összes közül, legalábbis úgy gondolom, a hátránya is épp ez talán. Nem tudom, mennyire kell vigyázni rá, és mennyire tolerálják az alkalmanként magukból kikelt gamereket. Gellénháza egyébként talán szintén tud adni egy jó ajánlatot, bár nem ismerem konkrétan a művházat, de a vidéki hasonló intézményeket végiggondolva ott szerintem hálózsákos alvós bulit is lehet csinálni... ;)

Autó egyébként van, ha kicsi is. Legfeljebb kétszer fordulok.

Ja, még valami, a notim úgy néz ki csere alanya lesz már addigra, úgyhogy integrált VGA-hoz mért játékokat tervezzetek. :D Az első hsz-ben felsoroltak pl rendben vannak, erőforrásigényesebbeket ne igen...

Grafiqs kolléga: szeretettel várunk egy kétnapos ''játszás'' erejéig. ;)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#105) Grafiqs válasza peterkeT (#104) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt kívánod tőlem, hogy töltsek el két napot mindenféle kockák között. Sokat gémelve, meg sört fogyasztva. És pizzát kajálva.

Nekem való ez??? Asszem igen.

pées: :DDD ;]

Szal a legalsó oszlopba felírható vagyok.

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#106) peterkeT válasza Grafiqs (#105) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Előzetesen és utána szállást tudok biztosítani egy csökkent értelmű medvebocsnak. Közben meg alhatsz te is kicsit valamelyik asztal alatt...

Szerk: juteszembe: nem jöhetsz. Még egy Gábort már nem bírna el a kollektív öntudat... ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#107) Gh0sT válasza Grafiqs (#105) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

A szállásodat intézem! Sajnos úgy néz ki, hogy csak 4-5 lány mellett lesz helyed, akik annyira csórók, hogy nem telik nekik pizsamára, és csak egy ágyuk van. :D Nem tudom, hogy ez mennyire zavarna... :)

Szerk.: ááá, megelőztek. :)

Szerk2.: tényleg, ő is Gábor!

[Szerkesztve]

(#108) Grafiqs válasza Gh0sT (#107) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor asszem nem zavarnék én holmi randa robotok, szellemek meg kockák közt. Megvan a programom. :DDD

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#109) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Szeva skacok!

Ma voltam a panzióba amiről beszéltem multkor.
1500huf/fő péntek estétől vasárnap ~délig
fűthető/zárható helységgel.

Áram is ok, mert régen elvileg asztalos műhely volt 25A os biztikkel.

A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!

(#110) Gh0sT válasza peterkeT (#106) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Amit tegnap MSN-en beszéltünk az nem jött össze. Sajnos foglalt a terem a hétvégére. Ugyanez a helyzet a Tisztiklubbal is. :(

Holnap lemondom az SZMK-t és megnyomjuk a Club Cafe-s vonalat. Megpróbáljuk lealkudni 20 + rezsire. Szerény számításaink szerint az áram 4-5 e Ft körül alakulna, a gázra 6-7-et számoltunk.

(#111) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki nem tudja, hogy busójárásra melyik nap érdemes lemenni? 26-án vasárnap, vagy 28-án kedden? A keddi az utolsó nap, a koporsóégetéssel.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#112) róland válasza Gh0sT (#110) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos még mindig nem tudom, hogy odaérek-e a LAN-ra. Ha megyek, akkor is csak max egy fél napra tudok lemenni. Talán hétvégén bővebbet tudok már mondani.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#113) peterkeT válasza Gh0sT (#110) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem a Sonar-féle vonal szimpatikus. Hol is van ez a panzió pontosan?

1,5e / fő elfogadható hétvégére. Asztalok, székek biztosítottak? Rezsi ugye inkluzív?

p

(#114) vallas

vallas
(senior tag)

A Sonar féle hely nekem is tetszik így első hallásra!

Már várom a lant, viszek fényképezőgépet, meg ha kell tudok hozni kamerát!

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#115) Gh0sT válasza peterkeT (#113) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Kaszaházi út.

(#116) peterkeT válasza Gh0sT (#115) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az jó helyen van. Pláne egy szavazat oda...

p

(#117) Gh0sT válasza peterkeT (#116) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Megoldható, hogy Ti is szemrevételezzétek a helyet, illetve a tulajt mielőtt kivesszük?! Az az igazság, hogy nekem anno kellemetlen emlékeim vannak vele kapcsolatban, amikor ki akartuk venni a Kék-sárgát. Nem ellenzem, ne értsetek félre, csak mivel régebben már tárgyaltam vele (legalábbis próbáltam), ezért kicsit szkeptikus vagyok.

(#118) peterkeT válasza Gh0sT (#117) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Mivel holnap munka után rögtön megyek Budapestre, és csak vasárnap estére érek haza, ezt a feladatot passzolni vagyok kénytelen. Sonar írta, hogy beszélt vele, esetleg Vallas-szal vagy Reszivel közösen megbeszélhetik a részleteket. Egyáltalán van még részlet, amit meg kell beszélni, vagy igazából csak választ kellene adnunk?

p

(#119) Gh0sT válasza peterkeT (#118) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Van egy apróság még: mi van azokkal, akik csak 1-1 napra, pár órára jönnek? Úgy értem anyagilag... Ezt jó lenne tisztázni.

(#120) neongorack válasza Gh0sT (#95) üzenetére

neongorack
(senior tag)
LOGOUT blog

Több okból kifolyólag, majd egy lazább LAN-on leszek, legközelebb!Azért jó gamelést minden résztvevőnek!Lélekben veletek leszek;)

...hopelessly... You'll never see my real face...

(#121) Gh0sT válasza neongorack (#120) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Szerinted milyen gyakran fogunk Pestről lejárni Zalába lanozni? :F
Ezért legközelebb nálatok lesz... :D

(#122) sonar válasza peterkeT (#113) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

1,5k huf/fő -rezsivel
asztalok vannak/lesznek.
De vki még nézze meg rajtam kívül is.
Én úgy mondtam kb15fő + 1-2 nézelődő (de sztem azoknak nem kell fizetni :F )(majd a sört ők hozzák, csökkentve a gamerek költségeit :DDD )

(#123) vallas válasza sonar (#122) üzenetére

vallas
(senior tag)

A borról se feletkezzünk meg:)

vagy majd viszek magamnak, leszoktam a sörről

1,5k szerintem teljesen rendben van, hajrá lan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

(#124) Goose-T válasza sonar (#122) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is király lesz az a panzió, nincs is olyan messze a belvárostól. [link]

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#125) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Valaki kézbevehetné a bérléssel kapcsolatos dolgokat! Fizetés, érkezés, ezeket lebeszélni a tulajjal, általános szabályok, feltételek, stb...

(#126) sonar válasza Gh0sT (#125) üzenetére

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Én ledumálom a fizetést meg mindent, csak tudnom kéne,hogy pontosan
hányan megyünk-gépekkel! Aztán sztem úgy kéne, hogy vki délelött szól nekem
telefonon(mert nem valószínű,hogy netközelben leszek) és én megmondom a faszinak, hogy
kell a terem.
Feltételek kb annyiak,hogy ne legyen túlzott ordítozás, meg hányás...
A fizetést meg úgy kéne intézni,hogy mittudom én 18:00kor találkozunk vhol(pl Ghost
volt albijánál-mondjuk én nem tudom hol van) és akkor átvonulunk, fizetünk és elfoglaljuk
a placcot. Aki meg csak másik nap jön az meg majd akkor kicsengeti v előre kifizetjük
helyette és max kiverjük belőle :DDD
A számom az adataimnál tehát mondjuk te Ghost hívjálfel, ha már tisztázódott minden.
(hány fő tuti - talán jön most nem érdekel) Aztán vagy én felhívom a faszit, vagy
megadom a számát és rám kell hivatkozni a terem ügyben.

(#127) Gh0sT

Gh0sT
(PH! addikt)

Néhány megjegyzés:

A termet le lehetne fixálni legkésőbb vasárnapig? Nem szeretném, ha péntek este derülne ki, hogy nincs hova menjünk. Ha ebben szükséged van valamilyen segítségre, akkor szólj (elsősorban anyagiak)! Őszintén szólva nincs kedvem még a jövő héten is azon görcsölni, hogy vajon lesz-e helyünk. Rendezzük le minél előbb, úgy tiszta.

A létszámról annyit tudok, hogy az első post szerint van 13 biztos emberke. Ezen kívül Reszi hozza még 3 haverját, akik szintén komolyan gondolják részvételi szándékukat. Viszont ezzel várjunk holnapig, mert még történhet változás. Összességében 15-25 fő között leszünk. A tulajnak is így kellene adagolni, de mindenképpen úgy legyen a terem berendezve, hogy 25-en kényelmesen elférjünk.

Érkezés, fizetés:
Mivel mi két autóval megyünk, ezért az érkezésünk sem egy időben fog történni. Számításaim szerint este 8-10 között leszünk lent Zegen. Emiatt a fizetést is nagyban leegyszerűsítené, ha már a hét elején megtörténne. Ráadásul ezzel kiszűrhetnénk az olyan eseteket, hogy valaki péntek délután meggondolja magát. A bp-i részvételi díjakat én rendezem, a zegiekéből pedig kezeskedem NagyG, Reszi + 3 fő ''belépőjéért''. Ha úgy adódik, akkor azt is meg tudjuk oldani, hogy az említett 10 fő befizetései egy kézben (mondjuk NagyG) még hétfőn összefussanak és eljussanak hozzád.

Mivel várhatóan a létszám még a hét elején is alakulni fog, ezért előzetes fizetés esetén meg kell beszélni a tulajjal, hogy a maradék emberek péntek este teljesítik a kötelezettségeiket. Szerintem ő is jobban érzi magát, ha előre leteszünk 10-15 e Ft-ot, ezzel is jelezve, hogy komolyak a szándékaink. A maradékot meg megkapja utólag.

Felszerelés:
Ha emlékeim nem csalnak, akkor peterkeT, vallas és Goose-T ''ígérte'' hogy switchel tud szolgálni. Ez egy 8-as, egy újabb 8-as, egy legfagyós 24-es, egy kölcsön 16-os, egy ''talán'' 16-os és egy ''biztos'' 8-as. Vészforgatókönyvnek ott van még két darab 4-es router. Azt hiszem ennyi elég lesz. :) Megkérek mindenkit, hogy megfelelő kábelekről mindenki gondoskodjon, melyek hossza - a nagy létszámra való tekintettel - legyen legalább 5 méter. Ezen kívül senki ne hagyja otthon a fejhallgatóját és legyen hálókártyája a gépében.

Pakolás:
Részünkről (Bp) nincs semmi probléma, mert a helyszínre megyünk. Ellenben a zegiek többsége nem rendelkezik autóval. Szeretném megkérni az ügyeletes sofőröket, hogy a hét közepe táján legyenek kedvesek felvenni a kapcsolatot az autóval nem rendelkező résztvevőkkel szállítás címszóval. Ezek a következők lennének: NagyG, Reszi + 3 fő, sonar, + még akik jelzik részvételi szándékukat. Ha jól tudom, akkor peterkeT és vallas rendelkezik autóval, így szeretném megkérdezni, hogy ebben tudnak-e segíteni a többieknek? Ha ez nem megoldható, akkor a két pesti sofőr lesz az áldozat, de a késői érkezés miatt ezt szeretném elkerülni. A delikvensek telefonszámait, ha szükség van rá meg tudom adni. Jó lenne, ha a zegi társaság péntek este 6 órától már megjelenne a helyszínen és biztosítanák az érkezők számára a terepet.

Goose-T: Te biztosan laptoppal jössz? Nagyjából már összeállt, hogy ki melyik autóval jön, úgyhogy hamarosan tájékoztatlak a részletekről. Szállásod megoldott már?

Batmanről van valami infó?

[Szerkesztve]

(#128) Goose-T válasza Gh0sT (#127) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eddig eléggé úgy néz ki, hogy laptoppal megyek. Ha minden igaz, olyan géppel, amivel még a CoD2-ről sem kell lemondanom. :) A WLAN routeremet viszem, szerintem nagy segítség lesz azoknak, akik még notival jönnek. (peterkeT és rajtam kívül jön még egyáltalán valaki notival?)

(#129) Gh0sT válasza Goose-T (#128) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

A többség a méretre hajt. Én úgy vagyok vele, hogy minél nagyobb, annál jobb. :) Amíg notikba nem lehet belerakni 1 TB tárhelyet, addig nem gondolkodom ilyen lépésen.

(#130) Grafiqs válasza Goose-T (#128) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is notival érkezem. :) Csak nehogy egyedül érezd magad.

(#131) Gh0sT válasza Gh0sT (#127) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Most nézem, hogy nem válaszként küldtem el. Sonarnak szólt a nagy része. :)

És egy UP!

(#132) vallas válasza Gh0sT (#131) üzenetére

vallas
(senior tag)

Kocsi nem gond, van céges verda :)

számomat Ghost-tól lehet elkérni, és egyeztetünk!

(#133) Goose-T

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem csináltatunk pólót meg bannert? Első Zalai HOPLA!!! :DDD

(#134) RolEnD_

RolEnD_
(újonc)

Üdv. Mindenkinek!!

Mi vagyunk a Reszi haverjai, az a bizonyos 3 ember. Biztosan megyünk.
Ha szükség van rá, van 2 autó, ha valami kell, szóljatok.
CS biztos lesz?Kábelt viszünk, elosztót stb. van bőven.Hányni nem fogunk:))

(#135) peterkeT válasza RolEnD_ (#134) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Sziasztok Reszi haverjai, welcome!

Gh0sT: autó nem gond, igaz nem egy költöztetős truck, de sofőr + 2 ember gépekkel elfér benne. Switchet természetesen hozok (az 7 port, mert ugye 1 a bejövő).

Goose-T: WLAN nem problémás sebesség tekintetében? Különösen az ilyenkor szokásos másolgatásokat is figyelembe véve?

Batman itt tesped mellettem, éppen online supportot játszik valami linux-telepítés kapcsán, de jövő héten ott lesz ő is - notival.

p

(#136) vallas

vallas
(senior tag)

Valaki összedobhatná a játszandó gamékat egy dvd-re, pl másolható mohaa, cod,autós game image-okat

szeintem nem lenne rossz, mert akkor gyorsabban menne a telepítés

(#137) Goose-T válasza peterkeT (#135) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem annyira nem problémás a WLAN, a router max. 108 megabitet tud, a notik is hozni fogják szerintem az 54mbitet, ami elegendő lesz.

Szerk: megvan a notim. :) Dothan 1.7GHz, 1GB RAM, Radeon 9700, 80GB HDD, DVD-író. Márkája az adataimnál.

[Szerkesztve]

(#138) róland válasza peterkeT (#135) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hány MOD lesz a LAN-on?

Szerk.: Sajnos még mindig nincs jövő heti beosztásom, így nem tudom hogyan dolgozunk a főnökömmel. Bár korábban úgy jelezte, hogy azon a hétvégén nem szeretne dolgozni, de lehet, mégis el tudnék nézni egy fél napra a LAN-ra.

[Szerkesztve]

(#139) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy a termet néztem 20 gép el fog férni. Két sorban. Aztán hogy a spectaroroknak mennyi helyük lesz :DDD . Szerintem el fogunk férni, de jobban érezném magam ha más is megnézné a placcot.

Ahogy nézem per pillanat 16Fix ember van.
(Hozzáteszem én csak pénteken tudok ott lenni :O v csak szombaton)
Fizetést intézem- legalábbis némi előleget perkálok, hogy lássa,hogy komolyak a szándékaink. A többit meg akkor ha már a nagy faluból is megjöttetek.

Más:
Akik zegről ill a környékről jönnek. Jó lenne ha egyeztetnénk egy időpontot és helyszínt aztán együtt mennénk oda. A BP-iek meg majd jönnek.

HOPLA - nekem tetszik, :C

[Szerkesztve]

(#140) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Hali!

Én és az oldalbordám , csak valamikor péntek késő délután vagy este fele érünk oda.Pestről megyünk, majd hazaugrok picit és ugy megyünk gamelni.:)

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#141) Goose-T válasza Gh0sT (#131) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valamikor a héten össze kéne ülni a többiekkel és megbeszélni egy sör mellett, hogy is legyen az utazás Zalaegerszegre!

(#142) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Péntekem, mikor kezdtek? Talán pénteken be tudnék nézni, de sajnos szombat-vasárnap dolgozok. :(

(#143) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Első hozzászólás bővítve, belekerült biztosra a helyszín, a költség, és a switch-felelősök.

p

(#144) Coyote2000 válasza Gh0sT (#100) üzenetére

Coyote2000
(őstag)

Bocsi a kesesert, multkor elfelejtettem beirni az elerhetoseget:
Gellenhazi kultur igazgatoja: Kiss Csaba, 30/986-58-39

Dumaljatok le, ha gondoljatok. Egy telefont mindenkepp meger. 20-25 fo, szekek, asztalok nem lehet gond, a teremberlet meg falusi arakon megy, legalabbis szerintem.

I'm dreaming of an iphone not restricted by itunes.

(#145) Gh0sT válasza Coyote2000 (#144) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Már lefixáltuk a helyszínt, mindenesetre köszönöm az utánajárást!

(#146) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legújabb fejlemény, hogy lehet, mégis ráérek szombat-vasárnap. Na talán péntekre eldől. Emiatt csak kibic leszek a LAN-on. Talán egy fényképezőgépet viszek magammal.

Van lehetőség internetre csatlakoznotok? Ha igen, egy internetes AA szerverre én is bejelentkeznék!

(#147) sonar

sonar
(őstag)
LOGOUT blog

Hali skacok!

No zegiek és környékbeliek Pénteken 8-és fél9 között kellene találkoznunk a város egy pontján.(pl nagybuszmeg elötti parkoló?) És együtt kimennénk a panzióba.
Esetleg elötte v utánna tuskó v egyéb helyre beugrani szeszért, meg ropiért.
V ezt intézi mindenki egyedileg?
Akinek nem felel meg ez vagy jobb ötlete van az szóljon!
Akinek nem az a telszáma ami az adatainál van az jelezze nekem esetleg küldje el
privátba. Meg jó lenne ha azért egy ketten felirnátok az enyémet is, hogy ha bárki
eltéved, gondja van.... vagy változik vmi akármi akkor a kommunikáció legyen
köztünk.

@róland - internet sajnos nincs a panzióban, bár ahogy beszéletem a tulajjal
kb egy két hónapon belül lesz, de ez minket nem vigasztal

üdv sonar

(#148) Gh0sT válasza sonar (#147) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

A pesti társaság várhatóan 7 és 8 óra között lent lesz már Zegen. Az időpont nekünk megfelelő, a helyszín szintén.
A vásárlást intézzük úgy, hogy a sofőrök leraknak minket és utána 2-3 fő elmegy a Tescoba.

peterkeT: van egy Bélánk, aki jönni fog Zegről, felírnád a tuti emberek közé?! Köszönöm!

(#149) RolEnD_

RolEnD_
(újonc)

Megyünk a kurvák közé LoL:)1500-ra rádobunk egy tizest aztán lesz OMG:)Régen sok táncoslány megfordult ott...nem csak táncoltak..:)

[Szerkesztve]

(#150) vallas válasza RolEnD_ (#149) üzenetére

vallas
(senior tag)

Ez így van:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.